2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynı durumu geçen haftalarda yaşadım. Hem emzirip hem mama veriyorum ben. 1. Ay kontrolünde 450 gr aldığını görünce dr mama miktarını artır dedi, 60 cc veriyordum 90 cc yaptım o günden beri daha iyi uyuyor. Nerdeyse 2 saatte bir 1 saat uyumaya başladı. Acaba doymuyor olabilir mi?

Iyi geceler hanımlar.bir kaka yazısıyla daha burdayım
Simdiii şöyle bir sorum var sizlere bio gaia diye bi gaz damlası kullanıyoruz cok memnunum aslında ama bagırsak tembelligi yaparmı bu.3gündür adacayı yagı sürüyorum faydasını gördük sanırım öyle olunca damlaya biraz ara vereyim dedim eskiye göre zorlanır oldu sanki dayanamayıp damladan veriyorum 1saat sonra rahat rahat kaka yapıyo. Denkmi geldi acaba cunku normal kaka yapma saatleri sayılır yine.
Ediz uyuyo bende uyumak yerine buna takıldm bunu dusunuyorum haa bide acıktım ama daha vermem gereken 10kilo var ama cok da acım yani
Neyse kactım ben uyumayı deneyim

Ah canım tombikim.. Aynı durumdayız. Bugün ve dün özellikle kızım sabahları hiç uyumadı. Dün hepatit aşısını oldu ondandır dedik e bugün de aynı. En fazla yarım saat deliksiz uyudu. Ğstelik misafirim geldi doğru dürüst bakamadım bile, saçlarım ıslak üstümde eşofmanla ağırladım arkadaşlarımı artık. Ne olacak bu bilmiyırum böyle. Gece uykusu nasıl?

Canım bundan eşimin babası da almış ben de kullanışlı değil diye attım bir kenara, bebegin düşme ihtimali yok mu burada yanları yuksek değil çünkü canım sen nasıl kullandın

Günaydın kizlaaar bugun bizim kirkimiz cikiyoor kirkindan sonra neler duzeliyoduu accep
Uyku duzeni ve gazi az biraz duzene giriyo gibi olup eski seyrine geri donuyo

Damlalarin isi daginik olan gazlari bi yerde toplamakmis gerisi bebisi pit pit sirtina vurup geriterek ya da bebisin kensisi ikinarak cikartmasiymis. O sekilde cikiyomus doktorumuz oyle dedi

Canim ben de bebelac ar kullanıyorum bir sıkıntı olmadı biberonda 1 numara wee biberon kullanıyorum normal mama verdiğim biberonu kullnıyorum

Hmm o zaman kakası denk geldi.sevindim ya daha rahat kullanirim artik.tesekkurler :)

Canim kendini suclama buyuk ihtimalle sicaktan uyumuyo yavrun. Biz en fazla bu gune kadar 10 saat uyuduk o da sayili yani. Doktora sorduk 10 saat uyuyo diye doktor cok iyi zaten en fazla 16 saat uyunur fazlasi zararli dedi. Keake 10 saat uyusak uyumuyo genelde b3nim yavrumda. Inan butun gun memede nerdeyse. Belki 30 40 kez emziriyorum. Cok zor haklisin ama biz elimizden geleni yapiyoruz uzme kendini. Bak biz sabah kahvaltidan sonra parka gidip kilim seriyoz golge bi yerde oturuyoz oyle uyuyo bide aksam 7 8 gibi parka yuruyuse gidiyoz o serinlikte uyuyo yatagina koyuyoruz. Siz disari cikiyo musunuz? Ortam degisikligi ve serinlik uyku icin cok iyi bence

Canim ben de bebelac ar kullanıyorum bir sıkıntı olmadı biberonda 1 numara wee biberon kullanıyorum normal mama verdiğim biberonu kullnıyorum
Canım bizim biberon yavaş akışlı kolik için falan aventin natural biberonu delikleri o kadar küçük ki akmiyo nefes nefese kaldı benim oğluș emziğini değiştirmem gerek ama nasıl alcam bi turlu bilemedim

Cnm kendini kötü hissetme . Bak benim ki de çok uyanık kalıyor. Sabah saat 8 den 12 1 e kadar uyutmaya calisiyorum.her şeyi yapıyorum ama bir türlü derin dalmiyor. Uyumak istemedi mi uyumuyor maalesef.

Aynen eastnbull buna da sükür zamanla biraz daha gec olcak gör bak :) benim hala umudum var bizim sıpalardan :)

2 aylik olunca heesey duzene giricek bence
Ama o zamana kadar benim minnos beni iyice kullanmayi ogrenicek zira simdi bile oyle kucaga alisti biri heran basinda olup ilgi gistercek yoksa yalandan bi bagiriyoo

Kizlar ya karbonat dedigimiz bskksllarda cep sodadi diye satilan sey dimi? Pamukcuk icin kullaniyorum ama hala gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…