2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Can'ım mama kullanıyorsan mutlaka su ver havalar sıcak mama alan bebekler susuz kalıyor oda kabızlık yapıyor
Ben çözümü mamasına daha çok su katmakta buldum canım. Biraz daha sulu olduğunda sanırım kabızlığı azalıyor. Yoksa maması yoğun olduğunda bir süre sonra hazımsızlık başlıyor

Canim sanirsam sitede oturuyosun.aslinda cikman daha rahat olur.hangi konuda telas yapiyosun?
site içine çıkarken de dışarı çıkarken de telaş yapıyorum canım ya ağlarsa susturamazsam dışarda napıcam emziremem de gerçi yanıma mama alıyorum ama ille de meme ister ağladı mı sakinleşmek için hadi gezerken fens değik de oturup bişey yicemiz zaman sıkılır ağlar hanfendi. hep bunları düşünüyorum. elli kere vazgeçiyorum çıkmaktan sonra tekrar çıkmaya karar veriyorum

Sen elinden geleni yapıyorsun canım hiç öyle düşünme doktorunuza sor bence bu durumu

Yaz canim mutlaka takip ederim.

Bende 8 den beri kizimi uyutmaya calisiyorum.kac drfa uyuttum kac defa uyamdi hatirlamiyorum bile.iyice manyaklastim simdi yine dalmak uzere umarim uyanmaz
matsiyahoje kızlar bebeleri kundak yapmayı denediniz mi? Eski usul değil tabiki kolları sarın alt taraf serbest kalsın. Ben yapıyorum müslin örtülerim var onlarla sarıyorum zaten örtülerim çok büyük olmadığından kalçayı sıkmasının imkanı yok çok olmadı bir yazmayla sadece kolları sarın. Çünkü uyurken eli kolu oynayınca hemen uyanıyorlar. Oğlum kundaklı daha uzun uyuyor. Tabi öyle sarınca da klima hep açık sıcaklayınca da uyanıyor.

Canim bi cesaret cikman lazim.yavas yavas o da alisir sende alisirsin.bebek bunlar illaki aglayacaklar.bizde dun yemek yemek icin biraz uzak biryere gitmek istedik.esim biraz telaslandi ya huzursuzlanir aglarsa gitmesek mi acaba diye.bi cesaret gidelim dedim.alismamiz lazim herseyden yok bebek huysuzlanir diye vazgecince mutsuz annr babalar oluyoruz sonuc olarak gittik ve bebegim huysuzlandi mizirdandi falan.pusetinde biraz ben salladim biraz babasi yemegimizide yavas yabas yedik keyfimizi bozmadan sakince.dedigin gibi bebek bu sakinligi kesinlikle seziyo.keyifli vakit gecirmeye odakladim kendimi.biraz daha sakim durdu.yemegimizi bitirip kalktik napalim boyle boyle alisicaz baska bir yolu yokki

Canim bizim gunduzleri sikintimiz yok.ilk 1 ay kundakladim surekli.suandada ihtiyac duydugum zaman kundaklariyorum.2 gun once surekli sicradigini fark edince kundakladim o sekilde uyudu.ama dunki problemi uykuya dalmaydi.2 3 dk uyuyp uyaniyodu hep.en sonunda yanindan kalkip salona gectim ki rahat olayim.yaninda bekleyince stres oluyorum iyice.alip hemen uyutma telasina giriyorum.biraz oyalandim yatakodasina gidip baktim ki uyumus kendi kendine

Emzirme aralıkların nasıl peki kax saatte bir emzirip mama veriyorsun yani

Bizim de öyle yatılı misafirimiz de oldu. Doğum yaptıktan bir saat sonra bile odamda genç de olsa erkekler de doluydu artık hemşire gelip çıkartmıştı herkesi halime acıyıp, ben orda kıvranıyorum millet elinde telefonla oturup oynuyordu odamda..
Gündüzleri beni yormaya başladı artık uyumadığı gibi memede. Gece ise dün ağlayarak uyandı hep. Öncesinde ben 3-4 saatte bir uyandırıp emziriyordum. Günde 30 kere meme emiyoruzdur herhalde

teyzeleri bizden size merhaba evet biraz kucakçı olduğumuz doğru :)
Ouuvv masallah kuzuyaaa

Bende senin gibi yapıyorum canim çantam her daim hazır yoksa 2 kuzuyla çıkmak daha da zor birde biz her gün çıkıyoruz mutlaka tosbigimde alıştı :)

Connieee canım dışarı çıkarmayı denicem ama dışarı çıkacağımız zaman huysuzlanıyor kızım. galiba benim telaşım yüzünden.önce benim rahat olmam lazım sanırsam
Canım ben de normalde biraz telaşlı bir insanım. Ama cesaret edip 3 4 defa dışarı çıkardık. Tabi hiçbir zaman yalnız değildim, hep eşimle beraber çıktık. Eş desteği de önemli diyorum :)

idilduam bana verilmedi o seyden :) potansiyel gebe olarak yaşayacağim ben HejaR12 da zaten cikısta cöpe atmistir onlari
Sen bize kiz bebek icin yapilacaklar listesi hazirla da koyalim bi koseye
Dmm bem size liste yapiyim uygulamak beleş tutar tutmaz Allaha emanet

Bana yolla onları ben korkuorum 2. Neyse de 3. Kaza olur die çok tırsıyorum valla en iyisi o yöntem bence gözüm görür kaza olursa ertesi gün hapı içerim diorum napıyım valla çok korkuorum çoook. Rabbim bunlara uzun ömür sağlık versin istediğimz zamn 3.cocuk olsun inşallah kızlarımız olur

Offff 3 aşı ard arda mi olacak ben 1 tanede dayanamiyordum 3 tane aynı anda nasıl yaparlar çok moralim bozuldu kolu da agricak bi de huysuz olur tabi kuzum benim 3 aşıyı bana yapsalar 1 hafta huysuz olurum offf ya
Aynen ya
Hamileyken tetenoz asisi yapmislardi. 3 gun agridi kolum digru duzgun uyuyamadim.
Ayni seyi oglum mu yasicak simdi. Offf

Bebekleri uyumayan anneler, yarım kundak yapmayı deneyin. Eğer çok ağlıyorlarsa önce kundak yapın sonra göğsünüzde sakinleştirmeye çalışın. Ha, havalar malum sıcak, ince bi örtü kullanın mutlaka, bunalmasın kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…