- 17 Mayıs 2015
- 109
- 113
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.981
Ben çözümü mamasına daha çok su katmakta buldum canım. Biraz daha sulu olduğunda sanırım kabızlığı azalıyor. Yoksa maması yoğun olduğunda bir süre sonra hazımsızlık başlıyorCan'ım mama kullanıyorsan mutlaka su ver havalar sıcak mama alan bebekler susuz kalıyor oda kabızlık yapıyor
site içine çıkarken de dışarı çıkarken de telaş yapıyorum canım ya ağlarsa susturamazsam dışarda napıcam emziremem de gerçi yanıma mama alıyorum ama ille de meme ister ağladı mı sakinleşmek için hadi gezerken fens değik de oturup bişey yicemiz zaman sıkılır ağlar hanfendi. hep bunları düşünüyorum. elli kere vazgeçiyorum çıkmaktan sonra tekrar çıkmaya karar veriyorumCanim sanirsam sitede oturuyosun.aslinda cikman daha rahat olur.hangi konuda telas yapiyosun?
Bende 66 da kaldım nasıl gidecek bu kilolar7 kilo fazlam var58 le hamile kalmistim 65 in altina inemiyorum bir turlu
Sen elinden geleni yapıyorsun canım hiç öyle düşünme doktorunuza sor bence bu durumuArkadaslar perişan haldeyim yardım edin.
ben bu anneliği beceremiyorum
kızım iki üç haftadır gündüzleri uyumuyor.
başlarda tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyordu. bırak dedim uyumasın. güzel vakit geçiyordu kızımla sohbet muhabbet oyun şarkı kitap derken eğleniyorduk ama akşama doğru el kadar bebekte olmaz demeyin gözaltları torba torba oluyor kızımın.gözleri kızarıyor. akşam da uyumuyor. sabah 7 de kalkıyor akşam 11 de zorla uyutuyoruz.
biraz araştırdım bu ayda iki uyku arası en fazla bir saat uyanık kalması lazımmış. fazlası aşırı yorgunluğa sebep olurmuş ve bebek yorgunluktan uyuyamazmış.
ben de bundan sonra kızımı yormıcam dedim. bir saat oyun bakım meme vs den sonra uyutmak için salla ha salla uğraşıyorum. ağlarsa memeye al salla uyuyunca yerine koy uyansın yerinde salla derken bütün gün bir dk bile dinlenemedim ve kızım toplam anca 2 saat uyudu 30-45-30-15 dk olarak.
eee ben bütün gün bunun için mi çırpındım
daha ilk günden pes ediyorum çok üzgünüm
Yaz canim mutlaka takip ederim.
Bende 8 den beri kizimi uyutmaya calisiyorum.kac drfa uyuttum kac defa uyamdi hatirlamiyorum bile.iyice manyaklastimsimdi yine dalmak uzere umarim uyanmaz
Canim bi cesaret cikman lazim.yavas yavas o da alisir sende alisirsin.bebek bunlar illaki aglayacaklar.bizde dun yemek yemek icin biraz uzak biryere gitmek istedik.esim biraz telaslandi ya huzursuzlanir aglarsa gitmesek mi acaba diye.bi cesaret gidelim dedim.alismamiz lazim herseyden yok bebek huysuzlanir diye vazgecince mutsuz annr babalar oluyoruzsite içine çıkarken de dışarı çıkarken de telaş yapıyorum canım ya ağlarsa susturamazsam dışarda napıcam emziremem de gerçi yanıma mama alıyorum ama ille de meme ister ağladı mı sakinleşmek için hadi gezerken fens değik de oturup bişey yicemiz zaman sıkılır ağlar hanfendi. hep bunları düşünüyorum. elli kere vazgeçiyorum çıkmaktan sonra tekrar çıkmaya karar veriyorum
Canim bizim gunduzleri sikintimiz yok.ilk 1 ay kundakladim surekli.suandada ihtiyac duydugum zaman kundaklariyorum.2 gun once surekli sicradigini fark edince kundakladim o sekilde uyudu.ama dunki problemi uykuya dalmaydi.2 3 dk uyuyp uyaniyodu hep.en sonunda yanindan kalkip salona gectim ki rahat olayim.yaninda bekleyince stres oluyorum iyice.alip hemen uyutma telasina giriyorum.biraz oyalandim yatakodasina gidip baktim ki uyumus kendi kendinematsiyahoje kızlar bebeleri kundak yapmayı denediniz mi? Eski usul değil tabiki kolları sarın alt taraf serbest kalsın. Ben yapıyorum müslin örtülerim var onlarla sarıyorum zaten örtülerim çok büyük olmadığından kalçayı sıkmasının imkanı yok çok olmadı bir yazmayla sadece kolları sarın. Çünkü uyurken eli kolu oynayınca hemen uyanıyorlar. Oğlum kundaklı daha uzun uyuyor. Tabi öyle sarınca da klima hep açık sıcaklayınca da uyanıyor.
Masallah minigeteyzeleri bizden size merhabaevet biraz kucakçı olduğumuz doğru :)
Benim sütüm em başından beri az zaten. O yüzden emzirdikten sonra eğer hala ağlıyorsa önce 30 cc veriyorum, doymamışsa gazini çıkarırken omzumu ya da elini şiddetli şekilde emiyor :) o zaman bir 30 daha veriyorum. 90 cc yi sadece gece veriyorum çünkü yaklaşık 4-4,5 saat uyanmıyor geceleri.
Bizim de öyle yatılı misafirimiz de oldu. Doğum yaptıktan bir saat sonra bile odamda genç de olsa erkekler de doluydu artık hemşire gelip çıkartmıştı herkesi halime acıyıp, ben orda kıvranıyorum millet elinde telefonla oturup oynuyordu odamda..şu misafir işine sinir oluyorum ya. lohusalığıö misafir ağırlamakla geçti.
çat kapı gelenler, yatılı gelenler, yemeğe gelenler, akşamüstü çaya diye gelip akşam yemeğine kadar oturup elimizi ayağımıza dolaştıranlar..her tip insan geldi valla canımız çıktı.
gece de kızımın uykusu iyiydi ama birkaç gecrdir bozuldu gaz sancısı tutuyor uyuyamıyor yavrum uyusa da kıvrana kıvrana. seninkinin gece uykusu nasıl?
Kızlar biz 35 günlük olduk öncelikle emzik kullanmak istemiyordum ta ki beni emzik niyetine saatlerce emmesi ve elini ağzına koymasina kadar haftasonu emzik aldık tuttu çok şükür bugün doktor kontrolümüz vardı çok gazı var dedim adam resmen sizi emzik niyetine kullanır o da bebeğe hazımsızlık kusma ve gaz yapar yalancı emzik alın dedi en az 3 saatte bir emzirin dedi kendinizi koyun yerine saat
Ouuvv masallah kuzuyaaateyzeleri bizden size merhabaevet biraz kucakçı olduğumuz doğru :)
canim ben cantami herdail hazir birakiyorum.yedek kiyafetler bezi mendili alt acmasi.disari cikacaksam eger ustten bi kontrol ediyorum birsey cikarip unutmusumur diye.boyle disari cikmak kolay oluyo altini acip emziriyorum gazini cikarip cikiyoruz.
Dun benim kizi babasina sattim :) hazirladim onu koydum bebek arabasina babasiyla disari cikti.bende evde rahat rahat hazirlanip indim asagiya
Canım ben de normalde biraz telaşlı bir insanım. Ama cesaret edip 3 4 defa dışarı çıkardık. Tabi hiçbir zaman yalnız değildim, hep eşimle beraber çıktık. Eş desteği de önemli diyorum :)Connieee canım dışarı çıkarmayı denicem ama dışarı çıkacağımız zaman huysuzlanıyor kızım. galiba benim telaşım yüzünden.önce benim rahat olmam lazım sanırsam
Bana yolla onları ben korkuorum 2. Neyse de 3. Kaza olur die çok tırsıyorum valla en iyisi o yöntem bence gözüm görür kaza olursa ertesi gün hapı içerim diorum napıyım valla çok korkuorum çoook. Rabbim bunlara uzun ömür sağlık versin istediğimz zamn 3.cocuk olsun inşallah kızlarımız olurTabii senin tuzun kuru bir oğlun bir kızın varbiz napalım @insanbuL cugumla ilerde 3 erkeğin işi bitmez bir kız gerek bize kondomlar evde canım lazımsa gondereyim şaka bir yanada kızım olsun çok isterdim suan 3çocuk çok uzak geliyor Rabbim hayirlisini versin hepimize ilerde ne olacaği da belli olmaz büyük konuşmak olmaz
Sen cok daha deneyimlisin tabi heleki iki kuzuyla :)) masallahBende senin gibi yapıyorum canim çantam her daim hazır yoksa 2 kuzuyla çıkmak daha da zor birde biz her gün çıkıyoruz mutlaka tosbigimde alıştı :)
Aynen yaOffff 3 aşı ard arda mi olacak ben 1 tanede dayanamiyordum 3 tane aynı anda nasıl yaparlar çok moralim bozuldu kolu da agricak bi de huysuz olur tabi kuzum benim 3 aşıyı bana yapsalar 1 hafta huysuz olurum offf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?