- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.961
anladım canım aslında haftalık ölçüm yanıltır ama doktoruna güveniyorsan en iyisini bilir tabi.ama sana tavsiyem mamayı fazla verme ki midesi çok genişlemesin. yoksa bi daha mamasız doymaz sütün yetmez hiçbi zaman. mama alışkanlık yapıyor diyorlar ya onun mantığı bu. bir de mamayla zaman kazanıp göğüslerin dolacak ya emzirdiğin zaman iki göğsü birden ver ki sütün azalmasın. mama da kötü bişey değil yeter ki sütün varken alsın kızın inşallah. allah yardımcın olsun.
Tabiki paylasirim :)Pamukcuk aciyiyomus ya hemen gecse ne guzel olurdu damla verdiginde ismini paylasir misin ben de sorayim :)
Bende oyle dusunuyodum ama iste kakasi onu verdigim zamana denk gelince bi acaba dedim ister istemez. Hic kesmeyim ben o zaman.biogaia da faysalı probiyotik bakteriler var canım tembellik yapmaz aksine faydası olur bence. hatta birsüre sonra o bakteriler bağırsağa yerleşirse ilacı vermeme gerek kalmadan rahatlar bebişko
Canım ben de kullanıyorum bizde de kabızlık var hatta geçenlerde 8 gün yapmadı mama da kabızlık yapıyor diyorlar ben mama da kullanıyorumGaz içinse sab simplex gaz damlası kullanıyorum. Evet gazını iyi çıkarıyor ama kaka yapma aralığı arttı bu sefer de sanki. Bu sefer de kakasını yapamadığı için huysuzlanıyor bazen. Ben damlaya bağladım bu durumu ama yine de bilmiyorum. Böyle huysuz zamanlarında da saf zeytinyağını mamasına katarak veriyorum o da rahatlatıyor. Ama en iyisi sanki rezene-kimyon karışımı. En çok bu çayı yaptığımda rahatladığını görüyorum. Aranızda bu damlayı kullanıp kakasını daha seyrek yapmaya başlayan oldu mu?
Benim oğlan 8 gün yapmasa sanırım çatlarCanım ben de kullanıyorum bizde de kabızlık var hatta geçenlerde 8 gün yapmadı mama da kabızlık yapıyor diyorlar ben mama da kullanıyorum
Ya bayıldım ben buna kesinlikle beni anlatıyor hiç bir telefona bakmıyorum zaten bunalıma girdim herkesi kusturecem yakında :))) bendemi sorun anlamıyorum hiç vakit bulamıyorum yaaaSon zamanlardaki ruh halim sanıyorum yalnız değilim
Can'ım mama kullanıyorsan mutlaka su ver havalar sıcak mama alan bebekler susuz kalıyor oda kabızlık yapıyorBenim oğlan 8 gün yapmasa sanırım çatlar3 gün önce gece yarısı bir ıkınmaya başladı ama bir türlü kakasını yapamadı. Ne kendi uyudu o gece ne de uyuttu. Zombi gibiydim ertesi gün haftada 1 2 kez zorlu gecelerimiz oluyor bizim malesef seninki 8 gün boyunca yapamadığı için huysuz olmuyor mu canım?
Yok canım ama alttan gazini hep çıkarıyordu çünkü masaj yapiyordum sürekli 8. Gün biraz huysuzlanmaya başladı zaten o gün de yaptı bir de ben poposunu uyarmadan zeytinyağı sürüyordum karnına da surup masaj yapıyordum hatta bir defa da bir damla zeytinyağı icirdim ancak 8. Gün yaptı ama simdi 3 4 günde bir yapıyor dolu doluBenim oğlan 8 gün yapmasa sanırım çatlar3 gün önce gece yarısı bir ıkınmaya başladı ama bir türlü kakasını yapamadı. Ne kendi uyudu o gece ne de uyuttu. Zombi gibiydim ertesi gün haftada 1 2 kez zorlu gecelerimiz oluyor bizim malesef seninki 8 gün boyunca yapamadığı için huysuz olmuyor mu canım?
Ayni seyleri bende yasoyorum kizim uyumuyor kilo alımı da az dr mama başla her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi ama sürekli memede olduğu için bekki bi düzeni uok henüz bendr günde 3 kez fln 30 cc vermeyi düşünüyorum emzirmë sonrası yeterli olur mu sence ? Sen nasıl veriyorsun
Biz de Aptamil kullanıyoruz bir araştırayım o zaman hangi mama daha iyigunaydinnnnn
Eslemak her mama kabiz yapmaz canim.8 gun uzun bir sure.mamayi hep ayni marka kullaniyorsan degistirmeni oneririm.bize ilk dogdugunda hastanede aptamil verdiler 2 gun.cocuk gazdan agladi hep.basindan beri evolvia kullandim eve geldigimde ve cok sukur ne kabiz ne gaz slklntlmlz var.sana tavsiyem farkli bir mama dene belki rahatlar bebegin boylece
Dün evden çıkmaya niyetlendim, niyetlenmez olaydım. İnsan tam 2 saatte evden çıkar mı yaEmzir, gazını çıkar, altını al, üstünü değiştir, tabii o arada bebek yırtsın kendini onu sakinleştirmeye çalış, bi yandan çantasını hazırla.. Öte yandan kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama ne mümkün, 2 dk yatağına koysam ortalığı yıkıyor.. Sonra belki doymamıştır diye bidaha diğer memeyi emzir,gazını çıkar üstünden bunalmıştır diye bidaha üstünü değiştir, ortalığı yıkmalar tam gaz devam tabii.. Bu kısır döngu hiç bitmeyecek sandım. En son isyan bayraklarını çekecektim artık, eşim işten geldi ve ne hikmettir ki küçük beyefendi hemen sustu babasının sesini duyunca ve uyudu Ama ben bin pişman oldum dışarıya çıkmaya niyetlendım diye. Sanırım bebek ağladı ben streslendim, ve ben streslendim o daha çok ağladı. Karşılıklı sabırlarımızı denedik
Canim sanirsam sitede oturuyosun.aslinda cikman daha rahat olur.hangi konuda telas yapiyosun?Connieee canım dışarı çıkarmayı denicem ama dışarı çıkacağımız zaman huysuzlanıyor kızım. galiba benim telaşım yüzünden.önce benim rahat olmam lazım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?