- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.001
Bicok yerde emzik zararli diyolar ama bnde emzik kullaniyorum. Hatta bazi geceler emzikle uyutuyorum. Yoksa sallamaktan ayaklarim agriyo.Kızlar biz 35 günlük olduk öncelikle emzik kullanmak istemiyordum ta ki beni emzik niyetine saatlerce emmesi ve elini ağzına koymasina kadar haftasonu emzik aldık tuttu çok şükür bugün doktor kontrolümüz vardı çok gazı var dedim adam resmen sizi emzik niyetine kullanır o da bebeğe hazımsızlık kusma ve gaz yapar yalancı emzik alın dedi en az 3 saatte bir emzirin dedi kendinizi koyun yerine saat başı birsey yerseniz hazımsızlık Yaşamaz mısınız soda bile yaramaz o zaman dedi bebek ne yapsın dedi bugün emzirme arasını uzatmaya çalıştım biraz gaz imiz vardı ama her zamanki kadar değildi ayrıca burada okumuştum karnına birsey sardım daha iyi geldi kızıma
Benim oglum da sapka takmayi hic sevmiyor. Sicaktan mi boyle yapiyolar bilmiyorum :))denerim canım.gözünü örtmek mantıklı geldi. elleri ayakları da hiç durmuyo sararsm sakinleşir belki.
gerçi benim kız çok fena. başını örttürmüyor bant taktırmıyor yüzüne bişey gelsin yaygarayı basıyor kolunu örttürmüyor. özgür kız benimki. banyodan sonra şapkayı zorla takıyoruz kafasını yatağa sürte sürte çıkarıyortam anasının kızı :)
Bn de bi dahakine kiz bebek istiyorum. Insallah olur :)Dmm bem size liste yapiyim uygulamak beleş tutar tutmaz Allaha emanet
Emzirme aralıkların nasıl peki kax saatte bir emzirip mama veriyorsun yani
2 saat, uyumuşsa bazen 3 saati de buluyor, hele geceleri yaklaşık 4 saati buluyor. Ama önce hep Emziriyorum artik sut kalmayana kadar. Zaten iki göğsü de boşaltınca doymuyorsa çok ağlıyor mecbur mama veriyorum. Ama ille de iki saat olsun diye de beklemiyorum. Biberonla beslendiği için, Memeyi bırakmasın diye bazen emzik gibi emse de göğsümde tutuyorum fırsat buldukça.
Kizlar bi sorum olacak.
Ben ogretmenim ve haftaya seminerlerimiz basliyo. 3-4 saat bebegimden ayri kalmak zorundayim. Bebege annem bakacak. Ama icim hic rahat degil. Ben yokken mecbur mama vercekler. Sagdigim sut yetmeyebilir.
Rapor alip gitmesem mi cok kararsizim.
Okul baslayinca ucretsiz izin almayi dusunuyorum zaten. Ama seminer doneminde ne yapsam bilmiyorum
Hmm yani her emzirme nin arkasından hep mama veriyorsun . Ben günde 2 3 kez mama versem yeterli olur mu acaba ya her emzirmenin arkasından vermeyi pek istemiyorum
Kızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
canım istersen önce sağ ne kadar sütün çıkıyor bak, benim ilk etapta sütüm çok azdı mecbur mama veriyorduk. Sonra bollaştı, şu sıralar sıkıntılı dönemler yaşıyorum o yüzden yine azaldı hem de baya azaldı yani 30dakika sağsam 10-20 ml çıkıyor o yüzden emzirdiğimde ne kadar emiyor az çok tahmin ediyorum üzerine de mama veriyorum
Düştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk
Gecen yil kendi okulumda mudur okula cocik getirmeyin demisti. Bu gitcegim okuldaki muduru de okulu da bilmiyorum nasil bi yerdir. Olmazsa mudurle konusayim oncden boyle bi imkan var mi diyeCanım okulda müsait oda varsa annen 2-3 saat bebekle gelip orda duramaz mı? Bizim okulda mescid var mesela...
Gecen yil kendi okulumda mudur okula cocik getirmeyin demisti. Bu gitcegim okuldaki muduru de okulu da bilmiyorum nasil bi yerdir. Olmazsa mudurle konusayim oncden boyle bi imkan var mi diye
Nasıl gidiyor ? pes etmek yok.matsiyahoje canim sabahtan beri senin yontemi uygulamaya calisiyorum on dakka uyuyor uyaniyor bide esniyo surekli uykusu var ama savas veriyor resmen uyumamak icin. Neyse ben yilmadan ugrasicam ins
Pazartesi kontrol var canım sorucam bakalım.Sen elinden geleni yapıyorsun canım hiç öyle düşünme doktorunuza sor bence bu durumu
Haklısın canım çıkmak lazım bi şekilde. alışması lazım. ben çalışan insandım şimdi evde tıkıldım kaldım çok mutsuzum gerçektenCanim bi cesaret cikman lazim.yavas yavas o da alisir sende alisirsin.bebek bunlar illaki aglayacaklar.bizde dun yemek yemek icin biraz uzak biryere gitmek istedik.esim biraz telaslandi ya huzursuzlanir aglarsa gitmesek mi acaba diye.bi cesaret gidelim dedim.alismamiz lazim herseyden yok bebek huysuzlanir diye vazgecince mutsuz annr babalar oluyoruzsonuc olarak gittik ve bebegim huysuzlandi mizirdandi falan.pusetinde biraz ben salladim biraz babasi yemegimizide yavas yabas yedik keyfimizi bozmadan sakince.dedigin gibi bebek bu sakinligi kesinlikle seziyo.keyifli vakit gecirmeye odakladim kendimi.biraz daha sakim durdu.yemegimizi bitirip kalktik napalim boyle boyle alisicaz baska bir yolu yokki
Çok düşüncesiz insanlar var malesef ama bizim misafir faslu bitti çok şükür rahatım.Bizim de öyle yatılı misafirimiz de oldu. Doğum yaptıktan bir saat sonra bile odamda genç de olsa erkekler de doluydu artık hemşire gelip çıkartmıştı herkesi halime acıyıp, ben orda kıvranıyorum millet elinde telefonla oturup oynuyordu odamda..
Gündüzleri beni yormaya başladı artık uyumadığı gibi memede. Gece ise dün ağlayarak uyandı hep. Öncesinde ben 3-4 saatte bir uyandırıp emziriyordum. Günde 30 kere meme emiyoruzdur herhalde
allah kabul etsin canım aklımdasın kaç gündür. bir kişi eksik oldu mu kafama takılıyor merak ediyorum nasılsın? eşinle konuşmaya çalış geçecek bu günler. bu olanlar evliliğindeki sorun değil yeni düzene alışma sancısı.el kadar bebeği üzmeyin nolurKızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?