2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bicok yerde emzik zararli diyolar ama bnde emzik kullaniyorum. Hatta bazi geceler emzikle uyutuyorum. Yoksa sallamaktan ayaklarim agriyo.
Eskiden surekli emmek isterdi. Simdi doydugunu anladigim an emzik veriyorum. Emme istegi de bitiyo. Boylece ikimizde gereksiz yorulmuyoruz.
Biz iyi olalim ki bebeklerimiz de iyi olsun.

Benim oglum da sapka takmayi hic sevmiyor. Sicaktan mi boyle yapiyolar bilmiyorum :))

Emzirme aralıkların nasıl peki kax saatte bir emzirip mama veriyorsun yani

2 saat, uyumuşsa bazen 3 saati de buluyor, hele geceleri yaklaşık 4 saati buluyor. Ama önce hep Emziriyorum artik sut kalmayana kadar. Zaten iki göğsü de boşaltınca doymuyorsa çok ağlıyor mecbur mama veriyorum. Ama ille de iki saat olsun diye de beklemiyorum. Biberonla beslendiği için, Memeyi bırakmasın diye bazen emzik gibi emse de göğsümde tutuyorum fırsat buldukça.

Kizlar bi sorum olacak.
Ben ogretmenim ve haftaya seminerlerimiz basliyo. 3-4 saat bebegimden ayri kalmak zorundayim. Bebege annem bakacak. Ama icim hic rahat degil. Ben yokken mecbur mama vercekler. Sagdigim sut yetmeyebilir.
Rapor alip gitmesem mi cok kararsizim.
Okul baslayinca ucretsiz izin almayi dusunuyorum zaten. Ama seminer doneminde ne yapsam bilmiyorum

Hmm yani her emzirme nin arkasından hep mama veriyorsun . Ben günde 2 3 kez mama versem yeterli olur mu acaba ya her emzirmenin arkasından vermeyi pek istemiyorum

Canım okulda müsait oda varsa annen 2-3 saat bebekle gelip orda duramaz mı? Bizim okulda mescid var mesela...

Hmm yani her emzirme nin arkasından hep mama veriyorsun . Ben günde 2 3 kez mama versem yeterli olur mu acaba ya her emzirmenin arkasından vermeyi pek istemiyorum

canım istersen önce sağ ne kadar sütün çıkıyor bak, benim ilk etapta sütüm çok azdı mecbur mama veriyorduk. Sonra bollaştı, şu sıralar sıkıntılı dönemler yaşıyorum o yüzden yine azaldı hem de baya azaldı yani 30dakika sağsam 10-20 ml çıkıyor o yüzden emzirdiğimde ne kadar emiyor az çok tahmin ediyorum üzerine de mama veriyorum

Kızlar bu hafta giremedim hiç almış, yürümüş konu... Çok sıkıntılı günler geçiriyorum mevlit yaptık çok güzeldi ama hep bir yerim eksik kalacak çok üzüldüm bu süreçte. Eşimle boşanma noktasındayız, çok zor günler yaşıyorum. Sütüm bitti bitecek ama emzirmeye devam beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.

Canım benim Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu zorlu günleri... bebekle birlikte hepimizin ailelerinde depremler oldu. Inşallah bunlar evliliklerimizi daha da sağlamlaştırmak için fırsatlara donusur...

Haklisin canım da bizim kiz gündüz pek uyumadigi hep memede olduğu için daha hic sagip bakamadım kızım 24 günlük bi ogunluk ihtiyacı kaç cc dir peki ?

Düştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk

Canım okulda müsait oda varsa annen 2-3 saat bebekle gelip orda duramaz mı? Bizim okulda mescid var mesela...
Gecen yil kendi okulumda mudur okula cocik getirmeyin demisti. Bu gitcegim okuldaki muduru de okulu da bilmiyorum nasil bi yerdir. Olmazsa mudurle konusayim oncden boyle bi imkan var mi diye

Gecen yil kendi okulumda mudur okula cocik getirmeyin demisti. Bu gitcegim okuldaki muduru de okulu da bilmiyorum nasil bi yerdir. Olmazsa mudurle konusayim oncden boyle bi imkan var mi diye

Bu bebek çok küçük daha sonuçta, kosan zıplayan çocuk gibi rahatsızlık vermez...

Haklısın canım çıkmak lazım bi şekilde. alışması lazım. ben çalışan insandım şimdi evde tıkıldım kaldım çok mutsuzum gerçekten

Çok düşüncesiz insanlar var malesef ama bizim misafir faslu bitti çok şükür rahatım.
benim kızım da maşallah meme delisi mama verdiğim zaman bile üstüne meme ister. en büyük keyfi emip uyuklamak sonra uyanıp tekrar emmek. yatarak emziriyorum yada emzirme yastığına koyuyorum yorulunca.

allah kabul etsin canım aklımdasın kaç gündür. bir kişi eksik oldu mu kafama takılıyor merak ediyorum nasılsın? eşinle konuşmaya çalış geçecek bu günler. bu olanlar evliliğindeki sorun değil yeni düzene alışma sancısı.el kadar bebeği üzmeyin nolur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…