- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.161
misam canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah. bebeğin sorunlu ailede yetişmektense ayrı ama mutlu anne babada yetişmesi bazı durumlarda daha iyi. şahsen ben ailemin boşanmış olmasını tercih ederdim. daha az yıpranırdım o zaman.
Benim ki de bugun 40 günlük 1 kere yapıyor arkadaşımkızlar benim bebeğim kakasını 1 kere yapıyor günde normal dedi doktor ama aklım takılıyor.sizin bebişlerde durum nedir ?
Biz hala 4-5 kere yapıyoruz sorun mu var acaba ?
Biz hala 4-5 kere yapıyoruz sorun mu var ?
Bizde ayniyiz yaklasik 4saatte bir yapiyo hatta benimki ama huysuzlanmasi kakasinda bi anormallik vs yoksa normal bence her bebek farkli sonucta icini ferah tut bence sen de :)) tabi yetismeyen bezlerle ne kadar rahat olunursaBiz hala 4-5 kere yapıyoruz sorun mu var ?
Ana ogul parmak batirirsak o kek biraz zor piser ama olsun :))) sizi de bekleriz o zamana :)Tabi ya o parmak illa batirilacak pişmeden ama ihmal etmeyin :)
Ben henuz cocuk dusunmuyorum karar verme asamasinda da degilim ne kadar sasirtici dimiListe kabario
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa surede duzelir
İnşallahdefnekiz canim cok gecmis olsun. İnsallah cabuk iyilesirsin.
Ben de öyle düşünmüştüm de yine sorayim dedim :) sağol canımSadece sagmak azaltir.emziripte sagmak azaltmaz diye biliyorum.diger turlu sirf sagmanin azaltmasinin sebebide vucut bebegin emim emmedigini anliyo.tukurugunden bile bebegin neye ihtiyacinin oldugunu saptayim ona gore sut uretiyo.makineyle bu mumkun degil tabiki.o yuzden bir sure sonra sut azaliyomus.buda kisiden kisiye degisir herhalde.
denerim canım Sağol rahatlıyo demek kiCanim ikindiginda altini acmayi dene rahatliyolar hava aliyo doye mi bilmiyom ama ben altini yikayim havluya sariyorum nefes aliyo :)
hep kendi uykusu gelince yatırıyoduk akşsm uykusuna genelde 11 gibi. iki gündür şaştı. ondan mı gece uykuları bozuldu acabaOglen en sonki uykusundan kacta kalkiyo? Mesela benimki 6 bucuga dogru kalkiyo.9 bucukta yatiriyorum.her gun ayni saatte yatirmaya ozen gosterirsen aksam uykusuna yatis saati olur.biz dun gorumceme gitmistik.9 gibi ciktikki yolda uyur eve gelincrde yatagina koyarim.birkac kere bu sekilde uyudu cunku.eve geldikten sonra kapinin sesine uyandi ve uyku saatimizi kacirmis olduk maalesef.gece 12 bucuga kadar uyumadi.uyku saatleri cok onemli ya
aynıyız canım bizde düzen olmadığı için çocukta da yok ama düzen gerekliymişbende hiç düzen yapmadım ama sessiz sakin ya da yoğun gürültülü mesela düğün gibi bir ortam olursa full uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor, bazı günler de kafası kalmıyor :)
sürekli yazdığım mesaj tekrar gidiyor. evliliğin için yazmıştım şuan bitmesi seni zorlamaz mı hem çalışıyorsun hem bebek bakıyorsun. fikrin değişmese bile zamanlamayı hen senin hem de kızın için iyi düşün canım allah yardımcın olsunbende hiç düzen yapmadım ama sessiz sakin ya da yoğun gürültülü mesela düğün gibi bir ortam olursa full uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor, bazı günler de kafası kalmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?