2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

değil mi canım ben de öyle düşünüyorum. Bu şekilde onun için de bizim için de pek sağlıklı olmayacak en azından bu şekilde daha sevgi dolu büyüyeceğini düşünüyorum.

Biz hala 4-5 kere yapıyoruz sorun mu var ?

Doktorum dedi ki bazı bebek günde 10 kere yapar bazı bebek günde 1 kere bazısı hatta daha fazla gün sayısından sonra bile yapabilir dedi.bebege bağlı tamamen.bence yeterli besleniyor ki yapıyor annesi kaka.benim ki mama takviyeli beslendiği için bu şekilde olduğunu düşünüyorum

Sagmanin sütü azalttığını söylüyorlar günde birkaç ke sağmak azaltır mi yoksa sürekli sağmak mi azaltır

Sadece sagmak azaltir.emziripte sagmak azaltmaz diye biliyorum.diger turlu sirf sagmanin azaltmasinin sebebide vucut bebegin emim emmedigini anliyo.tukurugunden bile bebegin neye ihtiyacinin oldugunu saptayim ona gore sut uretiyo.makineyle bu mumkun degil tabiki.o yuzden bir sure sonra sut azaliyomus.buda kisiden kisiye degisir herhalde.

Bebegim ya emiyo ya gaz cikartmak istiyo ya sallanmak istiyo ya zorla uyuyo ya altina yapiyor. Bunlar normal tabiki olcak ama bir yere birakip sakin sakin durdugunu goremiyorum. Yoruluyorum gun icinde 7/24 pijama drli topuzuyla geziyorum zor yemek yiyorum ne zwman geccek bu zamanlarre (

Ben de öyle düşünmüştüm de yine sorayim dedim :) sağol canım

hep kendi uykusu gelince yatırıyoduk akşsm uykusuna genelde 11 gibi. iki gündür şaştı. ondan mı gece uykuları bozuldu acaba
bir de dabah uyandığı saaten 12 saat önce gece uykusuna yatırın diyolar sen öyle mi yapıyorsun

bende hiç düzen yapmadım ama sessiz sakin ya da yoğun gürültülü mesela düğün gibi bir ortam olursa full uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor, bazı günler de kafası kalmıyor :)
aynıyız canım bizde düzen olmadığı için çocukta da yok ama düzen gerekliymiş

bende hiç düzen yapmadım ama sessiz sakin ya da yoğun gürültülü mesela düğün gibi bir ortam olursa full uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor, bazı günler de kafası kalmıyor :)
sürekli yazdığım mesaj tekrar gidiyor. evliliğin için yazmıştım şuan bitmesi seni zorlamaz mı hem çalışıyorsun hem bebek bakıyorsun. fikrin değişmese bile zamanlamayı hen senin hem de kızın için iyi düşün canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…