2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm bizde aynı durumdayız. Ne zaman bitecek bende çok merak ediyorum.

3gündür aynı sorun bizde de var. Benim kızım da biberon kullanıyor, sütüm az olduğunda dediğin gibi iki çekip bırakıp çıldırıyor. Şöyle bir çözüm buldum; kızım doğduğunda meme ucum olmadığı için silikon kullanmıştık bir süre şimdi yine çıldırınca silikonla veriyorum o zaman emiyor. Süt miktarı birikmiş, iyiken sorun yok zaten, azken de böyle bir cozum buldum.

flaşı biliyordum da biran yanıp sönüyor ya ondan sıkıntı oluyor sanıyordum.
teşekkür ederim canım ışığa da dikkat edicem

Kızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.

Cnm senin yöntemin nedir. Uyanık bırakmıyor musun
fazla yorulmadan uyutuyorum canım.yorulunca dalmaları zor oluyor çünkü.
şöyle ki sabah kalktı 1 saat sonra yatırıp sallıyorum. iice derin uyuyana kadar başında bekliyorum uyabma sinyalleri alır almaz uyanmasına izin vermeden geri sallıyorum uyutuyorum. böyle böyle derin uykuya dalıyor ve bir sonraki uykusunda daha az uyanıyor daha uzun uyuyor

Kızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.
Bende eşimle uyuyorum, bebekler gece uykusunda çok ağlamaz rahatsız etmez zaten. Meme ister verince hemen geri uyur, çokta rahatsız olacağını sanmıyorum. Ayrı uyuma bence, beraber uyumak karıkoca bağını sağlam tutar

Nasıl yaptın canım acımadı mı
Yok canım acımadı. Çokta zorlamadım zaten yavaş yavaş meme başını açmaya çalıştım. Ben açtıkça süt akmaya başladı birkaç yerden. İki çocuk olunca bazen emzirdikten sonra meme ucunu hemen silemiyordum sanırım kuruyanlar zamanla tıkamış ben ovalar gibi açmaya başladıkça süt gelen kanallar arttı.

Canım ben doğduğundan beri veriyorum günde en fazla 3 defa 30 ya da 45 cc, 3110 doğdu şimdi 4700 çok değil anlayacağın
Doğumdan sonraki birkaç gün herkesin sütü az geliyor bebek emme gücünü arttırdıkça senin sütünde artıyor. Belki sütün yetiyordur suanda. Benim oğlumda 3850 dogdu 5 gün sonra 3650 idi. 1 ay sonra 4700 olmuştu ve doktor sütün yetiyor demişti.Şuan bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 1 aylık olmuşsa kilosu iyi bence. Bebeklerin midesi avuçlarının içi kadardır doyması çok zor değil sürekli meme istemesi aç olduğunuda göstermez. Normal sütünü ver eğer aralıksız 2 saat uyuyorsa bebeğin karnı doyuyordur. Sürekli ağlaması bebeğin aç olduğunu göstermediği gibi 4 saatten fazla uyumasıda tok olduğunu göstermez.Sağma makinelerindeki sonucada güvenme orada çıkan süt senin gögüsündeki tam süt miktarını göstrmez hatta 20 ml süt çıktıysa kesin göğüsünde rahat 50 ml süt vardır o yüzden oaradi sonuç seni yanıltmasın.

Nasilsiniz kizlar.uyku calismasi yapanlar ne alemdesiniz.yazamadim ama sizden cesaret alip pes etmeden uyutmaya calisiyorum. Az once uyudu dunde bu saatte uyumustu yarim saat surmustu gerci ama bakalim bu sefer ne kadar surcek bu uykusu. Bende uyku saatlerini not almaya basladim bugun.
Umarim faydasini goruruz hepimiz.
Yoksa benim sonum su super dadiyi cagiran anneler gibi olcak

benim kız bir saattir uyuyor canım ben de uyucam şimdi. hadi bakalım rastgele :))

Bizde ayniyiz yaklasik 4saatte bir yapiyo hatta benimki ama huysuzlanmasi kakasinda bi anormallik vs yoksa normal bence her bebek farkli sonucta icini ferah tut bence sen de :)) tabi yetismeyen bezlerle ne kadar rahat olunursa

Haha aynen dimi kampanya takip etmekten gençliğim soldu

Aynı durumdayız canım sabırla ve bebeğime bakıp çok şükür diyerek geçirmeyi düşünüyorum zamanı İnşallah konuşup derdini anlattığı zamanları da gorecez

Uzun bir uykuya direnisin ardından şimdi uyudu uzun sürmuyor ama ben bir keyif Kahvesi hakettigimi düşünüyorum en azından kahve icmeme izin versin yeter derken şaka gibi uyandı bir de genlesiyor sanki saatlerdir uyuyormus gibi güler misin aglar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…