- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.201
Uzun bir uykuya direnisin ardından şimdi uyudu uzun sürmuyor ama ben bir keyif Kahvesi hakettigimi düşünüyorum en azından kahve icmeme izin versin yeter derken şaka gibi uyandı bir de genlesiyor sanki saatlerdir uyuyormus gibi güler misin aglar mısın
Ben sleepy aldim cok memnunum tavsiye ederim :))Haha aynen dimi kampanya takip etmekten gençliğim soldu
Bende incir yiorum ve tahaninda kakası kokulu normal gaitasi yani ishal deil zTn bizimki günde 8 kere fln kaka yapıo ablası gbi çok kakaciİshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?
Sen bi 4 sene sonra ancak karar vermeye karar verirsinBen henuz cocuk dusunmuyorum karar verme asamasinda da degilim ne kadar sasirtici dimi
Kızım eylülde 4 u biticek canım öncelikle biz paten çok istiodu kardeşi doğdu ewe geldik paten hediye ettik kardeşin getirdi diye çok istedi bisidi çok sewindi.kardesini sakinmiorum açıkçası dokunma demedim yavaş dokunalim diye teşvik ettim annem babam aman dokunma doye çocuğu çok sakindi onlara ikaz ettim açıkçası hep.kizim ztn ılımlı bi çocuk olgun olduğu söylenir şimdilik iyi gidio sende bence kardesi yle ilgili şeylere onu dahil et koruması gerektiğini anlat ben hep kızıma sen onun küçük annesi sin ben yokken onu hep sen korucaksin diorum eylülde krese verdim baslicak belki sende dusunebilirsin kardeşini Özler evde sik8lmazidilduam sanırım kızlarımız aynı yaşta, bizimki başlarda çok belli etmedi ama resmen depresyona girdi kıskançlık krizleri ona tuhaf şeyler yaptırmaya başladı çok değişti çok huysuz ve inatçı bir kız olmaya başladı. Sizde durumlar ne? Belki geç bile kaldım ama tavsileriniz varmı?
Valla ben de düşünmüyorum canım eşim 3 çocuk istiyor ama bana 1 yeter şuanda eşim dusunduguyle kalsın bir zahmet burdaki 3 hatta 2 çocuklu anneleri saygıyla ayakta alkisliyorumSen bi 4 sene sonra ancak karar vermeye karar verirsin
Sabahları sadece iyi emiyor çünkü süt oluyor sabah ama ondan sonra yine aynı aç mı bıraksam diyorum sonunda emer belki ama kıyamıyorum. Silikonu ben ilk zamanlar denemiştim meme başım olmasına rağmen tutmuyordu silikonu da tutmuyor.3gündür aynı sorun bizde de var. Benim kızım da biberon kullanıyor, sütüm az olduğunda dediğin gibi iki çekip bırakıp çıldırıyor. Şöyle bir çözüm buldum; kızım doğduğunda meme ucum olmadığı için silikon kullanmıştık bir süre şimdi yine çıldırınca silikonla veriyorum o zaman emiyor. Süt miktarı birikmiş, iyiken sorun yok zaten, azken de böyle bir cozum buldum.
Sadece annem burdayken bebegin ilk günlerinde annemle yattım zorlanırım diye onun dışında hep yanyanayiz gece yardim edecek bir durum olur diye gitmiyor yanımdanKızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.
Tamam canim ben de deneyeyimYok canım acımadı. Çokta zorlamadım zaten yavaş yavaş meme başını açmaya çalıştım. Ben açtıkça süt akmaya başladı birkaç yerden. İki çocuk olunca bazen emzirdikten sonra meme ucunu hemen silemiyordum sanırım kuruyanlar zamanla tıkamış ben ovalar gibi açmaya başladıkça süt gelen kanallar arttı.
50 günlük canım kilosu çok değil ama kilo alımı aralığın içinde doktor normal dedi mama verme dedi ama bazen çok ağlıyor doymamış gibiDoğumdan sonraki birkaç gün herkesin sütü az geliyor bebek emme gücünü arttırdıkça senin sütünde artıyor. Belki sütün yetiyordur suanda. Benim oğlumda 3850 dogdu 5 gün sonra 3650 idi. 1 ay sonra 4700 olmuştu ve doktor sütün yetiyor demişti.Şuan bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 1 aylık olmuşsa kilosu iyi bence. Bebeklerin midesi avuçlarının içi kadardır doyması çok zor değil sürekli meme istemesi aç olduğunuda göstermez. Normal sütünü ver eğer aralıksız 2 saat uyuyorsa bebeğin karnı doyuyordur. Sürekli ağlaması bebeğin aç olduğunu göstermediği gibi 4 saatten fazla uyumasıda tok olduğunu göstermez.Sağma makinelerindeki sonucada güvenme orada çıkan süt senin gögüsündeki tam süt miktarını göstrmez hatta 20 ml süt çıktıysa kesin göğüsünde rahat 50 ml süt vardır o yüzden oaradi sonuç seni yanıltmasın.
Bir daha çocuk daha yapmazsam tek sebebim emzirme problemlerim olacak çok yoruldum artık. Uykusuzluk filan idare ediliyor.Valla ben de düşünmüyorum canım eşim 3 çocuk istiyor ama bana 1 yeter şuanda eşim dusunduguyle kalsın bir zahmet burdaki 3 hatta 2 çocuklu anneleri saygıyla ayakta alkisliyorum
Canım doyur alt değiştirme gaz hepsini hallet kollarını sar yatağa beraber uzanın sana yapışık kolunda filan uyutmayı dene tamamen dalınca bırak kaçDun uyutma cabalarim basariya ulasmisti ama bgn olmadi sabahtan beri gozler fildir fildir uyumuyorr yataga kiyuyorjm cigligi basiyor kucagima aliyorum sakinlesiyor. Bakalim ne kadar sabretcek uykusuzluga
Hangi marka manüel olan? Ben de almak istiyorum
Canım benim kızım daha büyükmüş, kasımda 5 olacak. Ana Okuluna yazdırdım ama bu davranışlarıyla orda öğretmeni zorlayacak gibi görünüyor. Kendi kardeş istedi o aklımıza koydu çokta seviyor ama ister istemez ona ilgi gösteriyoruz diye kıskanıyor. Çok inatçı bir kız oldu, inşallah düzeltebilirim bu durumu.Kızım eylülde 4 u biticek canım öncelikle biz paten çok istiodu kardeşi doğdu ewe geldik paten hediye ettik kardeşin getirdi diye çok istedi bisidi çok sewindi.kardesini sakinmiorum açıkçası dokunma demedim yavaş dokunalim diye teşvik ettim annem babam aman dokunma doye çocuğu çok sakindi onlara ikaz ettim açıkçası hep.kizim ztn ılımlı bi çocuk olgun olduğu söylenir şimdilik iyi gidio sende bence kardesi yle ilgili şeylere onu dahil et koruması gerektiğini anlat ben hep kızıma sen onun küçük annesi sin ben yokken onu hep sen korucaksin diorum eylülde krese verdim baslicak belki sende dusunebilirsin kardeşini Özler evde sik8lmaz
Tek çoxuk hiç çocuk mus derlerdi inanmazdim canım cidden öyleymis bende istemiodum ama kızım Düşündürdü bana iyiki de yapmışım kardeşini koruması opmesi bebisimin ona gülmesi fln çok gusel duygular şimdi küçük düşünmemen normal ama inan 2. Olursa anlarsın demek istediklerimiValla ben de düşünmüyorum canım eşim 3 çocuk istiyor ama bana 1 yeter şuanda eşim dusunduguyle kalsın bir zahmet burdaki 3 hatta 2 çocuklu anneleri saygıyla ayakta alkisliyorum
Baslardaki emzirme problemleri bana da öyle düşün duruyordu ama şimdi huzur veriyor banaBir daha çocuk daha yapmazsam tek sebebim emzirme problemlerim olacak çok yoruldum artık. Uykusuzluk filan idare ediliyor.
Kizlar bgn oğlumla tek basima ucak yolculuğu yaptim istanbul'dan adana'ya deli cesaretiii:) adana sicağindan bunaldi cocuk bu saate kadar uyumadi simdi klimali oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?