2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ayni modelden bende de var artik gunduz hic biseye heves etmiyorum

İshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?
Bende incir yiorum ve tahaninda kakası kokulu normal gaitasi yani ishal deil zTn bizimki günde 8 kere fln kaka yapıo ablası gbi çok kakaci

Kızım eylülde 4 u biticek canım öncelikle biz paten çok istiodu kardeşi doğdu ewe geldik paten hediye ettik kardeşin getirdi diye çok istedi bisidi çok sewindi.kardesini sakinmiorum açıkçası dokunma demedim yavaş dokunalim diye teşvik ettim annem babam aman dokunma doye çocuğu çok sakindi onlara ikaz ettim açıkçası hep.kizim ztn ılımlı bi çocuk olgun olduğu söylenir şimdilik iyi gidio sende bence kardesi yle ilgili şeylere onu dahil et koruması gerektiğini anlat ben hep kızıma sen onun küçük annesi sin ben yokken onu hep sen korucaksin diorum eylülde krese verdim baslicak belki sende dusunebilirsin kardeşini Özler evde sik8lmaz

Bebeklerini en fazla 1.5 2 saat uyanık tutan anneler çok doğru yapıyorsunuz uyuması için sallamak gerekiyorsa, kucakta uyutmak gerekiyorsa kısaca ne gerekiyorsa yapın... İlk çocuğumda ben de böyle yapardım hatta habire uyutuyosun derlerdi ama çok faydasını gördüm 3-4 aylıkken de uyku eğitimi vermeye başlayabilirsiniz...
Ben bişey sorcaktımm kendinden sallanan anakucağı kullanan var mı ben oğlumda kullanmamıştım şimdi bebeğimde kullanıyorum zararı var mıdır acaba?

Sabahları sadece iyi emiyor çünkü süt oluyor sabah ama ondan sonra yine aynı aç mı bıraksam diyorum sonunda emer belki ama kıyamıyorum. Silikonu ben ilk zamanlar denemiştim meme başım olmasına rağmen tutmuyordu silikonu da tutmuyor.

Kızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.
Sadece annem burdayken bebegin ilk günlerinde annemle yattım zorlanırım diye onun dışında hep yanyanayiz gece yardim edecek bir durum olur diye gitmiyor yanımdan

Tamam canim ben de deneyeyim

50 günlük canım kilosu çok değil ama kilo alımı aralığın içinde doktor normal dedi mama verme dedi ama bazen çok ağlıyor doymamış gibi

Valla ben de düşünmüyorum canım eşim 3 çocuk istiyor ama bana 1 yeter şuanda eşim dusunduguyle kalsın bir zahmet burdaki 3 hatta 2 çocuklu anneleri saygıyla ayakta alkisliyorum
Bir daha çocuk daha yapmazsam tek sebebim emzirme problemlerim olacak çok yoruldum artık. Uykusuzluk filan idare ediliyor.

Dun uyutma cabalarim basariya ulasmisti ama bgn olmadi sabahtan beri gozler fildir fildir uyumuyorr yataga kiyuyorjm cigligi basiyor kucagima aliyorum sakinlesiyor. Bakalim ne kadar sabretcek uykusuzluga

Dun uyutma cabalarim basariya ulasmisti ama bgn olmadi sabahtan beri gozler fildir fildir uyumuyorr yataga kiyuyorjm cigligi basiyor kucagima aliyorum sakinlesiyor. Bakalim ne kadar sabretcek uykusuzluga
Canım doyur alt değiştirme gaz hepsini hallet kollarını sar yatağa beraber uzanın sana yapışık kolunda filan uyutmayı dene tamamen dalınca bırak kaç benim oğluş gündüz ancak öyle uyuyor bi dene

Canım benim kızım daha büyükmüş, kasımda 5 olacak. Ana Okuluna yazdırdım ama bu davranışlarıyla orda öğretmeni zorlayacak gibi görünüyor. Kendi kardeş istedi o aklımıza koydu çokta seviyor ama ister istemez ona ilgi gösteriyoruz diye kıskanıyor. Çok inatçı bir kız oldu, inşallah düzeltebilirim bu durumu.

Valla ben de düşünmüyorum canım eşim 3 çocuk istiyor ama bana 1 yeter şuanda eşim dusunduguyle kalsın bir zahmet burdaki 3 hatta 2 çocuklu anneleri saygıyla ayakta alkisliyorum
Tek çoxuk hiç çocuk mus derlerdi inanmazdim canım cidden öyleymis bende istemiodum ama kızım Düşündürdü bana iyiki de yapmışım kardeşini koruması opmesi bebisimin ona gülmesi fln çok gusel duygular şimdi küçük düşünmemen normal ama inan 2. Olursa anlarsın demek istediklerimi

Kizlar bgn oğlumla tek basima ucak yolculuğu yaptim istanbul'dan adana'ya deli cesaretiii:) adana sicağindan bunaldi cocuk bu saate kadar uyumadi simdi klimali oda

Bravo :)) Pazar günü biz de uçağa bineceğiz allahtan yalnız olmayacağım ama yine de tedirgin oluyor insan. Önerilerin var mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…