2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım o kadar olur kolay deil onun içinde dusununce ilgi tek ona iken şimdi bölündü ben düşündükçe çok üzülüorum kızıma içinde yaşadıkları mutlaka vardır ama bize yansıtmadı şu an için.sen kardesi yle ilgili sorumluluklar versen kendini daha iyi hisseder belki

Çocuklarınız arasındaki yaş farkı ne kadar acaba yada ideal yaş farkı ne kadar olmalı kardeşi olsun istiyorum ama bir yandan da bana yeter Allah olmayanlara nasip etsin diyorum bir gün dusunursem bile eşimin istediği gibi 3 değil 2 de kalırım anca

Ya kızlar aklıma takıldı şu uyku olayı ben aryayı uyutmak için hiç çabalamıyorum.en fazla enerjiyi beslenmesine gazına ve günlük egzersizlerine harcıyorum:))bazen gece uyumayacağı tutuyor onda da emzik ve kolik bebek hışırtısı(arya fön makinasını değil Elektirik süpürgesini tercih ediyor:)) imdadıma yetişiyor.yani öyle düzenli bi uyku olayımız yok.her üç saate bir besliyorum uyuyorsa bunu uykuda yapıyorum.uyanık olduğu zamanlarda oyun Halısı,yüz üstü durmaca oyunu,kol ve bacak egzersizleri yapıyoruz.özllikle gündüz uyutmaya hiç çabalamıyorum.doğal akışında uyuyor ya da uyanık kalıyor:)yazdıklarınızı okuyunca ne kadar tecrübesiz olduğumu bi kez daha anladım şimdi benim ne yapmam nerden başlamam gerekiyor bu uyku düzeni için??bana bi yardımcı olursanız sevinirim.gerçi bizim düzensiz düzenimizden de bi Sıkıntımız yok çok şükür:)))ama uykusunun düzene girmesi de önemli tabi:)

misam hakkınıZda Hayırlısı olsun ama doğru zaman mı bunu çok iyi düşün lütfen.bebeğinizin size en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar.tabiki huzursuz bi ortamda yetişmemesi Lazım ama sizin Boşanma durumunuz bebeğinizi olumsuz etkilemesin.böyle özel konularda yorum yapmayı sevmem fakat arya babası konuştuğunda ağzını ayıra ayıra gülüp aguluyor.dolayısıyla minnak bebişiniz için bu durumu bi kez daha düşünün derim

Benim sıpa da dün gündüz çok uyuduğundan gecemiz yine hareketliydi Bugünden itibaren ben de saatlerine dikkat etmeye karar verdim. 11 gibi uyuyup yaklaşık 2.5 saat uyudu ve şok oldum Bizim için uzun bir zaman dilimi ve alışkın değilim

idilduam tek çocuk hiç çocuk muymuş şahsen hiç mişim de haberim yokmuş şaka bi tarafa tek çocuk olmak gerçekten zor.allah neyi kısmet ederse o oluyor fakat sağlık problemleri yoksa tek çocuk yapmayınnn sakınn üreyebildiğiniz kadar üreyin:))

Valla benimki 7 bucuk gibi kalkiyo 8 8 bucuguda buluyo.aksam 9 bucuk gibi uyuyo.8 gibi uyumasi icin 7 de odaya kapanmam lazim ama babamiz 8 bucuga dogru geliyo isten birbirlerini goremezler diye o saatte yatiriyorum

Sen yavas yavas saatini oturtmaya calis.3. Ve 4.aylardan sonra aliskanliklari oturuyo bebeklerin.o zaman rahat edersjn

Hosgeldin superselma diger topige arada bir giriyorum cok sey ogrendim senden diyebilirim :)

Kızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.
Esim salonda yatiyo biz kizimla yatakodasinda.kizlara katiliyorum birlikte yatmak lazim.artik gece uykularinda aglamiyo zamani geldi bizimde :)

canım ne faydasını gördün acaba anlat da motivasyon olsun bütün gün kızımı sallamakla geçiyor
çok hızlı sallamazsa zararı olmaz bence

Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Aranızda dönence kullanan var mı? Ben henüz almadım ama az önce you tube dan dinlettiğimde bile çok sakinleşti. Kullananlarınız varsa marka-model önerisi alabilir miyim?

Cnm ne gibi egzersizler yapıyorsunuz. Bir de gelişimini düzeltilmiş yaşına göre mi takip ediyorsunuz. Oyun halısı kaçıncı aydan itibaren uygun.sen arastirmissindir

Ben kullanacağım. Bize hediye geldi. Bir tane marka var genelde onu kullanıyorlar. Fish er price diye. Biraz pahalı ama nette.2.el de alabilirsin.tutumlu anne var göz gezdir istersen.

Sağol canım sana da B3n de gidemedim benimki d3 ağrıyor kasiniyor inşallah önemli degikdir

50 günlük canım kilosu çok değil ama kilo alımı aralığın içinde doktor normal dedi mama verme dedi ama bazen çok ağlıyor doymamış gibi
Benim oğlumda 48 günlük 2 gün var aralarında :) Doktorun normal demiş bence de normal kilosu. Ağlamasının nedeni belki başkadır. Gaz sorunu olabilir, gaza bağlı olarak karın ağrısı olabilir bunları dile getiremediği için ağlıyordur kuzucuk.Biz büyükler bile gaz sorunumuz olduğunda ağrıdan kıvranıyoruz. Çok ağladığında calpol vb. bir ağrı kesici versen 1 çay kaşığı kadar eğer rahatlıyorsa sorun açlık değildir. Bence sütünün bebeğine yeteceğine güven mamayı azalt ve gidişata bak hergün en az 50 gr alıyorsa sütün yetiyordur. Bebekler başka bir sıkıntısı olduğunda da meme arar çünkü orası onun en rahat ettiği yerdir bu seni aç bu çocuk diye yanıltmasın. Yemene ,içmene, uykuna dikkat edersen sütünün miktarı da kalitesi de artacaktır.

Haklisin canım sütümün artması bana bağlı, gaz problemi olduğunda anlayabiliyorum, artik sürekli emziriyorum bugün mama vermedim çok şükür inşallah hiç gerek kalmaz

Denedim ama yataga yatinca agliyor esimin gelme saatini sabirsizlkla bekliorum sabahtan beri evin icinde gezioz deli gibi sarkilar soliom aglamasin die annelik bunu gerektirir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…