2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

aynı hisleri yaşıyoruz canım ♥

Doğru canım haklısın bugün üçüncü günüm. daha faydasını anlayamadım. iki gündür gece uykumuz bozuldu neden oldu anlamadım
Arada olur canım alışkanlık kazanabilmek için 3-10 gün arası aynı şekilde davranmak gerek... Ben ikinci çocuğum olduğu halde bu günlerin geçip gideceğini görmüş olduğum halde panikliyorum bazen

Canim doktor bize ishslinde kan sumuk koku kopuk oluyo mu diye sormustu ishal icin gittigimde. Kopuk ve koku vardi ama tahliller temiz cikti bizim. Sizde digerleri var mi bide atesini kontrol et cikarsa gotur hemen
Atesi 37nin ustune cikmadi. Köpü
Eki Görüntüle 1875585 Bebesini uyutmaya çalışan bir anne de burda
Sen uyutmaya çalış o gizliden gülümsesin
Bin şülür
Heey ufaklik o duduşlar yenir ki masallah :)

Soyledigin yontemi arastirdim.gercekten bazi seyleri o sekilde uygulamisim :) bu dediklerinide 3.ayinda sonra uyluyayim o zaman dimi? Insallah basarili olurum

benimki gibi

İshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?

ben de birkaç gündür incir yiyorum ve koku farklılığı var. daha doğrusu kompostoya incir koydum ve kokusu farklılaştı kakanın :)

bir de incir benim kabızlığımı giderir, belki kuzunu da etkilemiş olabilir incir.

Şu meshur blogerlar ig fenomeni anneler hep 3cocuklu. Bu isin sirri 3.yü yapinca cozulüyor bence :) ne demisler corbana sinek düserse iyice bandir :) bu iş buna benziyor

evet bacım, tecrübe acayip birşey :) ilkinde uyumadı mı sinirlerim harap olurdu :) 3. de uyumazsa ihtiyacı yoktur diyip geçiyorum :) şikayetim yok ama sıkıntım elbet oluyor. uykusuzluk çok fena yapıyor beni :))

regl olmuş olabilirsin. benim ilk ikide 45- 46 .günde başlamıştı düzenli olarak.

Bu yöntemin adı yatır kaldır yöntemi miydi neydi öyle birşey iste:)))
Süper dadiyi izledin mi hiç tv de o da bu yöntemi uyguluyordu çocuklara 1 haftada alışıyor bebeler.ilk zamanlar 1 saat belki daha fazla sürüyor uyumalari ama sonra gittikçe kısalıyor. Ağlamasına dayanirsak başarabiliriz. Ama bu yöntemı 3. Aydan sonra öneriyor uzman.

Bende alayım oyun halısı. Bazı anneler çok gereksiz görüyor sanırım çocukla alakalı. Bazısı sevmiyormuş

Ay canim zaten suandada 1 1 bucuk saati buluyo uyumasi.en onrmlisi ne zaman kendisi uyusa daha uzun uyuyo.1 ay sonra bu hatun uyku egitimine baslar.baslayan olursa burda destek oluruz birbirimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…