2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Okudugum romanlarda ki anneler gibisin imreniyorum sana

Bizde ayniyiz yaklasik 4saatte bir yapiyo hatta benimki ama huysuzlanmasi kakasinda bi anormallik vs yoksa normal bence her bebek farkli sonucta icini ferah tut bence sen de :)) tabi yetismeyen bezlerle ne kadar rahat olunursa
Aylinciğim bizim bebeler boklu çıktı bizimki bir de temiz beze yapmayı çok seviyor Servet düşmanı

Hayal ettim de simdi
Ahaaa ha haa masaallah sana
Süpersin

kuzucum, eğer sıkıntınız yoksa düzenini sakın değiştirme derim ben. onun düzeni düzensizlik olabilir. ben oğlumu düzene sokmaya çalışırken rezil oldum ve doktorum bana senin bebeğin cins kızım, düzene sokmaya çalışmayacaksın, bırak nasıl mutluysa öyle kalsın demişti :)))

inan bana ben rahatlayınca oğlumda düzene girdi :)))

Merhaba kızlar, biz bugün aşılarımızı olduk oğlumun canı yandı ateşi çıkmadı neyse ki ama halsiz gibi inşallah sıkıntısız geçiririz bugünü L Light Of God Can'ım oyun halısı hangisinden aldın ben de araştırıyordum denk geldi senin söylediklerin. misam Can'ım çok üzüldüm Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah.

Üçüncü bebişi ben de istiyorum aslında (belki bu sefer kızı bulurum) ama eşim hiç istemiyor siz burada yazdıkça eşinizin çocuk istediğini imreniyorum valla. Bir benimki cins çıktı

Kızlar haftaya 40 kontrolümüz var, nasıl bir muayene yapılıyor bu 40 kontrolünde? Randevuyu alırken randevuyu veren çalışan biraz uzun sürdüğünü söyledi de..

Bende Yunus Emre'yi emzirirken Eymenle araba oynuyordum ilk zamanlar :))

Kızlar haftaya 40 kontrolümüz var, nasıl bir muayene yapılıyor bu 40 kontrolünde? Randevuyu alırken randevuyu veren çalışan biraz uzun sürdüğünü söyledi de..

Kriko dedikleri şeyle alttan muayene etti, smear testi için numune aldı. Sonra vajinal ultrasonla rahmime yumurtaliklarima baktı.

resimlerde kardeşini çizmesi harika birşey. deniz batı doğduktan sonra uzun bir süre ( belki 1.5 yıl) hiç batıyı çizmedi ya da beni hamile olarak çizdi :)) sanırım batıyı geldiği yere göndermeye çalışıyordu :)))

şimdi batı ekini çiziyor ve ben çoooook mutluyum :))

aynı hisleri yaşıyoruz canım ♥

ben de tek çocuğum, çevremdekiler hep tek olduğum için 3 çocuk istediğimi düşündüler ama ben anne olmayı çok sevdiğim için,emzirmeyi, o sorumluluğu almayı, banyo yaptırmayı, mama yedirmeyi, onunla oynamayı ve onların bana gülmesini sevdiğim için istedim 3 çocuğum olsun.

daha denizi her yerinde hortumlar varken kucağıma aldığımda dua etmiştim, allahım 3 tane evladım olsun demiştim. çok şükür, bin şükür biri kucağımda ikisi evi birbirine katıyorlar :)))

kardeş olmak nedir bilmiyorum ama iyiki çocuklarımın kardeşleri var. onları elele görünce kalbim eriyor yemin ederim :))

Hayalimmmm

ayarini yavasta mi calistiriyorsun?40dk baya uzun.ben en fazla 20dk sagiyordum
Canim benim pompam lansinoh seninkisi de ayniysa bana yardimci olsbilir misin? Denedim ve en hizli olanla yaptim. Bide 2 gogsu degil tek gogsu sagdim 2li calistirinca yavas cekiyo diye

15 dk yeterli diye biliyorum ben ama, bnde yanlış biliyor olabilirim.

Hic bilmiyorum inan. Bi kez tek kullandim yoruldum

Kalıyorum canım. Ama uyku tutmuyor gece kalktıktan sonraki zamanlarda kolay kolay. O da etkiliyordur illa ki. Cidden gece uykusu başka bir şeymiş
Evet canim oyle valla. Papatya rezene karisimi cay yapsan emzirmeye kalktiginda belki uykun gelir
15 dk yeterli diye biliyorum ben ama, bnde yanlış biliyor olabilirim.

Şahaneymiş valla:))kuzum valla benim tecrübesizliğimden oldu ama hiç şikayetimiz yok.arya kolik bi bebek olduğu için taburcu olduktan sonra ki ilk bir ay gece uykusunda biraz sıkıntı çektik ama artık gece uykusu iyi şükür.yani kafasına göre ne zaman uyumak isterse uyuyor fakat nihayetinde uyuyor:))gece ki üç beslemeyi hep uyurken yapıyorum.gündüzlerimizde anlattığım gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…