- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.281
Okudugum romanlarda ki anneler gibisin imreniyorum sana@insanbuL
bir de 3. yü sling in içine attın mı ver elini sokaklar, yemek yapmak, ortalık toplamak :)))
hele bir de vaktin varsa, çalışmıyorsan çok iyi oluyor :))
ya 2 hafta önce kendimi aştım, ekini emzirirken batının dişlerini fırçalarken buldum kendimi :)))
Aylinciğim bizim bebeler boklu çıktıBizde ayniyiz yaklasik 4saatte bir yapiyo hatta benimki ama huysuzlanmasi kakasinda bi anormallik vs yoksa normal bence her bebek farkli sonucta icini ferah tut bence sen de :)) tabi yetismeyen bezlerle ne kadar rahat olunursa
Olabilir canım bizimki sevdi:)senin Bebeğin kaç haftalık doğduBende alayım oyun halısı. Bazı anneler çok gereksiz görüyor sanırım çocukla alakalı. Bazısı sevmiyormuş
Hayal ettim de simdi@insanbuL
bir de 3. yü sling in içine attın mı ver elini sokaklar, yemek yapmak, ortalık toplamak :)))
ya 2 hafta önce kendimi aştım, ekini emzirirken batının dişlerini fırçalarken buldum kendimi :)))
Ya kızlar aklıma takıldı şu uyku olayı ben aryayı uyutmak için hiç çabalamıyorum.en fazla enerjiyi beslenmesine gazına ve günlük egzersizlerine harcıyorum:))bazen gece uyumayacağı tutuyor onda da emzik ve kolik bebek hışırtısı(arya fön makinasını değil Elektirik süpürgesini tercih ediyor:)) imdadıma yetişiyor.yani öyle düzenli bi uyku olayımız yok.her üç saate bir besliyorum uyuyorsa bunu uykuda yapıyorum.uyanık olduğu zamanlarda oyun Halısı,yüz üstü durmaca oyunu,kol ve bacak egzersizleri yapıyoruz.özllikle gündüz uyutmaya hiç çabalamıyorum.doğal akışında uyuyor ya da uyanık kalıyor:)yazdıklarınızı okuyunca ne kadar tecrübesiz olduğumu bi kez daha anladımşimdi benim ne yapmam nerden başlamam gerekiyor bu uyku düzeni için??bana bi yardımcı olursanız sevinirim.gerçi bizim düzensiz düzenimizden de bi Sıkıntımız yok çok şükür:)))ama uykusunun düzene girmesi de önemli tabi:)
Kalıyorum canım. Ama uyku tutmuyor gece kalktıktan sonraki zamanlarda kolay kolay. O da etkiliyordur illa ki. Cidden gece uykusu başka bir şeymişUykusuz kaliyor musun? Benimki de kanli ve agrili. Gece uykusu bambaska bisey surekli uyku bolunuyo uyumuyoruz geceleri filan ondan b3nce de
@insanbuL
Kızlar haftaya 40 kontrolümüz var, nasıl bir muayene yapılıyor bu 40 kontrolünde? Randevuyu alırken randevuyu veren çalışan biraz uzun sürdüğünü söyledi de..
Aa benimkilrinde arasinda 2 yas var ama bizde siddet hic yok :) aksine surekli bi sevme pesinde. Ufakligin eli yanlislikla ona carpsin kahkahalar atiyor sevincten :) emzirirken sütunu ic kağan diye goğsümü tutuyor :) gecenlerde bi yere gittik. Kağan bebek arabasinda bi kenarda uyuyordu. ortalikta kosturuyor kağan yok diye hemen sahiplendi :) resim cizerken anne baba cihan ve artik olmazsa olmazimiz kağan da ciziliyoranne yetiyorsa cocukta yetiyormus onu anladim. İlk zamanlar cok zordu benim icin. Keyifli kismina gectik insallah bozulmaz.
aynı hisleri yaşıyoruz canım ♥
Hayalimmmmben de tek çocuğum, çevremdekiler hep tek olduğum için 3 çocuk istediğimi düşündüler ama ben anne olmayı çok sevdiğim için,emzirmeyi, o sorumluluğu almayı, banyo yaptırmayı, mama yedirmeyi, onunla oynamayı ve onların bana gülmesini sevdiğim için istedim 3 çocuğum olsun.
daha denizi her yerinde hortumlar varken kucağıma aldığımda dua etmiştim, allahım 3 tane evladım olsun demiştim. çok şükür, bin şükür biri kucağımda ikisi evi birbirine katıyorlar :)))
kardeş olmak nedir bilmiyorum ama iyiki çocuklarımın kardeşleri var. onları elele görünce kalbim eriyor yemin ederim :))
Hayalimmmm
Kriko dedikleri şeyle alttan muayene etti, smear testi için numune aldı. Sonra vajinal ultrasonla rahmime yumurtaliklarima baktı.
Canim benim pompam lansinoh seninkisi de ayniysa bana yardimci olsbilir misin? Denedim ve en hizli olanla yaptim. Bide 2 gogsu degil tek gogsu sagdim 2li calistirinca yavas cekiyo diyeayarini yavasta mi calistiriyorsun?40dk baya uzun.ben en fazla 20dk sagiyordum
15 dk yeterli diye biliyorum ben ama, bnde yanlış biliyor olabilirim.
Evet canim oyle valla. Papatya rezene karisimi cay yapsan emzirmeye kalktiginda belki uykun gelirKalıyorum canım. Ama uyku tutmuyor gece kalktıktan sonraki zamanlarda kolay kolay. O da etkiliyordur illa ki. Cidden gece uykusu başka bir şeymiş
15 dk yeterli diye biliyorum ben ama, bnde yanlış biliyor olabilirim.
Düzelse bana da huzur verecek inşallahBaslardaki emzirme problemleri bana da öyle düşün duruyordu ama şimdi huzur veriyor bana
Şahaneymiş valla:))kuzum valla benim tecrübesizliğimden oldu ama hiç şikayetimiz yok.arya kolik bi bebek olduğu için taburcu olduktan sonra ki ilk bir ay gece uykusunda biraz sıkıntı çektik ama artık gece uykusu iyi şükür.yani kafasına göre ne zaman uyumak isterse uyuyor fakat nihayetinde uyuyor:))gece ki üç beslemeyi hep uyurken yapıyorum.gündüzlerimizde anlattığım gibi:)kuzucum, eğer sıkıntınız yoksa düzenini sakın değiştirme derim ben. onun düzeni düzensizlik olabilir. ben oğlumu düzene sokmaya çalışırken rezil oldum ve doktorum bana senin bebeğin cins kızım, düzene sokmaya çalışmayacaksın, bırak nasıl mutluysa öyle kalsın demişti :)))
inan bana ben rahatlayınca oğlumda düzene girdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?