2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yaaa ikiz hamileliginde mi olmustu

ozguleysa oklar yukarda olacak.ben once yavasla devam edip sonra hizlandiriyordum.sagarken gogsume masaj yapiyordum hafif slka slka.ara ara yavas ayar ve hizli ayara gecis yapiyordum

bayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
Benimki sadece anne sutu aliyo ama bayadirda yesil kaka yapiyo.doktorumuza sormustum normal sari ya da yesil yaparlar zaten dedi

Can'ım bebeğe gore değişen bir durum sen ne yaparsan yap bazen o seni kendi düzenine uyduruyor :) simdi gözünün içine bakıyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz cop batıyor cok kasmamak lazımm aslında ama bunu diyen ben bebeğim cok ağladığında patır patır yaslar dökülüyor gözümden sanki Mutlu edemiyormuşum gibi geliyor ((

Herkese iyi aksamlar kizlar.bugun kizim 2 saat uyudu.komsuya oturmaya gidince duzenini kacirdik.o yuzden bugun 8 de yatirdim.daha dogrusu 6 bucuk gibi yatirdim 15 20 dk uyusunda aksam yatinca cok yorgun olmasin dedim.ama baktim derin uyuyo ve nerdeysr 1 saat olucakti.bende odaya gotureyim belki aksam uykusuna gecis yapr ama uyandi tabi.yarim saat uyutmaya ugrastim umitsizce.uyudu ben sok itiraf ediyorum suan kendimi boslukta hissediyorumneyse dilimi isirayim da kizim annemin boslugunu doldurayim diyerekten kalkmasin

Canim kesinlikle bebekten bebege degisiyo katiliyorum.Ama soylede birsey var bu tur seyler ogretilir seyler.bebeklere ogretmemiz lazim.bebekten bebege degisen kisimda burda devreye giriyo kimisi kolay adapte oluyo kimiside baya zorlayarak.insallah basarabiliriz

İnsallah canim hersey onların sagligi icin

Bende bundan almıştım dogumdan önce 40 günlük olduk bugün yavaş yavaş vakit geçirmeye başladı bende aldıktan sonra biraz baktımda ödüllüymüs bu maymun adası bence de kaliteli ve gayet güzel bir ürün memnun kaldım

Merhabalar iyigeceler herkese,

Bebek telasindan dogumdan beri yazamadim. Umarim herkes iyidir. Tum sayfalati okudum hepimizin bebislerine Allah saglik sihhat versin. Hep birlikte bekledigimiz bebislerimizin simdi de birlikte buyumelwrine sahit oluyoruz ne kadar guzel

Benim bebegim 2 aylik oldu bugunr kadar yaptigimiz uyku duzeni bebegime dun yapilan asilari uzerine yok oldu. Dune kadar aksam 8de banyo yaptirip en gec 9.30da uyuyan bebegim sabah 7ye kadar sadece emmeye uyanip uykuya devam ediyordu hic uyanmadan ama dunden beri huysuz, uykusuz ve bizi bitirdi. Tam uyutuyorum yataga koycam uyaniyor. Allah yardimcimiz olsun. Zaten bu asilar fenaymis cocugumun gozundn yas akti yanaklarindan suzuldu

Denedim canim doktorumuz tavsiye etti ama pek kullanan duymadım diye değiştirdim hipp aldim kullanıyorum anne sütüne ek olarak. Kilosunu nasil bebisinin ??
en son 4400du.56 gunluk bugun.ctesi kontrolumuz var.biz ilk hafta kilo alamadigimiz icin mama takviyesi verilmisti.su an cok sukur hersey yolunda

Kızlar selam acil yardımlarınız lazım kızım 28 günlük ve sadece anne sütü emiyor. Islak oldu ne öneririniz?

Kızlar selam acil yardımlarınız lazım kızım 28 günlük ve sadece anne sütü emiyor. Ishal oldu ne öneririniz?

Saatlerdir uyutamıyorum bebeği. Hakikaten yorgunluktan uyku tutmuyor herhalde. Memeden de ayrılmıyor. Ne yapacağız bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…