- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.321
Yaaa ikiz hamileliginde mi olmustuCan'ım işin sırrını bilsem aksini kendime uygulayacağımama Nasıl oluyor anlamıyorum kaybettiğim ikizlerimle birlikte bu dördüncü oğlum diğer iki düşüğün cinsiyetini öğrenememiştim ama kesin onlarda erkekti
Benimki sadece anne sutu aliyo ama bayadirda yesil kaka yapiyo.doktorumuza sormustum normal sari ya da yesil yaparlar zaten dedibayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
Can'ım bebeğe gore değişen bir durum sen ne yaparsan yap bazen o seni kendi düzenine uyduruyor :) simdi gözünün içine bakıyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz cop batıyor cok kasmamak lazımm aslında ama bunu diyen ben bebeğim cok ağladığında patır patır yaslar dökülüyor gözümden sanki Mutlu edemiyormuşum gibi geliyorTam 4 aylikken baslamak gerekiyomus.ben 3 ay da duzeni iyice oturtmaya calisicam.aksamlari disari cikmamaya calisicam.saatleri otursun diye.aglayinca sakinlestirip tekrar yerine koydugun icin aglamamasini sagliyosun.cok aglarsa eger 1 ay daha beklerim.bende kesinlikle aglatmak istemiyorum cunku.ama bi duzende oturtmak sart.3.aylarinda gozleri aciliyo sipalarin :)
evolvia kullaniyorum dogdugundan beribayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
Evet canım ilk hamileliğim ikiz bebeklerimeydiYaaa ikiz hamileliginde mi olmustu
Canim kesinlikle bebekten bebege degisiyo katiliyorum.Ama soylede birsey var bu tur seyler ogretilir seyler.bebeklere ogretmemiz lazim.bebekten bebege degisen kisimda burda devreye giriyo kimisi kolay adapte oluyo kimiside baya zorlayarak.insallah basarabilirizCan'ım bebeğe gore değişen bir durum sen ne yaparsan yap bazen o seni kendi düzenine uyduruyor :) simdi gözünün içine bakıyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz cop batıyor cok kasmamak lazımm aslında ama bunu diyen ben bebeğim cok ağladığında patır patır yaslar dökülüyor gözümden sanki Mutlu edemiyormuşum gibi geliyor((
Cennette bekleyen ikizlerin var o zaman.bu dunyada kismet olmamis belki ama orada seni bekliyolar.Evet canım ilk hamileliğim ikiz bebeklerimeydive hayatta en çok istediğim şey ikiz çocuklarım olmasıydı ama kısmet değilmiş.
Oyy maşallah kuzuyaaCnm çok küçük doğmuştu 1850 gr. Şuan masallah 4250 gr. Boyu da 54 cm
İnsallah canim hersey onların sagligi icinCanim kesinlikle bebekten bebege degisiyo katiliyorum.Ama soylede birsey var bu tur seyler ogretilir seyler.bebeklere ogretmemiz lazim.bebekten bebege degisen kisimda burda devreye giriyo kimisi kolay adapte oluyo kimiside baya zorlayarak.insallah basarabiliriz
Denedim canim doktorumuz tavsiye etti ama pek kullanan duymadım diye değiştirdim hipp aldim kullanıyorum anne sütüne ek olarak. Kilosunu nasil bebisinin ??evolvia kullaniyorum dogdugundan beri
Bende bundan almıştım dogumdan önce 40 günlük olduk bugün yavaş yavaş vakit geçirmeye başladı bende aldıktan sonra biraz baktımda ödüllüymüs bu maymun adası bence de kaliteli ve gayet güzel bir ürün memnun kaldımCanım ben oyun halısını hiç araştırmadım e bebeğe gittik orada çalışan arkadaş önerdi tiny love diye bi marka.maymunu ve çıkardığı sesi sevmeyip tekmelese de arya yine de alıştı günlük belli bir süre vakit geçiriyor:))
en son 4400du.56 gunluk bugun.ctesi kontrolumuz var.biz ilk hafta kilo alamadigimiz icin mama takviyesi verilmisti.su an cok sukur hersey yolundaDenedim canim doktorumuz tavsiye etti ama pek kullanan duymadım diye değiştirdim hipp aldim kullanıyorum anne sütüne ek olarak. Kilosunu nasil bebisinin ??
İyi canm sevindimen son 4400du.56 gunluk bugun.ctesi kontrolumuz var.biz ilk hafta kilo alamadigimiz icin mama takviyesi verilmisti.su an cok sukur hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?