2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ben oyun halısını hiç araştırmadım e bebeğe gittik orada çalışan arkadaş önerdi tiny love diye bi marka.maymunu ve çıkardığı sesi sevmeyip tekmelese de arya yine de alıştı günlük belli bir süre vakit geçiriyor:))

Eklentiler

• image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 62

Canım dr mu önerdi büyük oğluma hiç bu tarz şeyler almadım bunda alayım diyorum.drumuza bende sorayım.kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor ve fiyatı ne kadardı,olmazsa bayram harçlığıni bunu alayım :)) bu arada kara kuzu Arya ya maşallah kocaman olmuş kaç kg kaç cm oldu

Ay canim zaten suandada 1 1 bucuk saati buluyo uyumasi.en onrmlisi ne zaman kendisi uyusa daha uzun uyuyo.1 ay sonra bu hatun uyku egitimine baslar.baslayan olursa burda destek oluruz birbirimize :)
Ben de uyku egitimini uygulamak istiyorum. Ama 3 ay erken degil mi kararsizim. Bebegin anneye guvenli baglanmasi da bu donemde onemli

Evet canım Dr U önerdi halıda 0 6ay arası yazdığına göre hemen başlamak Lazım:)taburcu olur olmaz önermişti Dr U.fiyatını da net hatırlamıyorum ama 150tl civarıydı sanırım.büyüyor kuzucuk şükğrler olsun.fotolarda biraz daha büyük çıkıyor:)haftaya kontrolümüz var bende meraklardayım kaç gr kaç cm oldu diye minnakım:)senin kuzucuk nasıl foto atmış mıydın?benim attığım gün çok foto atılmıştı bayıldımm minnoşlara:) ama M melda983 ve matsiyahoje in kuzucuklarını göremedim:)

Ohom bu arada erkek anneleri siz bana erkek bebegin sirrini verin bende size kiz bebegin
Can'ım işin sırrını bilsem aksini kendime uygulayacağım ama Nasıl oluyor anlamıyorum kaybettiğim ikizlerimle birlikte bu dördüncü oğlum diğer iki düşüğün cinsiyetini öğrenememiştim ama kesin onlarda erkekti

Can'ım doğru monte ettiğine eminmisin? Ben de ilk aldığım gün neredeyse iade edecektim meğer ben doğru takmamışım mor olan yuvarlak şeyin üstündeki oklar yukarıya gelecek şekilde yerleştirilmesi gerekiyor. Ben 3. kademede sağıyorum gayet iyi memnunum yani

bende buna ve playgro mutlu ormana baktım :) bakalım ikisi arasında karar vereceğim

Son düzenleme:
matsiyahoje foto yüklemedi, Deniz'i bizde merak ediyoruz açıkçası :)

Aynı ben birde kolu kırdım şükür de haline

Kızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.
Valla biz beraber uyuyorduk ama eşim kütük gbi ses duymaz belki duysa yatmazdı eşlerimiz rahatlarını tercih ediyorlar

Ben de uyku egitimini uygulamak istiyorum. Ama 3 ay erken degil mi kararsizim. Bebegin anneye guvenli baglanmasi da bu donemde onemli
Tam 4 aylikken baslamak gerekiyomus.ben 3 ay da duzeni iyice oturtmaya calisicam.aksamlari disari cikmamaya calisicam.saatleri otursun diye.aglayinca sakinlestirip tekrar yerine koydugun icin aglamamasini sagliyosun.cok aglarsa eger 1 ay daha beklerim.bende kesinlikle aglatmak istemiyorum cunku.ama bi duzende oturtmak sart.3.aylarinda gozleri aciliyo sipalarin :)

bayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…