- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.301
Canım ben oyun halısını hiç araştırmadım e bebeğe gittik orada çalışan arkadaş önerdi tiny love diye bi marka.maymunu ve çıkardığı sesi sevmeyip tekmelese de arya yine de alıştı günlük belli bir süre vakit geçiriyor:))Merhaba kızlar, biz bugün aşılarımızı olduk oğlumun canı yandıateşi çıkmadı neyse ki ama halsiz gibi inşallah sıkıntısız geçiririz bugünü L Light Of God Can'ım oyun halısı hangisinden aldın ben de araştırıyordum denk geldi senin söylediklerin. @misam Can'ım çok üzüldüm Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah.
Üçüncü bebişi ben de istiyorum aslında (belki bu sefer kızı bulurum) ama eşim hiç istemiyorsiz burada yazdıkça eşinizin çocuk istediğini imreniyorum valla. Bir benimki cins çıktı
Bn de uyuyunca ozluyorym. Oysa ki cook uzun da uyuyan bi bebek degil :)Az önce uyumuyor bir kahve bile icmiyorum diye soyleniyordum şimdi de uyansın özledim diyorum halbuki çok olmadı uyuyali
Canım ben oyun halısını hiç araştırmadım e bebeğe gittik orada çalışan arkadaş önerdi tiny love diye bi marka.maymunu ve çıkardığı sesi sevmeyip tekmelese de arya yine de alıştı günlük belli bir süre vakit geçiriyor:))
Ben de uyku egitimini uygulamak istiyorum. Ama 3 ay erken degil mi kararsizim. Bebegin anneye guvenli baglanmasi da bu donemde onemliAy canim zaten suandada 1 1 bucuk saati buluyo uyumasi.en onrmlisi ne zaman kendisi uyusa daha uzun uyuyo.1 ay sonra bu hatun uyku egitimine baslar.baslayan olursa burda destek oluruz birbirimize :)
Evet canım Dr U önerdi halıda 0 6ay arası yazdığına göre hemen başlamak Lazım:)taburcu olur olmaz önermişti Dr U.fiyatını da net hatırlamıyorum ama 150tl civarıydı sanırım.büyüyor kuzucuk şükğrler olsun.fotolarda biraz daha büyük çıkıyor:)haftaya kontrolümüz var bende meraklardayım kaç gr kaç cm oldu diye minnakım:)senin kuzucuk nasıl foto atmış mıydın?benim attığım gün çok foto atılmıştı bayıldımm minnoşlara:) ama M melda983 veCanım dr mu önerdi büyük oğluma hiç bu tarz şeyler almadım bunda alayım diyorum.drumuza bende sorayım.kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor ve fiyatı ne kadardı,olmazsa bayram harçlığıni bunu alayım :)) bu arada kara kuzu Arya ya maşallah kocaman olmuş kaç kg kaç cm oldu
Teşekkür ederiz teyzesimaşallah kuzuya :))
Can'ım işin sırrını bilsem aksini kendime uygulayacağımOhom bu arada erkek anneleri siz bana erkek bebegin sirrini verin bende size kiz bebegin
Kocamann aminnnnnninşallah gerçek olsun, ikisi kız biri oğlan olsun :)))
Canim benim pompam lansinoh seninkisi de ayniysa bana yardimci olsbilir misin? Denedim ve en hizli olanla yaptim. Bide 2 gogsu degil tek gogsu sagdim 2li calistirinca yavas cekiyo diye
Hic bilmiyorum inan. Bi kez tek kullandim yoruldum
Evet canim oyle valla. Papatya rezene karisimi cay yapsan emzirmeye kalktiginda belki uykun gelir
bende buna ve playgro mutlu ormana baktım :) bakalım ikisi arasında karar vereceğimCanım ben oyun halısını hiç araştırmadım e bebeğe gittik orada çalışan arkadaş önerdi tiny love diye bi marka.maymunu ve çıkardığı sesi sevmeyip tekmelese de arya yine de alıştı günlük belli bir süre vakit geçiriyor:))
Evet canım Dr U önerdi halıda 0 6ay arası yazdığına göre hemen başlamak Lazım:)taburcu olur olmaz önermişti Dr U.fiyatını da net hatırlamıyorum ama 150tl civarıydı sanırım.büyüyor kuzucuk şükğrler olsun.fotolarda biraz daha büyük çıkıyor:)haftaya kontrolümüz var bende meraklardayım kaç gr kaç cm oldu diye minnakım:)senin kuzucuk nasıl foto atmış mıydın?benim attığım gün çok foto atılmıştı bayıldımm minnoşlara:) ama M melda983 vematsiyahoje in kuzucuklarını göremedim:)
Annemde aynını dedi yarın içeceğim geçsin ya bebeğimi sevemiyorumgeçmiş olsun, hemen iyi olursun inşallah :) kemik suyuna çorba, paça çorbası iç bolbol.
Aynı ben birde kolu kırdım şükür de halineBebegim ya emiyo ya gaz cikartmak istiyo ya sallanmak istiyo ya zorla uyuyo ya altina yapiyor. Bunlar normal tabiki olcak ama bir yere birakip sakin sakin durdugunu goremiyorum. Yoruluyorum gun icinde 7/24 pijama drli topuzuyla geziyorum zor yemek yiyorum ne zwman geccek bu zamanlarre(
Valla biz beraber uyuyorduk ama eşim kütük gbi ses duymaz belki duysa yatmazdı eşlerimiz rahatlarını tercih ediyorlarKızlar özel olacak belki ama eslerinizle mi yatıyorsunuz. Biz hala ayrı yatıyoruz doğumdan beri .bebekle ben salondayiz. Eşim iş de çok yoruluyor bebegin sesine uyandığı için bu şekilde.
34 haftalik cnm.Olabilir canım bizimki sevdi:)senin Bebeğin kaç haftalık doğdu
Maşallah haftası iyiymiş kaç kg kaç cm şuan34 haftalik cnm.
Maşallah haftası iyiymiş kaç kg kaç cm şuan
Tam 4 aylikken baslamak gerekiyomus.ben 3 ay da duzeni iyice oturtmaya calisicam.aksamlari disari cikmamaya calisicam.saatleri otursun diye.aglayinca sakinlestirip tekrar yerine koydugun icin aglamamasini sagliyosun.cok aglarsa eger 1 ay daha beklerim.bende kesinlikle aglatmak istemiyorum cunku.ama bi duzende oturtmak sart.3.aylarinda gozleri aciliyo sipalarin :)Ben de uyku egitimini uygulamak istiyorum. Ama 3 ay erken degil mi kararsizim. Bebegin anneye guvenli baglanmasi da bu donemde onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?