2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Öyle mi bilmiyodum sevindim valla:)her ne kadar arya maymunu sevmeyip ses çıkarınca tekmelesede iyi vakit geçiriyor:)

Saatlerdir uyutamıyorum bebeği. Hakikaten yorgunluktan uyku tutmuyor herhalde. Memeden de ayrılmıyor. Ne yapacağız bilmiyorum artık

Bugün bizde öyleyiz. Akşam 5,5 ta kalktı sürekli memedeyiz. Uykusuzluktan elleriyle yüzünü gözünü yoluyor artık. Yokmu uyutmanın bir çözümü?

Uykuya dalan çocuk 15 dkda bi niye uyanır? Açlıktan mı? Sallayınca geri uyuyo. Sallanması durunca 10 dk sonra uyanıyo deliricem yorgunluktan öldüm valla ya

Kızlar bugün ilk defa dogumdan sonra Avmye gittik uyku saatinden başlayıp biraz da geçmişti açıkçası uyku saatini. gündüz geç uyandı diye birşey olmaz diyordum ama 3.5 saattir sabırla birara aglicaktim hem kollarım koptu hem de uykum var ama uyuyamiyor um der gibi çıldırmış gibi ağlıyordu yeni uyudu sizce AVM ye gitmemizin etkisi mi gündüz iyi uyumasinin etkisi mi uyumakta bu kadar zorlanmamizin bayram tatilinde 18 saatlik yolculuğumuz var kara kara bebeğin düzeni nasıl olur diye düşünüyordum şimdi daha çok kafama takar oldum hem bebeğin düzeni hem de hava değişimi bebeği olumsuz etkiler diye korkuyorum eşime bunları söyledim de bir yanim gidelim bana da degisiklik olur diyor diğer yanim gitmeyin diyor gitmeyelim kısmında fazla ısrarcı olamıyorum eşimin ailesine gidilecek çünkü yanlış anlamasini istemem

Canim evet uyku saatini gecirmis olmanizdan kaynaklaniyo aglamadi ve bu saate kadar uyumamasi. Bugun bi yazi okudum orda oyle diyodu. Benim bebegim yolculugu seviyo. Biz duzceden izmire gittik 8 saatte hic aglamadi 10 gunluktu. Sanirim araba sesi rahatlatti. Ama izmirden tokata geldigimizde baya kotuydu. Tabi bizi de cok etkiledi oyle aglamasi. O gun aglamaktan gobek fitigi oldu galiba yol cok uzun olunca rahat edemedi sicaktan gazi da vardi cunku ilk baslarda aglamadi

Aylinciğim bizim bebeler boklu çıktı bizimki bir de temiz beze yapmayı çok seviyor Servet düşmanı
Yapiyo ve biliyorum bi posta daha gelcek bekliyorum bazen yakaliyorum bazen tam temizi kapatirken patir patir kaka yapiyo bide guluyo utanmaz boklu ediz diye seviyorum bende

kizlar ya benim kizim sadece 5 dk emiyo birakiyo kurulmus gibi 5dk yi tamamlayinca birakiyo bekliyorum geri veriyorum almiyo. sizin bebisler kacar dk emiyo bana az gibi geliyo ama normalmi acaba mama falan da vermiyorum

sabret canim benimki de gündüz agladi durdu simdi de uyumak istemiyo gececek bu gunler sabredelim geriye bakinca ne cabuk buyudu bu cocuk dicez :) ben boyle avutuyorum kendimi

L Light Of God canım hafıza kartlarının da resmini ekler misin merak ettim nasıl oglumdan kalan cok kartlarımız var,gerçekten kartların çok faydasını gördük biz oğlumun görsel zekası cok cok iyi

Günaydın kızlar . Ya bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz . Gece emdikten sonra pek bi müdahaleye gerek kalmadan uyuyor kızım ama gündüzleri uyumuyor kendi kendine. Salliyorum dalıyor kisa süre sonra uyanıyor gece olup ta gündüz olmayan şey ne ki neden gündüz bu kadar direniyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…