- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.341
Öyle mi bilmiyodum sevindim valla:)her ne kadar arya maymunu sevmeyip ses çıkarınca tekmelesede iyi vakit geçiriyor:)Bende bundan almıştım dogumdan önce 40 günlük olduk bugün yavaş yavaş vakit geçirmeye başladı bende aldıktan sonra biraz baktımda ödüllüymüs bu maymun adası bence de kaliteli ve gayet güzel bir ürün memnun kaldım
Maşallah kuzuya:)L Light Of God canım ben kuzumun resmini koymadim bizde 2 aylık olucaz cumartesi günü tosbigim büyüyor :)
Saatlerdir uyutamıyorum bebeği. Hakikaten yorgunluktan uyku tutmuyor herhalde. Memeden de ayrılmıyor. Ne yapacağız bilmiyorum artık
Canim nereye basvurdun bnm esim de memur diye verilmez demişler bide bn mi gitsem açaba nereye başvuru yaptınız sizcanım benim eşim memur, süt parası göndeirlmiş ziraate e devlette yazıyor ama henüz gidip almadım
Can'ım doğru monte ettiğine eminmisin? Ben de ilk aldığım gün neredeyse iade edecektim meğer ben doğru takmamışımmor olan yuvarlak şeyin üstündeki oklar yukarıya gelecek şekilde yerleştirilmesi gerekiyor. Ben 3. kademede sağıyorum gayet iyi memnunum yani
Yaaaa yanlis yapmisim oyleysee
bende buna ve playgro mutlu ormana baktım :) bakalım ikisi arasında karar vereceğim
Uykuya dalan çocuk 15 dkda bi niye uyanır? Açlıktan mı? Sallayınca geri uyuyo. Sallanması durunca 10 dk sonra uyanıyo deliricem yorgunluktan öldüm valla ya
Kızlar bugün ilk defa dogumdan sonra Avmye gittik uyku saatinden başlayıp biraz da geçmişti açıkçası uyku saatini. gündüz geç uyandı diye birşey olmaz diyordum ama 3.5 saattir sabırla birara aglicaktim hem kollarım koptu hem de uykum var ama uyuyamiyor um der gibi çıldırmış gibi ağlıyordu yeni uyudu sizce AVM ye gitmemizin etkisi mi gündüz iyi uyumasinin etkisi mi uyumakta bu kadar zorlanmamizin bayram tatilinde 18 saatlik yolculuğumuz var kara kara bebeğin düzeni nasıl olur diye düşünüyordum şimdi daha çok kafama takar oldum hem bebeğin düzeni hem de hava değişimi bebeği olumsuz etkiler diye korkuyorum eşime bunları söyledim de bir yanim gidelim bana da degisiklik olur diyor diğer yanim gitmeyin diyor gitmeyelim kısmında fazla ısrarcı olamıyorum eşimin ailesine gidilecek çünkü yanlış anlamasini istemem
ozguleysa oklar yukarda olacak.ben once yavasla devam edip sonra hizlandiriyordum.sagarken gogsume masaj yapiyordum hafif slka slka.ara ara yavas ayar ve hizli ayara gecis yapiyordum
Yapiyo ve biliyorum bi posta daha gelcek bekliyorum bazen yakaliyorum bazen tam temizi kapatirken patir patir kaka yapiyo bide guluyo utanmazAylinciğim bizim bebeler boklu çıktıbizimki bir de temiz beze yapmayı çok seviyor Servet düşmanı
Boyle boyle aliscaklar. Sabirla inatla devamyeni kalktı canım amq elli kete uyandı geri uyuttum hep
4cok geldi ya daha kisa olur abartmayalim lutfenSen bi 4 sene sonra ancak karar vermeye karar verirsin
sabret canim benimki de gündüz agladi durdu simdi de uyumak istemiyo gececek bu gunler sabredelim geriye bakinca ne cabuk buyudu bu cocuk dicez :) ben boyle avutuyorum kendimiBugün saçımı yolmadıysam iyi iş başardım demek. Gündüz de uyumadı. Memeden ayrılmadı. Şimdi de yatağına koyduğum gibi mızırdanıyor. Bebeğim 40'ına doğru huy değiştirdi valla yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?