- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Korkma canim prospektüslerini oku mutlaka. Ne tarafa yatirdiysan bebegi ust tarafdaki burun deligine damlatman gerekiyor.yan yatirarak yani. Sonra hüplet çek :) o gelenlere inanamayacaksin :)Otribebe kullanmam gerek sanirim ama yanlis bisi yaparim diye kullanamiyorum damlatirken hangi tarafa yatiriyoruz bebegi
Serum fizyolojik damlatiyorum 1 er damla sonra otribebe kullanıyorumKizlar bebislerin burunlarini nasil temizliyorsunuz yardimci olurmsnz
Cok tesekkurler bugun deneyecegim insallah yapabilirim :)Korkma canim prospektüslerini oku mutlaka. Ne tarafa yatirdiysan bebegi ust tarafdaki burun deligine damlatman gerekiyor.yan yatirarak yani. Sonra hüplet çek :) o gelenlere inanamayacaksin :)
Tamamdir deneyecegim birazdan cok tesekkurlerSerum fizyolojik damlatiyorum 1 er damla sonra otribebe kullanıyorum
42 günlüğüz biz de.benim kızım da gece iki üç kere kalkıyor en son sabah 7 gibi bir kalkıyor kalkış o kalkış hala uyutmaya çalışıyorumKızlar bebekleriniz kaç günlük ve geceleri kaç saatte bir emmeye kalkıyor? Benimki 43 günlük oldu bazen 3 bazen 2 sabaha yakın da saat başı kalkıp emmek istiyor acaba araları ne zmn uzayacak?
ay hepsi mi aynı bu kuzuların :)Memeyi ilk agzina aldiginda heyecanli pörtlek gozleriyle fare gibi bakmiyor mu bayılıyorum o haline gülme tutuyor beni
meğer ben hep yanlış yapıyormuşum. önce sırtüstü damlatıp çekiyordum sonra burdaki uyarılar üzerine bi tarafa yatırmaya başladım meğer öyle de değilmiş. oof of daha kimbilir neleri yanlış yapıyorumKorkma canim prospektüslerini oku mutlaka. Ne tarafa yatirdiysan bebegi ust tarmeğer öyi burun deligine damlatman gerekiyor.yan yatirarak yani. Sonra hüplet çek :) o gelenlere inanamayacaksin :)
Günaydın güzel anneler tatlı bebislertabii hepimize çoktan Günaydı bile
Yunus Emre bugün 43 günlük oldu her gün dışarıya çıkarıyorum emzirip çıkıyoruz abiyle abi parkta oynuyor bizde hava aliyoruzson 3 gündür gülümsuyor bize yavaş yavaş takip etmeye de başladı boncugum saat sabah 7 de uyandırıyor beni sonra da popoyu devirip uyuyor sıpa .Vee çok hareketli maşallah tek başına koltukta bırakmıyor um
idilduam haber ver bizede hastaneden ziyarete gelince bakalım ne kadar büyümüş Taha mız
@batideniz nerelerdesin nasıl gidiyor 3 çocuklu hayat ozlendin
Bende mama destekli emziriyorum aptamil kullanıyorm mamayı bir ara bıraktım ama kızımın gelişimi yavaşladı hemen geri başladıkİlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
Şu an aynen öyleyim gece 1.40 dan beri mızmızlanıyor kucağımda susuyor sürekli emmek istiyor aç olmasa da yiyo çıkarıyo mide dolu açım uykusuzum bebeişimin neyi car diye canım sıkkınKızlar oğluma bi haller oldu üç gündür uyku nedir bilmiyor ve sürekli huysuzluk yapıp ağlıyorkucağımda gezerek veya memede uyuyor yatırınca uyanıyor.Daha şimdi iki lokma bişey yiyebildim sabahtan bu yana, yorgunluktan bayılmak üzereyim dün gündüz toplam 1 saat uyumadı en son gece 1:30 da yorgunluktan bitap düşüp uyudu Ne yapacağımı şaşırdım yorgunluk , uykusuzluk ve açlıktan mahvoldum
Of kıyamam biz de aynı olduk saat başı kalktık dün geceSıkı nöbetteydik canım tam buraya yazcam uyanıyordu
bu her zaman olabilir sakin olman lazım. emzirirken bebeğin başı biraz yukarda olursa daha az kaçıyo boğazına
masallah biz de 42 olduk
İlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
Ya bende baya araştırdım çoğu doktor onu öneriyormuş artık. İlk başta hiç bilmediğimden tedirgin oldum ama bizde memnunuz gazını filan çıkarıyor kabızlık filan da yok şükürler olsun.ben evolvia kullaniyorum cok memnunum.kilo alimi da yapiyor.gaz ve kabizlik slklntlmlz hic olmadi
Gazı filan yoksa nazar mı değdi bebişe acaba Allah kem gözlerden korusun bebişlerimiziŞu an aynen öyleyim gece 1.40 dan beri mızmızlanıyor kucağımda susuyor sürekli emmek istiyor aç olmasa da yiyo çıkarıyo mide dolu açım uykusuzum bebeişimin neyi car diye canım sıkkın
Benimki de 7den sonra uyumuyor. O yuzden hic ugrasmiyorum artik :)42 günlüğüz biz de.benim kızım da gece iki üç kere kalkıyor en son sabah 7 gibi bir kalkıyor kalkış o kalkış hala uyutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?