2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım sana dalan roxy sabun tozunu öneririm ben 2.5 yıldır kullanıyorum memnunum. Bende bebeğim kıyafetleri yıkadım ütüledim kaldırdım zaten bu ikinci bebek çok ihtiyaçta yok abiden bebek arabası beşik kıyafet hepsi var . Bir kaç eksik var onları tamamlayacağım bende.

Bende çok beğenmiştim bu çantayı ilk defa pinterestte gördüm sonra araştırmistim alieksprste buldum ama ordan bakınca da kumaşı çok kalitesiz duruyordu pinterestte gördüğum gibi değildi. Bebek çantaları bana da çok itici geliyor ama derli toplu olması açısından çok kullanışlı.bu nedenle alıcam bende ve Kesinlikle sirt cantasi tercih edicem iki bebekle kol cantasi çok zor ama daha karar veremedim ne olsun diye.. okiedog ve lassing modelleri güzel ama onlarda maşallah sirt çantalarında 350 TL ler diyorlar..

herkese merhaba uzun süredir giremiyorum umarım herkes iyidir deterjan konusu konuşulmuş kızımı haci şakirin granül deterjanı ile büyüttüm.bu bebişimede aldım kıyafetlerini yıkamaya başladık kakalar olacak çıkmayan onlarıda normal hacı şakir sabun ile çitileyip atmanız gerekecek. 10lu hastane çıkısını hangi marka aldınız kızıma caramel almıştım kızlar için çeşit çok erkeklerde az karar veremedim bir türlü.herkese hayırlı cumalar ve ramazanlar diliyor oğluşumla öpüyoruz sizi

kızlar 32.hafta dolunca eğer çalışmak istiyorsak doktordan çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor her hafta gidip alacak mıyız bu konularda bilgili olan var mı acaba ?

32. hafta da calısabilir raporu alıp beyan etmek zorunluymus bende dün sordum. Örnegin 36.haftaya kadar diye 1 seferlik alıyorsun,her hafta değil.

Bak bunuda ilk defa duyuyorum canim nebilim biz kucukken annemler falan ole pekmezli yoqurt yerlerdi ordan aklimda kalmis galiba iki sevmediqim sey biarada bebisler doqana kadar bi yolunu bulacaz artik zorlada olsa fedakarlik yapacaz biraz :)
Ben de o pekmez yiyemeyenlerdenim ama mecbur olunca öyle bir yeniyor ki :)) sadece süt ve balığa alışamadım küçüklüğümden beri hiç sevmem görünce de midem bulaniyo onlar hariç çoğu şeyi yemeye çalışıyorum

Evet ben kreş yaşına kadar kullanmak istediğimden dört gözle bekliyorum bakalım zamanı gelince nasıl olcak :)

Canım memur musun özel sektörde misin? Memursan ücretsiz izin yerine yarım gün çalışma hakkın var bir yaşına kadar. Emzirme izni yerine bu şekilde de kullanılabiliyor.[/QUOTE]
memurum ama çalıştığım yer uzak topluca gidiş geliş yaptığımız için yarım gün çalışma şansım yok maalesef.Emzirme iznimi birleştirip 1 gün yapabilirim diye düşünüyorum.Amaöncelikle hiç gitmek istemiyorum rapor almak istiyorum.Hep duyardım işe ilk başladığın gün çok zor olurmuş ayrılmak şimdiden üzülüyorum resmen

Süt içmek için sana tavsiyelerde bulunabilirim. Sütü ısıtıp kakaoyla karıştırabilirsin ya da içine biraz çikolata eritebilirsin. Mısır gevreğiyle yiyebilirsin. 300 ml (1,5 su bardağı) sütü 1 büyük muz ve 1 kaşık balla karıştırıp mikserle çırpabilir ve muzlu süt yapabilirsin. Eskiden olsa sütlü tatlı yapmayı önerirdim ama hamilelikte dikkat etmek gerekiyor diye önermiyorum. Ben normal sütü daha az sevdiğim halde ballı süt yapınca kolayca içebiliyorum, belki öyle deneyebilirsin. Cici Bebe ya da istediğin bir bisküviyi katabilirsin.

Yoğurt için de içine meyve doğrayabilirsin, meyve yoksa ev yapımı az şekerli bir reçelle karıştırabilirsin, cacık yapabilirsin, ayran yapabilirsin, Cici Bebe veya herhangi bir bisküviyle karıştırabilirsin (bunu herkes sevmiyor görünümünden dolayı ama bence Cici Bebe'yi toz haline getirip yeyince güzel oluyor), yoğurtlu salatalardan yapabilirsin (kereviz, makarna, erişte vs.)

Ceviz için de az tavsiye, pekmez sevmiyormuşsun ama pekmez ve ceviz birbirine yakışıyor, deneyebilirsin. Kahvaltıda peynirle falan yersen küçük parçalar halinde yediğin için tadını almayabilirsin ya da sevebilirsin. Salataların içine katabilirsin, balla karıştırıp yiyebilirsin balla da güzel oluyor.

Benden tavsiyeler bu kadar, ben de eskiden sütü hiç sevmezdim sonradan farklı markalar deneyerek sevebildiğim bir süt buldum. Sen de farklı markalardan sütleri tadıp sevdiğini bulabilirsin.

Ben carsamba gittigimde sordum,bir sonraki kontrolde tatil isine bakalım dedi.bizde 4-5 saatlik bir yola gitmeyi düsünüyoruz ama ne der bilmiyorum bende o zaman 33.hafta da olacagım,bir de bnde plasenta previa var ya,belki izin vermez
Biz de tatile gitmek istiyoruz ama yol 9 saat falan sürer. İstanbul'dan İzmir'e. Uçağa binmek istemiyorum arabayla feribotla geze geze gitmek istiyorum ama yapabilir miyim bilemiyorum da. E bu da son şansımız, son başbaşa tatil fırsatımız, değerlendirmek istiyorum :) Kafam çok karışık Siz ne planlıyorsunuz ?

Ooo canim supersin yaaa cok cok cok tesekkur ederim hepsini deneyecem inan bana sevmediqim seyleri boyle sevecem eminim ama doquma artik 100 kiloyla qitmezsem iyidir az ve kararinda yemek lazim doqumdan sonra kilo verme telasina qirmeyelim bide

Alan arkadaşlar var özeller parayla veriyorlar 500-700 değişiyor hastaneye göre ama bizde alanlar oluyordu ohal yüzünden sıkıntı olur belki ama seneye ne olacak bilemeyiz bende kasım sonrası heyetle fln ilk dönemi kapatayım diyorum

Ooo canim supersin yaaa cok cok cok tesekkur ederim hepsini deneyecem inan bana sevmediqim seyleri boyle sevecem eminim ama doquma artik 100 kiloyla qitmezsem iyidir az ve kararinda yemek lazim doqumdan sonra kilo verme telasina qirmeyelim bide
Ben doğumdan bir süre sonra, inşallah bebeğim biraz kendini toparlayıp sık sık emme ihtiyacı kalmayınca spora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce de gidiyordum kendimi daha iyi hissetmeme neden oluyordu o yüzden kiloyu çok dert etmiyorum. Doğumu zorlaştıracak kadar olmasın yeter.

İşte yerken şekerli olanlara biraz dikkat etmek lazım ballı olanı bir gün yaptıysan bir iki gün dikkat etmek falan gibi. Gerçi ben yiyorum, çünkü hem şekerim normal çıktı hem de canım çekiyor diye hiç sakınmıyorum inşallah sorun olmaz. Bu sürekli bir şeyler yeme isteği beni benden alıyor ya, yıldım vallahi :)

hakkatten pimpiriklisin ya :) ben sek in günlük sise sütlerini alıyorum zaten 3 günlük oluyor.2 günde bitiriyorum.bnce sende ondan dene.kutu sütten daha iyidir bence.

Selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda aslında benim vermem gereken bir karar âmâ 2 de kaldım kardeşim asker benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta yapıyor görevini yarın görüş var. Daha önce 1 kez gittim. Âmâ malum doktor yolculuk için yasak koydu ben yine de gitmiştim :)) yarın yine gitmek istiyorum âmâ bir yandanda korkuyorum cünkü ilk 1 saati kendi arabanızla gidiyorsunuz sonrasında sizi alaydan otobüs alıp birliğe goturuyor yaklaşık 1 saatlik bir yolda. Kardeşimde gitmemi çok istiyor gibi bu hafta arkadaşlarıda gidecek konuşmalarından benide istiyor gibi sizce gitmelimiyim bana fikirlerinizi soylermisiniz lütfen?

hakkatten pimpiriklisin ya :) ben sek in günlük sise sütlerini alıyorum zaten 3 günlük oluyor.2 günde bitiriyorum.bnce sende ondan dene.kutu sütten daha iyidir bence.
Hmm qunluk sut diyosun yani ? :):) peki benim organik aldiqim koy sutu var onu quzelce kaynatsam bi sknti olmaz heralde demi o daha yaqli falan cok hosuma qidiyo :):)

Benim 14 haziran da kontrolum var,o zaman bakarız dedi doktorum.Eger ok verirse Balıkesir tarafına gitmeyi düsünüyoruz,yakın olmasından da kaynaklı.Ama bakalım izin cıkarsa

Hmm qunluk sut diyosun yani ? :):) peki benim organik aldiqim koy sutu var onu quzelce kaynatsam bi sknti olmaz heralde demi o daha yaqli falan cok hosuma qidiyo :):)

Güvendigin bi yerse aldıgın yer olur cnm,acık süt diyorsun herahlde değil mi? kimisi de acık sütler için saglıklı değil diyorlar ama bilemedim :/
Gerci günümüzde yedigimiz ne saglıklı ki,öyle düsünürsekte valla bunalıma gireriz... Fazla da kafaya takmamak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…