Canım sana dalan roxy sabun tozunu öneririm ben 2.5 yıldır kullanıyorum memnunum. Bende bebeğim kıyafetleri yıkadım ütüledim kaldırdım zaten bu ikinci bebek çok ihtiyaçta yok abiden bebek arabası beşik kıyafet hepsi var . Bir kaç eksik var onları tamamlayacağım bende.Hazırlıklar ne alemde hanımlaar??
Bizim bebenin odasının perdesi dışında her şeyi geldi, anneciğimin dikeceği nevresimler pikeler kaldı bir de. Artık ufaktan yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum eşyalarını da. Bi deterjana karar verebilirsem. Rüyamda bile parfümsüz deterjan arıyordum
Ne kullanışlı bir bebek çantası değil mi kızlar
https://badassbaby.co/products/fashion-mummy-maternity-nappy-bag
kızlar 32.hafta dolunca eğer çalışmak istiyorsak doktordan çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor her hafta gidip alacak mıyız bu konularda bilgili olan var mı acaba ?
Ben de o pekmez yiyemeyenlerdenim ama mecbur olunca öyle bir yeniyor ki :)) sadece süt ve balığa alışamadım küçüklüğümden beri hiç sevmem görünce de midem bulaniyo onlar hariç çoğu şeyi yemeye çalışıyorumBak bunuda ilk defa duyuyorum canim nebilim biz kucukken annemler falan ole pekmezli yoqurt yerlerdi ordan aklimda kalmis galiba iki sevmediqim sey biaradabebisler doqana kadar bi yolunu bulacaz artik zorlada olsa fedakarlik yapacaz biraz :)
Evet ben kreş yaşına kadar kullanmak istediğimden dört gözle bekliyorum bakalım zamanı gelince nasıl olcak :)kanun şu an bakanlar kurulunda hatta babalar için de yarım gün çalışma izni gelmesi konuşuluyor ama yarım gün gitmek zahmetli maaşda tabiki yarı yarıya azalacak tam gün gidip süt izni kullanmak bana daha cazip geliyor tabi bebiş gelince fikirler yüzde yüz değişebilir :)
Ben 170 e aldım morhipo da %30 indirim vardı kendi sitesinde ise 250 liraydı güzel denk geldi. Morhipoda david jones markalı olanlara bi bak istersen farklı modelleri de beğenebilirsin belki.Aaa bu çok şıkmış sağ ol:) Fiyatı ne acaba?
Teşekkür ederim bakayım bi :)Ben 170 e aldım morhipo da %30 indirim vardı kendi sitesinde ise 250 liraydı güzel denk geldi. Morhipoda david jones markalı olanlara bi bak istersen farklı modelleri de beğenebilirsin belki.
Tamam canim benim hersey quzel qidiyodu kafaya takmiyodum hic ama artik aklim basima qeldi dunden beri neler neler yedim :):) kirmizi eti yaparim qenelde haftada rahat 3 kez kesin yerim yani :) ben buqune kadar hic sut icmemistim...bende pimpiriklilik varya 1 lt sut acarsam ikinci qun bozuldu diye korkuyorum e onuda biqunde icemem diye dun kucuk kutu kutu sut aldim onlara basladim :)
Biz de tatile gitmek istiyoruz ama yol 9 saat falan sürer. İstanbul'dan İzmir'e. Uçağa binmek istemiyorum arabayla feribotla geze geze gitmek istiyorum ama yapabilir miyim bilemiyorum da. E bu da son şansımız, son başbaşa tatil fırsatımız, değerlendirmek istiyorum :) Kafam çok karışıkBen carsamba gittigimde sordum,bir sonraki kontrolde tatil isine bakalım dedi.bizde 4-5 saatlik bir yola gitmeyi düsünüyoruz ama ne der bilmiyorum bende o zaman 33.hafta da olacagım,bir de bnde plasenta previa var ya,belki izin vermez
Ooo canim supersin yaaaSüt içmek için sana tavsiyelerde bulunabilirim. Sütü ısıtıp kakaoyla karıştırabilirsin ya da içine biraz çikolata eritebilirsin. Mısır gevreğiyle yiyebilirsin. 300 ml (1,5 su bardağı) sütü 1 büyük muz ve 1 kaşık balla karıştırıp mikserle çırpabilir ve muzlu süt yapabilirsin. Eskiden olsa sütlü tatlı yapmayı önerirdim ama hamilelikte dikkat etmek gerekiyor diye önermiyorum. Ben normal sütü daha az sevdiğim halde ballı süt yapınca kolayca içebiliyorum, belki öyle deneyebilirsin. Cici Bebe ya da istediğin bir bisküviyi katabilirsin.
Yoğurt için de içine meyve doğrayabilirsin, meyve yoksa ev yapımı az şekerli bir reçelle karıştırabilirsin, cacık yapabilirsin, ayran yapabilirsin, Cici Bebe veya herhangi bir bisküviyle karıştırabilirsin (bunu herkes sevmiyor görünümünden dolayı ama bence Cici Bebe'yi toz haline getirip yeyince güzel oluyor), yoğurtlu salatalardan yapabilirsin (kereviz, makarna, erişte vs.)
Ceviz için de az tavsiye, pekmez sevmiyormuşsun ama pekmez ve ceviz birbirine yakışıyor, deneyebilirsin. Kahvaltıda peynirle falan yersen küçük parçalar halinde yediğin için tadını almayabilirsin ya da sevebilirsin. Salataların içine katabilirsin, balla karıştırıp yiyebilirsin balla da güzel oluyor.
Benden tavsiyeler bu kadar, ben de eskiden sütü hiç sevmezdim sonradan farklı markalar deneyerek sevebildiğim bir süt buldum. Sen de farklı markalardan sütleri tadıp sevdiğini bulabilirsin.
Memurum canım ama evime 100 km uzaklıkta çalıştığım yer ve kışı çok kötü,doğum izninn bitimide tam kış.Ev kredisi ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin almam da çok zor.Heyet raporu nasıl karşıma çıkıyor yani aldığım için mi acaba doğumla ilgili bişeyler yazılamaz mı
Alan arkadaşlar var özeller parayla veriyorlar 500-700 değişiyor hastaneye göre ama bizde alanlar oluyordu ohal yüzünden sıkıntı olur belki ama seneye ne olacak bilemeyiz bende kasım sonrası heyetle fln ilk dönemi kapatayım diyorumcanım bildiğim kadarıyla heyet raporu ağır hastalıklarda veriliyor o da iş hayatında önüne çıkar engel olur diye düşündüm. ama zaten memursan 657 tabiysen sıkıntı olmaz sanırım bi araştır.
doğum için heyet raporu verilmez hani engeli var psikolojik rahatsızlıkları var ilaç kullanıyor diye verilir diye biliyorum ama bi araştır. onu da her doktor vermez
Ben doğumdan bir süre sonra, inşallah bebeğim biraz kendini toparlayıp sık sık emme ihtiyacı kalmayınca spora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce de gidiyordum kendimi daha iyi hissetmeme neden oluyordu o yüzden kiloyu çok dert etmiyorum. Doğumu zorlaştıracak kadar olmasın yeter.Ooo canim supersin yaaacok cok cok tesekkur ederim hepsini deneyecem inan bana sevmediqim seyleri boyle sevecem eminim ama doquma artik 100 kiloyla qitmezsem iyidir az ve kararinda yemek lazim doqumdan sonra kilo verme telasina qirmeyelim bide
Tamam canim benim hersey quzel qidiyodu kafaya takmiyodum hic ama artik aklim basima qeldi dunden beri neler neler yedim :):) kirmizi eti yaparim qenelde haftada rahat 3 kez kesin yerim yani :) ben buqune kadar hic sut icmemistim...bende pimpiriklilik varya 1 lt sut acarsam ikinci qun bozuldu diye korkuyorum e onuda biqunde icemem diye dun kucuk kutu kutu sut aldim onlara basladim :)
Hmm qunluk sut diyosun yani ? :):) peki benim organik aldiqim koy sutu var onu quzelce kaynatsam bi sknti olmaz heralde demi o daha yaqli falan cok hosuma qidiyo :):)hakkatten pimpiriklisin ya :) ben sek in günlük sise sütlerini alıyorum zaten 3 günlük oluyor.2 günde bitiriyorum.bnce sende ondan dene.kutu sütten daha iyidir bence.
Biz de tatile gitmek istiyoruz ama yol 9 saat falan sürer. İstanbul'dan İzmir'e. Uçağa binmek istemiyorum arabayla feribotla geze geze gitmek istiyorum ama yapabilir miyim bilemiyorum da. E bu da son şansımız, son başbaşa tatil fırsatımız, değerlendirmek istiyorum :) Kafam çok karışıkSiz ne planlıyorsunuz ?
Hmm qunluk sut diyosun yani ? :):) peki benim organik aldiqim koy sutu var onu quzelce kaynatsam bi sknti olmaz heralde demi o daha yaqli falan cok hosuma qidiyo :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?