2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
amin canım benim inşallah dualarımız o şekilde hep evet istanbuldayım çok iyi doktorlara gittim sen hangisine gittin acaba adı ne artık doktora gitmek dahi istemiyoruz inanki okadar yıprandık
canim benim bir akrabam içinde sana söylenenin aynini söylediler...doğuma kadar ne dualar goz yaşları döktü...namaz larinda hep bebegi icin dualar etti...100 de 100 engelli denilen bebek sapa sağlam doğdu...
halinizi sizden başka kimse anlamaz...
insallah bu uzuntulerinizin yerini bebegini kucağına aldığında sevinç goz yaşları alır... insallah Rabbim insallah

Aynen yaa,, eşime dün misafir cagiralim dedim. Herşeyi ben yapmışım farkında olmadan.. 6 da kalkar benim kizim şimdiye kadar bir defa eşim demedi ki sen yat dinlen diye. Öncesinde derdi kalkıp kahvaltı haZırlama diye. Ah ah genckenmis o ilgi sevgi

Hay Allahım.. su mübarek günlerde Rabbim doğru kararı verdirsin. Çok zor. Geçen hafta riskli gebelik bölümüne bende gittim bebeğinin durumundan dolayı. Allahım herkese aldir aldir diyorlar.oturup ağladım. Dr lar bu kadar net bilebilir mi bilmiyorum. Cihazlar iyi ölçer mi bilmiyorum arkadasim. Her bebek 3 kg üstünde dogmuyor ki. Allah içini ferahlatsin

Kızlar günaydın:) bir rüya gördüm sormayın. Rumuz vermeden söyliycem psikolojisini etkilemesin diye. Bu gruptan bir arkadaş doğurdu rüyamda. Gayet sağlıklı bebeği erken olmasına rağmen. arch2401 sen değilsin bunu özellikle belirteyim hem durumunun hassasiyetinden dolayı hem de rüyada yine sakinleştirip ortalık toparlıyodun bunu belirteyim umarım dönüp dolaşıp beni bulmaz bu rüya. Benmki daha çok küçük hepimiz vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alalım. Ben de daha güzel örtünüp yatayım:)))

kizlar ben nefes almakta baya zorlaniyorrum. az once uyandim ve boyle nefes nefeseyim. hemen kalktim balkona kostum. burnumdan aldigim nefes yetmiyor.agzimi acip nefes almam gerekiyor. erken mi yoksa bu haftalarda mi baslar? sizler de boyle misiniz?

inşallah inanki çok zor bi dönem geçiriyoruz herşeye razıyız ama psikolojik olarak çökmüş durumdayız içinde olduğumuz durum okadar karışıkki ortada net hiçbirşey yok kesin olarak
Gör bak sağlıkla doğacak. O kadar çok kişiye şimdilerde sorun cikariyorlarki. Neler neler var. Allahım imtihaninizi hafifletsin.. aldırmayı dusunmuyorsan tıka kulağını arkadaşım. Bana da sağlıklı gibi görünüyor ama down sendromlu olmaz diye birşey de demiyoruz dediler. Sen kontrole gittiğinde madem hiç duyma bu çocuğu dogurcm de ağızları kapansin dr ların. Evet eksi artıları söylecekler ama sağlıklı diyip rahatssuz olabilen veya tam tersi bir çok örnek var. Demek ki herşeyi bilmiyorlar. Doğunca bakacak olan bizleriz cok ta karışmaya hakları yok. Bana da geçen hafta fırça atar gibi konuştu da dr. Amniyon sıvısı aldırmak için geç kaldın ne bekledim diyor aldirmicm neyin peşinde kosayim diyince sustu

Canım yeşil akıntı kesin enfeksiyon. Buyuk ihtimal verdiği ilaç sende enfeksiyona sebep olan bakteriyi öldürmüyor bu yuzden tekrar ediyor. İdrar kültürü yaptırıp hangi baktirinin enfeksiyona sebep olduğunu öğren ve doktor o bakteriyi öldürecek ilac versin. Bir de korkutmak istemem ama ilerleyen haftalarda erken doğumların çoğunun sebebi enfeksiyon o yüzden ciddiye al hemen daha ilgili bir doktora git ve bol su iç.

S SUU Allah yardım etsin bu psikolojik gerginlikten çıkmanıza.Bebeğin inşallah sağlıkla doğar da o aldır diyen doktorun kapısına pis bezlerini bırakırsın nispet için. Bu saatten sonra aldır demek nedir ya! İnşallah kucağınıza alacaksınız ve hiçbir sorunu olmayacak bebeğinizin, sadece ufak tefek minyon bir bebek olacak, onu da büyürken kapatır zaten. Siz moralinizi bozmamaya çalışın. Sen de beslenmene, proteinine vitaminine dikkat ederek destek ol bebeğine. Üçünüz aşacaksınız bu kötü zamanları, sonra ne saçma zamanlardı diye hatırlamayacaksınız bile.

Çok örtünmeden yat bence, ben de çok örtünüp terlediğimde kötü kötü rüyalar görüyorum. Geçen gün çok kötü bir rüya gördüm, uyandım yüzümü yıkamaya gittim, gözlerime ağlama diye komut veriyorum ama yaşlar akıp gidiyor. Sonra geçtim biraz oturdum, bebeğim de anne bak ben iyiyim diye hareketlendi de biraz kendime geldim, karnıma sarılıp uyudum ondan sonra. Bu zamanda garip rüyalar normal, kimseye de dönmez, unutulur gider.

kizlar ben nefes almakta baya zorlaniyorrum. az once uyandim ve boyle nefes nefeseyim. hemen kalktim balkona kostum. burnumdan aldigim nefes yetmiyor.agzimi acip nefes almam gerekiyor. erken mi yoksa bu haftalarda mi baslar? sizler de boyle misiniz?

Ben de zor nefes alıyorum, özellikle yatarken ve yemekten sonra yetmiyor ciğerlerim diyaframım, doğrulup zorla birkaç nefes alıp yatıyorum. Bebek büyüdükçe baskı yaptığı için normaldir diyorum.

Ah aah canim bendede tam tersi 3 doğum ve bir düşük yaptim bir hamileligimdede eşim elini jaldirip suyinu içmedi. O kadar hazirci ki ben dahada hizmet ettikce yerinden kalkmaz oldu. Böyle adama neden cocuk yaptim diye kendime kizdigim cok olmuştur. Allahtan kayinvaldem ve k. Pederim o kadar ilgiliydiki onlar sayesinde büyüttüm cocuklarimi üst katimda oturuuorlardi eskiden. El bebek gül bebek baktilar üstelik calisirdim o zamanlar. O yüzden 3. Bebegi yaparken esimle anlastun bakmazsan yapmam diye sagolsun küçük kızımda degisti herseyi yapmaya yardim ediyor. Mutfak hariç tabiii. Zaten cocuk baksa yeter :) 4. Surprizde ben şok ama o bayiliyor o yüzden de şükür eskisi gibi hazirci degil yaparsam yer yoksa disarda yer. Arada ev supurur couklari gezdirir bunada sukrediyorum. 12 sene üstüne :)

Merhaba kızlar. Artık evdeki yoğunluk geçti. Nişanımızı yaptık çok eğlendik çok yorulduk. Tüm haftanın yorgunluğu bu uykuyla geçti diye düşünüyorum:) B Beyaz bulut çok geçmiş olsun. İlk bebişimde bende hemoroid olmuştum. dr verdiği ilaçlarla ağrılarım hemen geçmişti. Ama kalıcı olarak kaldı bende. Dikkat ediyorum. S SUU insan böyle bi durumda ne diyebilir inan bilemiyorum. Dualarım seninle canım. İnsan hiç konduramıyor bebeğine sen dr' u dinleme desem olmuyor. İki dr da söylemiş doğrudur desem olmaz. Çok zor bir durum. Umarım sağlıkla kucağına alırsın hepsi yanılmıştır. Şu an sana tek tavsiyem güvendiğin tek bir dr'a gidip onunla devam etmen yönünde. Şimdi herkes bişeyler söyleyecektir herkes başka bi dr ismi söyleyecektir tabiiki sizi düşündükleri için ama işler dahada karmaşık hale gelebilir. Yüce rabbim seni seçim yapmak zorunda bırakmasın.

amin canım benim inşallah dualarımız o şekilde hep evet istanbuldayım çok iyi doktorlara gittim sen hangisine gittin acaba adı ne artık doktora gitmek dahi istemiyoruz inanki okadar yıprandık
CAnım profosör doktor atıl yüksel daha önce duydunmu bilmiyorum. Ben ona gittim 2.5 yıl önce 650 idi fiyatı ama süper bir doktor bençm doktorum nişantaşındaydı aylin keriş o ayarlamıştu randevumu . İnternetten takip ettiğim kadarı şle birçok ünlü ve internttekş blog sahibi anneler doular doktorlar hepsi ona gitmiş gerçekten işinin ehli bir hekim

bizede önerdiler ama bizde kabul etmedik çok duyuyorum inanki böyle durumlar ama doktor bana kapıdan çıkarken ne dedi biliyomusun sakın millete bakıp bizede böyle dediler ama sağlıklı doğdu denilenlere inanma dedi bizde o doktora okadar içimiz rahat gittikki çok övdüler çünkü ama böyle çok zor durumda kaldık rabbim sağlık sıhhat versin ne diyeyimki artık

amin canım benim rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın bizede altından kalkamıyacağımız imtihan vermesin okadar çok karıştıki kafamız artık doktor lafını duymak istemiyorum artık sadece 15 günde bir kontrole gidicem sanırım

Icimden bi his o benim diyo bak simdi beni supelendirdin

Canım bende aynı durumdayım. Sık sık derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Özellikle bazı zamanlarda mesela geceleri kıyafet giyerken su içerken ve ortam çok sıcak olmuşsa boğulacak gibi hissediyorum. Hemen cama balkona koşuyorum. Normaldir diye düşünüyorum ama cumartesi kontrolüm var mutlaka sorucam.

Bebeqinin hareketleri falan nasil canim ? Hani ole elinde ayaqinda problem olsa farklimi hareket ederki acaba ?

Amin canım. Doğru düşünmüşsün. Bi kontrollerine başla sonrasında dr'unla en doğru şekilde bu süreci geçirirsin inşallah.

Reactions: SUU

bizim gittiklerimizde iyi doktorlar ama inan bilmiyorum canım daha başka doktora gidermiyim ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederim 3 doktorda aynı şeyi söylediği için çok fazla tereddütümüz yok artık sanırım ondan bile emin değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…