2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tamam canım önemli olan sen ve bebeğin . İnşallah allahm en sağlıklı bir şekilde bebeğin doğar bu yaşadığın streslerde sadece kötü bir hatıra olarak kalır. Dua etmekten başka çare yok allah şifa versin. Lütfen sende yedijlerine dikkat et canım protein ağırlıklı beslen olurmu sen elimden geleni yap gerisi allahın takdiri

Benim tam olarak anlamadığım neden aldırmanı önerdikleri. Sonuçta eğer gelişiminde sorun varsa Allah korusun kendiginden düşecek ama belki de düzelecek ve sağlıkla dünyaya gelecek. Boyle bir olasılık varken neden beklemenizi soylemek yerine aldırın derler ki.
Canım herkesin dediği gibi et ye bol bol. Kemik suyu hasla, tüm yemeklerini etli ve kemik suyun da yap. Kaliteli protein içeren tahıl tuket kuru fasulye, nohut, mercimek gibi. Pirinç pilavı yerine her yemeğin yanına bol mercimekli bulgur pilavi yap.Bulyon yerine haslanmis tavuk suyu lullan. Dolabında kısır buludur ara öğününde yoğurtla ye. Kefir mayala evde. Bir de krill oil kullan. Benim bebegim de bir haftaya yakın geriden geliyordu şimdi haftasını geçti yaptığım şey yukarıda yazdığım gibi protein ağırlıklı beslenmek ve krill oile baslamaktı.
Eger bebeginin bir yardıma ihtiyacı varsa gelişimi için annesi olarak bunlardan baska birşey yapamazsın. İnşallah ise yarar ve güzel haberler alırsın bir dahaki sefere.

evet bana da boyle oluyor. 12 gun onceki kontrolde doktoruma soyledim.normal ama cok rahatsiz edecek seviyeye gelirse kalp doktoruna git dedi.

bende de olmustu ama fitille gecti sonra cok sükür.kültür fln yaptırdın mı? yaptırmadıysan yaptır bi istersen

Aman amannn bence de güzel örtün yat, miadında sağlıklı doğumlar gör lütfen :):):)

Cnm hassasiyetin icin tesekkurler :) bu dönemde hormonal olarak bu tarz rüyalar görmemiz cok normal. Ama dedigin gibi ne seni ne kimseyi bulmasin enazindan 34 den önce benimde bugun adliyede islerim var cok yoruldum gercekten ve midemden baslayip soluk borumdan yukariya dogru cikan acayip bir yanma olustu cok sukur eczane bulup surup alabildim ama bu asit yanmasi ne beter birseymis ya daha tam geçti de diyemiyorum. Bugun cok islerim var Allah yardimcim olsun.

Cnm hassasiyetin icin tesekkurler :) bu dönemde hormonal olarak bu tarz rüyalar görmemiz cok normal. Ama dedigin gibi ne seni ne kimseyi bulmasin enazindan 34 den önce benimde bugun adliyede islerim var cok yoruldum gercekten ve midemden baslayip soluk borumdan yukariya dogru cikan acayip bir yanma olustu cok sukur eczane bulup surup alabildim ama bu asit yanmasi ne beter birseymis ya daha tam geçti de diyemiyorum. Bugun cok islerim var Allah yardimcim olsun.

Allah yardımcinız olsun cnm cok zor bir durum en dogru kararı yine sen ve eşin vereceksiniz olumlu veya olumsuz bu karar sadece sizin tasarrufunuzda sakin baskalarinin elestirilerine kulak asmayin. Bir omur boyu bu sorumlulugu alacak olan sizlersiniz Allah im hayirlisini nasip eylesin cnm.

Cnm cok üzludm cok zor bir durum acele karar verme baska doktorlarada git hareketlri faln nasıl hissediyorsun ins hic bisey yoktr bebeginde dualrmz seninle Rabbim bebegini seni korusun

Canm Allah vicdanlı dr la karşılaştırsin. Sen ne olursa olsun dogurcm bu çocuğu dedikten sonra kimse karisaamaz. Anca kendi can sağlığın söz konusu olursa dr ları dinlemek zorundasın. Ama ne demek size böyle diyen olacak falan . Inan o kadar çok kişiye bir kulp buluyorlarki artık. Bende riskli gruptayim. Ama dr a dedim ki ben dogurucam ne olursa olsun. O zaman o da aynen şunları dedi. Biz buzlu cam arkasından bakiyoruz, sağlıklı deriz hsta çıkabilir, hasta deriz turp gibi doğar. Bunu ancak Allah bilir. Gerisi Allaha kalmış bu bu riskler olabilir der kenara çekiliriz.. bence biraz vahsilesmis bazı dr lar aldir aldir diye belki kaç bebeğin canına kiydilar. Aldirana saygım sonsuz herkes tasiyamayabilir Ama aldirmicam diyen bir hamileyrde bunca psikolojik baskı fazla ne arkadaşım. Senin gönlünü ferahlatam dr a git derim.gerçeği söylesin ama ardına karışmasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…