Bebeqinin hareketleri falan nasil canim ? Hani ole elinde ayaqinda problem olsa farklimi hareket ederki acaba ?
Tamam canım önemli olan sen ve bebeğin . İnşallah allahm en sağlıklı bir şekilde bebeğin doğar bu yaşadığın streslerde sadece kötü bir hatıra olarak kalır. Dua etmekten başka çare yok allah şifa versin. Lütfen sende yedijlerine dikkat et canım protein ağırlıklı beslen olurmu sen elimden geleni yap gerisi allahın takdiribizim gittiklerimizde iyi doktorlar ama inan bilmiyorum canım daha başka doktora gidermiyim ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederim 3 doktorda aynı şeyi söylediği için çok fazla tereddütümüz yok artık sanırım ondan bile emin değiliz
Icimden bi his o benim diyobak simdi beni supelendirdin
Benim tam olarak anlamadığım neden aldırmanı önerdikleri. Sonuçta eğer gelişiminde sorun varsa Allah korusun kendiginden düşecek ama belki de düzelecek ve sağlıkla dünyaya gelecek. Boyle bir olasılık varken neden beklemenizi soylemek yerine aldırın derler ki.bizim gittiklerimizde iyi doktorlar ama inan bilmiyorum canım daha başka doktora gidermiyim ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederim 3 doktorda aynı şeyi söylediği için çok fazla tereddütümüz yok artık sanırım ondan bile emin değiliz
Canım bende aynı durumdayım. Sık sık derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Özellikle bazı zamanlarda mesela geceleri kıyafet giyerken su içerken ve ortam çok sıcak olmuşsa boğulacak gibi hissediyorum. Hemen cama balkona koşuyorum. Normaldir diye düşünüyorum ama cumartesi kontrolüm var mutlaka sorucam.
bende de olmustu ama fitille gecti sonra cok sükür.kültür fln yaptırdın mı? yaptırmadıysan yaptır bi istersenKızlar bazen sarı bazen yeşil gibi akıntım oluyor.doktora söylüyorum fitil veriyor biraz geçiyor sonra yine oluyor.kokulumu diye soruyor.değil ama şaştım bende acaba sarımı yeşilmi kokukumu kont. Etmekten.sizde oluyor mu.
Kızlar günaydın:) bir rüya gördüm sormayın. Rumuz vermeden söyliycem psikolojisini etkilemesin diye. Bu gruptan bir arkadaş doğurdu rüyamda. Gayet sağlıklı bebeği erken olmasına rağmen.arch2401 sen değilsin bunu özellikle belirteyim hem durumunun hassasiyetinden dolayı hem de rüyada yine sakinleştirip ortalık toparlıyodun bunu belirteyim umarım dönüp dolaşıp beni bulmaz bu rüya. Benmki daha çok küçük hepimiz vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alalım. Ben de daha güzel örtünüp yatayım:)))
hahahahIcimden bi his o benim diyobak simdi beni supelendirdin
Cnm hassasiyetin icin tesekkurler :) bu dönemde hormonal olarak bu tarz rüyalar görmemiz cok normal. Ama dedigin gibi ne seni ne kimseyi bulmasin enazindan 34 den önceKızlar günaydın:) bir rüya gördüm sormayın. Rumuz vermeden söyliycem psikolojisini etkilemesin diye. Bu gruptan bir arkadaş doğurdu rüyamda. Gayet sağlıklı bebeği erken olmasına rağmen.arch2401 sen değilsin bunu özellikle belirteyim hem durumunun hassasiyetinden dolayı hem de rüyada yine sakinleştirip ortalık toparlıyodun bunu belirteyim umarım dönüp dolaşıp beni bulmaz bu rüya. Benmki daha çok küçük hepimiz vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alalım. Ben de daha güzel örtünüp yatayım:)))
Cnm hassasiyetin icin tesekkurler :) bu dönemde hormonal olarak bu tarz rüyalar görmemiz cok normal. Ama dedigin gibi ne seni ne kimseyi bulmasin enazindan 34 den önceKızlar günaydın:) bir rüya gördüm sormayın. Rumuz vermeden söyliycem psikolojisini etkilemesin diye. Bu gruptan bir arkadaş doğurdu rüyamda. Gayet sağlıklı bebeği erken olmasına rağmen.arch2401 sen değilsin bunu özellikle belirteyim hem durumunun hassasiyetinden dolayı hem de rüyada yine sakinleştirip ortalık toparlıyodun bunu belirteyim umarım dönüp dolaşıp beni bulmaz bu rüya. Benmki daha çok küçük hepimiz vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alalım. Ben de daha güzel örtünüp yatayım:)))
Allah yardımcinız olsun cnm cok zor bir durumcanım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
Senin ve bebeğin için çok dua edeceğim, Allah'tan umudunu hiç kesme. İnşallah bebeğin sağlıklı doğar.hareketleri normal canım ilk bebeğim zaten ama hereketleirni hissediyorum şuan bile ama nedir ne olcak hiç bilmiyorum
Evet canım sabredeceğiz, herkese sabır dılıyorum bende.Ayyyy kıyamam. Az kaldı sabret inşallah rahatlatacaksin
Cnm cok üzludm cok zor bir durum acele karar verme baska doktorlarada git hareketlri faln nasıl hissediyorsun ins hic bisey yoktr bebeginde dualrmz seninle Rabbim bebegini seni korusuncanım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
Canm Allah vicdanlı dr la karşılaştırsin. Sen ne olursa olsun dogurcm bu çocuğu dedikten sonra kimse karisaamaz. Anca kendi can sağlığın söz konusu olursa dr ları dinlemek zorundasın. Ama ne demek size böyle diyen olacak falan . Inan o kadar çok kişiye bir kulp buluyorlarki artık. Bende riskli gruptayim. Ama dr a dedim ki ben dogurucam ne olursa olsun. O zaman o da aynen şunları dedi. Biz buzlu cam arkasından bakiyoruz, sağlıklı deriz hsta çıkabilir, hasta deriz turp gibi doğar. Bunu ancak Allah bilir. Gerisi Allaha kalmış bu bu riskler olabilir der kenara çekiliriz.. bence biraz vahsilesmis bazı dr lar aldir aldir diye belki kaç bebeğin canına kiydilar. Aldirana saygım sonsuz herkes tasiyamayabilir Ama aldirmicam diyen bir hamileyrde bunca psikolojik baskı fazla ne arkadaşım. Senin gönlünü ferahlatam dr a git derim.gerçeği söylesin ama ardına karışmasın yabizede önerdiler ama bizde kabul etmedik çok duyuyorum inanki böyle durumlar ama doktor bana kapıdan çıkarken ne dedi biliyomusun sakın millete bakıp bizede böyle dediler ama sağlıklı doğdu denilenlere inanma dedi bizde o doktora okadar içimiz rahat gittikki çok övdüler çünkü ama böyle çok zor durumda kaldık rabbim sağlık sıhhat versin ne diyeyimki artık
Ay nebileyim erken doqumdan hastaneye kac kere kosup qiden benim en cok korkan benimsimdi walla bak A atopikk erken doqurursam senden bilirim [/QUOTE
Kizim erken doğum poziuonuna geçti. Eyvah dedim doğuyor. Hemen çantamı hazırladım. Hep kendimi dinledim. Ne zaman doğdu biliyor musun tam 40+0... en son sen doğum yaparsan sasirmam
Demiiiiiiiiiihahahah
senden baskasına da gelmezdi zaten bu his evhamlıhatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?