2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim hic quleceqim yoktu varya quldurdun beni ay insaAllah oyle olur yani 36yi bile qoruyum baska bisey istemiyorum bazende diyorumki bukadar korkuyorum korktuqum basima qelirde erken doqurursam diye ama herkese dua ediyorum Rabbim en hayirli zamanda kucaqumiza almayi nasip etsin hepimize

okadar çok bu durumda olan varki bende çok duyuyorum ama okadar hissizimki şuan ne düşündüğümü ne hissettiğimi inanki dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden rabbim ne hakkımızda hayırlı ise onu nasib etsin

Cnm cok üzludm cok zor bir durum acele karar verme baska doktorlarada git hareketlri faln nasıl hissediyorsun ins hic bisey yoktr bebeginde dualrmz seninle Rabbim bebegini seni korusun

amin canım kararımızı verdik devam edicez zaman bize ne gösterirse ona göre hareket edeceğiz hareketleri normal çok şükür

aminn aminn inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eder.

Amin arkadaşım amiin. Mübarek vakitler dua edelim insallah. Bir seilde imtihana tabiyiz iste. ilk hamilelikte böyle olumsuz tecrübeler çok kötü oluyor ama sağlıkla kucağına aldığında bunlar unutulacak emin ol

bize dedikleri bukadar gerilik normal değil kesinlikle sağlıksız bir bebek oyüzden aldırın dediler dikkat ediyorum canım elimden geldiği kadar o balık yağınıda kullanıyorum günde bir defa doktor beslnemenle alakalı bi sorun yok bebek kabul etmiyo diyo ben elimden geleni yapacağım gerisi rabbimden ne denirki.

inşallah inşallah dua edin bizede.

aynen canım elimden gelenden ötesi takdiri ilahi sizden dua istiyorum lütfen.

Canım bu benim ikinci gebeliğim, ikisinde de Atıl Yüksel'e gittim, şu anda 825 veya 850 olması lazım muayene ve detaylı ultrason kesinlikle tavsiye ederim öncelikle,

ikinci konu ilk gebeliğimde kızımda 21.haftada detaylıya gitmiştim, bebeğe giden damarların birinde çentik görmüştü, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde preklempsi/eklampsi görülebilir veya bebek ufak doğabilir demişti, sonra kendi doktorumla devam ettim, o haftalarda hiç sorun olmamasına rağmen sonra bizim kız hep geri kalmaya başladı, 3 hafta kadar geride kaldığı oldu, suyum da çok fazlaydı, başka perinataloğa da gittim, damarda çentik falan göremedi, su fazlalığının sebebi bulunamadı, ama en sonunda Atıl Bey baktı ve bu çocuk normal dediyse normaldir dedileri kızım 39. haftada 2620 olarak doğdu gerçekten ama hiç bir sorunu yoktu.sadece zayıf olmasından dolayı bazı problemler yaşadık o kadar.

yani istersen gerçekten Atıl Bey'i tavsiye ederim, ondan sonra bana 3 doktor baktı kimse birşey söyleyemedi, perinatolji ve detaylı ultrasonu Türkiye'ye getiren doktor kendisi,.

Benim dr um her zaman der ki, doğum kapalı bir kutu, nolucak aslında biz de bilemiyoruz, bizlere de herşey normal görünüyo deseler de asla bilemeyiz ne olacak, ultrason bir yere kadar gerçekten

Burda karar sana kalmış, gitmeyerek için rahat . mı edecek, gidip de doğumdan sonrası için kendini hazırlamak ister misin?
bu kararı verdikten sonra gerisi gelecek bence

ve nolur canını sıkma, stres en önemli sebep onun gelişiminin duraklaması için olumlu düşünmeye çalış

canım karar vermişsiniz zaten ben yazarken yazmışsın,kusura bakma
artık düşünme hiç bişe, olumlu olmaya çalış, ye iç sola yat:)

Kızlar sabah doktorla konuştum krem fitil ve duphalac şurup verdi yanlız şurubu zor durumda kalmadan kullanma kabızlık için doğal yöntemler dene dedi siz ne diyorsunuz ne yapsam bilemedim

S SUU canım Allah yardımcınız olsun rabbim ferahlık versin kalbinize inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebisinizi

Kızlar sabah doktorla konuştum krem fitil ve duphalac şurup verdi yanlız şurubu zor durumda kalmadan kullanma kabızlık için doğal yöntemler dene dedi siz ne diyorsunuz ne yapsam bilemedim
Kabizligin varsa bence ilk onu bir atlatmak için duphalac kullan cnn. Sonra yedmlerine tamamen dikkat et. sabah kalktığında zeytinyağı üstüne ılık su içerden ve her gün düzenli saatlerde lavaboya oturursan büyük oranda azalır. Tursu acı ve Hamurisinden uzak dur canm .bolca yeşillik salata tuketmni tavsiye ederim. Zaten zamanı artık. Erik salatalık tuket

Değişmiş çok şükür, daha da iyi olur bundan sonra inşallah :) sen de doğru davranmışsın ve değişmesine vesile olmuşsun demek ki,,, çünkü aslında biraz da kendi elinde kadının... sorumluluk vermek, mecbur tutmak, hazıra fazla alıştırmamak lazım... benimkinin de uykusu çok ağır,, ama gece kalkıp biberon diye tutturduğunda vs acısam da uyandırdım hep wala... hatta sabahın dördünde beşinde arabasına koyup gezdirmişliği vardır çok... ben meme veriyosam o da mama versin bi zahmet, ben bütün gün uykusuzsam onun da uykusu bölünsün biraz... kendim yapsam ölür müyüm? Hayır tabi ki.. sonuçta bütün gün bakan 2-3 saat daha bakar; ama sorumluluğunu aldıkça daha çok bağlanıyorlar çocuğa, hem de madem üzerinde söz hakkı var elini taşın altına koyucak, başka yolu yok :) yalnız ben eşime evlenmeden önce de kendimle ilgili acı gerçekleri net bi şekilde söylemiştim :)))))) ütü hiçbi şekilde yapamam, temizlik vaktim varsa yaparım, yemek fazla bilmem de sevmem de, şudur budur diye her huyumu, beceriksizliğimi biliyordu... o yüzden bu kadar performans bile beklemiyodu muhtemelen benden :)

Ben de bugün eczaneye zor attım kendimi. Tam zamanı demek ki yanmaların... tatilden dönüşte bavul sırası beklemeyelim diye kargoyla aldırttık herşeyimizi, aptal gibi ilaçları da bırakmışım bavulda.. dolabı bi açtım rennie gaviscon vs hiçbiri yok (( gittim aldım içtim hemen ama hala biraz yanıyo midem

A atopikk bence benimm :)) çünkü ben de aynı rüyayı gördüm kendim için :) erken doğmuştu, minikti ama sağlıklıydı.. bi de o kadar güzelmiş ki eşime iyiki Duru ismini koymuşuz, bu kıza başka bi isim verilemezmiş diyodum... ama gerçekten rüya bile olsa aşırı zor ve etkileyici Allah gerçeğinden korusun, hepsi zamanında ve sağlıkla doğsunlar inşallah :)

Kızlar bizim yakında kimsemiz olmadığından mevlid yapmayacağız Ama gelenlere hatıra dağıtacağız. İnternetten baktığımda çok az çeşit var gibi geldi. Kokulu tas düşünüyorum ama az model var. Siz ne düşünüyorsunuz konuşuldu mu bilmiyorum. Karar veren alan varsa foto atar mi

S SUU cnm gerçekten ben de çok üzüldüm... inşallah bir an önce toparlar, şaşırtırsınız iki doktoru da... ama ikinci doktorun dediği gibi, bu haftaya kadar gelmişken aldırmaktan bahsetmek yerine takip etmek çok daha hayırlı bir karar gibi görünüyor hakikaten de... ilk gittiğiniz doktor için de bişey söylemek istemiyorum aslında, çünkü teknik anlamda gördüklerini söylemek zorunda hissetmiş olabilir, aksi bir durumda da en iyi doktor diyorlar ama bize eksik bilgi verdi diyenler olacaktır illa ki çünkü... onlar da kime nasıl konuşacaklarını bilemiyorlar, tanımadıkları için herkesi aynı kefeye koyuyorlar belki de... sen hangisinde kendini nispeten ferah hissettiysen ona devam et.. İnşallah iyi haberlerle yazarsın hep.. ihmal etme bizi...

Ben de bu sabah şakayla "nee kahvaltı mı hazırlıcan bize" dedim hiç oralı olmadı, hatta ne kahvaltısı falan diye homurdanıyodu :))) Ayşe'de böyle miydin aç oturmayayım diye kaç sabah kahvaltı hazırlayıp yatağa getirdin hatırlamıyo musun dedim ama bişey demedi... sonra yanımıza uzanmıştı bi ara, inadım tuttu ya, canım açma istiyo dedim ondan sonra baktım almış kızı da pastaneye gidiyolar :))) buna da şükür... dediğin gibi ilkindeki alakanın yarısı bile yok... hatta dörtte biri bile yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…