2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin cnm benim göğüs ucum küçük oldugu icin kizimda emmek kabus oldu direndim gogus uclari ile emzirdim sonunda alisti 2 yasina kadar da emdi insallah bunda sorunsuz olur.sicaklar hem.hamilelikte hemde lohusalikta cok.sikinti

Amin cnm benim göğüs ucum küçük oldugu icin kizimda emmek kabus oldu direndim gogus uclari ile emzirdim sonunda alisti 2 yasina kadar da emdi insallah bunda sorunsuz olur.sicaklar hem.hamilelikte hemde lohusalikta cok.sikinti
Allah yardımcımız olsun canm. Ya emmezse ya birakirsa kaygısı nedir çok iyi bilirim bende. İnsallah zor çocuklar olmaz hepimizin sutu bebegimiizi büyütecek kadar olur umarim

Pardon canim ben simdiki bebis kiz sandim erkekmiydi seninki :) erkekse kemikli falan olur merak etme :):)
Olsun canm nerden bileceksin cinsiyeti. Bazen böyle takiyorum sonra sağlıklı olsun da diyorum. Çok zor sağlıkla vaktinde doğum yapmak bebeğin sağlıklı olması da çok büyük sansmis

:)))) hepsi aynı demek ki işte :)) hiç öyle iyiyim falan deme sen ona... erkeklerde algı şu "iyiyim diyorsa iyidir",,, yani onun "ağrılarım sıkıntılarım var ama idare ediyorum" anlamındaki iyiyim olduğunu idrak edemiyolar :)))) benimki de dün geldi, yorgunum dedim ne yaptın dedi, işte ortalığı toparladım sana yemek ayşeye yemek vs dedim "hıı yani normal kadınların her gün yaptığı şeyleri yapmışsın hayatım" diyo :)))) uyuz oldum... yalnız burayı okumuş gibi bulaşık yerleştirdi ona şaşırdım, "huhuuu kocacımm okuyosan bugün de çamaşırları as olur mu ? :))

Hakikaten çokmuş, hayatta vermem o kadar.. Bu arada ben de çok sık kullanıyorum o cümleyi organizasyon vs sayfalarını görünce. Kızımın ilk doğumgününde ilk fiyat istediğim firma öyle bi rakam çıkarmıştı ki eşimle düğün parası olarak saklarız onu demiştik :) dağıtılıcak hediyelere 25 lira yazmışlar misal, aliexpresste bir dolara buldum aynılarını :)))))) şu çinlilerle ingilizce anlaşmak çok zor, yoksa kapı süsünü de oradan alıcam ama Duru yerine Durmak yazarlar falan diye korkuyorum..:)

bizim el ucuyla yaptığımız işleri yapsalar ertesi gün akşama kadar yatarlar heryerim ağrıyo diye ama lafa gelince ne yaptın oluyo diğmi.. AYY ne güzelll bulaşıkları yerleştirmiş. benimki aslaa ama asla bulaşığa elini değmez. iğreniyomuş beyefendi. çok güzel yemek yapıyo ama. ben de yemek yapmayı sevmem o yüzden sesimi çıkarmıyorum tavandan aşağı domates olmasına :)

Kızlar bebeğim ufak olacak diye endişeler taşıyorum nedense öyle bir hissim var. 880 gr di geçen hafta başka bir dr da. Birde eksikse eyvah yandım. Kizim birebir cikmisti
Canim nesi küçük anlamadim bende 26. Haftad 850 gr civari demisti. Gayet iyi dedi dr. Inan küçük bebekler daha azimli büyüyor güçlü oluyor. Küçük kızım 2.kilo doğmuştu hemen hastaneden ciktik her ay çokta guzel kilo almisti suan melek gibi uyuyor karsimda. Kiloya takmayin yeterki gelisim uyi gitsin sıkma canını sakın bak nasil büyüyecek karninda :) ben süt yogurt yiyemem. Vutamin kullanmiyorum. Anlican tesillikle ve ekmekle yasiyorum diger bebeklerim 3.5 kilo ya yakin doğdular. Uyku ve stres bebek gelisiminde çok önemli ben hamileligimde agir hastam vardı hic uyumadim diye küçük dogdu kızım. Nolur stres yapma

Benim için uyuma işlemi tüm havalarda güzel resmen 70li yaşlarda gibiyim. Hic birseye zamanım ve enerjim yok :) Ödem bende az az başladı özellikle sabahları ellerimi açıp kapatırken böyle baloncuk gibi boğumlarım oluyor sonra geçiyor ama havalar ısındıkça artacağı kesin.

Evettt ben daha hibirsey almadim. Son aya kadar genelde almam ama şimdiden halsizlik var.nasi olsa kaynanacim alir diyordum:) hwpsinde o alirdi genelde. Memlekete gitti geç gelcek. Kocam zaten hiiic anlamaz . En yakin arkadasimla çıkıp havalar düzelince alirum insallah . Erken gelirse komedi. Tek hazir sey hasta bezi ida gecen digumdan kalm vardi:)a

Kızlar hastanede dağıtmak üzere ufak hediye olarak ne düşünüyorsunuz? Çok güzel şeyler yapanlar olmuş grupta, ellerinize sağlık ama ben o konuda çok yetenekli ve sabırlı olmadığım için kendim yapamam maalesef. Hazır bir şeyler almayı düşünüyorum ama nasıl bir şey alsak? Daha önce gittiğim ziyarette magnet vermişlerdi şirin bir şeydi, hala dolabımda duruyor. Ben de öyle bir magnet düşünüyorum ama nette bulamadım. Eminönü'ne gidecek de enerjim yok şu sıralar. Sizler ne yapacaksınız? Nerden alıcaksınız?

Ne güzel uyu walla fırsatın varken, klasik olucak ama bunlar iyi günlerin
ben haftasonu da uyuyamıyorum oğlum sağolsun işi varmış gibi erkenden kalkıyor :)
ödemlerimiz çok olmaz inşallah en az ödem ile atlatırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…