2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebeğim ufak olacak diye endişeler taşıyorum nedense öyle bir hissim var. 880 gr di geçen hafta başka bir dr da. Birde eksikse eyvah yandım. Kizim birebir cikmisti
Nolacak canim oda minnos tatli minyon bi fistik olur

bnmde aklıma takılıyordu hep,nereden alınır sağ taşı ?

Havaların kötü oluşundan bir tek ben şikayetçiyim heralde ama yok ya ben soğuğu sevemiyorum. Tek korkum sıcaklarda ödem sorunu..
hava soğuk gelmedi bana :) yağmurlu ama güzel bence, keşke çalışmasaydım da bu havada ne güzel uyunurdu dedim hatta ah o ödem bende şimdiden mevcut ayak bileklerim şişiyor Allah tan haftasonu iniyor ewdeyken,ama bende korkuyorum sıcaklarda daha çok olucak

Günaydınlar kızlar...
Bende yazzz gelsin istiyorummm,daha mutlu oluyorum gunesli havalarda...
Ama cok zorlanır mıyız o sıcaklarda onu da bilemedim :/

Kızlar bebeğim ufak olacak diye endişeler taşıyorum nedense öyle bir hissim var. 880 gr di geçen hafta başka bir dr da. Birde eksikse eyvah yandım. Kizim birebir cikmisti
endişelenme boşuna, ultrason ölçümleri her zaman doğru sonuç vermiyor,sağlıkla doğsunlar da arada minyon bebişlerimiz de olucaktır illaki genlerden dolayı

Sağlıklı olsun da bırak eksik olsun canım hem çok tombik olursa doğduğunda nazar değer zaten öyle düşün birden alır kilo sıkma canını sen

Benimde kizimdan kalanlar var birde kardeşimin bebeğinden kalanlar ama yinede bir takım hastane de giymesi için alayım diyorum
Havaların kötü oluşundan bir tek ben şikayetçiyim heralde ama yok ya ben soğuğu sevemiyorum. Tek korkum sıcaklarda ödem sorunu..
O ödem yaz kış dinlemiyor kızımı Şubat'ta doğurdum yine ödem oldu ayaklarım.davul.gibiydi doğuma yakın inşallah bu sefer okadar sismez
gecelik vs bende almadım daha eksiklerim var benimde, kv. artık eksiklerini tamamla erken doğum olur felan dedi korkuttu beni
benim birde yatak odası temizliğine girismem lazım her yerden biseyler çıkıyor toparlamam lazım park yatağın çıkarıp bakmak lazım.bebege dolap lazım.lazim da lazım :))

Allah bebeğini sakınsın canım, dualarım seninle. Allah yardımcınız olsun, çok zor ama güçlü olmak zorundasın, bebeğin için. Nolur koyverme kendini, başka bir doktora daha git.

Ahahah :)) alemsin.
Sağlıklıysa bebiş problem Yok bence :)
Sağlıkla gelsin hepsi, zamanında tabi.

Benim gibi alışverişi sallayan varmı ne gecelik aldım.ne bebeğe kıyafet ne küvet bekliyoruz bakalım neyi bekliyosak
Bebeğinkiler neredeyse tamam da kendim için hastane çantasına koymalık şeyleri pek alamadım. Ya kilo alırsam diye erteliyorum geceliği ama yıkayıp temizleyip çantaya koysam daha çok rahat edeceğim sanki. Bu hafta içi bebeğin çantasını bir toparlar bakarım eksiği var mı diye, kendiminkine Allah kerim :)

Ama bence artık yavaştan eksikleri tamamlamak lazım, haziran geldi bile, 35. haftadan sonraya bırakmamak lazım ne olur ne olmaz diye.

Minik oğlum diye seviyorum bende orası öyle ama ne bileyim umarım cok ta minnie olmaz. Kizim 3700 civarı doğdu o bile minnostu
Pardon canim ben simdiki bebis kiz sandim erkekmiydi seninki :) erkekse kemikli falan olur merak etme :):)

Dün biraz bakindim geceliklere istediğim modelin bedeni kalmamış bir tane vardı ama askılı hastanede de askılı tuhaf kaçar ya sabahlikla dursam o sıcakta nasıl olucak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…