Aslında uğraş diyecegim ama maalesef ülkemizde en basit dava bile 3 4 sene sürüyorSaol cnm,, aslında tazminat vs hakkım da varmış sonuçlanınca ama onunla bile uğraşmıcam.. bitsin gitsin de :)
Ins cnm saolSağ olun kızlar güzel dilekleriniz için:)
Hadi kolay gelsin canım inşallah iyi sonuçlar alırız.
Kelebekhayat geçmiş olsun canım dualarımız bebisle inşallah tez zamanda toparlar kuzucuk. Rabbim şifa versin.
Uyku hepimizn hakkı canım yine de sağol :) ne kadar uyusak o kadar yetmiyorAh şu uyku ki çocuklu, çalışan ve hamile bir bayan olarak uyku en çok senin hakkın :) Ben çok erken başladım galiba...
Canım benim de özel sektör. 6 aylık ücretsiz izini sen istediğin takdirde vermek zorundalar bir araştır istersen. 3,5 aylıkken bırakmak çok zor bebeği Allah yardımcımız olsun hepimizin ama bu defa bebişinin yanında abisi olacağı için şanslı olacak senin minik :)
Ben aldım ama belki belli bir aydan sonra kullanirim hic emin degilim bu konuda :)Aynen canım ben de en kısa sürede yıkayıp en azından hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum.
Kızlar detarjan olarak Unibaby düşünüyorum, bir yerde bebek kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmayın diye bir şey okumuştum. Ama baktım da bütün markaların yumuşatıcıları var. Yumuşatıcı alalım mı almayalım mı?
Canım olay hala soruşturma aşamasında mı?
Kızlar bazen sarı bazen yeşil gibi akıntım oluyor.doktora söylüyorum fitil veriyor biraz geçiyor sonra yine oluyor.kokulumu diye soruyor.değil ama şaştım bende acaba sarımı yeşilmi kokukumu kont. Etmekten.sizde oluyor mu.
35 e kadar dayanabiliyorsan dayan baktin olmuyor izne cikarsın. 35 i gecirmeyi kimseye onermiyorum en risksiz gebelikte bile 35 inci haftada calisirsan sikintilar oluyor mesela benim en yakin arkadasim cok gule oynaya gebelik geciriyordu 37 ye kadar calismak istedi ama 35. Haftada kanama oldu bebek kafayi dayamis dogmaya calisiyormus hemen izne cikti 34 dolunca bırakGünaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
sanada kolaylıkalr diliyorum canımAynen cnm bnde hastenedyim 75 gr ile yaplcak bnmkide bekliyrm
:) Dün yaşlı bir avukat amcayla karşılaştım rahat 70 yaş üstü vardır bir davası tam 36 yıl sürmüş onu anlattı:) düşün artık gerisini:)Aslında uğraş diyecegim ama maalesef ülkemizde en basit dava bile 3 4 sene sürüyortam bir sinir harbi... benim bir alacak davam var fatura bilirkisi raporu vb hersey lehime ama senede 3 celse göruluyor hep 4 5 ay atlaya atlaya gun verip duruyorlar 2014 ten beri... bir de zaten önden masrafini yapiyorsun sonra bekle dur... cok sıkıldım şimdi bir de istinaf mahkemesi diye birsey cikmis ikinci bir yargilama yapiliyormus bu gidisle 10 seneyi bulacak sonuclanması galiba
Gunes kremini de direk doktorlar oneriyormus mustelanin. Benim de aklimda bununla ilgili bir konu var bizim bebekler yazin dogacak ne zamandan itibaren gunes kremi kullanmak uygun olur acaba? Mesela kirklarinda hala hava sicak olacak ustunu basini ortsek de disari cikarken kullanmak gerekir mi ki? Bu arada internetten almanizi tavsiye ederim. 130 tl gibi biseye almistim dortlu setini.
Amin canım ınşallahKelebekhayat canım dualarımız sizinle inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci
Saol cnmsanada kolaylıkalr diliyorum canım
Canım büyük ihtimalle dosyanın savcısı değişmiştir yeni savcı da senden imza örnekleri istemiştir. Seni belki tekrar ifade için çağırabilirler bu aşamada daha da gitmezsin. eğer dava açılırsa tekrar mahkemeye gitmen gerekir o da baya bir süreç alır çünkü adli tatil geldi. Takipsizlik kararı da verilse dava da açılsa sana mutlaka tebligat gelir e devletten de kontrol edebilirsin.Babam edevlette görünmediğine göre savcı davayı açmamış daha dedi; polise de neden ikinci kez veriyorum bu imzayı dedim, biz de anlamadık acaba savcı açığa alındı da yeni savcı bakıyor olabilir mi dedi? Herhangi bi tebligat var da almadım mı acaba diye muhtarlığa da gittik, o da biz son üç ayın evrakını saklıyoruz gerisi imha ediliyor dedi. Hiçbişey anlamadım yani... 2013 de olan vaka. İlk imza yazı örneğini 2015 de vermiştik... ne olabilir sence? Ben ses çıkmayınca takipsizlik verdi heralde demiştim ama arada ülkenin en büyük bankası ve sahte çeklerimle araba alıp satmaya çalışan ciddi bir dolandırıcı/dolandırıcılar durumu var. Rakamlar da küçük rakamlar değil üstelik. Sen avukattın değil mi? Nereden öğrenebilirim son gelişmeleri sence?
canım peki bu raporu 32+0 da mı almak lazım 32 olmadan mı almak lazım yoksa 32 bitene kadar 32 +1+2+3 farketmeden alabilir miyiz ?Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
Kırısıgı da acıyor mu ? Markası nedir makinanin modeli fln?rica ederim canımbenim makinada bebek programı var ona ayarlıyorum, bazı penyeler çekiyor ama kumaşı ii olanlarda sorun yaşamıyorum,biraz temkinli olmak gerekiyor o yüzden,makinaya atınca ütü yapmayada gerek kalmıyor :) gerçi ben makinayı geç aldım 1 yaşından sonra ama rahat ettim, küçük küçük birsürü eşya ütüle ütüle bitmiyordu,işkence gibi oluyor bir süre sonra ütü, böyle rahatlık oldu walla,makina bitince hemen çıkarttığımda güzelce katlayınca ütü derdimde kalkmış oldu ortadan,tawsiye ederim canım denersin sende
Hayırlı sonuçlar cıksın insallahGünaydın kızlar :)
100 gr şeker testi için hastanedeyim bu sefer cidden daha yoğun ve iğrençti şekerli içecek:)) Bir de üç saat burada bekleyeceksiniz dediler. Zaten 8.30da gelmiştim. Nasıl geçecek bilmiyorum.
Allah ım acil sifalar versinKızlar nasılsınız? Yeğeninin bebeğini 12 gün önce oksijenden çıkardılar. Herşey güzeldi hatta temmuz başı gibi çıkar diyorduk âmâ ne yazıkki dün anı şeyler gelişti ve durumu ağırlaştı.Cigerler tekrar şu topladı enfeksiyon kaptı ve zatürre oldu aynı zamanda nefesini tutmuş ve morardı tüm değerleri düştü kan ilaç takviyesi yapıldı âmâ şuan durumu stabil dedi doktor. Allah rızası için şu mübarek günlerin Hayrına dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?