2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok saol cnm ya ,, dosya nerede bilmiyorum ki işbankası o zaman biz yapıcaz müracatı demişti, ben hiç ilgilenmedim yani. Direk müşteki olmuşum. Soruşturma numarası diye bişey de mi var ? Karakolu arasam onlarda var mıdır? Ben kendi adıma ticareti bırakıp herşeyimi kardeşime devrettim o süreçte. saolsun herşeyimle o ilginlendi.. ama bi tek bu olay sonradan hortladı tekrar.. hiçbirimizin elinde herhangi bi evrak yok yani :))

Rica ederim canım suç nerede işlendi peki? Karakolu arasan soruşturma numarasını verirler

Allah ım acil sifalar versin cok zor bir durum... niye kuvozden cikardilar ki kg si fln kac oldu? bence erken cikardilar bebisi anne karninda 1 gun kuvozde 7 gun diyorlar.
Amin canim.Küvezde çıkarmadılar canım oksijeni çıkardılar hani kendi 'ne yeterli mi diye ki 12 gündür herşey yolundaydı. Hatta yavaş yavaş hazırlık yapın demislerdi dün ne oldu da bi r anda çöküş oldu bebekte anlayamadık kg su 1350 falan olmuştu.

Rica ederim canım suç nerede işlendi peki? Karakolu arasan soruşturma numarasını verirler

Aradım şimdi cnm, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı dedi. Kartal oluyo galiba di mi? Aslında benim şubem Avrupa yakasında ama orada açılmış demek ki. Soruşturma numarası da verdiler saolsunlar. Özelden yazayım sana.

aklımda olsun canım zamana bıraktık bakalım ne göstericek 15 günde bir kontrole gideceğiz inşallah bebeğim büyür haftasını yakalar allahın izniyle

Canım sagol bende doğumdan sonra uygulamıştım yanma var diye etkili olmultu hiç aklıma gelmedi yine deneyyim teşekkür ederim

Tamamdır canım. Ben gittiğim zaman bakarım inşallah ama ne zaman gideceğim belli olmaz çünkü programım günlük belli oluyor ama gidersem mutlaka bakıcam

Tamamdır canım. Ben gittiğim zaman bakarım inşallah ama ne zaman gideceğim belli olmaz çünkü programım günlük belli oluyor ama gidersem mutlaka bakıcam
Çok saol cnm, düşünmen bile yeter :) zaten babam o kadar rahat ki böyle konularda saolsun, ona avukata söyle desem eminim üç ay sonra anca aklına gelir, avukat da ondan bi altı ay sonra anca bakar :)))))

canım peki bu raporu 32+0 da mı almak lazım 32 olmadan mı almak lazım yoksa 32 bitene kadar 32 +1+2+3 farketmeden alabilir miyiz ?
32+0 da almak gerekiyor. Eğer almaz ve işe devam edersen sanki raporluymussun gibi günlerin gidiyor. O yuzden ben 31+5 e doktordan randevumu aldim, raporumu o gun alacagim.

Aynen canım onların insiyatifinde değil ücretsiz izin. İzin sonunda çıkartabilirler ama o da her zaman olabilecek birşey. Hem tazminatina raporlu ve ucretsiz izinli oldugun zamanlar da eklenerek hesaplanıyor. İşsizlik maaşını haketmiş ise onu da alıyorsun. Sorun olmuyor yani :)

Cnm ray topiginde bir arkadasimiz 25 +2 de dogum yapmisti bebegi 1800 gr oldu 2000 i bekliyorlar solunum destegini kesmek icin

Yumuşatıcı almana gerek yok, zaten yumuşacık yapıyor. Ben de Unibaby aldım, çok beğendim kokusunu da. Eğer yumuşatıcı da almak istersen çift durulama yapmalısın ki temizlensin çamaşırdan yumuşatıcı kalıntıları.
Bebek kıyafetlerinde kalorifer peteği üzerinde ve kurutma makinesinde kurutmayın, güneş ışığında kurutun dendiğini okumuştum. Onu siz de biraz araştırın isterseniz, nedenini bilmiyorum ben kullanmadığım için çok araştırmadım ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Bebek çamaşırlarının ütüsüne gelince zaten çoğu ütü kadar, katlı yerlerini düzeltip üzerine ütüyü basınca ütüleniyor kolaycacık, en azından mikrobu kırılıyor. Çok ayrıntılı şeyler olmadığı için ben öyle yapmıştım. 10 parçayı 2-3 dakikada ütüleyebiliyordum masaya baştan yayınca birkaç tane.

Allahımmm eşim gece horluyosun diye uyandırdı. Skandaaaaal ben bunu ona yapardım hep bana olunca ben şok:))
Nefes alamıyoruz, burnumuz tıkanıyor, vücudumuz şekilden şekle giriyor, o kadar da olur bence. Ben de sordum eşime horluyor muyum diye, bazen dedi. Biraz üzüldüm tabi, insan piremses gibi uyuyup uyanmak istiyor ama mümkün değil hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…