2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Maşallah kuzuya yaşamasın da zaten ciltte oluşan bir şey de çok sıkıntı verir, arkadaşımın oğlunda alerji çıktı yüzünde gıda kaynaklı. 7 aylık bebek kasıyor durmuyor huzursuzlaniyor ister istemez çok zor direk elinin önünde bir yer.
Ve gunes kremi konusunda da haklısın aslında zaten soluduğumuz hava bile normal değilken bu kadar kimyasallar etrafımızı sarmısken ne kadar korunsak o kadar iyi. Müslinleri senin gibi bütün tecrübeli anneler hayat kurtardığını söylüyor. Bende aldım onlarla idare edeceğiz o zaman...

Sağol canım zorlandığımı düşündüğüm an (uyumak harici) bırakacağım.

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcısın olsun minik savaşçının ailesinede güç ve sabır versin .

Canım allah kolaylık versin inşallah güzel çıkar sonuçların. Ben 1. Gebelikte yaptırmıştım seni çok iyi anlıyorum normal çıkmıştı o zaman benim umarım seninde herşey yolunda olur arkadaşım.

Birde tavsiyem 3. Saatin bitiminde kan verdikten sonra hemen birşeyler atıştır ben aç eve dönmüştüm yolda nerdeyse bayılacaktım.

37 ye kadar dayanmaktı niyetim ama her sabah akşam istanbul trafiği ve uykusuzluk beni bitirdi 32 de ayrılacağım..

kızlar ben yağlanamıyorum son 1 aydır, inşallah çatlamam, hiç fırsatım olmuyor yağlanmak için

İyi yapmışsın cnm,, gerçekten çok rahat onlar. Çocuğun üstünü örtmek terletir gibi geliyor insana ama yazın aksine açık renklerde pamuk müslinle örtünce vücudu daha serin kalıyor. Bir de nemlendiriciye falan fazla alıştırmamak lazım diyorlar zaten, vücut kendi nem dengesini korumayı bırakıyormuş. Aslında bu konuda en güzeli mümkün olduğu kadar yabancı makaleleri ve WHO 'yu takip etmek. Bize katı gıdaya geçiş ve sonrasında bile WHO'nun listesini vermişti doktor. Çünkü bizde bu tarz şeyler çok fazla yorumlanıyor, internet de malum bilgi kirliliği,,, insanın kafası karışıyor. Haliyle belli bi otorite ve disiplini takip etmek bazı noktalarda daha iyisi varsa bile kafa karışıklığını ortadan kaldırmak adına bence çok daha mantıklı.

Bence dikkat et bu konuda ben de 1 aydır hiç yağlanamadım zaman yok diye. 2 gün önce çok minik iki çizgi gördüm şimdi sabah akşam yağlanıyorum :)
banyo yaparken oğlum kapıda ağladığı için maalesef hemen yıkanıp giyinip çıkıyorum, o yatınca yıkanıp yağlanmak mantıklı ama 10,10:30 gibi uyuduğu için bende hemen beraberinde yatayım diye banyo işini uyanıkken yapıyorum,yağlanma işi de kalıyor, ama dikkat etmek lazım ewet....

Canim benim kızda durmaz pek ama ben yaglaniyorum artık. Kardesin var krem surelim diyorum o da bekliyor

Walla bence yaqin hicbi faydasi yok canim ben 16.haftamda basladim yaqlanmaya karnimda pek yok 4 kilo aldim yinede catladim bide yaqladiktan sonra aksama yine kupkuru oluyo cildim kesinlikle ama kesinlikle vazelini hicbi yaqa deqismem ona basladim simdi :):)

Ben kizim da bolca vazelin sürdüm de nafile yine çatladm. Çatlaklara çare olmasa da eşimin zoruyla bu kez leirac kullaniyorum. Sanki yeni yeni çıkmışlar yine. Bende daha 4 kg a yakın aldım. Ama gobegim az degil

Ben kizim da bolca vazelin sürdüm de nafile yine çatladm. Çatlaklara çare olmasa da eşimin zoruyla bu kez leirac kullaniyorum. Sanki yeni yeni çıkmışlar yine. Bende daha 4 kg a yakın aldım. Ama gobegim az degil
Bence biraz vucut yapisiyla alakali qibi canim :) annem dort tane doqum yapti walla doqumdan qelirdi 38 beden eteqini qiyerdi bir tane cizik dahi yok :):) ben ona cekerim diye cok umutluydum ama malesef hafiften catladim :):) doktor lireac onerdi sonra baktimki onu kullananlar pek bi faydasini qormemis almadim simdilik vazeline devam artik catlarsakta napalim bebisler saqlikli olsunda :):)

kızlar ben yağlanamıyorum son 1 aydır, inşallah çatlamam, hiç fırsatım olmuyor yağlanmak için
Banyodan sonra ya da yatmadan önce ya da sabah kalkar kalkmaz çocuk uyanmadan önce sürmeye çalış, sonra çok pişman olursun.

Vazelin petrolden üretildiği için tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Bence doktoruna bir sor.

Geçenlerde birisi halı alan oldu mu diye sormuştu., anca resmini yüklemeye vaktim oldu. Biz merinos opal halı aldık (resimdekini). Çok kalın değil ama ince de değil. Ev doğal gazlı olduğundan gayet iyi diye düşünüyorum. Desenleri çok güzel. Miniğimin odasını baykuş temalı yapıyoruz o yüzden ben desenini de çok beğendim.

Eklentiler

• 268619124_tn30_0.webp
    13 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…