- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Bende anlamış değilim canım inan herşey yolunda giderken aniden nasıl oldu ne oldu anlayamadık bile düzelir inşallahCnm ray topiginde bir arkadasimiz 25 +2 de dogum yapmisti bebegi 1800 gr oldu 2000 i bekliyorlar solunum destegini kesmek icin
Insallah cnmBende anlamış değilim canım inan herşey yolunda giderken aniden nasıl oldu ne oldu anlayamadık bile düzelir inşallah
Ben kullanmayı düşünmüyorum cnm; o süreçte öğle sıcağında çıkarmam dışarı, onun dışında da arabasında müslin falan örter gezdiririz zaten.. ya ben yağ bile sürmeye kıyamıyodum vücuduna... bilmiyorum ki ufacık bebişe en iyisi bile olsa kimyasal bileşim kullanmaya elim varmıyo.. tabi hastalık döküntü vs durumu ayrı.. ama normalde hiçbişey kullanmadım tatil dışında, hiç ufacık bile olsa cilt problemi de yaşamadık çok şükür...
Sağol canım zorlandığımı düşündüğüm an (uyumak harici) bırakacağım.35 e kadar dayanabiliyorsan dayan baktin olmuyor izne cikarsın. 35 i gecirmeyi kimseye onermiyorum en risksiz gebelikte bile 35 inci haftada calisirsan sikintilar oluyor mesela benim en yakin arkadasim cok gule oynaya gebelik geciriyordu 37 ye kadar calismak istedi ama 35. Haftada kanama oldu bebek kafayi dayamis dogmaya calisiyormus hemen izne cikti 34 dolunca bırak
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcısın olsun minik savaşçının ailesinede güç ve sabır versin .Kızlar nasılsınız? Yeğeninin bebeğini 12 gün önce oksijenden çıkardılar. Herşey güzeldi hatta temmuz başı gibi çıkar diyorduk âmâ ne yazıkki dün anı şeyler gelişti ve durumu ağırlaştı.Cigerler tekrar şu topladı enfeksiyon kaptı ve zatürre oldu aynı zamanda nefesini tutmuş ve morardı tüm değerleri düştü kan ilaç takviyesi yapıldı âmâ şuan durumu stabil dedi doktor. Allah rızası için şu mübarek günlerin Hayrına dualarınızı eksik etmeyin.
Canım allah kolaylık versin inşallah güzel çıkar sonuçların. Ben 1. Gebelikte yaptırmıştım seni çok iyi anlıyorum normal çıkmıştı o zaman benim umarım seninde herşey yolunda olur arkadaşım.Günaydın kızlar :)
100 gr şeker testi için hastanedeyim bu sefer cidden daha yoğun ve iğrençti şekerli içecek:)) Bir de üç saat burada bekleyeceksiniz dediler. Zaten 8.30da gelmiştim. Nasıl geçecek bilmiyorum.
Birde tavsiyem 3. Saatin bitiminde kan verdikten sonra hemen birşeyler atıştır ben aç eve dönmüştüm yolda nerdeyse bayılacaktım.Günaydın kızlar :)
100 gr şeker testi için hastanedeyim bu sefer cidden daha yoğun ve iğrençti şekerli içecek:)) Bir de üç saat burada bekleyeceksiniz dediler. Zaten 8.30da gelmiştim. Nasıl geçecek bilmiyorum.
37 ye kadar dayanmaktı niyetim ama her sabah akşam istanbul trafiği ve uykusuzluk beni bitirdi 32 de ayrılacağım..Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
Canım allah kolaylık versin umarım sonuçların güzel çıkar.Aynen cnm bnde hastenedyim 75 gr ile yaplcak bnmkide bekliyrm
Bence dikkat et bu konuda ben de 1 aydır hiç yağlanamadım zaman yok diye. 2 gün önce çok minik iki çizgi gördüm şimdi sabah akşam yağlanıyorum :)kızlar ben yağlanamıyorum son 1 aydır, inşallah çatlamam, hiç fırsatım olmuyor yağlanmak için
Maşallah kuzuya yaşamasın da zaten ciltte oluşan bir şey de çok sıkıntı verir, arkadaşımın oğlunda alerji çıktı yüzünde gıda kaynaklı. 7 aylık bebek kasıyor durmuyor huzursuzlaniyor ister istemez çok zor direk elinin önünde bir yer.
Ve gunes kremi konusunda da haklısın aslında zaten soluduğumuz hava bile normal değilken bu kadar kimyasallar etrafımızı sarmısken ne kadar korunsak o kadar iyi. Müslinleri senin gibi bütün tecrübeli anneler hayat kurtardığını söylüyor. Bende aldım onlarla idare edeceğiz o zaman...
banyo yaparken oğlum kapıda ağladığı için maalesef hemen yıkanıp giyinip çıkıyorum, o yatınca yıkanıp yağlanmak mantıklı ama 10,10:30 gibi uyuduğu için bende hemen beraberinde yatayım diye banyo işini uyanıkken yapıyorum,yağlanma işi de kalıyor, ama dikkat etmek lazım ewet....Bence dikkat et bu konuda ben de 1 aydır hiç yağlanamadım zaman yok diye. 2 gün önce çok minik iki çizgi gördüm şimdi sabah akşam yağlanıyorum :)
Canim benim kızda durmaz pek ama ben yaglaniyorum artık. Kardesin var krem surelim diyorum o da bekliyorbanyo yaparken oğlum kapıda ağladığı için maalesef hemen yıkanıp giyinip çıkıyorum, o yatınca yıkanıp yağlanmak mantıklı ama 10,10:30 gibi uyuduğu için bende hemen beraberinde yatayım diye banyo işini uyanıkken yapıyorum,yağlanma işi de kalıyor, ama dikkat etmek lazım ewet....
Walla bence yaqin hicbi faydasi yok canim ben 16.haftamda basladim yaqlanmaya karnimda pek yok 4 kilo aldim yinede catladimbanyo yaparken oğlum kapıda ağladığı için maalesef hemen yıkanıp giyinip çıkıyorum, o yatınca yıkanıp yağlanmak mantıklı ama 10,10:30 gibi uyuduğu için bende hemen beraberinde yatayım diye banyo işini uyanıkken yapıyorum,yağlanma işi de kalıyor, ama dikkat etmek lazım ewet....
Ben kizim da bolca vazelin sürdüm de nafile yine çatladm. Çatlaklara çare olmasa da eşimin zoruyla bu kez leirac kullaniyorum. Sanki yeni yeni çıkmışlar yine. Bende daha 4 kg a yakın aldım. Ama gobegim az degilWalla bence yaqin hicbi faydasi yok canim ben 16.haftamda basladim yaqlanmaya karnimda pek yok 4 kilo aldim yinede catladimbide yaqladiktan sonra aksama yine kupkuru oluyo cildim kesinlikle ama kesinlikle vazelini hicbi yaqa deqismem ona basladim simdi :):)
Bence biraz vucut yapisiyla alakali qibi canim :) annem dort tane doqum yapti walla doqumdan qelirdi 38 beden eteqini qiyerdi bir tane cizik dahi yok :):) ben ona cekerim diye cok umutluydum ama malesef hafiften catladim :):) doktor lireac onerdi sonra baktimki onu kullananlar pek bi faydasini qormemis almadim simdilik vazeline devam artik catlarsakta napalim bebisler saqlikli olsunda :):)Ben kizim da bolca vazelin sürdüm de nafile yine çatladm. Çatlaklara çare olmasa da eşimin zoruyla bu kez leirac kullaniyorum. Sanki yeni yeni çıkmışlar yine. Bende daha 4 kg a yakın aldım. Ama gobegim az degil
Banyodan sonra ya da yatmadan önce ya da sabah kalkar kalkmaz çocuk uyanmadan önce sürmeye çalış, sonra çok pişman olursun.kızlar ben yağlanamıyorum son 1 aydır, inşallah çatlamam, hiç fırsatım olmuyor yağlanmak için
Walla bence yaqin hicbi faydasi yok canim ben 16.haftamda basladim yaqlanmaya karnimda pek yok 4 kilo aldim yinede catladimbide yaqladiktan sonra aksama yine kupkuru oluyo cildim kesinlikle ama kesinlikle vazelini hicbi yaqa deqismem ona basladim simdi :):)
ne güzel benimki yağ şişesini almak için uğraşır,her yerde yağ olur sonra :))Canim benim kızda durmaz pek ama ben yaglaniyorum artık. Kardesin var krem surelim diyorum o da bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?