- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
haklısın canım birazda genetik ve vücut yapısı ile ilgili olabiliyorlar, şansa yani bu işte,oğlumda çatlamamıştım ama 2 günde bir bebe yağı sürüyordum,şimdi bakalım görünürde birşey yok ama daha vakit var nolur bilemiyorum...Walla bence yaqin hicbi faydasi yok canim ben 16.haftamda basladim yaqlanmaya karnimda pek yok 4 kilo aldim yinede catladimbide yaqladiktan sonra aksama yine kupkuru oluyo cildim kesinlikle ama kesinlikle vazelini hicbi yaqa deqismem ona basladim simdi :):)
Hanımlar çok saçmasapan bi gün geçirdim.. bundan dört yıl önce birisi benim çeklerimin sahtesini yapıp kötü bi imza taklidiyle piyasada kullanmıştı. O zaman çek bankadan sorulunca hesabımda da o an para olmadığı için hemen anlaşıldı mevzu; ama hem kamu davası olduğu için hem de banka da davacı olduğu için ben de müşteki oldum tabi.. zaten her halikarda mağdur durumdaydım... 2015'de karakoldan imza ve yazı örneği vermem için çağırmışlardı gittik verdik eşimle bi sayfa bişey... bu arada ikametgahım hala karşıda olduğu için oradaki karakoldan çağırdılar tabi... ne oldu neden oldu anlamadık, tekrar aradılar, "9 sayfa!" daha yeterli yazı ve imza örneği istemiş savcı.. sağ el ayakta sol el ayakta sağ el oturarak sol el oturarak vs vs.. imza rakam yazı şu bu... hamile mamile demiyor kimse tabi haklı olarak... zaten aşırı rahatsız olduğum iki yer adliye ve karakoldur; bi de o kadar yol gidince çok fena gerildim... marmarayla rahat oluyor nispeten diye öyle gittik... manyak kadının teki taş çatlasın 3-4 yaşındaki kızını marmaraydan inerken kapıdan hızlı geçemedi diye bi tokatladı dayanamadım "yavaş" diye bağırdım. Eşim de bırak tamam falan dedi ama zaten sinirim tepemdeydi el kadar çocuğa vurulur mu falan diye söylendim,,, arsız utanıcağı yerde "sana ne" dedi gitti.. kapalı kadın, ramazan günü Allah bilir oruçlu.. nasıl sert vurdu, nasıl içim acıdı anlatamam... gece kızım üçte uyandı beş buçuğa kadar uyumadı diye söylenmiştim biraz,, onun için bile sabah o kadar kızdım ki kendime niye sakin davranmayıp çocuğu üzdüm diye... sonra kadını görünce bi bize bak bi şu kadına dedim... ya biz şimdi şurada "hangi şampuanı alsak" derecesinde titizleniyoruz daha doğmamış bebeklerimiz için; orada sapasağlam kadın çocuğu kucağına alıp indireceği yerde çocuk kendi atlayamadı diye tokat atıyor! Hatırlayınca çok fena sinirleniyorum hala! Neyse.. Anadolu yakasını çok özlemişim, her türlü şımarıklığı yaptım kocama, yedirdi içirdi getirdi sağolsun... biraz keyiflendim... ama şu saçma dava çok canımı sıkıyor düşündükçe,, ucundan kim çıkıcak merak ediyorum, ama bi şekilde savcılık sıkıya almış işi gibi görünüyo, nolur dua edin de adliyeydi duruşmaydı diye kırk kere sürünmek zorunda kalmayayım el kadar bebeklebir de elin pislik adamları yapar böyle bi işi anca,, başımıza dert alıcaz diye de korkuyorum ama olay dolandırıcılık olunca ben şikayetçi değilim de diyemiyorsunuz bu noktada günlük gibi dert döktüm resmen... hakkınızı helal edin :) niyeyse bu ara başka kimseye dertlenesim gelmiyor; biraz sızlansam hamilelik hormonu şu bu mevzuları başlıcak gibi geliyor :) hamile hamileye deyince sorun yok da, dışarıdan vesveseli muamelesi görünce fena bozuluyorum...
ne güzel az kg almışsın canm,ama olucağı varsa oluyor işte bazen sürsekte nafileBen kizim da bolca vazelin sürdüm de nafile yine çatladm. Çatlaklara çare olmasa da eşimin zoruyla bu kez leirac kullaniyorum. Sanki yeni yeni çıkmışlar yine. Bende daha 4 kg a yakın aldım. Ama gobegim az degil
canm nadir duruyor benimkide. İnatlaşma dönemini dibine kadar yaşıyoruz. Sinirlerim harap oluyor bazen. Çok bagiran anne oldum. Hatta ona uzuluyordum şimdi. Ben böyle anne olmak istemiyorum diye oturup ağlıyorum. Ama çok aşırı inat ve herşeyi ben yapayım döneminde çok yoruluyorum beynenne güzel benimki yağ şişesini almak için uğraşır,her yerde yağ olur sonra :))
deme öyle ya inşallah pişman olmam,ama çatlarsakta yapıcak bişey yok sanırım,işte yorgun olmasam sürücemde üşeniyorum wallaBanyodan sonra ya da yatmadan önce ya da sabah kalkar kalkmaz çocuk uyanmadan önce sürmeye çalış, sonra çok pişman olursun.
Vazelin petrolden üretildiği için tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Bence doktoruna bir sor.
Maşallah diyeyim bu kez iyi gidiyorum. Ben kızından kalan kg larla başladığımdan fazla almak beni çok yorar eminimne güzel az kg almışsın canm,ama olucağı varsa oluyor işte bazen sürsekte nafile
güle güle kullanın canım çok şirin gözüküyorGeçenlerde birisi halı alan oldu mu diye sormuştu., anca resmini yüklemeye vaktim oldu. Biz merinos opal halı aldık (resimdekini). Çok kalın değil ama ince de değil. Ev doğal gazlı olduğundan gayet iyi diye düşünüyorum. Desenleri çok güzel. Miniğimin odasını baykuş temalı yapıyoruz o yüzden ben desenini de çok beğendim.
o kadına da ayrıca gıcık oldum. terbiyesiz. el kadar çocuğa yetiyo güçleri. sıkıysa kocana vursana kızınca. Allahın emaneti onlar bize. dediğin gibi sesim yükselince kafamı duvarlara vurasım geliyo vicdan azabından.Hanımlar çok saçmasapan bi gün geçirdim.. bundan dört yıl önce birisi benim çeklerimin sahtesini yapıp kötü bi imza taklidiyle piyasada kullanmıştı. O zaman çek bankadan sorulunca hesabımda da o an para olmadığı için hemen anlaşıldı mevzu; ama hem kamu davası olduğu için hem de banka da davacı olduğu için ben de müşteki oldum tabi.. zaten her halikarda mağdur durumdaydım... 2015'de karakoldan imza ve yazı örneği vermem için çağırmışlardı gittik verdik eşimle bi sayfa bişey... bu arada ikametgahım hala karşıda olduğu için oradaki karakoldan çağırdılar tabi... ne oldu neden oldu anlamadık, tekrar aradılar, "9 sayfa!" daha yeterli yazı ve imza örneği istemiş savcı.. sağ el ayakta sol el ayakta sağ el oturarak sol el oturarak vs vs.. imza rakam yazı şu bu... hamile mamile demiyor kimse tabi haklı olarak... zaten aşırı rahatsız olduğum iki yer adliye ve karakoldur; bi de o kadar yol gidince çok fena gerildim... marmarayla rahat oluyor nispeten diye öyle gittik... manyak kadının teki taş çatlasın 3-4 yaşındaki kızını marmaraydan inerken kapıdan hızlı geçemedi diye bi tokatladı dayanamadım "yavaş" diye bağırdım. Eşim de bırak tamam falan dedi ama zaten sinirim tepemdeydi el kadar çocuğa vurulur mu falan diye söylendim,,, arsız utanıcağı yerde "sana ne" dedi gitti.. kapalı kadın, ramazan günü Allah bilir oruçlu.. nasıl sert vurdu, nasıl içim acıdı anlatamam... gece kızım üçte uyandı beş buçuğa kadar uyumadı diye söylenmiştim biraz,, onun için bile sabah o kadar kızdım ki kendime niye sakin davranmayıp çocuğu üzdüm diye... sonra kadını görünce bi bize bak bi şu kadına dedim... ya biz şimdi şurada "hangi şampuanı alsak" derecesinde titizleniyoruz daha doğmamış bebeklerimiz için; orada sapasağlam kadın çocuğu kucağına alıp indireceği yerde çocuk kendi atlayamadı diye tokat atıyor! Hatırlayınca çok fena sinirleniyorum hala! Neyse.. Anadolu yakasını çok özlemişim, her türlü şımarıklığı yaptım kocama, yedirdi içirdi getirdi sağolsun... biraz keyiflendim... ama şu saçma dava çok canımı sıkıyor düşündükçe,, ucundan kim çıkıcak merak ediyorum, ama bi şekilde savcılık sıkıya almış işi gibi görünüyo, nolur dua edin de adliyeydi duruşmaydı diye kırk kere sürünmek zorunda kalmayayım el kadar bebeklebir de elin pislik adamları yapar böyle bi işi anca,, başımıza dert alıcaz diye de korkuyorum ama olay dolandırıcılık olunca ben şikayetçi değilim de diyemiyorsunuz bu noktada günlük gibi dert döktüm resmen... hakkınızı helal edin :) niyeyse bu ara başka kimseye dertlenesim gelmiyor; biraz sızlansam hamilelik hormonu şu bu mevzuları başlıcak gibi geliyor :) hamile hamileye deyince sorun yok da, dışarıdan vesveseli muamelesi görünce fena bozuluyorum...
Walla canim bilmiyorum neyden uretildiqinide benim kuzenler hep vazelin kullandi onla alakalimi bilmem ama bitane catlaklari yok :) bi kuzenim kullandi kadin doqumcunun sekreteri kendisi yani o tavsiye etti banada :)Banyodan sonra ya da yatmadan önce ya da sabah kalkar kalkmaz çocuk uyanmadan önce sürmeye çalış, sonra çok pişman olursun.
Vazelin petrolden üretildiği için tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Bence doktoruna bir sor.
kesinlikleee en sabır gerektiren dönemler canım, ama hamileliğinde vermiş olduğu etkiler sonucu sesimizi yükseltebiliyoruz maalesef,bizde de sık yaşanıyor,sabırlı davranmaya çalışıyorum sonuna kadar ama bir yerden sonrada ses yükseliyor,gelsin sonra vicdan azabıAy
canm nadir duruyor benimkide. İnatlaşma dönemini dibine kadar yaşıyoruz. Sinirlerim harap oluyor bazen. Çok bagiran anne oldum. Hatta ona uzuluyordum şimdi. Ben böyle anne olmak istemiyorum diye oturup ağlıyorum. Ama çok aşırı inat ve herşeyi ben yapayım döneminde çok yoruluyorum beynen
maşallah diyeyimMaşallah diyeyim bu kez iyi gidiyorum. Ben kızından kalan kg larla başladığımdan fazla almak beni çok yorar eminim
Geçenlerde birisi halı alan oldu mu diye sormuştu., anca resmini yüklemeye vaktim oldu. Biz merinos opal halı aldık (resimdekini). Çok kalın değil ama ince de değil. Ev doğal gazlı olduğundan gayet iyi diye düşünüyorum. Desenleri çok güzel. Miniğimin odasını baykuş temalı yapıyoruz o yüzden ben desenini de çok beğendim.
ne güzel maşaAllah.. Allah tamamına erdirsin en sağlıklı şekilde. ben de 30 haftalıkken gitmiştim hala dönemmişti. inşaAllah döner.Kizlar benim bebis dönmüs 31. Haftadayiz 1500 gr olmusuz sükür iyi gidiyoruz :)
ne güzel maşaAllah.. Allah tamamına erdirsin en sağlıklı şekilde. ben de 30 haftalıkken gitmiştim hala dönemmişti. inşaAllah döner.
Ama ben 15 kilo almışım bebek 1700gr olmuş. dr çok kızdı banayeme artık dedi. vitaminlerimi kesti. nasıl doğurmayı düşünüyosun 4 kiloyu geçerse dedi. zaten önden gidiyodu ama kabul edileilir düzeydeydi şu an iri bebek riski var dedi. çok korkuttu ve moralimi bozdu iştahım kaçtı resmen. ama eve gelince oğlumun günlüğüne baktım o da 30+4de 1774 grammış. 3450gr doğdu. ideal bence gayette maşaAllah çok rahatta doğurdum. neyseki 2 3 saatlik iştah kaçmasından sonra aynı tempoyla devam ediyorum :) eşim de dalga geçiyo. o kadar lafın üstüne hala bu kadar yiyosun ya pesss diyo. özgüvenine hayranım diyo bana. ben oğlumdada 21 kilo almıştım dicek oldum doktora. hani genetik heralde falan gibisinden sıyırcaktım. bi kere yanlış yaptım öyle de gider diyosun. olmaz izin vermiyorum yemiceksin dedi. eşime elinden al çok yerse dedi tembihledi. inanamadım tepkisine. şakayla karışık demediğini bırakmadı sağolsun. sen zayıfsın ye diyen kadın 1 ayda 4 kilo aldım diye üvey doktor oldu birden :) afrikadaki kadınlara bile değindi bi ara. bir avuç prinç yiyolar günde. onlar da hamile onlar da anne dedi. bizim ülkedeki gebeler kadar şımarığı hiçbir yerde yok dedi. canan karatay seni görse napar biliyo musun dedi :):) cem yılmaz çıktı içinden kadının benle alay etmeye başlayınca :)
kaşar muz pekmez et yiyodum. bunları azalt dedi çocuğa kilo aldırmaya çalışma dedi. kilo aldırmak isteyenler bunları yeyin. işe yarıyo demekki.
yalnız aklıma geldi oğlumdada ayyynı sahneyi yaşamıştım diğer doktorumla. ye ye zayıfsın ye dedi dedi. son ay naaptın kızım sen 21 kilo nedir dedi. ama siz ye sen sıkıntı yok demiştiniz dedim :) ye dedim de bu kadar da demedim yahuu diye kızmıştı hemd e son ay. baştan nerdeydin canım Allah Allah.bana garezleri var bunların. bak yine iştahım açıldı sinirden :)
Geçenlerde birisi halı alan oldu mu diye sormuştu., anca resmini yüklemeye vaktim oldu. Biz merinos opal halı aldık (resimdekini). Çok kalın değil ama ince de değil. Ev doğal gazlı olduğundan gayet iyi diye düşünüyorum. Desenleri çok güzel. Miniğimin odasını baykuş temalı yapıyoruz o yüzden ben desenini de çok beğendim.
Maşallah canım ama ilk oğlunda da böyleymiş ve gayet normal doğmuş aşırı bir kilosu yokmuş. İnşallah bu bebişi de kolayca doğurursun tabi cümlemizle beraber:)ne güzel maşaAllah.. Allah tamamına erdirsin en sağlıklı şekilde. ben de 30 haftalıkken gitmiştim hala dönemmişti. inşaAllah döner.
Ama ben 15 kilo almışım bebek 1700gr olmuş. dr çok kızdı banayeme artık dedi. vitaminlerimi kesti. nasıl doğurmayı düşünüyosun 4 kiloyu geçerse dedi. zaten önden gidiyodu ama kabul edileilir düzeydeydi şu an iri bebek riski var dedi. çok korkuttu ve moralimi bozdu iştahım kaçtı resmen. ama eve gelince oğlumun günlüğüne baktım o da 30+4de 1774 grammış. 3450gr doğdu. ideal bence gayette maşaAllah çok rahatta doğurdum. neyseki 2 3 saatlik iştah kaçmasından sonra aynı tempoyla devam ediyorum :) eşim de dalga geçiyo. o kadar lafın üstüne hala bu kadar yiyosun ya pesss diyo. özgüvenine hayranım diyo bana. ben oğlumdada 21 kilo almıştım dicek oldum doktora. hani genetik heralde falan gibisinden sıyırcaktım. bi kere yanlış yaptım öyle de gider diyosun. olmaz izin vermiyorum yemiceksin dedi. eşime elinden al çok yerse dedi tembihledi. inanamadım tepkisine. şakayla karışık demediğini bırakmadı sağolsun. sen zayıfsın ye diyen kadın 1 ayda 4 kilo aldım diye üvey doktor oldu birden :) afrikadaki kadınlara bile değindi bi ara. bir avuç prinç yiyolar günde. onlar da hamile onlar da anne dedi. bizim ülkedeki gebeler kadar şımarığı hiçbir yerde yok dedi. canan karatay seni görse napar biliyo musun dedi :):) cem yılmaz çıktı içinden kadının benle alay etmeye başlayınca :)
kaşar muz pekmez et yiyodum. bunları azalt dedi çocuğa kilo aldırmaya çalışma dedi. kilo aldırmak isteyenler bunları yeyin. işe yarıyo demekki.
yalnız aklıma geldi oğlumdada ayyynı sahneyi yaşamıştım diğer doktorumla. ye ye zayıfsın ye dedi dedi. son ay naaptın kızım sen 21 kilo nedir dedi. ama siz ye sen sıkıntı yok demiştiniz dedim :) ye dedim de bu kadar da demedim yahuu diye kızmıştı hemd e son ay. baştan nerdeydin canım Allah Allah.bana garezleri var bunların. bak yine iştahım açıldı sinirden :)
ne güzel maşaAllah.. Allah tamamına erdirsin en sağlıklı şekilde. ben de 30 haftalıkken gitmiştim hala dönemmişti. inşaAllah döner.
güle güle kullanın canım çok şirin gözüküyor
ayy cok güzellmişşş.cok sirin
güle güle kullanın
@mutlu_mercimek canım halının ölçüleri ve fiyatını sorabilir miyim
Canım şansına yarın Kartal adliyesine gidiyorum inşallah duruşmam bitince senin dosyaya bakarım:)Aradım şimdi cnm, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı dedi. Kartal oluyo galiba di mi? Aslında benim şubem Avrupa yakasında ama orada açılmış demek ki. Soruşturma numarası da verdiler saolsunlar. Özelden yazayım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?