2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
haklısın canım birazda genetik ve vücut yapısı ile ilgili olabiliyorlar, şansa yani bu işte,oğlumda çatlamamıştım ama 2 günde bir bebe yağı sürüyordum,şimdi bakalım görünürde birşey yok ama daha vakit var nolur bilemiyorum...

canım o çileyi ben de çektim geçen ay. bir muhasebeci Kurum adına bir vatandaşın icra borcunu taksit yapmış adamdan yüklüce bi peşinat da almış.. benim imzamı atmış densiz. hayır bi de taklit etme zahmetinde bile bulunmamış karalamış resmen kağıdı. sonuç olarak sanki suçu ben işlemişim gibi 14 sayfa imza attım. sağ el neyse de sol el ayakta atarken çok zorlandım. ter attım resmen. sonra çömelerek atmaya geldiğinde yoook dedim imkansız atmam atamam. olmaz molmaz dediler ama kabul ettiler meecbur. sonra oturttular beni alçak sehpa verdiler onun üstünde attım. katip arkadaş çok yardımcı oldu sağolsun. keşke sen de söyleseydin eğilemem diye. Allah korusun bişey olsa hesabını onlar mı verecek. zorlasalar dilekçe verip kayda aldırıp şikayet edicektim. kurmuştum kendimi ama çok kararlı olmaz deyince kabul ettiler. suçu işleyen de atıcak değil mi dedim evet dedi. nerden anlaşılacak peki bu karalamanın kime ait olduğu dedim. kriminalden imza örneklerini inceleyip o anki kalp atım hzıını heyecanlanıp heyecanlamadığını imzayı değiştirme çabasına girip girmediğini daha aklıma gelmeyen 2 3 sayfa rapor geliyormuş. çok şaşırdım. o attıysa kesin çıkar ortaya dedi katip. İnşaAllah senin imzanı atan da yakalanmıştır da imza örneği yazı örneği alınmıştır. eğer öyleyse sona yaklaştı demektir savcı. İnşaAllah ikimiz de kurtuluruz. seninle aynı düşüncelere daldım. bu dolandırıcılığı yapandan her pislik beklenir. uğraşmak istemedim ama kamu davası artık biz şikayetçi olmasak bile savcı karar verecekmiş dava açıp açmamaya. inşaAllah el kadar bebeyle adliye koridorlarında sürünmeyiz. off

Ben kizim da bolca vazelin sürdüm de nafile yine çatladm. Çatlaklara çare olmasa da eşimin zoruyla bu kez leirac kullaniyorum. Sanki yeni yeni çıkmışlar yine. Bende daha 4 kg a yakın aldım. Ama gobegim az degil
ne güzel az kg almışsın canm,ama olucağı varsa oluyor işte bazen sürsekte nafile

Ay
ne güzel benimki yağ şişesini almak için uğraşır,her yerde yağ olur sonra :))
canm nadir duruyor benimkide. İnatlaşma dönemini dibine kadar yaşıyoruz. Sinirlerim harap oluyor bazen. Çok bagiran anne oldum. Hatta ona uzuluyordum şimdi. Ben böyle anne olmak istemiyorum diye oturup ağlıyorum. Ama çok aşırı inat ve herşeyi ben yapayım döneminde çok yoruluyorum beynen

deme öyle ya inşallah pişman olmam,ama çatlarsakta yapıcak bişey yok sanırım,işte yorgun olmasam sürücemde üşeniyorum walla

güle güle kullanın canım çok şirin gözüküyor

o kadına da ayrıca gıcık oldum. terbiyesiz. el kadar çocuğa yetiyo güçleri. sıkıysa kocana vursana kızınca. Allahın emaneti onlar bize. dediğin gibi sesim yükselince kafamı duvarlara vurasım geliyo vicdan azabından.

Walla canim bilmiyorum neyden uretildiqinide benim kuzenler hep vazelin kullandi onla alakalimi bilmem ama bitane catlaklari yok :) bi kuzenim kullandi kadin doqumcunun sekreteri kendisi yani o tavsiye etti banada :)

kesinlikleee en sabır gerektiren dönemler canım, ama hamileliğinde vermiş olduğu etkiler sonucu sesimizi yükseltebiliyoruz maalesef,bizde de sık yaşanıyor,sabırlı davranmaya çalışıyorum sonuna kadar ama bir yerden sonrada ses yükseliyor,gelsin sonra vicdan azabı

ayy cok güzellmişşş.cok sirin
güle güle kullanın

Kizlar benim bebis dönmüs 31. Haftadayiz 1500 gr olmusuz sükür iyi gidiyoruz :)
ne güzel maşaAllah.. Allah tamamına erdirsin en sağlıklı şekilde. ben de 30 haftalıkken gitmiştim hala dönemmişti. inşaAllah döner.
Ama ben 15 kilo almışım bebek 1700gr olmuş. dr çok kızdı bana yeme artık dedi. vitaminlerimi kesti. nasıl doğurmayı düşünüyosun 4 kiloyu geçerse dedi. zaten önden gidiyodu ama kabul edileilir düzeydeydi şu an iri bebek riski var dedi. çok korkuttu ve moralimi bozdu iştahım kaçtı resmen. ama eve gelince oğlumun günlüğüne baktım o da 30+4de 1774 grammış. 3450gr doğdu. ideal bence gayette maşaAllah çok rahatta doğurdum. neyseki 2 3 saatlik iştah kaçmasından sonra aynı tempoyla devam ediyorum :) eşim de dalga geçiyo. o kadar lafın üstüne hala bu kadar yiyosun ya pesss diyo. özgüvenine hayranım diyo bana. ben oğlumdada 21 kilo almıştım dicek oldum doktora. hani genetik heralde falan gibisinden sıyırcaktım. bi kere yanlış yaptım öyle de gider diyosun. olmaz izin vermiyorum yemiceksin dedi. eşime elinden al çok yerse dedi tembihledi. inanamadım tepkisine. şakayla karışık demediğini bırakmadı sağolsun. sen zayıfsın ye diyen kadın 1 ayda 4 kilo aldım diye üvey doktor oldu birden :) afrikadaki kadınlara bile değindi bi ara. bir avuç prinç yiyolar günde. onlar da hamile onlar da anne dedi. bizim ülkedeki gebeler kadar şımarığı hiçbir yerde yok dedi. canan karatay seni görse napar biliyo musun dedi :):) cem yılmaz çıktı içinden kadının benle alay etmeye başlayınca :)

kaşar muz pekmez et yiyodum. bunları azalt dedi çocuğa kilo aldırmaya çalışma dedi. kilo aldırmak isteyenler bunları yeyin. işe yarıyo demekki.

yalnız aklıma geldi oğlumdada ayyynı sahneyi yaşamıştım diğer doktorumla. ye ye zayıfsın ye dedi dedi. son ay naaptın kızım sen 21 kilo nedir dedi. ama siz ye sen sıkıntı yok demiştiniz dedim :) ye dedim de bu kadar da demedim yahuu diye kızmıştı hemd e son ay. baştan nerdeydin canım Allah Allah. bana garezleri var bunların. bak yine iştahım açıldı sinirden :)

hahahahahah iyiymiş.
ama belki de dedigin gibi genetik bak oglunda da öylemişsin.Tabii yine de biraz dikkat et ama cokta kasma kendini bence.
Herhangi bir riskin yoktu diye hatırlıyorum senin,o yüzden bol bol yürüyüs yap bence..Havalar da düzeliyor miisss gibii...

güle güle kullanın canım çok güzelmiş. ben sormuştum. mağazadan mı aldınız yoksa internetten mi? bir de ölçü ve fiyatını sorayım ben de :)

Maşallah canım ama ilk oğlunda da böyleymiş ve gayet normal doğmuş aşırı bir kilosu yokmuş. İnşallah bu bebişi de kolayca doğurursun tabi cümlemizle beraber:)
Böyle kilolar konuşulunca acaba ben bebeğimi yeterince besleyemiyorum diye korkuyorum bizimki en son 26+3'te 883 gramdı, 37 cm boyu vardı, hamileliğimin başından itibaren gittiğim bütün doktorlar uzun bir bebek olacak diyorlar ama inşallah çok zayıf doğmaz

Canım çok hoş yazmışsın ya güldürdün valla.

Sen yine de dikkat et bence. Gerçi şimdi buna da kızıp iştahın açılmasın yine aman

güle güle kullanın canım çok şirin gözüküyor

ayy cok güzellmişşş.cok sirin
güle güle kullanın

Çok teşekkür ederiz kızlar. İnşallah hepimizin bebekleri güle güle kullansın eşyalarını :)

@mutlu_mercimek canım halının ölçüleri ve fiyatını sorabilir miyim

Merinos opal picaso diye geçiyor farklı farklı desenlerde vardı biz bunu beğendik (diğerleri de çok şirindi). Boyut olarak bizimki 160*230, 120*170 de vardı. Fiyat olarak ben 170tl ye aldım ama indirimdeydi belki hala vardır gittigidiyor dan aldım.

Canım şansına yarın Kartal adliyesine gidiyorum inşallah duruşmam bitince senin dosyaya bakarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…