2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
MAVI_BEYAZ çok güzel anlatmışsın canım :) Türkiye de bence doktorlar abartıyorlar bu kilo işini. Bebeğine yararlı şeyler tükettiğin sürece sorun yok nasılsa veririz diyorum ben artık. Ben de 10 kilo aldım bugün itibari ile:)

Çok güzelmiş halısı, baykuş desenini ben de beğeniyorum. Güle güle oynasın üzerinde :)

deme öyle ya inşallah pişman olmam,ama çatlarsakta yapıcak bişey yok sanırım,işte yorgun olmasam sürücemde üşeniyorum walla

Ay bazen ben de üşeniyorum akşamları sürmüyorum ama sonra ertesi gün bol bol sürüyorum. Çatlarım diye çok korkuyorum. Genetik böyle şeyler diyorlar, anneme sordum ben çatlamıştım dedi ama 30 kilo almış annem bir zahmet çatlasın o da benim hamileliğim pek ona benzemiyor sadece karnım şişiyor. Yine de hiç istemiyorum çatlamak, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdi sizin çocukla birlikte tabi ki daha zor, Allah kolaylık versin kaymak gibi ciltle hiç çatlamadan geçsin hamileliklerimiz inşallah

Bugün farklı bir doktora gittim 1950 dedi kilosuna Aralık+-284 gerçi ama bayağı var maşallah hamur işi tatlıyı azalt dedi şekeri sordu normal çıktı dedim ama diyet yap der gibi konuştu 10 kilo aldım ben bu arada bu kadar kilolu sorun olmaz inşallah ya

Maşallah arkadaşlar ne yiyorsunuz böyle bize de söyleyin:)

Goqus ucum neden cikmiyo cildiracam cok az bisey war bebek tutamazki eminim arkadasim silikon qoqus ucuyla emziriyo rezil oluyo kiz yaa ben ayni seyleri yasamak istemiyorum
Canım zaten meme ucu ile emmiyor bebek o kahverengi kısmı dili ile sağarak emiyor. O kısmı ağzına alması lazım. Panik yapma:))

Birde tavsiyem 3. Saatin bitiminde kan verdikten sonra hemen birşeyler atıştır ben aç eve dönmüştüm yolda nerdeyse bayılacaktım.
Ayy keşke bunu daha önce okusaydım o kadar kötü oldum ki yeni kendime geldim. Ben de bayılıyordum nerdeyse. Kendimi eve zor attım:)) Attığım gibi bi çikolata gömüp uyudum hemen.

O kadar şekerli suyun üzerine nasıl yedin çikolatayı, ben şeker testi yaptırdığım gün tatlıyı uzaktan görünce bile midem kalkıyordu yatana kadar geçmedi :)

Aminn :)

maşallah bebişee

:) ne yapsak suç valla ya neyse akışına bırakmak en iyisi benim de kaynanam sinir ediyor eşim çok yiyor dr çok kilo almışsın dedi fln anlattı kadına hala inanmam sen yemezsin diyo zayıfta değilim ama kendileri ailece obez oldukları için rahatsız oldular. Kendimiz ve bebeğimiz için yiyelimmilleti takmamak lazım ama doktoru da dinlesek iyi olur gibi :)

O kadar şeker üstüne çikolata mı ne mide varmış bende reçel yemiştim bayağı bi nasıl almış midem onun üstüne anlamadım :)

O kadar şekerli suyun üzerine nasıl yedin çikolatayı, ben şeker testi yaptırdığım gün tatlıyı uzaktan görünce bile midem kalkıyordu yatana kadar geçmedi :)
Geceden beri açtım ya ondan çok kötü oldum. 12den sonra bir sey yememek gerekiyormus. Kan şekerim acayip düştü bi anda. Ter bosaldı, ellerim filan titredi, gözlerim karardı. Bayılacaktım nerdeyse valla. O anda onu buldum teptim ağzıma. Daha yeni kalktım yattığım yerden bile :)))

Geçmiş olsun canım baya sarsılmışsın. Ben de böyle oldum ikinci bebeğim olursa büyük konuşmayım ama tövbe yaptırmam galiba

risk benim göbek adım oldu bu gebeliğimde :) eşim aşağıdaydı, dörtlü testim yüksek riskli idi, kanamam da oldu 2 kere :) :) nasıl bir özgüven vermişse Rabbim istesem de kasamıyorum zaten:) yiyorum yaniii :)

canım benimki de 26 haftalıkken 934gramdı. çok da farklı değil kiloları. seninkinin boyu var demek ondan kızmadı doktorun :) şu son 4 hafta o da ben de uçmuşuz. belli olmuyo demek ki. inşaAllah çoook kolay bi şekilde doğururuz hepimiz. ne olduğunu bile anlamayız. amin.

Canim senin ve bebisin sagligina bir sıkınti yaratmiyorsa ye tabiki birkac kilonun lafı olmaz kendini strese sokma ama tabi dikkat edersen hamilelikten sonraya pek kilo kalmaz :) strese sokma kendini yeterki sagliginiza birsey olmasın

Canım çok hoş yazmışsın ya güldürdün valla.

Sen yine de dikkat et bence. Gerçi şimdi buna da kızıp iştahın açılmasın yine aman
kızdım kızdım akşam hamurişinden aşağısı kesmez bunu :) inan ki dikkat etmek hatta etmeye çalışmak isterdima ama yok oluyo :) seviyorum kendimi :) aynaya bakıyorm ya sanki bitek göbeğim çıkmış gibi geliyo :) yok aşkım yaa bi göbeğim var diyorum kıs kıs gülüyo kötü koca :) bıyıkları da yok altından gülsün direk yüzüme yüzüme gülüyo :)

Canim senin ve bebisin sagligina bir sıkınti yaratmiyorsa ye tabiki birkac kilonun lafı olmaz kendini strese sokma ama tabi dikkat edersen hamilelikten sonraya pek kilo kalmaz :) strese sokma kendini yeterki sagliginiza birsey olmasın
dimi yaa bebeğim iyi olsun da ben onları veririm Allahın izniyle. oğlumda 21 kilo 7 ayda gitmişti. emzirirken de tatlıyı abarta abarta yememe rağmen. bu hatıraya yasladım göbeği gidiyorum 20lilere :)

Kizle üzerim de öyle bi ağırlık var ki baya geç uyandım bugün yemek yedim şimdi de ordan kalkıp oraya yatıyorum hiç bişey yapasim gelmiyo yüzüm gözüm şişti yatmaktan ya kendime gelmem için ne yapsam ki acaba oğluş bile uyuyo arada kipirdiyo

bencede :) hep doktorların suçu :) sen de fena değilsin yani :) obez değilim ki sonuçta okadar tantanaya ne gerek varsa :) şu an 74 kiloyum nolmuş ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…