2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bencede :) hep doktorların suçu :) sen de fena değilsin yani :) obez değilim ki sonuçta okadar tantanaya ne gerek varsa :) şu an 74 kiloyum nolmuş ki .
Canım eşim hergün yanaklarimi ısırıyor nasıl olduysam artık :)) bence sadece göbeğim çıktı ama
Tek tesellim görümcem o da 30 kilo aldı, 8 ayda da 32 kilo verdi. Hiç takma diyor bana kiloyu, taktik verecek doğumdan sonra :))

Bizim yerimize de yat gülüm:)

Benim de senden farkı yok canım ben de gidiyorum 20 lere doğru beni her gören ayy ne kadar şişmiş sin diyolar eve gidince yemicemm diye kızıyorum kendime ama eve bi geliyorum Allah ne verdiyse gömülüyorum:))ama esime de yediriyorum yok oyle tek basima sismekartık sıkıntı yapmıyorum kendime nolcak bebisler sağlıklı olsun

Bence de anca pasta börek kurtarır şimdi durumu :) Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama çevrem müsade etmiyor. Annem arıyor "Gel sevdiğin böreği yaptım, ye kızım." diyor . Ertesi gün doğum kutlaması oluyor en büyük pasta dilimi bana veriliyor. Eşimin canı 40 yılın başı dondurma çekiyor kıramıyorum. :) Benim de iştahım çok açık ama arada yürüyüş falan yapıp dengelemeye çalışıyorum. :) Bir de benim ramazan pidesine zaafım var canım nasıl çekiyor anlatamam. Kendimi tutmaya çalışıyorum hamur içi yemiyim diye. Bu akşam da gidip bir pide alıp bir kaçamak yapsam mı kararsızım çok :)

Aynı dertten bende muzdaribim canım oğlum 32 aylık hergün diyorum frenle kendini çocukla inatlaşmamak lazım diye ama resmen akşama kadar tüm enerjim gidiyor bazen öyle noktaya gelşyorum kş çaresizlik ten oturup ağlıyorum arada bağırıyorum bu seferde niye bağırdım diye vijdan yapıyorum ağlıyorum . Hamilelikte tahammül sınırlarım çok düştü resmen artık sinirden karnım kasılıyor. Kendi yemek yiyen çocuk illa benim yedirmemi istiyor bir lokma yemiyor tüm yemekleri seçiyor bir gram sebze yemiyor. Off kş ne off vallahi. Allahtan kazasız belasız tuvalet eğitimini tamamladık ta hızura erdim biraz/

Benim doktora gitsen sana neler ederdi :))) MaşaAllah bebeğine. Rabbim sağlık versin. Sorun olmaz İnşaAllah. 5 kilo doğuran var. 5 e kadar yolu var yani :)))

Ben canı çeken olmasın diye pide demedim :)) hsmurişinden kastım tam olarak oydu. Ramazan 5 biz 3 akşam pide yedik :)) hamile olsam da olmasam da bütün yıl içli pide sayıklıyorum ben ama Ramazan pidesi olcak. Ayyy :)

kizlar kontrolden geldik. 885 gram olmus oglusum. suyu iyiymis. baş aşağı pozisyondaymış. haftada 1 balik ye(somon),yemezsen eger hap ic dedi,onun icin de krill önerdi.
rahimagzini olctu. 35 mm. dedi. 35in ustunde olmasini isteriz,takip edecegiz dedi. istirahat et dedi bir de. karninda sertlesmeler olursa gel dedi. kasilmalarin var mi diye sordu yok dedim. 15 gun sonraya yine kontrol.sizlerin de 15 gune dustu mu,yoksa beni kontrol altinda tutmak icin mi cagirdi acaba???

arch2401 canim cok dusuk degil demi 35 mm. ?
hamile kaldigimdan beri temizlige dair herseyi zaten esim yapiyor,sadece yemek bende. onun disinda hep oturmali/yatmali miyim?
bir de bu sertlesmeleri nasil anlayacagim?
ay bi stres sardi beni suanda.

Merhaba bugun kontrole gittim. Bebişim değişik bi pozisyonda oldugu için yüzünü hiç göremedik nasıl bi pozisyon diyeceksiniz sırtını göğsüme doğru dayamış yüzü aşağı doğru bakıyordu. Meğer rahatsiz ve gergin hissetmemin sebebi buymuş. Kilosu 981 gr çıktı. Herşey yolunda dedi doktorum daha vakti var döner dedi bakalım insallah en kisa zamanda beni rahatlaticak dogru pozisyona geçer

Maşallah bebişine cnm :) bu arada ilkinde benim 2-3 kez dönmüştü bu haftadan sonra bile,, epey vakti var gerçekten :)

Rahimağzının durumunu bilmiyorum arch2401 çok daha sağlıklı bilgiler verecektir o konuda. Ama benim yalancı kasılmalarım başladı. Bir anda karnın sertleşiyor rahatsız oluyorsun zaten. Olur da anlamam diye korkma illa anlarsın karnın toplanıyor sanki bi yerde. Benim çok kısa sürüyor ama 15 20 dakka süren de var. Artık yemeği de devret istersen. Çok daha fazla dinlen. Bol su iç. Ve gönlünü ferah tut. Ben stres oldukça kasılmalarımın arttığını farkettim. Çok rahat olmaya çalışıyorum şu an. Ama bir icra memuru olarak başarabiliyo muyum orası muamma sesimin yükselmesi ve karnımın kasılması aynı ana denk geliyo genelde Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah en az 37 yi bekler bebeklerimiz.

Kizlar seker yuklemesi sonucu birz yuksek cikti
Aclik 88
1 saat 140
2 saar 153 sinkiler nasldi doktor dahiliyeye gnderdi

Canim strese qirme Allah askina bak senin minik oqlan naisl toparladi kendini masaAllah biraz fazla dinlenirsin olur biter daha onceden hep olcum yapiliyomuydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…