- 29 Mayıs 2013
- 3.001
- 5.244
- 358
Canım eşim hergün yanaklarimi ısırıyor nasıl olduysam artık :)) bence sadece göbeğim çıktı amabencede :) hep doktorların suçu :) sen de fena değilsin yani :) obez değilim ki sonuçta okadar tantanaya ne gerek varsa :) şu an 74 kiloyum nolmuş ki .
Bizim yerimize de yat gülüm:)Kizle üzerim de öyle bi ağırlık var ki baya geç uyandım bugün yemek yedim şimdi de ordan kalkıp oraya yatıyorum hiç bişey yapasim gelmiyo yüzüm gözüm şişti yatmaktan ya kendime gelmem için ne yapsam ki acaba oğluş bile uyuyo arada kipirdiyo
Benim de senden farkı yok canım ben de gidiyorum 20 lere doğru beni her gören ayy ne kadar şişmiş sin diyolar eve gidince yemicemm diye kızıyorum kendime ama eve bi geliyorum Allah ne verdiyse gömülüyorum:))ama esime de yediriyorum yok oyle tek basima sismekartık sıkıntı yapmıyorum kendime nolcak bebisler sağlıklı olsunne güzel maşaAllah.. Allah tamamına erdirsin en sağlıklı şekilde. ben de 30 haftalıkken gitmiştim hala dönemmişti. inşaAllah döner.
Ama ben 15 kilo almışım bebek 1700gr olmuş. dr çok kızdı banayeme artık dedi. vitaminlerimi kesti. nasıl doğurmayı düşünüyosun 4 kiloyu geçerse dedi. zaten önden gidiyodu ama kabul edileilir düzeydeydi şu an iri bebek riski var dedi. çok korkuttu ve moralimi bozdu iştahım kaçtı resmen. ama eve gelince oğlumun günlüğüne baktım o da 30+4de 1774 grammış. 3450gr doğdu. ideal bence gayette maşaAllah çok rahatta doğurdum. neyseki 2 3 saatlik iştah kaçmasından sonra aynı tempoyla devam ediyorum :) eşim de dalga geçiyo. o kadar lafın üstüne hala bu kadar yiyosun ya pesss diyo. özgüvenine hayranım diyo bana. ben oğlumdada 21 kilo almıştım dicek oldum doktora. hani genetik heralde falan gibisinden sıyırcaktım. bi kere yanlış yaptım öyle de gider diyosun. olmaz izin vermiyorum yemiceksin dedi. eşime elinden al çok yerse dedi tembihledi. inanamadım tepkisine. şakayla karışık demediğini bırakmadı sağolsun. sen zayıfsın ye diyen kadın 1 ayda 4 kilo aldım diye üvey doktor oldu birden :) afrikadaki kadınlara bile değindi bi ara. bir avuç prinç yiyolar günde. onlar da hamile onlar da anne dedi. bizim ülkedeki gebeler kadar şımarığı hiçbir yerde yok dedi. canan karatay seni görse napar biliyo musun dedi :):) cem yılmaz çıktı içinden kadının benle alay etmeye başlayınca :)
kaşar muz pekmez et yiyodum. bunları azalt dedi çocuğa kilo aldırmaya çalışma dedi. kilo aldırmak isteyenler bunları yeyin. işe yarıyo demekki.
yalnız aklıma geldi oğlumdada ayyynı sahneyi yaşamıştım diğer doktorumla. ye ye zayıfsın ye dedi dedi. son ay naaptın kızım sen 21 kilo nedir dedi. ama siz ye sen sıkıntı yok demiştiniz dedim :) ye dedim de bu kadar da demedim yahuu diye kızmıştı hemd e son ay. baştan nerdeydin canım Allah Allah.bana garezleri var bunların. bak yine iştahım açıldı sinirden :)
Seve seve yatarım tabi ki ama yatıyorum diye bana düşman olman sonraBizim yerimize de yat gülüm:)
kızdım kızdım akşam hamurişinden aşağısı kesmez bunu :) inan ki dikkat etmek hatta etmeye çalışmak isterdima ama yok oluyo :) seviyorum kendimi :) aynaya bakıyorm ya sanki bitek göbeğim çıkmış gibi geliyo :) yok aşkım yaa bi göbeğim var diyorum kıs kıs gülüyo kötü koca :) bıyıkları da yok altından gülsün direk yüzüme yüzüme gülüyo :)
Aynı dertten bende muzdaribim canım oğlum 32 aylık hergün diyorum frenle kendini çocukla inatlaşmamak lazım diye ama resmen akşama kadar tüm enerjim gidiyor bazen öyle noktaya gelşyorum kş çaresizlik ten oturup ağlıyorum arada bağırıyorum bu seferde niye bağırdım diye vijdan yapıyorum ağlıyorum . Hamilelikte tahammül sınırlarım çok düştü resmen artık sinirden karnım kasılıyor. Kendi yemek yiyen çocuk illa benim yedirmemi istiyor bir lokma yemiyor tüm yemekleri seçiyor bir gram sebze yemiyor. Off kş ne off vallahi. Allahtan kazasız belasız tuvalet eğitimini tamamladık ta hızura erdim biraz/Ay
canm nadir duruyor benimkide. İnatlaşma dönemini dibine kadar yaşıyoruz. Sinirlerim harap oluyor bazen. Çok bagiran anne oldum. Hatta ona uzuluyordum şimdi. Ben böyle anne olmak istemiyorum diye oturup ağlıyorum. Ama çok aşırı inat ve herşeyi ben yapayım döneminde çok yoruluyorum beynen
Benim doktora gitsen sana neler ederdi :))) MaşaAllah bebeğine. Rabbim sağlık versin. Sorun olmaz İnşaAllah. 5 kilo doğuran var. 5 e kadar yolu var yani :)))Bugün farklı bir doktora gittim 1950 dedi kilosuna Aralık+-284 gerçi ama bayağı var maşallah hamur işi tatlıyı azalt dedi şekeri sordu normal çıktı dedim ama diyet yap der gibi konuştu 10 kilo aldım ben bu arada bu kadar kilolu sorun olmaz inşallah ya
Ben canı çeken olmasın diye pide demedim :)) hsmurişinden kastım tam olarak oydu. Ramazan 5 biz 3 akşam pide yedik :)) hamile olsam da olmasam da bütün yıl içli pide sayıklıyorum benBence de anca pasta börek kurtarır şimdi durumu :) Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama çevrem müsade etmiyor.Annem arıyor "Gel sevdiğin böreği yaptım, ye kızım." diyor . Ertesi gün doğum kutlaması oluyor en büyük pasta dilimi bana veriliyor. Eşimin canı 40 yılın başı dondurma çekiyor kıramıyorum. :) Benim de iştahım çok açık ama arada yürüyüş falan yapıp dengelemeye çalışıyorum. :) Bir de benim ramazan pidesine zaafım var canım nasıl çekiyor anlatamam. Kendimi tutmaya çalışıyorum hamur içi yemiyim diye. Bu akşam da gidip bir pide alıp bir kaçamak yapsam mı kararsızım çok :)
Heyecanla bekliyoruz taktikleri :)Canım eşim hergün yanaklarimi ısırıyor nasıl olduysam artık :)) bence sadece göbeğim çıktı ama
Tek tesellim görümcem o da 30 kilo aldı, 8 ayda da 32 kilo verdi. Hiç takma diyor bana kiloyu, taktik verecek doğumdan sonra :))
Canım şansına yarın Kartal adliyesine gidiyorum inşallah duruşmam bitince senin dosyaya bakarım:)
ha bi de bagirsaktaki genisleme baya kuculmus,gayet iyi dedi.
Maşallah,, doğuma kadar hiçbişey kalmıcak inşallah :)
Merhaba bugun kontrole gittim. Bebişim değişik bi pozisyonda oldugu için yüzünü hiç göremediknasıl bi pozisyon diyeceksiniz sırtını göğsüme doğru dayamış yüzü aşağı doğru bakıyordu. Meğer rahatsiz ve gergin hissetmemin sebebi buymuş. Kilosu 981 gr çıktı. Herşey yolunda dedi doktorum daha vakti var döner dedi bakalım insallah en kisa zamanda beni rahatlaticak dogru pozisyona geçer
Rahimağzının durumunu bilmiyorum arch2401 çok daha sağlıklı bilgiler verecektir o konuda. Ama benim yalancı kasılmalarım başladı. Bir anda karnın sertleşiyor rahatsız oluyorsun zaten. Olur da anlamam diye korkma illa anlarsın karnın toplanıyor sanki bi yerde. Benim çok kısa sürüyor ama 15 20 dakka süren de var. Artık yemeği de devret istersen. Çok daha fazla dinlen. Bol su iç. Ve gönlünü ferah tut. Ben stres oldukça kasılmalarımın arttığını farkettim. Çok rahat olmaya çalışıyorum şu an. Ama bir icra memuru olarak başarabiliyo muyum orası muammakizlar kontrolden geldik. 885 gram olmus oglusum. suyu iyiymis. baş aşağı pozisyondaymış. haftada 1 balik ye(somon),yemezsen eger hap ic dedi,onun icin de krill önerdi.
rahimagzini olctu. 35 mm. dedi. 35in ustunde olmasini isteriz,takip edecegiz dedi. istirahat et dedi bir de. karninda sertlesmeler olursa gel dedi. kasilmalarin var mi diye sordu yok dedim. 15 gun sonraya yine kontrol.sizlerin de 15 gune dustu mu,yoksa beni kontrol altinda tutmak icin mi cagirdi acaba???
arch2401 canim cok dusuk degil demi 35 mm. ?
hamile kaldigimdan beri temizlige dair herseyi zaten esim yapiyor,sadece yemek bende. onun disinda hep oturmali/yatmali miyim?
bir de bu sertlesmeleri nasil anlayacagim?
ay bi stres sardi beni suanda.
Maşallah bebişine cnm :) bu arada ilkinde benim 2-3 kez dönmüştü bu haftadan sonra bile,, epey vakti var gerçekten :)
Canim strese qirme Allah askina bak senin minik oqlan naisl toparladi kendini masaAllahkizlar kontrolden geldik. 885 gram olmus oglusum. suyu iyiymis. baş aşağı pozisyondaymış. haftada 1 balik ye(somon),yemezsen eger hap ic dedi,onun icin de krill önerdi.
rahimagzini olctu. 35 mm. dedi. 35in ustunde olmasini isteriz,takip edecegiz dedi. istirahat et dedi bir de. karninda sertlesmeler olursa gel dedi. kasilmalarin var mi diye sordu yok dedim. 15 gun sonraya yine kontrol.sizlerin de 15 gune dustu mu,yoksa beni kontrol altinda tutmak icin mi cagirdi acaba???
arch2401 canim cok dusuk degil demi 35 mm. ?
hamile kaldigimdan beri temizlige dair herseyi zaten esim yapiyor,sadece yemek bende. onun disinda hep oturmali/yatmali miyim?
bir de bu sertlesmeleri nasil anlayacagim?
ay bi stres sardi beni suanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?