2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yani işte hiçbi türlü empati kuramadığım bi insan tipi.. hani adam açtır çoluğu çocuğu için çalar, karısına kızına kötü bakan olur ona zarar verir vs... onları bile suç olduğu halde az da olsa anlayabiliyo insan.. ama kendinin veya başkasının,, herhangi bi çocuğa şiddet uygulayabilen insanı hiçbi türlü almıyo aklım... o ayrı bir gen ve bizde yok heralde diyorum eşime... elim kırılsın çocuğuma el kaldırırsam.. o kadar net ve büyük konuşurum bu konuda...

Ben de onu sordum dün doktor sertleşme olursa gel deyince, birden karnın taş gibi olurmuş, kısa bir süre sonra yine gevşer normale dönermiş. Ama bebeğin bir yerde durmasından dolayı olan bir sertlik değil bütün karnında olursa sorun var dedi. Yoksa bebek bazen sırtını dayıyor belli bir yer çıkıntılı sertlikte oluyor ya da yemek yedikten sonra şişiyor falan onlar dahil değilmiş.

Benim doktora gitsen sana neler ederdi :))) MaşaAllah bebeğine. Rabbim sağlık versin. Sorun olmaz İnşaAllah. 5 kilo doğuran var. 5 e kadar yolu var yani :)))
Benim doktorun tepkiyi de merak ediyorum benim aldığıma kızar kesin de bebeği kilolu seviyor mutlu olur belki :) belli bi kiloyu geçince sezaryene alıyorlar ya öyle bişey olur mu acaba onu merak ediyorum

35 mm hic dusuk degil cnm 25 mm alti takip gerektiriyor merak etme bir sikintin yok bu arada kacinci haftadasin suan ?

Canim strese qirme Allah askina bak senin minik oqlan naisl toparladi kendini masaAllah biraz fazla dinlenirsin olur biter daha onceden hep olcum yapiliyomuydu ?

internetten okuyunca rahatladim canim biraz daha. 2nin alti saha riskliymis. 35 mm. ve ustu normalmis.
1 ay once ayrintilida 61 mm.di.
15 gun once yine olctu ama iyi dedi soylemedi.
bugun de 35 cikti iste.

hayirlisiyla 32yi 34ü gormeyi nasip etsin allahim.
10 kilo aldim dedim. biraz fazla dedi. 15e kadar izin veriyoruz dedi. ceviz,semizotu,sut,yogurt,protein eksik etme dedi.onlari yiyorum zaten de iste acikmalarim kazınma seklinde oldugu icin mecburen daha sık yiyorum.
dogum sekline de tup bebek=sezeryan olacak diye bir kural yok dedi. açılman iyiyse normal olur ama acilman hic yoksa veya riskli bir durum varsa sezeryan dedi. tüp bebekte progestani cok aldigimiz icin acilma fazla olmuyormus ama ilerleyen haftalarda belli olur dedi. hayirlisi insallah.

anladim canim,sagol. suanda olanlar dedigin gibi bebegin kendini bir yere yaslamasi seklinde.
insalllah bunlari hic yasamadan zamaninda doguma gideriz hepimiz.

Geçmiş olsun canım baya sarsılmışsın. Ben de böyle oldum ikinci bebeğim olursa büyük konuşmayım ama tövbe yaptırmam galiba
Zaten ilkinde cikmazsa ikincide bakmiyorlarmis diye biliyorum ama emin degilim tam da. Sana da gecmis olsun canım çok teşekkür ederim

ha bi de bagirsaktaki genisleme baya kuculmus,gayet iyi dedi.
Ay çok sevindim bunu duyduğuma. Hadi gözün aydın. İnşallah hiç bir şey kalmaz.
Kizlar seker yuklemesi sonucu birz yuksek cikti
Aclik 88
1 saat 140
2 saar 153 sinkiler nasldi doktor dahiliyeye gnderdi
Benim daha belli olmadı canım ama internetten bi bak istersen. Bu ölçüm deki değerler biraz daha farklı 50grdan.

G gunesli gunler naptin canim sonuclarin nasil cikti ? Yazdiysan qoremedim
Yok canım yarın sabah 10da çıkacakmış. Sağ ol sorduğun için:)

Zararı Yok mu acaba? Ben de watsons da satılan kaya tuzu vardı koltuk altı için yuvarlak yapmışlar, ondan aldım kullandım ama teri kesmiyor bir de yazın Ne de olsa çok terleyince o kadar etki etmedi m

Herkese günaydın... ya bu yıl yaz gelmeyecek galiba. İstanbul 'da cok yağmur yağıyor. Ayakkabılarım ıslandı, idrar yolları enenfeksiyonum tekrarlamasa bari
Bana yaz çoktan geldi, bu hava bile afakanlar basıyor, herkes hırkayla oturuyor ben tişört ile terliyor ve yelpaze ile yelleniyorum nolacak böyle yaaaa. Halim beter.

cok sagol canim,biz de cok sevindik,kucule kucule kaybolacak insallah:)

Internettn nasl cekcm cnm

Resmen aynı çileyi çekmişiz ya,,,çok şaşırdım... sana da çok geçmiş olsun cnm.. bi ara polis oturarak yazın olmazsa dedi ama bi daha gitmek zorunda kalmayayım diye ne lazımsa öyle yapalım dedim. Dediğin gibi ayakta sol el fena zorluyor,, bir de sinirli olunca... benim de tek derdim adliyeye git gel olayı gerçekten,, bebek olmasa yine problem değil de saçma bi zamana denk gelirse fena.. sinir oluyorum böyle kendi kontrolüm dışında gelişen olaylara.. zerre hatamız olsa neyse... daha önce de cep telefonum çalındığında aynı şeyi yaşamıştım ben. Kamera görüntülerinden tanıdı polis, lütfen şikayetçi olun elinizde delil de var bıktık biz bu adamdan dediler... şikayetçi oldum, sonra hadi duruşmaya, yetmedi bi daha.. e adamı direk yakalayıp getirmiyolar, anca kendi gelmeyince yakalama emri çıkıyo falan... hakim de bundan sonrakilere gelmene gerek yok deyince uğraşamam daha dedim bıraktım peşini... avukatı bile yollamadım.. elin pislikleriyle muhatap olmak istemiyo insan bi süre sonra inşallah bunu da bi an önce atlatırız ikimiz de canım,, seninki de zor bi durummuş gerçekten... hemen çözülür ve daha fazla strese girmezsin umarım... pis dolandırıcılar yaa,,, Allah hepsini bildiği gibi yapsın inşallah..

Ya bu bebislerin qunu qunune uymuyo qaliba 3 qundur nasil hareketliydi buqun tık yok esimde bikac qun ewde olmicak hastane uzak yakin olsa qittiydim simdiye yapma boyle cocuqummmm ben evhamli bi anneyim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…