o kadına da ayrıca gıcık oldum. terbiyesiz. el kadar çocuğa yetiyo güçleri. sıkıysa kocana vursana kızınca. Allahın emaneti onlar bize. dediğin gibi sesim yükselince kafamı duvarlara vurasım geliyo vicdan azabından.
kizlar kontrolden geldik. 885 gram olmus oglusum. suyu iyiymis. baş aşağı pozisyondaymış. haftada 1 balik ye(somon),yemezsen eger hap ic dedi,onun icin de krill önerdi.
rahimagzini olctu. 35 mm. dedi. 35in ustunde olmasini isteriz,takip edecegiz dedi. istirahat et dedi bir de. karninda sertlesmeler olursa gel dedi. kasilmalarin var mi diye sordu yok dedim. 15 gun sonraya yine kontrol.sizlerin de 15 gune dustu mu,yoksa beni kontrol altinda tutmak icin mi cagirdi acaba???
arch2401 canim cok dusuk degil demi 35 mm. ?
hamile kaldigimdan beri temizlige dair herseyi zaten esim yapiyor,sadece yemek bende. onun disinda hep oturmali/yatmali miyim?
bir de bu sertlesmeleri nasil anlayacagim?
ay bi stres sardi beni suanda.
Benim doktorun tepkiyi de merak ediyorum benim aldığıma kızar kesin de bebeği kilolu seviyor mutlu olur belki :) belli bi kiloyu geçince sezaryene alıyorlar ya öyle bişey olur mu acaba onu merak ediyorumBenim doktora gitsen sana neler ederdi :))) MaşaAllah bebeğine. Rabbim sağlık versin. Sorun olmaz İnşaAllah. 5 kilo doğuran var. 5 e kadar yolu var yani :)))
35 mm hic dusuk degil cnm 25 mm alti takip gerektiriyor merak etme bir sikintin yok bu arada kacinci haftadasin suan ?kizlar kontrolden geldik. 885 gram olmus oglusum. suyu iyiymis. baş aşağı pozisyondaymış. haftada 1 balik ye(somon),yemezsen eger hap ic dedi,onun icin de krill önerdi.
rahimagzini olctu. 35 mm. dedi. 35in ustunde olmasini isteriz,takip edecegiz dedi. istirahat et dedi bir de. karninda sertlesmeler olursa gel dedi. kasilmalarin var mi diye sordu yok dedim. 15 gun sonraya yine kontrol.sizlerin de 15 gune dustu mu,yoksa beni kontrol altinda tutmak icin mi cagirdi acaba???
arch2401 canim cok dusuk degil demi 35 mm. ?
hamile kaldigimdan beri temizlige dair herseyi zaten esim yapiyor,sadece yemek bende. onun disinda hep oturmali/yatmali miyim?
bir de bu sertlesmeleri nasil anlayacagim?
ay bi stres sardi beni suanda.
1. Saat neden 2. saatten yuksek tam tersi olmasin cnmKizlar seker yuklemesi sonucu birz yuksek cikti
Aclik 88
1 saat 140
2 saar 153 sinkiler nasldi doktor dahiliyeye gnderdi
35 mm hic dusuk degil cnm 25 mm alti takip gerektiriyor merak etme bir sikintin yok bu arada kacinci haftadasin suan ?
Canim strese qirme Allah askina bak senin minik oqlan naisl toparladi kendini masaAllahbiraz fazla dinlenirsin olur biter daha onceden hep olcum yapiliyomuydu ?
Ben de onu sordum dün doktor sertleşme olursa gel deyince, birden karnın taş gibi olurmuş, kısa bir süre sonra yine gevşer normale dönermiş. Ama bebeğin bir yerde durmasından dolayı olan bir sertlik değil bütün karnında olursa sorun var dedi. Yoksa bebek bazen sırtını dayıyor belli bir yer çıkıntılı sertlikte oluyor ya da yemek yedikten sonra şişiyor falan onlar dahil değilmiş.
Zaten ilkinde cikmazsa ikincide bakmiyorlarmis diye biliyorum ama emin degilim tam da. Sana da gecmis olsun canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım baya sarsılmışsın. Ben de böyle oldum ikinci bebeğim olursa büyük konuşmayım ama tövbe yaptırmam galiba
Ay çok sevindim bunu duyduğuma. Hadi gözün aydın. İnşallah hiç bir şey kalmaz.ha bi de bagirsaktaki genisleme baya kuculmus,gayet iyi dedi.
Benim daha belli olmadı canım ama internetten bi bak istersen. Bu ölçüm deki değerler biraz daha farklı 50grdan.Kizlar seker yuklemesi sonucu birz yuksek cikti
Aclik 88
1 saat 140
2 saar 153 sinkiler nasldi doktor dahiliyeye gnderdi
Yok canım yarın sabah 10da çıkacakmış. Sağ ol sorduğun için:)
Zararı Yok mu acaba? Ben de watsons da satılan kaya tuzu vardı koltuk altı için yuvarlak yapmışlar, ondan aldım kullandım ama teri kesmiyor bir de yazın Ne de olsa çok terleyince o kadar etki etmedi mKızlar ne zamandır söylicem size unutuyorum. Deodorant kullanıyor musunuz?? Göğüse çok yakın oldğu için hem süt olayını düşündm hem de hamilelikte kimyasal diye kullanmak istemedim. Arkadaşın tavsiyesiyle şap kullanıyorum. Diğer adı sağ taşı. Hem terlemeyi azaltıyor hem koku yapmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok eskiler bilirmiş yenilerde pek bilinmiyor
Bana yaz çoktan geldi, bu hava bile afakanlar basıyor, herkes hırkayla oturuyor ben tişört ile terliyor ve yelpaze ile yelleniyorumHerkese günaydın... ya bu yıl yaz gelmeyecek galiba. İstanbul 'da cok yağmur yağıyor. Ayakkabılarım ıslandı, idrar yolları enenfeksiyonum tekrarlamasa bari
Zaten ilkinde cikmazsa ikincide bakmiyorlarmis diye biliyorum ama emin degilim tam da. Sana da gecmis olsun canım çok teşekkür ederim
Ay çok sevindim bunu duyduğuma. Hadi gözün aydın. İnşallah hiç bir şey kalmaz.
Benim daha belli olmadı canım ama internetten bi bak istersen. Bu ölçüm deki değerler biraz daha farklı 50grdan.
Adli tatil 20 temmuzda başlıyor canım ben Allah izin verirse 1 temmuzda izne ayrılacağım son 1 ay:)Çok saol cnmDuruşma için de kolay gelsin sana :) adli tatile bişey kalmadı galiba di mi? O zamana kadar çalışıcak mısın?
Amin canımInsallah cnm
Amin canımCanım çok geçmiş olsun allah yardımcısın olsun minik savaşçının ailesinede güç ve sabır versin .
Tok cnm boyle1. Saat neden 2. saatten yuksek tam tersi olmasin cnm
Internettn nasl cekcm cnmZaten ilkinde cikmazsa ikincide bakmiyorlarmis diye biliyorum ama emin degilim tam da. Sana da gecmis olsun canım çok teşekkür ederim
Ay çok sevindim bunu duyduğuma. Hadi gözün aydın. İnşallah hiç bir şey kalmaz.
Benim daha belli olmadı canım ama internetten bi bak istersen. Bu ölçüm deki değerler biraz daha farklı 50grdan.
canım o çileyi ben de çektim geçen ay. bir muhasebeci Kurum adına bir vatandaşın icra borcunu taksit yapmış adamdan yüklüce bi peşinat da almış.. benim imzamı atmış densiz. hayır bi de taklit etme zahmetinde bile bulunmamış karalamış resmen kağıdı. sonuç olarak sanki suçu ben işlemişim gibi 14 sayfa imza attım. sağ el neyse de sol el ayakta atarken çok zorlandım. ter attım resmen. sonra çömelerek atmaya geldiğinde yoook dedim imkansız atmam atamam. olmaz molmaz dediler ama kabul ettiler meecbur. sonra oturttular beni alçak sehpa verdiler onun üstünde attım. katip arkadaş çok yardımcı oldu sağolsun. keşke sen de söyleseydin eğilemem diye. Allah korusun bişey olsa hesabını onlar mı verecek. zorlasalar dilekçe verip kayda aldırıp şikayet edicektim. kurmuştum kendimi ama çok kararlı olmaz deyince kabul ettiler. suçu işleyen de atıcak değil mi dedim evet dedi. nerden anlaşılacak peki bu karalamanın kime ait olduğu dedim. kriminalden imza örneklerini inceleyip o anki kalp atım hzıını heyecanlanıp heyecanlamadığını imzayı değiştirme çabasına girip girmediğini daha aklıma gelmeyen 2 3 sayfa rapor geliyormuş. çok şaşırdım. o attıysa kesin çıkar ortaya dedi katip.???5 İnşaAllah senin imzanı atan da yakalanmıştır da imza örneği yazı örneği alınmıştır. eğer öyleyse sona yaklaştı demektir savcı. İnşaAllah ikimiz de kurtuluruz. seninle aynı düşüncelere daldım. bu dolandırıcılığı yapandan her pislik beklenir. uğraşmak istemedim ama kamu davası artık biz şikayetçi olmasak bile savcı karar verecekmiş dava ?5?????açıp açmamaya. inşaAllah el kadar beb?eyle adliye koridorlarında sürünmeyiz. off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?