2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hadi bakalim canim insaAllah bi sknti cikmadan vaktinde doqururuz hepimiz :) bosver ye ic yat keyfine bak uykusuz qunler kosturmacalar bizi bekliyo daha coook yoruluruz :)

Hmmm anladim canim hadi bakalim hayirli sonuclar alirsin insaAllah :):) haberdar et bizi :)

Süpersin canım maşallah doktorlarında tam t alemmiş canım .. ama sen yine biraz sınırla kendini canım .. doğum sonrası kilo vermekte bir dert

Kizlar seker yuklemesi sonucu birz yuksek cikti
Aclik 88
1 saat 140
2 saar 153 sinkiler nasldi doktor dahiliyeye gnderdi
Canım çok aşırı yüksek değil sınır zaten 140 bence diyetle kontrol altına alırsın içini ferah tut ve gelişmeleri bizimle paylaş lütfen

26+4.
ay bi panik oldum bi anda. zaten kendimi hic yormuyorum ama bundan sonra hic hic yormayacagim.
Cnm simdi soyle dusun 2.5 cm alti takip gerektirir 2 cm ile 1.5 cm arasi muhakkak mudahale gerektirir. 1 cm den sonra dogum basliyor zaten. Zaten diyelim ki 30. Haftada 2 cm oldu o zaman pesser halkasi diye birsey var rahimagzina konuyor cunku 22 den sonra dikis atmazlar... o halka da cok etkili zaten 36 37 ye kadar goturur dr unun titiz olmasi iyi birsey takip etsin de bir sikinti olmasin

Kızlar sinir oldum yine,, görümceme iftara geldik çocukları hasta yine grip hepsi daha önce de hastaydılar bize gelmişlerdi çocuklar dibimden ayrılmıyor hamileyim de ilaç kullanamıyorum bana yaklaşma dedim çocuk anlamıyor tabi annesinin yanında dedim annesi de hiç oralı olması kendisi de hiç dikkat etmediği için, yine aynısı oldu çocuk dibimde sürekli bişey demek de olmuyor ne yapsam bilemedşm

Cocuk yaklastikca sen uzaklas canim baska yolu yok annesi bisey demezse cocuk napsin...ne sorumsuz insanlar var ya cocuk hastaysa sen niye qittinki canim baska zaman qiderdin

Bana yaz çoktan geldi, bu hava bile afakanlar basıyor, herkes hırkayla oturuyor ben tişört ile terliyor ve yelpaze ile yelleniyorum nolacak böyle yaaaa. Halim beter.
Ben de çok terlemeye başladım 2 gündür, geçen ay yine bir dönem böyle oldu bir de normalde sadece adet dönemimden 1 gün önce olur ama terim de kokmaya başladı sanki ya da çok terlediğim için bana öyle geliyor çok rahatsız edici.

Ya bu bebislerin qunu qunune uymuyo qaliba 3 qundur nasil hareketliydi buqun tık yok esimde bikac qun ewde olmicak hastane uzak yakin olsa qittiydim simdiye yapma boyle cocuqummmm ben evhamli bi anneyim bak
Ben hareket etmeyince karnımı ki tarafından tutup sağa sola sallıyorum hafifçe, genellikle kız içeriden "huup valide insanın eviyle oyun olur mu" vuruşunu yapıyor mutlu oluyorum. Bazen de o tekme atsa da ben oyun oynamak için karnımın bir yerine bastırıyorum yine hafifçe çekince bastırdığım yere vuruyor. Ama her zaman da keyfi yerinde olmuyor çocuğun, her seferinde vurmasını bekleme yine de, sonra vurmazsa panik olma :)

Biraz sonra başım ağrıdı deyip kalkı, eve gidince de iyice elini yüzünü kolunu falan yıka, hatta banyo yap, sonra da bol limonlu ballı ıhlamur iç. Ben yanımda biri hapşurduğu zaman ya da hastaneye falan gittiğimde içim rahat etmediyse eve gelir gelmez tüm kıyafetlerimi kirliye atar iyice temizlenirim. Sen de mikrop kapmamışımdır diye düşün yine de önlemini al. Ne sorumsuz insanlar var ya, çocuğun hastaysa hamile kadını yemeğe niye davet ediyorsun.

Ayyyy canim o dokunduqum yere vurmasi yokmu cocuqun psikolojisini bozdum elim hep karnimda esim artik birak bebeyle uqrasma diyo eskisi qibi deqilim aslinda ya amannn nasil olsa oynar diyorum kendimi azicik cikolatayla odullendiriyorum bu bahaneyle

O kadar iyi anlıyorum ki hepimizin başında aynı şey galiba. Ya kızıyorum sonra niye kızdım ki çocuk melek gibi diyorum. Onlarda az değiller ama çok iyi kullanıyorlar yani. Bakalım sağ selamet geçseydi bu günler. Bizimki de herşeyi benden istiyor babanla oyna diyorum hayır diyor. Of ki ne of

Cocuk yaklastikca sen uzaklas canim baska yolu yok annesi bisey demezse cocuk napsin...ne sorumsuz insanlar var ya cocuk hastaysa sen niye qittinki canim baska zaman qiderdin
Hasta olduğunu bilmiyordum ki Can'ım, konuştukça anlaşılıyor hasta olduğu baştan bişey demiyor ki kadın, ben uyarınca bişe çocuğa bişey demiyor, çocuk nerden bilsin uzak durması gerektiğini annede bitiyor iş, anneleri rahat baya, 5çocuğu var zaten birinden biri hasta oluyor mutlaka

Kizlar seker yuklemesi sonucu birz yuksek cikti
Aclik 88
1 saat 140
2 saar 153 sinkiler nasldi doktor dahiliyeye gnderdi

Benim seker testimde ilki de ikincisi de yüksek çıktı maalesef. Doktor beni endokrinoloji bölümüne gönderdi. İkiz ve tup bebek olması nedeniyle genellikle karşılaştığımız bir şey dedi ve diyet verdi birde seker ölçüm cihazı. Her gün üç öğün öncesi ve sonrası ölçüm yapıyorum. Sürekli aç halde gibiyim şekerli her şey bütün hamur işleri pirinç patates havuç vs vs bi sürü şey yasak ama şükür şimdilik ölçümlerim iyi gidiyor eğer düşmezse insülin vurulmak zorundasın dedi doktor.
Sizin değerleriniz o kadar yüksek değil benim daha yüksekti diyetle kesin halledersiniz moral bozmayın.

Geçen bize geldiklerinde kaynanam da vardı çocupu 4/5kere uyardım kaynanam da hiç sesini çıkarmadı nezaketen bile olsa çocupu uyarır insan ya.. Daha düne kadar ateşi varmış ishalmiş, kadının umurunda düeil

Şu internet ah şu internet bildiğin bilgi karmaşası aslında hakikaten ya.. bazen bilgi sahibi olucak derken bildiğin cehalet de erdemmis moduna giriyor insan internet yüzunden

Kızlar midem çok feci yaniyor üç gecedir. Allahım insallah doğum pozisyonuna geçtiği icindir. Çok normal bu yanmalar biliyorum ama ilaç alaasim yok yatmaya çalışmak en iyisi galiba

Kizlar yaaa qecen qun doktor bana suyun sinirda deyince bole akinti tarzi bisye hissediyomusun dedi hani akinti deilde bole sivi qibi falan demekki sizinti olduqundan supelendi bende hayir dedim ama dunden beri bole aniden sanki akinti deilde sivi qibi bisey qeliyo su qibi Allah korusun kesede problemmi ciktiki yarin bi qitsemmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…