2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Emin olmamakla birlikte eczanede suyun gelip gelmediğini anlamak için stilan birşeyler var. Onlardan alabilirsin. Havuç suyu bebeğin suyunu epey artiriyormus. Ibrahim saracoğlu demişti. Ama havucun suyu diye ısrarla söylüyor. puresi yada kendisini yemek değil. İçtiğn su miktarını artirmakda kimi zaman suya etki ediyormus

Allah yrdımcımız olsun canım bunun birde doğum sonrası var allah bize sabır versin ...kardeş kıskançlığı nasıl olacak kafamda deli sorular bizimki şimdiden çok kıskanıyor

Bastan seni cagirmaması lazımdı zaten

Ya ben cok korkmaya basladim belirtileri var bende yarin sabah bi gidiyim doktora suya baksin bi tekrar icim rahat deil idrar yokken akinti yokken su tarzi biseyin gelmesi ne biliyim biraz once farkettim

Canım geçmiş olsun umarım şekerin her zaman iyi değerlerde olur üzmez senç pekş yaptığın diyet ikiz bebek beslenmesine mi uyarlanmış acaba tica etsem diyet listeni ve yasakları paylaşırmısın

Kızlar midem çok feci yaniyor üç gecedir. Allahım insallah doğum pozisyonuna geçtiği icindir. Çok normal bu yanmalar biliyorum ama ilaç alaasim yok yatmaya çalışmak en iyisi galiba
Gaviscon almazsan hayatta gecnez cnm bana da oldu evelsi gun bebek dönmus ondan muhtemelen... 1 gun kullandim gecti sukur gene olursa kullanacagim cunku ilacsiz gecmiyor maalesef

Kızlar midem çok feci yaniyor üç gecedir. Allahım insallah doğum pozisyonuna geçtiği icindir. Çok normal bu yanmalar biliyorum ama ilaç alaasim yok yatmaya çalışmak en iyisi galiba
Canım yatarken çift yastık kullan biraz olsun rahatlarsın ve mümkünse akşam sekizden sonra birşey yeme .birde mayalı hamur işi şeyler tüketme onlarda mideyi çok yakıyor

Ya ben cok korkmaya basladim belirtileri var bende yarin sabah bi gidiyim doktora suya baksin bi tekrar icim rahat deil idrar yokken akinti yokken su tarzi biseyin gelmesi ne biliyim biraz once farkettim
Alsense diye bir ped var internette satiliyor ondan edin. Bir de eczaneden amniquick diye bir test var onunla da anlasiliyor.

Canm yanlış anlamazsan bu kadar sinir olma derim. Evet senin hamile olduğunu bile bile hasta çocuğunu uyarmamasi doğru olmamış ama iftara davet edip belki seni bugün yemek yapma derdinden kurtarmak istemiştir. Ve kalabalık ailelerde illa hasta çocuk oluyor. Bizde kalabalık yaşadık biri olmazsa öteki mutlaka oluyor. Çocuk bunlar ondan ona geçerken çok çocuklu aileler genelde tüm kişi hasta çocukla geçiriyorlar.olacağın önüne gecilmez. Ben hasta komsuma kendim bile isteye yardıma gittim. Hiç de aklıma gelmedi ya hasta olursam diye. Allaha şükür de olmadım. Ama yakın temas kurmamak, aynı tabaktan yememek ,odanın sıkça havalandirilmasi sağlandığında çok da sorun olmaz diye düşünüyorum. Her bünye farklı tabi. Umarım kirilmazsin. Gorumcen iyi niyetle davet etmistir.

Canım yatarken çift yastık kullan biraz olsun rahatlarsın ve mümkünse akşam sekizden sonra birşey yeme .birde mayalı hamur işi şeyler tüketme onlarda mideyi çok yakıyor
Canm salata sanırım yakıyor beni iki gündür.yedikten iki saat sonra başlıyor ve yatana kadar mahvoluyorum. Normal dede 8 den sonra yemedigim için canm onlar sorun olmuyor da isteee salata beni mahvetti. Canimda istemişti napayim.hamurisi tatlı zaten mesafeliujz

Allah yrdımcımız olsun canım bunun birde doğum sonrası var allah bize sabır versin ...kardeş kıskançlığı nasıl olacak kafamda deli sorular bizimki şimdiden çok kıskanıyor
Amiin. İnsallah umduğumuzdam kolay geçer. 3 yaşında herşeyin farkında olduğundan şimdiden sizin zorluk başlamış. Bizimki henüz anlamıyor. Seviyor karnimi, bak bu oyuncak kardeşinin ,bu kıyafet sana artık küçük kardeşin doğup gelince ona goydorecehiz diyince kardeş kardeş diye çok seviniyor. Bazen severken şiddetli sever diye korkuyorum. Çok anaç ama cok da inatçı kizim. Allah yardım eder insallah. Ben oralarini düşünmüyorum açıkçası. Doğum zamanı napicaz kızımı nasıl bırakırım duyguları taşıyorum. Öyle bağlı öyle çok seviyor ki beni. Bugün eşim işten geldikten sonra oturduk. Allahım benim tepemde geziyor çocuk ya. Seviyor gel gel annem diye öpüyor. Kizim ben mi işten geldim babana git desemde nafilee.

Bendede arada salata sonrası oluyor canım haklısın

Gaviscon almazsan hayatta gecnez cnm bana da oldu evelsi gun bebek dönmus ondan muhtemelen... 1 gun kullandim gecti sukur gene olursa kullanacagim cunku ilacsiz gecmiyor maalesef
Bende insallah dönmüştür diye dua ediyorum canm. Umarım ondan dir. Bunları hep biliyorum ilacsiz geçmiyor eziyet oluyor ama iste ne kadar dayansam kar. Ama sanırım yarın alacağım.

Kaç aylık canım kızın . Evet bizimki herşeyin farkında o yüzdende kıskanıyor ama ben biraz rahatım babaya çok düşkün bizimkş bende mümkün okduğunca babaya devrediyorum parka baba götürüyor banyoyu baba yaptırıyor allahtan şimdi uyku kısmını da babaya devredeceğim. Doğumdada inşallah allah nasip eder herşey yolunda giderse buda normql olur zaten bir gece kalıyoruz hastanede babaanneye bırakacağız bizde

25 aylık canm. Ay sahaneymis sizde durumlar. Oğlum olunca bu saydığın çoğu şeyi bende eşime yaptıracağım. Ama kız çocuğu olduğu için banyo kısmı bende olur büyük ihtimal. Oğlumun çoğu sorumluluğunu ona vereceğim yoksa olmaz. Başta herşeyi üstüme alarak hata etmişim. Ama birazda mecbur oldu. Kizim hep emerek uyuduğu için babayı hiç istemedi. Hala da öyle gidiyor. Yanına uzanıp pispis salavat la uyututorum.Doğum sonrası insallah çok saarsilmadan atlatiriz. Deidigin gibi normal doğum olursa bir gece hatta dr a rica edip bir gece bile kalmamayi düşünüyorum. Sabahtan doğarsa akşama eve döneyim isterim

Ayy canım Sen böyle deyince bende korktum şimdi bizimki 28 de 1400 dü bende 10 kilo almıştım ama öyle çok bişe de yemiyorum yani ama muz Kaşar ve et çok yiyorum ayaklarımda ödem olduğu İçin protein ağırlıklı beslen dedi ay korktum ama ya doktor bana da böyle bi çıkış yaparsa moralim çok bozulurrr

Aynen bende öyle canım mümkin olduğunca erken taburcu olmak isterim. Bende herşeyi kendim yapıyordum ama hamileliğim başında dedim bu böyle olmaz sende artık bu çocuğu uyutacaksın karnını doyuracaksın parka götüreceksin ve banyosunu yaltıracaksın ikinci bebek gelince ben bebekle ilgilenirken çakışırsa büyüğüde sen idare edersin malum ben bir bebekle ilgilenebrm dedim oda severek yapıyor allahtan. Oğluyla zaman geçirmek hışuna gidiyor çok şükit uyku eğitimi verdiğimiz için onda sıkıntı yok kitap okuyup yatağına bırakıyoruz kendisi uyuyor. Ama bebekken altını değiştirmez di öz bakım yapmazdı eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…