2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@Sensitivewitch nasil bi duyqu ikiz annesi olmak yaaa bende cok isterdimmm mesela hareketlerini falan bizim hissettiqimizin iki kati hissediyosundur demi iki kalp atisi iki bebek ne quzel bisey Rabbim saqlicakla kucaqina almayi nasip etsin vaktinde
Duble evhamlanirdin o zaman

Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm

Hangi kan ilacini kullanmistin canim. Benim de 10 cikti günde 2 kez ic dedi doktor. 1 ayda mı duzeldi kanın. Ac karninamı ictin hep

Kızlar yeni dolapla karyolamız geldi, monte ediyolar şimdi. bi beşik işim kaldı çok şükür. Bi de tabi kıyafetler yıkanıcak ütülenicek. Pazar günü de kıvır zıvır alışverişine çıkıcaz. Kıyafet dışında hazır listesi olan varsa bi kez daha paylaşabilir miyiiiiz :))) tembellikten hala yapamadım, bi yandan da gidince aklıma gelir diye avunuyorum ama bu sefer de lüzumsuzları alıp lüzumluları unutma ihtimalim çok yüksek :)))

Cinselligi unuttum valla 8 aydir... bungee jumping gibi birsey benim icin suan

Kızlar bu kasılma nasıl oluyor benim bebeğim sabaha kadar hep hareket ediyor .yoksa bebek hareketi sandığım şey kasılma mı?
Bebek hareketiyle kasilmayi ayirt edersin cnm. Bebek hareketi ittirme kayma ve vurus gibi kasilma ise rahminin bir kosede avuc icine toplanmasi oluyor

Cnm enfeksiyon durumun gecmedi mi? Tekrar cok gecmis olsun hamilelikte bagisiklik sistemi savunmasizlasiyor maalesef...

bilmiyorum ki canim tam antibiyotik bitti geciyor dedim iyiyim dedim bogazim tekrar sisti aciyor. o yuzden bu sefer beklemeden gidiyorum doktora. enfeksiyon gecmediyse daha kotu olmadan...

Bende duydum nar suyunu arkadaş sakladın mı dedi inşallahbuluruz yazın ya
Biri de bir gün ağzı açık beklemiş maden suyundan vermiş birkaç damla onun da olmamış gaxı oda aklımda

Büyük gecmiş olsun dr ve hastahane tavsiyeleriniz bolumunde sanirim daha ayrintili bilgi verirseniz daha cok kisiye ulasir bu durum. Mutlaka gerekli yerlere sikayetlerinizi yapiniz. Rabbim acil sifalar versin

İyi gunlerde kullanin cnm ne heyecanli degil mi?

sabah saglik ocagina gittim,seker yuklemesi icin. doktor 50 gr. olsa yapiyoruz ama 75 olunca yan etkiler olabiliyor,hastanende yaptirsandaha iyi dedi. neyse hastaneye gittik. aç karna ilk kanı verdim. 75 gr.lik icecegi ictim. 1 saat bekleyip 2.yi verecektim 40 dk. sonra falan bas donmesi ve mide bulantisı basladi. hemen acile götürdüler ve yatirdilar. 2 saat orda yattim da kendime geldim. 2.ve 3.kani da verip eve geldik. sonuclar 3te cikacakmis. insallah iyi cikar.

Hayırlı olsun bebeğinin esyalari canm. Sağlıkla huzurla kullanin

Hastane çantama şunları koyacağım insallah unutmazsam
Kendime pijama
gecelik
Çıkışta giyeceğim kıyafet
Terlik
Havlu
Çarşaf yastık yüzü
Ped
İc çamaşır,emzirme atleti
Emzirme onlgu
Göğüs yrasi olabilir diye krem

Bebeğim için
3t akım kıyafet
3 citcitli
Çorap
Bez ,pamuk
Zemzem hurma
Çarşafı battaniyesi ve havlusu olur
Oto koltuğu

Kiizmda zemzem ve hurma sürdük ağzına. Sunnettir diye uyguladık. Bir hafta içinde akika kurbanını kestirdik. Bu kez oğlan oldugu icin sacli olursa bir traş da ederiz. Allahım nasip etsin vaktinde kucagimiza almayi

Pijama bir tane yeter mi iki mi almak lazım bide biri gecelik tarzı mı olsun iki olacaksa bi pijama takımı alacam da ikinciye karar veremedim
Saçını bende kestirecem bir hafta içinde kestirmek lazımmış nasıl kıyacam bilmiyorum ama kesilecek artk

neden kestirmek gerekiyormus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…