2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben pijamayı üçlü takım alayım geceliği tek parça alayım en mantıklısı o gibi pijamanın üstünü geceliğe de kullanırım

Aynen bi çeyrek altın diyorlar göz kararı faydalı diye duydum bende saçı kestirmek ilk hafta kestirin diyorlar bide kesilsin aman zararı olmaz da nasıl kesilecek canı yanar mı derdine düştüm :)

Canım ben de aynı fikirdeyim. Eşimi ikna edicem bir şekilde. Mutlaka sünnet kıyafeti giysin, oyuncak alalım, gezdirelim, onu yaşasın diyor. Dediğin gibi büyüyünce ufak bir tören yapılabilir. Artık doğumdan sonra tekrar konuşcaz onu, şuan kendi düşüncesinde baya istekli :)

Çok saol cnm,, bazılarını cidden unutmuşum.. oda termometresi hayatta aklıma gelmezdi mesela ki banyo için falan çok kullanmıştık. Bu arada ağız bezi göremedim ben listede. Onu da unutmamak lazım. Çok rahat oluyor..

Kuzenimin oğlu 9-10 yaşında falan bu sonbaharda sünnet düğünü olacakmış ama çocuğu doğduğu zamanlarda sünnet ettirdiler. Sırf çocuk hevesini alsın diye yapıyorlar düğünü de. Bana gayet mantıklı geldi, gerçi mantıklı gelen sünnet düğünü fikri değil ama işte heves falan diye yapılabilir.

Wala ikinci ama hasta çamaşırını bile unutmuşum mesela :) iyi oluyor paylaşmak gerçekten. Saol cnm :) hepsi gerekli yazdıklarının, hiçbirini çıkarma bence de ; bir de sterilizatör tavsiye ederim bütçe ayırdıysan. Ben de daha alamadım ama fırsat kalırsa alıcam inşallah. İlkinde epey işe yaramıştı.

Hayırlı olsun bebeğinin esyalari canm. Sağlıkla huzurla kullanin

Amin,,, çok saol cnm... yerlerini beğenmedik tekrar düzenledik şimdi eşimle odayı. Oyuncakları vs de yerleştirdikten sonra çekicem fotosunu. İki dolap garip olur mu odada diye düşünmüştüm ama pek garip olmadı sanki :)

bizdede durum tam tersi ayıptır söylemesi benim hormonlar tavanda ama eşim korku psikolojisinde oldu hep aman bişe olacak diye babalık psikolojisi midir nedir bu anlamadım.bu saatten sonrada ben ağırlaştım artık bizde ev arkadaşı gibi olduk anlicağın
:) tamam tavsiyeni dikkate alıcam :)

hayırlı olsun canımmm güle güle kullanın :) bizim de yarın geliyoooo sen de çilekten almıştın sanırım öyle hatırlıyorum nasıl beğendin mi

Çok saol cnm,, sen bitirmiştin bu işleri galiba di mi? Yıkamaya geçtin mi?
evet canim bizim odayla ilgili bir tek hali ve lamba alma isi kaldi. gectigimiz hafta annemle ablam geldi. onlar burdayken yikadik utuledik kiyafetleri. ama mobilyalarin kokusu hala cikmadigi icin bebisin odasini yerlestiremedim. ayri bir yere koydum katlayip.

Geçmiş olsun b3n de 50 lik içtiğim zaman öyle oldum eşim zor tuttu bayılıyordum tam 50 dk sonra olmuştum şükür kusmadan aldılar kanı kusunca geçersiz sayılıyormuş. Yalnız 50likten sonra bana 100 luk yapıldı onda bu etkiler olmadı ona da anlam veremedim. İnşallah sonuçlarıniz iyi çıkar..

canım inşallah iyi çıkar kötü düşünme

Sterilizatör için hep boşuna yer kaplayan gereksiz bir şey dediler okuduğum yerlerde, galiba ilk kez önerildiğini okuyorum o yüzden onu hiç eklememiştim. Mama ısıtıcı olarak bir şey almayı düşünüyorum ama bunu da bir araştırırım olmadı ikisi bir arada olarak alabilirim. Teşekkürler :)

İnsan her şeyi unutuyor ya, daha hamileliğimiz bitmedi ben ilk tekmeler hangi haftalar arasında bekleniyordu onu unutmuşum geçen gün. Bir şey anlatacaktım o da gerekli bir bilgiydi ama düşün düşün bulamadım. Halbuki kaç zaman onu bekledim hevesle, defalarca konuştuk burada ama daha üzerinden 10 hafta geçmeden unuttum bile. Bir de senin üzerinden 3 yıldan fazla geçmiş, gayet normal bence unutmak :) O yüzden listelerimizi bağrımıza basalım :)

İhtiyaç olunca hiçte garip olmaz cnm. Bakalım odasina bebisin

yapilmasi gerekiyorsa yapariz tabi biz de. altini da dedigin gibi ceyrek olabilir:)
peki yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?
dogduktan ne kadar sure sonra yapiliyor bilmiyorum ama.
kizlar bildigim kadariyla yeni dogdugu gibi yapilmasini onermiyorlar belli bir sure gecmesi gerek. doktoruma sormustum ama yanlis hatirlamiyorsam 1. aydan sonra demisti. kuzenim 4. ayda yaptirmisti. bebek hareketlenmeden once yaptirilmasi tavsiye ediliyor cabuk iyilesmesi acisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…