2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cinsellik konusulmus kizlar özel durumlari olanlar disinda eğer bi sıkıntı yoksa normal doguma faydalı yapabilirsiniz

Hicbisey almadım.teyzem aradı sabah iki takım hastane çıkışı alicam alma dedi ben hala küvet bakım seti gecelik tek aklım okadar çok yapılacak şey vardıki bu ara bebise sıra gelmedi

Cinselligi unuttum valla 8 aydir... bungee jumping gibi birsey benim icin suan
Ilahi arch2401 jumping gibi demek bildiqin asker arkadasi olduk yani benden once uyuyo ayri oturuyoz falan insaAllah soqumazlar boyle boyle amannn bizde onlarin cocuklarini tasiyoz keyfimizdenmi yaklasmiyoz yani

ne zaman geldi canim mobilyalar?

cok sagol canim.
bana da ozellikle kusma oldu mu diye sormasinin nedeni o demekki.
ben de cok fena oldum bir anda ama yatinca kendime geldim. sana da gecmis olsun. sen diyet yapiyordun sanirim degil mi?
benim de sonuc cikti ama doktor daha aramadi yorumlamak icin. bekliyorum.

Ilahi arch2401 jumping gibi demek bildiqin asker arkadasi olduk yani benden once uyuyo ayri oturuyoz falan insaAllah soqumazlar boyle boyle amannn bizde onlarin cocuklarini tasiyoz keyfimizdenmi yaklasmiyoz yani
Yok cnm niye sogusunlar. Kücük bir tavsiye ayri ayri uyumayin ve beraber banyo yapin cinsellik yasak ama her yonuyle degil sonuçta :) ufak tefek atraksiyonlar yapilabilir

Yok cnm niye sogusunlar. Kücük bir tavsiye ayri ayri uyumayin ve beraber banyo yapin cinsellik yasak ama her yonuyle degil sonuçta :) ufak tefek atraksiyonlar yapilabilir
Aynen unutturmayin.kendinizi ben hamile olunca daha bi bakimli olmaya özen gosteriyorum bu kendimi.daha iyi hissetmemi sagliyor ve seviyorum zaten süsü hormonlar istila etmeye calisiyor yoksa vucudumu

Kızlar , siz kahvaltıda sucuk yiyiyor musunuz? pişmiş tabii.bana zararlı dediler diye hiç yemedim.ama az yesem nolur:)
Ben normalde hiç yememiştim salam, sosis, sucuk falan ama 2 hafta önce pizza yaptım ve bir tepsisinde sucuk vardı, dayanamadım yedim 2 dilim. Ama genelde yememeyi tercih ediyorum içine katılan şeyler neler bilmediğim için.

Benim adam da baya bi yanasmadi bana korkusundan tabi benim hormonlar tavan yapmisti ama bu aralar hiç te korkmuyo valla :))dr sıkıntı yok dedikten sonra benim için yoktur
Ya aslinda benim problemim baska ben evlendikten sonrada bu iliski durumu cok zor oldu tam yeni yeni oturttuk sayilir ondada hamile kalmisim suan tekrar basa dondu olmuyo kasiyorum kendimi

İnşallah sorunsuz sonuçlar olur canım bu kadarla geçti gitti dersin.
Ben evet diyet yapıyorum gözümden pastalar börekler tatlılar geçerken zor oluyor ama her şey bebeklerimiz için bu kadar zor edinmişken bunlar çok katlanilabilir durumlar oluyor

Biri sormuştu takip ettiğimiz konuları sol üstte izlenen konular var oradan görebilirsiniz okunmamış konular çıkıyor ama altta takip ettiğiniz bütün konuları görebilirsiniz

Kızlar , siz kahvaltıda sucuk yiyiyor musunuz? pişmiş tabii.bana zararlı dediler diye hiç yemedim.ama az yesem nolur:)

Bende çok yememeye çalışıyorum sadece bir kere mangalda denk geldim arkadaşlarla onda bir dilim yedim. Emin olamıyorum içindekinden bir de tavuk tüketmiyorum onda da organik desede emin olamıyorum ne biliyim..

İyi gunlerde kullanin cnm ne heyecanli degil mi?

Evet cnm, çok saol. şimdi baya baya heyecanlı olmaya başladı işte :) somut şeylere dönüştükçe az kaldığını anlıyor insan :)
Ayy ne güzelll heyecanlar bunlar :) bizimde 2 hafta sonra gelecek ..
güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah
Amin cnm,, hepimize inşallah :) şarküteri iyi değilmiş bu arada,, ama ben de bir iki kez pizzada kaçırdım. Az yemekten bişey olmaz bence ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…