2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bende aynı fikirdeyim doğunca yaptırmak sonra da büyüyünce kıyafeti gezisi vs olur. Benim arkadaşlarımdan bebek 15 günlükken yaptıran da var çok memnun kaldılar. Çok kolay oldu diyorlar. Ben o kadar küçük yaptıramam zaten bebeğin belli bir kiloyu geçmesi gerekiyormuş yapılması için ama ilk altı ay içinde kısmetse yaptıracağız babasını da ikna ettim. Erkekler ilk etapta bu konuya daha maneviyat yonunden bakiyorlar ama bir sure sonra fikir degisiyor daha faydali bir sonuc alacaklarini goruyorlar. Sende edersin bı süre sonra

Hatırlasın da hayatında bi travma olsun mu diyor :) korkuyor çocuklar ya bide 2-6 yaş arası da yapılmıyor 6 da büyük oluyor korkar yazık

hayırlı olsun canımmm güle güle kullanın :) bizim de yarın geliyoooo sen de çilekten almıştın sanırım öyle hatırlıyorum nasıl beğendin mi

Bizim de pazartesi gelecek cilek agustos annelerini sirayla geziyor. Herkes guzel gunlerde kullansin insallah... heyecan sardı beni sanki küçük çocuğum da bayramlık almış gibiyim bakalım koku ne kadar zamanda çıkacak eşyaların çoğunu yıkadım az kaldı ama utulemedim odanın kokusu çıksın hemen ütüleyip yerleşelim diye sabırsızlanıyorum..

Bilmiyorum da evt bizim cocuklugumuzda da öyleydi eyup sultan a goturulur kiyafeti asasi alinir dugun yapilir... ama şimdi dusunuyorum da ne kadar cifte standart bir durum... çükü kesiliyor erkeklige adim atiyor diye hediyeler altinlar kutlamalar... oysa kız cocuk âdet oldugu zaman sanki utanilacak birsey gibi saklanir hatta kendi adima berbat bir gun gecirdigimi hatirliyorum o gün...

Bende 4-6 arası düşünüyorum şimdilik çok hareketlenmeye başlamadan hallederiz inşallah

Bizim ülkemizde kadın erkek çifte standardı daha çocukluktan başlıyor maalesef oğlum amcalara pipini göster bunun ilk örneği kimse kızım aç bakalım vajinani der mi bebeğine... ama erkeklere diyorlar daha o noktadan var bir alt mesaj maalesef...

bende çok heyecanlıyım anlatamam sürekli çileğin sitesine girip girip bakıyorum hayal ediyorum nasıl olacak diye bide odasını tam bitirince resim çekilmek istiyorum onun hayali var bende :) ben daha eşyalarını yıkamadım oda gelsin öyle başlicam çok heyecanlıııı gece uyuyamam şimdi

Evt kesinlikle ! Ama bu dusunceleri bizler degistirecegiz insallah

güzel fikirmis ama ağustosta nar biraz zor maalesef

kızlar bir yurtdışı tatilimde, ingilterede tv de "every born one minute" diye bir program vardı, baya bildiğin baştan sonra doğum sancısı ve yaşananları, doğumu gösteriyorlar. aklımda kalmış, az önce açıp bir bakayım dedim de bana bir heyecan bir stres bastı ki sormayın
ama o bebek ile annenin ilk karşılaşma anı, bebeğin ilk ağlama sesi, bildiğin ben de ağladım
ay nasıl doğuracağım diye düşündüm biran, bir de o anki duygular bir çalkantı içindeyim.. karnımdayken iyiyim sanki ben yaa
hayırlısıyla ve zamanında güzel doğumlar nasip etsin allah hepimize

hangi marka?

Kızlar , siz kahvaltıda sucuk yiyiyor musunuz? pişmiş tabii.bana zararlı dediler diye hiç yemedim.ama az yesem nolur:)

Ayy ne güzelll heyecanlar bunlar :) bizimde 2 hafta sonra gelecek ..
güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…