2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende kasap sucugünü güvenilir yerden alıp diğerlerine yanasmiyorum. Tavuk bir iki kez yedim herhalde bu hamilelikte. Yoğun hormon var illa organik bulmak lazım. Onunla da uğraşması zor. Yerine et balık yemek daha kolay açıkçası. Çilek ve mısır da yoğun hormon oluyor diyorlar onlardan da uzak duruyorun

Evet cnm bence de liste kesinlikle şartmış :) sterilizatör içinse bence şöyle düşünüyorlardır, zaten yıkayıp koyuyoruz, ne manası var gibi... ama ben öbür türlü kaynatmadan hayatta kullanamam,,, bi tencere su kaynat, içinde beklet, elin yana yana çıkar et vs uğraşmaktansa bence makine çok daha pratik ve insanın içi rahat ediyor. Emziği diş kaşıyıcısı vs de hep birlikte kaynıyor bi güzel :) yalnız bu defa ben de hem sterilizatör hem de biberon ısıtıcı olandan istiyorum.. bari bi taşla iki kuş olsun :)

Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))

Eklentiler

• IMG_3828.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_3829.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3830.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 86
Canim bwnde ayno sorunu yasiyorum suanda inan seni cok iyi anliyorum ama ben ayni mahalle içinde yer degistirwcehim. Babam cok hasta ona takin olmak acisindan ve evim eski diye degisicem. Doguma gelince ne desek yalann. Eger sezaryense sorun olmaz gününde rahat gider dogumunu yaparsin ama normal dogumda herkes farkli suyun aniden gelir. Gece yarisi sancin tutar yada sancin varken trafikte takılıp kalirsan zor olabilir. Ben araba tuttugu için normal dogumumda yarim saatlik yyolu bile gidemem. Zaten sancimi biraz evde cekiyorum birkac saat kala gidyorum hastaneye bakalim bunda nolcak. Rabbim kolaylik versin sana

geçmiş olsun o zaman cnm :) sen bitirmişsin asıl işi,, darısı başımıza :)))

Aynen bi çeyrek altın diyorlar göz kararı faydalı diye duydum bende saçı kestirmek ilk hafta kestirin diyorlar bide kesilsin aman zararı olmaz da nasıl kesilecek canı yanar mı derdine düştüm :)
Yok kız niye canı yansın :)) babası yatıracak makineyle kesecek ilk aylar aşılar kan almalar ne çileler çekiyo yavrular bunu hissetmez bile :)

doktordan ciktim az once. neyse ki gecen sefer gittigim doktora gidebildim yine, bogazimdaki enfeksiyon gecmis bundan sonrasi kendi kendine iyilesecekmis. ilac vermedi

ne zaman geldi canim mobilyalar?

15 nisanda geldi canim. tam 1.5 ay oldu hala kokuyor. evet azaldi ama bu sekilde imkani yok yerlestiremem durabildigi kadar duracak artik

Kızlar , siz kahvaltıda sucuk yiyiyor musunuz? pişmiş tabii.bana zararlı dediler diye hiç yemedim.ama az yesem nolur:)
Maalesef ben yiyorum cips kahve sucuk napim mm. Azda olsa yiyorum ve simdilik hiç sorun yok. Bebisde iyi şükür. Inan hayatimizda o kadar zararlı seyler varki ucundan azcik :)

hayırlı olsun canımmm güle güle kullanın :) bizim de yarın geliyoooo sen de çilekten almıştın sanırım öyle hatırlıyorum nasıl beğendin mi

Çok saol cnm,, evet çilekten,, zaten aynı takımın parçalarını aldığımız için beğenmeme şansımız olmadı tabi ama şöyle söyleyeyim çilek herzamanki gibi tam söylendiği gün teslim etti, yine pırıl pırıl kusursuz monte etti gittiler ve yine hemen hemen hiç kokmuyor, hatta sildik ve şu an hiç kokmuyor. O yüzden memnun kaldık bi kez daha :) darısı başına inşallah :)

Neyle sildin cnm? Soda denedin mi?

Maalesef ben yiyorum cips kahve sucuk napim mm. Azda olsa yiyorum ve simdilik hiç sorun yok. Bebisde iyi şükür. Inan hayatimizda o kadar zararlı seyler varki ucundan azcik :)

Ben de yiyorum cnm,,, kötü örnek olmayayım tabi, yani öyle her gün falan değil ama canım istediğinde yiyorum arasıra...

Emzirme sutyeni mi yoksa atleti mi daha kullanışlı olur hanımlar?
İkisinden de edin bence. Sütyen in şöyle bir sıkıntısı var. Önden açılan birşeyle emxirmiyorsan yukarı sıyırdığında bel fazla açıkta kalıyor ve üşüyebiliuor. Gerçi yaz bebeği bunlar ve kışın da evi hamama çevirecek kadar açıcaz kombileri ama al sen yine de :)) misafirin yanında falan o şekil emzirmek de abes kaçıyo.

geçmiş olsun o zaman cnm :) sen bitirmişsin asıl işi,, darısı başımıza :)))
valla iyi ki bitirmisim nefes alamiyorum. 2 adim atiyorum belim agriyo falan. bide bu ara kalcam aciyor yururken. yeni yeni seyler cikmaya basladi :)) hic ugrasamazmisim sicaklarda. darisi basiniza :))

Emzirme sutyeni mi yoksa atleti mi daha kullanışlı olur hanımlar?
İkisinden de edin bence. Sütyen in şöyle bir sıkıntısı var. Önden açılan birşeyle emxirmiyorsan yukarı sıyırdığında bel fazla açıkta kalıyor ve üşüyebiliuor. Gerçi yaz bebeği bunlar ve kışın da evi hamama çevirecek kadar açıcaz kombileri ama al sen yine de :)) misafirin yanında falan o şekil emzirmek de abes kaçıyo.

Neyle sildin cnm? Soda denedin mi?

once duru su ile sildim kaba kirini. sonra beyaz sabunlu su ile sildim. sonra tekrar duru su. en son sirkeli su ile annemler sildi. bana misin demiyor :))) soda derken, maden suyu dimi? onu duymamistim koku mu aliyormus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…