2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Iyi cnm gecmis olsun

valla iyi ki bitirmisim nefes alamiyorum. 2 adim atiyorum belim agriyo falan. bide bu ara kalcam aciyor yururken. yeni yeni seyler cikmaya basladi :)) hic ugrasamazmisim sicaklarda. darisi basiniza :))
Kalca agrisi varsa Magnezyum kalsiyum takviyesi lazim o zaman cnm sen dr una bir danis

Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))
Oda cok guzel olmuş ama Ayse isyan edebilir :) odamin yarisi isgal altinda diye

Ya aslinda benim problemim baska ben evlendikten sonrada bu iliski durumu cok zor oldu tam yeni yeni oturttuk sayilir ondada hamile kalmisim suan tekrar basa dondu olmuyo kasiyorum kendimi
Tam evhamli hatun olmuşsun sen ya :))kıyamam sana ama korkunun ecele faydası yok bunu da unutmamak gerek :))

Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))
Gayet güzel olmuş bu takımı ben de çok beğeniyorum çok sade. Güle güle kullasin kızlar. Bence hiç de kötü olmamış. Odalarını ayirirsiniz belki ilerde hem.

Oda cok guzel olmuş ama Ayse isyan edebilir :) odamin yarisi isgal altinda diye
Saol cnm,, garip bi şekilde kabullendi gibi :) istemiyorum gelmesin dolap diye sızlanıyodu aslında :)) ama karyolasının altına alt karyola geldi bi de, onda yatmak istiyo ısrarla :) gerçi kardeşi 2 seneden önce yatamayacağı için sıkıntı olmaz heralde :)

Kabullenir cnm hele bir dogsun bir bakmissin senden cok sahipleniyor :)

Canım merhaba ben ilk oğlumda sünneti 3.5 aylıkken yaptırdım çokta memnun kaldım doktor özellikle en az 2 ay beklenmeli pipi şekillenmeli demişti ve ilk yenidoğan dönemi zaten zorlu bir süreç bebek doğumdan yorgun çıkıyor yeni dünyaya adapte olmaya çalışıyor sarılık vs onlar atlatıldıktqn sonrq daha uygun demişti. Bizimkide zaten 3 kg altında doğdu ve sarılık vardı sünnete uygun değildi yani şartları şimdi bu bebeğimde erkek inşallah onuda 2. Aydan sonra yaptırmayı düşünüyoruz allah nasip ederse

Gayet güzel olmuş bu takımı ben de çok beğeniyorum çok sade. Güle güle kullasin kızlar. Bence hiç de kötü olmamış. Odalarını ayirirsiniz belki ilerde hem.
Teşekkür ederiz cnm,, gözüm alışmadı daha benim heralde, hala bi oradan oraya taşıtasım var :) ama sade bi takım gerçekten,, uzun süre de kullanırlar diyoruz çalışma masasını da (odada yer bulup!) ekleyebilirsek :))))

Kalca agrisi varsa Magnezyum kalsiyum takviyesi lazim o zaman cnm sen dr una bir danis

sorucam canim kontrole gidince. ama agri degil de sanki ters bir hareket yapmisim gibi adim atarken aciyor kuyruk sokumu hizasinda popomun az ustu oralarda bir yer ne guzel tarif ettim

Merhaba kızlar. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür 1.500gr olmuş kuzucum. Ayak parmaklarını emiyordu:)Tek sorun duruşu. Yan duruyor. Dönmez doğuma kadar böyle kalırsa sana çok rahatsızlık verir ve bi ihtimal keseyi yırtabilir erken doğum olabilir dedi. Ama çok hareketli bi bebek döner diye tahmin ediyorum dedi. Umarım döner bebişim.

amin canim insallah.

aynen oyle canim,her sey onlar icin. saglikla sihhatle dogsunlar da gerisi onemli degil.
senin ikizdi sanirim degil mi? biz de 2 embriyo koydurduk,ikiz olsun diye ama biri oldu. cok sukur bin sukur rabbime. allah hepsine saglik versin.

Biraz sıkışık olur belki diğer odayı da çalışma odası yaparsınız kızlara, boş bir odamız var demiştiniz ama. :)

İnşallah döner canım daha zaman var sanki.

Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim

Ilahi arch2401 jumping gibi demek bildiqin asker arkadasi olduk yani benden once uyuyo ayri oturuyoz falan insaAllah soqumazlar boyle boyle amannn bizde onlarin cocuklarini tasiyoz keyfimizdenmi yaklasmiyoz yani
Doğumdan sonra ne kadar süre uzak kalınır acaba Can'ım? Lohusa depresyonu faln uzar mı dersin 40günden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…