- 29 Ocak 2017
- 4.537
- 8.649
- 158
Biberonu her defasında kaynatmak yada sterilize etmek gerekir mi sizce? Haftada bir falan mı yapılırEvet cnm bence de liste kesinlikle şartmış :) sterilizatör içinse bence şöyle düşünüyorlardır, zaten yıkayıp koyuyoruz, ne manası var gibi... ama ben öbür türlü kaynatmadan hayatta kullanamam,,, bi tencere su kaynat, içinde beklet, elin yana yana çıkar et vs uğraşmaktansa bence makine çok daha pratik ve insanın içi rahat ediyor. Emziği diş kaşıyıcısı vs de hep birlikte kaynıyor bi güzel :) yalnız bu defa ben de hem sterilizatör hem de biberon ısıtıcı olandan istiyorum.. bari bi taşla iki kuş olsun :)
Merhaba canım gözün aydın maşallah ne güZel gelişme inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.. inşallah döner canım bebişinMerhaba kızlar. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür 1.500gr olmuş kuzucum. Ayak parmaklarını emiyordu:)Tek sorun duruşu. Yan duruyor. Dönmez doğuma kadar böyle kalırsa sana çok rahatsızlık verir ve bi ihtimal keseyi yırtabilir erken doğum olabilir dedi. Ama çok hareketli bi bebek döner diye tahmin ediyorum dedi. Umarım döner bebişim.
valla iyi ki bitirmisim nefes alamiyorum. 2 adim atiyorum belim agriyo falan. bide bu ara kalcam aciyor yururken. yeni yeni seyler cikmaya basladi :)) hic ugrasamazmisim sicaklarda. darisi basiniza :))
Biberonu her defasında kaynatmak yada sterilize etmek gerekir mi sizce? Haftada bir falan mı yapılır
Merhaba kızlar. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür 1.500gr olmuş kuzucum. Ayak parmaklarını emiyordu:)Tek sorun duruşu. Yan duruyor. Dönmez doğuma kadar böyle kalırsa sana çok rahatsızlık verir ve bi ihtimal keseyi yırtabilir erken doğum olabilir dedi. Ama çok hareketli bi bebek döner diye tahmin ediyorum dedi. Umarım döner bebişim.
Aaa babalar cok kıymetli tabi ki :) o iş biraz zor olacaktir
Doğumdan sonra ne kadar süre uzak kalınır acaba Can'ım? Lohusa depresyonu faln uzar mı dersin 40günden
Doğumdan sonra ne kadar süre uzak kalınır acaba Can'ım? Lohusa depresyonu faln uzar mı dersin 40günden
Bende de oluyor canım yürüken birden bi agrı oluyır sonra geçiyor.magnezyumunu içmeyince oluyor.şimdi düzenli içiyorum olmuyor.sorucam canim kontrole gidince. ama agri degil de sanki ters bir hareket yapmisim gibi adim atarken aciyor kuyruk sokumu hizasinda popomun az ustu oralarda bir yerne guzel tarif ettim
Çok güzel olmuş gayet de güzel duruyor. Güle oynaya kullansın cimcimeler :)Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))
Amin cnm,, benim de annem yazlıkta, bu işler de öyle kadınla falan yapılıcak gibi değil... kız zaten evde temizlik varken ayrı bi çıldırıyo... bu kadarını bile nasıl bitirdik bilmiyorum gerçekten... Allahtan dönüyo annem pazara kadar, sen yıka kurut ben ütülerim dedi, yoksa başedemem mümkün değil... dediğin kalça ağrısı bende de başladı, zaten günlerimiz yakın, normal demek ki :)
Bende de oluyor canım yürüken birden bi agrı oluyır sonra geçiyor.magnezyumunu içmeyince oluyor.şimdi düzenli içiyorum olmuyor.
doktordan ciktim az once. neyse ki gecen sefer gittigim doktora gidebildim yine, bogazimdaki enfeksiyon gecmis bundan sonrasi kendi kendine iyilesecekmis. ilac vermedi
15 nisanda geldi canim. tam 1.5 ay oldu hala kokuyor. evet azaldi ama bu sekilde imkani yok yerlestiremem durabildigi kadar duracak artik
Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))
Belki mama vermezsin bu sefer gerek kalmaz. Doğumdan sonra mı baksan sterilizatöre.Yok cnm her defasında kaynamalı,,, zaten mama bi iki saat bile kalsa, bi gece bile yıkayamasan (ki bebekle çoğu zaman yıkayamıyosun onu uyuturken kendin de uyuduğun için), berbat kokuyor. Yani insan onu öyle görünce kaynatmadan duramaz zaten :) o yüzden 2-3 tane biberon bulundurduk biz hep, bazen gerçekten hali olmuyor insanın... bir de bu dr browns un aparatı da var iki parça.. bir sürü kıvır zıvır... O yüZden makine daha kolay gelmişti bana...
biz kendi uretimini yapan mobilyacidan aldik canim. yani yaptiracaksaniz ciddi koku oluyor. ama eger seri uretim yapan buyuk firmalardan alacaksan daha az koku oluyor belki de hic olmuyordur A AysheDuru oyle demis :)o kadar surdu mu yaa
ben de cok gec olmadan alayim bari. bayramdan sonra alacaktik,gec olacak sanirim.
Belki mama vermezsin bu sefer gerek kalmaz. Doğumdan sonra mı baksan sterilizatöre.
Ben de 8. Haftada kalp atışı durdu diye bir düşük yaşadım ama bahsettiğiniz genetik testlere hiç bakılmadı bendeTabi bir de hangi genin heterezigot oldugu da onemli mesela leidenV heterezigot da olsa homozigot da olsa tehlikeli... bir de lupus fln onlarada da bakiliyor.
Biraz sıkışık olur belki diğer odayı da çalışma odası yaparsınız kızlara, boş bir odamız var demiştiniz ama. :)
İnşallah döner canım daha zaman var sanki.
Cnm iki uc dusukten once devlet serklaj bile yapmiyor kaldi ki kan pihtilasmasini arastirsin... maalesef serklaji bile ozelde yaptiriyor insanlarBen de 8. Haftada kalp atışı durdu diye bir düşük yaşadım ama bahsettiğiniz genetik testlere hiç bakılmadı bendeve doktor da aspirin falan vermedi bana, şimdi bir soru işareti oluştu kafamda. Maşallah şimdiye kadar iyi bebek de ben de ama kullanmak lazım mıydı, risk mi almış olduk acaba. İlginç yaa bu davranış biçimi de, illa birkaç düşükten sonra mı araştırmak lazım. Bir bebek o kadar mı önemsiz tıp literatüründe. Anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?