Kızlar @SUU arkadasimiz icin salavat i tefriciye ye basladik konumuz hayatin icinden topiginin dualarimiz sizinle bolumunde linkini de atiyorum herkes bir el versin muhakkak ben 100 adet okuyacagim herkes elinden gelen kadar okuyup oraya yazarsa guzel olur 4444 adet toparlayacagiz insallah
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/agustos-2017-annelerinin-dua-topigi.1011729/
gule gule kullansinlar canim:)
dolap 135 cm. mi?
40 qun zaten kanama oluyo canim ozamanda yasak diye biliyorum yani dini açidan qunah ama.bazi kadinlarda hic kanama olmazmis ozaman serbest olabilir buyuk ihtimalDoğumdan sonra ne kadar süre uzak kalınır acaba Can'ım? Lohusa depresyonu faln uzar mı dersin 40günden
Tek yasak olan biz değilmişiz bizimde ilk günden itibaren yasak eşimle kanka Naber diye konuşuyorum artık Adamlara yazık vallaYasak cnm yasak
bizde cok esya yok heralde tek postada yikadim ben kiyafetleri. gunduz yikadik kurudu gece de utulediler. bide iste temizlenmesi gereken bebek arabasi anakucaginin kumaslari falan var. siz onlari yikiyor musunuz ilk kullanimdan once?
ben de diorum gece yamuk falan yattim heralde sakatladim kendimi. resmen bicak sapliyolar gibi bi aci geliyor aniden. sorayim bari doktoruma kontrole gidince.
Konunun ilk mj ina liste koyuyorum cnm herkes ne kadar okursa yanina adet yazip altina toplayacagiz aynen sonradan da ekleme yapabilecegizBen de başlıyorum cnm da birşey sorucam, kayınvalidem falan da okur benim; yani eksik kalırsa vs güncellersin sen bizi di mi? Son birkaç günde bitiririz eksik kalanı öyle bile olsa?
Valla bence bize de yazikTek yasak olan biz değilmişiz bizimde ilk günden itibaren yasak eşimle kanka Naber diye konuşuyorum artık Adamlara yazık valla
ya ne bileyim aslinda cocugu cok dezenfekte yetistirmemek lazim diye dusunuyorum. ama bu tarz yeni seylerde bi koku olur ya plastigi kumasin apresi carti curtu herseyi kokuyordu o yuzden acik durdu koku gitsin diye. e haliyle tozlanmistir da. belki uzerinden silinebilir yikamak yerine. silmek de zahmetli geliyor acikcasi. sonucta o kiliflarin hepsi cikiyor. olmusken tam olsun adam akilli yikansin diyorum bi yandan kumasin ustundeki kimyasal gitsin. ben de karar veremedim simdi :))Yeni biz de pek almadık cnm,, dediğin gibi bir makinede biter, ama el değmişken ablasından kalanları da yıkayalım da sonradan hangisi yıkandı hangisi kaldı karışmasın birbirine diyoruz. O da 3 yaşında olduğu için epey birikmiş kıyafet var...
Bu arada sen sorunca kendimi boşuna titiz sandığımı farkettim, çünkü sanırım biz arabasını falan yıkamamıştık hiçhalbuki ben yapmasam da annem herşeyi yıkar, pek huyludur ama düşünemedik heralde :))))) gerek var mı acaba? Bilemedim ben de :) gerçi yakmasın terletmesin diye ince bi örtü serip öyle koyuyodum ben bebeği ama üşenmeyip sileyim mi bu sefer acaba?
Çok güzel olmuş gayet de güzel duruyor. Güle oynaya kullansın cimcimeler :)
Oyyyy ,,, üzüldüm yemin ederim :)) az kaldı,, kavuşacaksınnnn :))))))))Valla bence bize de yaziközledim ben aşkımi
kanama olmasa da rahmin kendini toparlamasi o kadar surdugu ve enfeksiyonlara acik oldugu icin, kadini korumak adina, dinen lohusa kadina yaklasmak haram kilinmis canim.40 qun zaten kanama oluyo canim ozamanda yasak diye biliyorum yani dini açidan qunah ama.bazi kadinlarda hic kanama olmazmis ozaman serbest olabilir buyuk ihtimal
ya ne bileyim aslinda cocugu cok dezenfekte yetistirmemek lazim diye dusunuyorum. ama bu tarz yeni seylerde bi koku olur ya plastigi kumasin apresi carti curtu herseyi kokuyordu o yuzden acik durdu koku gitsin diye. e haliyle tozlanmistir da. belki uzerinden silinebilir yikamak yerine. silmek de zahmetli geliyor acikcasi. sonucta o kiliflarin hepsi cikiyor. olmusken tam olsun adam akilli yikansin diyorum bi yandan kumasin ustundeki kimyasal gitsin. ben de karar veremedim simdi :))
Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))
Ben de günlerdir nefes alamiyorum. Derin nefes almaya çalışıyorum ama o da yetmiyor. Bu sorun yüzünden uykuya dalmak bile çok zorlaştı benim için.valla iyi ki bitirmisim nefes alamiyorum. 2 adim atiyorum belim agriyo falan. bide bu ara kalcam aciyor yururken. yeni yeni seyler cikmaya basladi :)) hic ugrasamazmisim sicaklarda. darisi basiniza :))
Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
ya ne bileyim aslinda cocugu cok dezenfekte yetistirmemek lazim diye dusunuyorum. ama bu tarz yeni seylerde bi koku olur ya plastigi kumasin apresi carti curtu herseyi kokuyordu o yuzden acik durdu koku gitsin diye. e haliyle tozlanmistir da. belki uzerinden silinebilir yikamak yerine. silmek de zahmetli geliyor acikcasi. sonucta o kiliflarin hepsi cikiyor. olmusken tam olsun adam akilli yikansin diyorum bi yandan kumasin ustundeki kimyasal gitsin. ben de karar veremedim simdi :))
Saol cnm,, 121 cm bu. İlkini öyle aldığımız için aynısını aldık. Bir de çok fiyat farkı vardı bir büyüğü ile,, o da 129 cm ama bi dolapta 600-700 lira fark ediyor yanlış hatırlamıyorsam. O kadar zorlayamadıkk :)))
Bence çok güzel olmuş. İki dolap da hiç kötü değil gayet güzel. Güle güle yaşasınlar iki kardeş odalarında.
Ben de günlerdir nefes alamiyorum. Derin nefes almaya çalışıyorum ama o da yetmiyor. Bu sorun yüzünden uykuya dalmak bile çok zorlaştı benim için.
Eger kimseyi istemiyorsan hem belki seninle ilgilenen hemşireyi söylersin he eşine söylersin kimse gelmez odanıza. O sizin en özel anlarınızdan biri kimseyi dahil etmek zorunda değilsiniz. Gerçi bilmiyorum nasıl olur hastane ortamı ama belki babana ya da kardeşine de söyleyebilirsin annene çaktırmadan onlar baş başa kalsın biz sonra gireriz diyebilirler. Hem kimsenin kalbi kırılmaz hem sen istediğin gibi heves almış olursun.
ahaha evet evet yikayalim. yumusak pelus tarzi bikac oyuncak var ben onlari falan da hepsini yikadim sen de yika :))))))Ahahhaa :)) resmen kafa karıştırmış gibi hissettim :) vicdan yaptım bi de üstüne :))) ben daha kolisinden bile çıkarmadımm,, relax anne moduna mı giriyorum yoksa ne.. yalnız silmek daha zahmetli gerçekten, doğru diyosun; olmuşken çıkarıp yıkayalım bari :)
Bence çok güzel olmuş. İki dolap da hiç kötü değil gayet güzel. Güle güle yaşasınlar iki kardeş odalarında.
Ben de günlerdir nefes alamiyorum. Derin nefes almaya çalışıyorum ama o da yetmiyor. Bu sorun yüzünden uykuya dalmak bile çok zorlaştı benim için.
Eger kimseyi istemiyorsan hem belki seninle ilgilenen hemşireyi söylersin he eşine söylersin kimse gelmez odanıza. O sizin en özel anlarınızdan biri kimseyi dahil etmek zorunda değilsiniz. Gerçi bilmiyorum nasıl olur hastane ortamı ama belki babana ya da kardeşine de söyleyebilirsin annene çaktırmadan onlar baş başa kalsın biz sonra gireriz diyebilirler. Hem kimsenin kalbi kırılmaz hem sen istediğin gibi heves almış olursun.
dogru soyluyosun. paketli kimse kullanmadan gelince sanki temizmis gibi geliyor insana. yikanmali evet :)Hazır olan her şey hem fabrika pisliğinde yerlere falan sürünüp geliyorlar hem de kimyasal işlemlere çok fazla maruz kalıyorlar diye bence yıkanmalı.yıkanmalı. Zaten çıkıp makinede yıkanıyor çoğu, en güzeli at makineye yıkansın için rahat eder.
biz hala kararsisiz da ikili mi alsak uclu mu diye. uclu daha cok esya alacak tabiki ama odaya da zor sigacak. bizim baktigimiz ucluler 135 ti hep. cilege de bakmayi dusunuyoruz da merak ettim olcusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?