2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Amin canim bekleyen herkese sağlık sıhhat versin. Evet canım bizim ikiz. ilk tup bebek denememizde de iki tane konulmuştu ama biri tuttu onun da maalesef dokuzuncu haftada kalbi durdu. Ama şükür ki simdi rabbim iki tane verdi. Allah isteyen herkese meşakkatsiz bir şekilde nasip etsin inşallah..

allahim isteyen herkese nasip etsin insallah. bizlere de kucagimiza almayi nasip etsin.

benim de sol bacagim diz kapagimin hemen ustu agriyor,yururken hafif topallamama neden oluyor. kaval kemigim de agriyor

eh normal sanirim agirlasmaya basladik iyice vucudun dengesi kaydi. uzuvlar tasimaya calisiyor.

noldu be niye agliyorsun?
Esim sehir disina qitti 5 qundur yok erken qel dedim isi uzamis kalacakmis falan Allah'im cildiracam ya annemlerde kaliyorum 5 qundur rahat edemiyorum.Artik eskisi qibi deilim bacaqimda kramplar belim aqriyo kasiklarim aqriyo yataqimi ozledim uyuyamiyorum ewin icinde qezip duruyorum tum duzenim deqisti artik isim uzadi deyince patladimmmm sizde biliyonuz artik eskisi qibi deiliz vucudumuz aqirlasti ewimden baska yerde iyi hissetmiyom kendimi

canim bunun icin aglama ama bosuna uzme kendini mecbur olmasa esin de gitmek istemez eminim. hem sen neden evde kalmiyorsun ki? annen sana gelse olmuyor mu?

canim bunun icin aglama ama bosuna uzme kendini mecbur olmasa esin de gitmek istemez eminim. hem sen neden evde kalmiyorsun ki? annen sana gelse olmuyor mu?
Elimde deilki canim tutamadim kendimi evim annemlere 30 dakika hani kalsam kalirim ama daq basi biyerde simdi izin vermezler nolur nolmaz diye annemde malum kardesim yeni cikti hastaneden hala ewde yatiyo falan o qelemedi ben qeldim herkes oruc hic ama hic rahat deilim hamilelik olmasa onemli deil kalirimda kendimi hic iyi hissetmiyorum insanin ewi kendi yataqi duzeni baska oluyo

tabi baska oluyor ne kadar anne evi olsa da. gunduz git bari kendi evine biraz kafani dagit iftarda gidersin annene yine

tabi baska oluyor ne kadar anne evi olsa da. gunduz git bari kendi evine biraz kafani dagit iftarda gidersin annene yine
Walla aqladimya acidimi napti simdi aramista kizimizi uzme yarin sabah yola cikacam dedi ohhh keyfim yerine qeldi sanki aferin kizim daha simdiden annesini rahatlatmaya basladi

maalesef canım tekrarlayan kayıp olmadığı sürece arastirmiyorlar benimde bu bebekten önce bir dusugum var ama banada hiç bir ilaç verilmedi Allah'a şükür bebeklerimiz bizimle sağlıkla alalım kucagimiza

bende annemin evi bile olsa rahat edemeyenlerdenim benim eşim sürekli şehir dışında :)) ve yaz sezonu sabah geliyor akşam gidiyor çok yoğun olduğu zaman ben hep tekim kilitliyorum kapımı Allah'a emanet gerçi kızım var o bana arkadaş :)) ağustostan sonra iki kız olucak bakalım küçük bir bebek ve cocukla yanlız kalmak nasıl olucak rabbim verir kolaylığıni inşallah diyorum hep

Merhaba ağustos anneleri beni hatırlayan vardır eylül annesiyim ama amniyon sıvımda azalma vardı 5cm E düşmüştü.. Erken dogum riskim vardı aranıza katılma ihtimalim vardı. 3 haftadır bebeğimin sıvısı yükselişe geçti haberdar olmak isteyenler olmustu dua ve destekleriniz için teşekkür ederdim herkes bebegıne sağ salim kavuşsun dilerim hoş 38. Ve öncesi Haftada dogum yaparsam o kadar uzun dayanamayanlar bebeğim yine de ağustos annesi olucam :)

Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah canım

Yararı mı dah çok rahatsızlığı mı canım?
Valla yardimci oluyor sagolsun ama gelip gitse daha iyi olurdu direk kalması kolay birsey degil. Ben hic aliskin degilim. Oyle kaynanalik yapan bir kisi degil ama ne olursa olsun insan evde 3. Bir yetiskinin olmasindan rahatsiz oluyor. Bir de evimiz cok kucuk sanirim onun da etkisi var :) zararı yok ama zor aliskin degilim. Ne yapalim hersey bebislerimiz icin

Canim Rabbim korktugun seyleri yasatmasin insaAllah qorursun 38i :) sivisi nasil yukseldi peki ? Neden azalmis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…