2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sen çilek karpuz gibi bir mevye ye sonra soluna yat öyle bak cnm olur mu? Muhakkak hareketlenir. Eger 1 saate hicbir hareket hissetmezsen dr a bir git. Birsey olacagindan degil de icin rahatlar
3 gun once doktordaydim. Hersey Iyi dedi dun hareketlerini pek hissetmeyince saglik ocagina gittim kalp atislari gayet Iyi dedi.. sabahtan beride hissediyorum AMA uyusuk sanki deriyi bile itmiyor.. karpuz vb meyvelero simdi alamam koyde yasiyoruz. Simdi onlar markette bulunir ve benden 1 saat uzak yerde gidemem..

Cnm zaten yavas hareket edebilir birsey olmaz hic hareket etmezsse o sıkıntı olabilir sen dedigim gibi cilek veyahut karpuz gibi bir meyve ye ondan sonra soluna yat. Bak bakalim hareketler nasil.
28 haftaligim icimde kipir kipir olmasi gerekmiyormi suzulmesi neden boyle..

Evde hic meyve yok mu? Herhangi sekerli bir meyve de olur.

Yok canim her zaman degil .
Çikolata ya da şekerli bir şey ye soluna ya da sırt üstü yat bir saat boyunca dinle bakalım. Bence boşuna evham yapıyorsun ama. Çünkü bende de oluyor öyle bi kere iki gün boyunca hiç hareket etmemişti geçen hafta. Sonraki gün hareketlendi.

dogumdan sonra da
Eki Görüntüle 2004036
Bence üçlü alın yeriniz varsa ilerde de kullanılır. Newjoy a da bakabilirsiniz güzel modeller var biz ordan beğendik fotosunu yükleyim buraya da

3lü sığar amacok sıkış sıkış olur ve guzel durmaz diye düsunüyoruz. odamiz cok buyuk degil. bakalim karar verecegiz insallah bir seye:)
gule gule kullanin,guzelmis modeli:)

Tam diyorum bu hafta artık bebeğe besik bakalım hep bir iş çıkıyor. Sanırım bizim kız yataksiz kalacak bu gidişle. Hevesim kaçtı valla.

canim bak kendin diyosun ne kanama ne başka sıkıntı oldu diye. allaha cok sukur,hicbir sorun yasamadin. kendini bosuna strese sokma. ben sana bir dert vermedim ki sen neyin stresini yapiyorsun ki diye allahin gücüne gider.

kitap isimleri sormustun,aldin mi onlari? aldiysan onlari oku,almadiysan da hemen al:) onlarla mesgul ol:)

Cnm oralara doğru da geliyorlar şu an,, yakında idrak ederler yani... her yana yayılmak zorunda kalıcaklar zaten çünkü nüfusları müthiş artıyor... artık ırkı koruma içgüdüsü mü dersin, cehalet mi dersin.. wala hangi coğrafyada olursa olsun savaşın her türlüsü çok kötü, ama ben adım gibi biliyorum ki burada savaş olsa ne babam ne kocam ne kardeşim, bir adım dahi atmazlar bu topraklardan dışarı.. güçleri yeterse bizi gönderirler, ama kendileri asla terk etmezler.. neyse, Allah bizi böyle şeylerle sınamasın inşallah... en büyük derdimiz çamaşır kurutmak olsun :)

Ben de başkasında kalamam annemler bile olsa. Başkası da bende 3 günden fazla kalsın istemem rahat edemem. Şehir dışından arkadaş falan geliyor arada bir, bir gece kalıyor ya da kardeşim geliyor. Gelsinler severim sevdiğim insanları ağırlamayı ama gittiklerinde mutlu oluyorum bir yandan da evim ve düzenim diyerek. Ne kadar olursa da rahat olmuyor insan. Hele şimdi ramazan ve herkes oruçluyken ben haftasonu evimde bile eşim görmeden yemek yemek için mutfak kapısını kapatıp yiyorum evde bir dünya insan varken hepten zor. Bence evinde kal, kilitlersin kapını, açarsın ışıkları hiçbir şey olmaz.

Bizim balkonda da kurutma telini serince hiç yer kalmıyordu, biz de artık mecbur dışarı doğru uzanan çamaşır askilarindan aldık. Hiç sevmiyorum aslında çamaşırını dışarı sarkitan insanları ama sürekli çamaşır oluyor o balkon bizim de hakkımız, sadece çamaşırların değil diyerek küçük masa sandalye aldık oturacağız artık. Belki sen de öyle yapabilirsin.

Suriyeliler başımıza kaldı size diyeyim zaten esat bunlari vatandasliktan da cikartiyormus yeni kimlik dagitilacakmis suriyedekilere yurt disinda olanlarda vatandasliktan atilacakmis. Kendi adima bu isten hic memnun degilim.
Kim memnun zaten yahu, dilini bilmiyorubilmiyoruz dilimizi bilmiyor çoğu, kültür desen apayrı, görgü desen hak getire. 100 metrelik yolda 7-8 tane dilenci var, bu insanlar yarın bir gün hiç para kazanamayınca cepçilik de yapacak, kapkaç da yapacak, hırsızlık da yapacak. Ayrıca cinsel suçlara hiç girmiyorum, insanların güvenliği kalmadı.

Artik vurmuyoki sadece ordan oraya kayiyo sendede oylemi ?

28 haftaligim icimde kipir kipir olmasi gerekmiyormi suzulmesi neden boyle..
Be de 29. haftaya kadar hafif hafif hissediyordum. Sonra bir gün içeride disco var gibi hareket etmeye başladı şimdi önünü alamıyorum. Bazı günler yine hareketsiz ama bazen karnımın hareketlerini başka yöne baksam dahi görebiliyorum. Dayanın 30. haftadan sonra artık hareketsizlikten şikayet etmezsiniz. :)

Insallahhhh

Kötü düşünüp kötüyü çekme bebeğin sağlıklı sen sagliklisin evham yaparak kendine zehir etme sen şimdi bir dogursam diye bakıyorsun ama böyle giderse doğumdan sonrasını da kendine zehir ediceksin neden fazla uyudu neden az uyudu çok ağladı az emdi bakmadı gülmedi dönmedi yemedi uzar gider bu liste rahatlat kendini hem kendine hemde bebeğine eziyet etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…