Sen çilek karpuz gibi bir mevye ye sonra soluna yat öyle bak cnm olur mu? Muhakkak hareketlenir. Eger 1 saate hicbir hareket hissetmezsen dr a bir git. Birsey olacagindan degil de icin rahatlarBir saattemi onu bile yapmıyor bazen
Aynen Evet benimkide oyle 2 gun once karnimdan cikacak zannettim dun ve bugun ise tik Yok .Gunu qununu tutmazki canim hemen korkma benimkide oyle 2 qun iyi 3 qun bi acayip falan normal demekki
Cnm zaten yavas hareket edebilir birsey olmaz hic hareket etmezsse o sıkıntı olabilir sen dedigim gibi cilek veyahut karpuz gibi bir meyve ye ondan sonra soluna yat. Bak bakalim hareketler nasil.Ediyor şimdi canım ama cok cok az uyuşuk deriyi bile itemiyor
Aynen cnmNe desek boş. Artık onlar da Turkiye'nin bir gerçeği. Ben umudumu kaybettim bazı şeylere dair.
3 gun once doktordaydim. Hersey Iyi dedi dun hareketlerini pek hissetmeyince saglik ocagina gittim kalp atislari gayet Iyi dedi.. sabahtan beride hissediyorum AMA uyusuk sanki deriyi bile itmiyor.. karpuz vb meyvelero simdi alamam koyde yasiyoruz. Simdi onlar markette bulunir ve benden 1 saat uzak yerde gidemem..Sen çilek karpuz gibi bir mevye ye sonra soluna yat öyle bak cnm olur mu? Muhakkak hareketlenir. Eger 1 saate hicbir hareket hissetmezsen dr a bir git. Birsey olacagindan degil de icin rahatlar
28 haftaligim icimde kipir kipir olmasi gerekmiyormi suzulmesi neden boyle..Cnm zaten yavas hareket edebilir birsey olmaz hic hareket etmezsse o sıkıntı olabilir sen dedigim gibi cilek veyahut karpuz gibi bir meyve ye ondan sonra soluna yat. Bak bakalim hareketler nasil.
Evde hic meyve yok mu? Herhangi sekerli bir meyve de olur.3 gun once doktordaydim. Hersey Iyi dedi dun hareketlerini pek hissetmeyince saglik ocagina gittim kalp atislari gayet Iyi dedi.. sabahtan beride hissediyorum AMA uyusuk sanki deriyi bile itmiyor.. karpuz vb meyvelero simdi alamam koyde yasiyoruz. Simdi onlar markette bulunir ve benden 1 saat uzak yerde gidemem..
Yok canim her zaman degil .Dinliyor musun ki bi saat boyunca yatıp?
Cnm yok oyle birsey en hareketli hissettigin zamani 30. Haftadan sonra olacak cunku 1.5 kg a yakin olcak ve cok guclenecek. Sartlama kendini28 haftaligim icimde kipir kipir olmasi gerekmiyormi suzulmesi neden boyle..
Çikolata ya da şekerli bir şey ye soluna ya da sırt üstü yat bir saat boyunca dinle bakalım. Bence boşuna evham yapıyorsun ama. Çünkü bende de oluyor öyle bi kere iki gün boyunca hiç hareket etmemişti geçen hafta. Sonraki gün hareketlendi.Yok canim her zaman degil .
Nektariden baska meyve yok malesef .. yengeme diyimde bana getirsin suan cikamam cunku. Cok Evham yapiyorum belki AMA 6 yildan sonra hamile kaldim. Ve ilk bebegim.Evde hic meyve yok mu? Herhangi sekerli bir meyve de olur.
Valla yardimci oluyor sagolsun ama gelip gitse daha iyi olurdu direk kalması kolay birsey degil. Ben hic aliskin degilim. Oyle kaynanalik yapan bir kisi degil ama ne olursa olsun insan evde 3. Bir yetiskinin olmasindan rahatsiz oluyor. Bir de evimiz cok kucuk sanirim onun da etkisi var :) zararı yok ama zor aliskin degilim. Ne yapalim hersey bebislerimiz icin
Eki Görüntüle 2004036
Bence üçlü alın yeriniz varsa ilerde de kullanılır. Newjoy a da bakabilirsiniz güzel modeller var biz ordan beğendik fotosunu yükleyim buraya da
Suan kilosu 1.200grm haftasindan onde gidiyor hatta ..Cnm yok oyle birsey en hareketli hissettigin zamani 30. Haftadan sonra olacak cunku 1.5 kg a yakin olcak ve cok guclenecek. Sartlama kendini
Nebilim canim hemen aklima bisey takiliyo bakiyorum sonra okuduquma pisman oluyorumwarya okadar ozleyecemki bu hamile olduqum qunleri 12.haftadan beri basladi bu stresim halada devam ediyo yai biqunum mutlu mutlu ben anne olacam diye qecmedi halbuki buqune kadar ne kanama ne baska bisey hic bi skntim cikmadi cok sukur ama iste salak kafa dun aqladim aqladim bebeqim tas qibi oldu sonra bide ona aqladim ozurdiledim cok uzuyorum onu ama az kaldi benim icin zor qecti bu donem napalim herkesinki ayni olmuyo demekki
Hahahah ya cidden benim de evlenirken o konuda pintiligim tutmuştu:)) Demek ki gereksiz olarak görüyoruz genelde kurutucuyu.
Halkin çoğu Suriyeliler konusunda hem fikir aslında. Bir de Doğu illerinde filan çok Suriyeli yok, o yüzden buradaki insanlar olayı pek idrak edemeyip destek veriyorlar. Ama çoğunluk istemiyor ülkede. Yine de dediğin gibi üç kuruş menfaat için ülkenin seviyesini yere çekiyoruz resmen.
Elimde deilki canim tutamadim kendimievim annemlere 30 dakika hani kalsam kalirim ama daq basi biyerde simdi izin vermezler nolur nolmaz diye annemde malum kardesim yeni cikti hastaneden hala ewde yatiyo falan o qelemedi ben qeldim herkes oruc hic ama hic rahat deilim hamilelik olmasa onemli deil kalirimda kendimi hic iyi hissetmiyorum insanin ewi kendi yataqi duzeni baska oluyo
Bizim balkonda da kurutma telini serince hiç yer kalmıyordu, biz de artık mecbur dışarı doğru uzanan çamaşır askilarindan aldık. Hiç sevmiyorum aslında çamaşırını dışarı sarkitan insanları ama sürekli çamaşır oluyor o balkon bizim de hakkımız, sadece çamaşırların değil diyerek küçük masa sandalye aldık oturacağız artık. Belki sen de öyle yapabilirsin.Belki çamaşırlar için kurutucu düşünülebilir ya. Bizim de balkon hiç işlevsel degil. Ben de düşünüyorum kurutucu. Şimdi yapamasam bile o bebege en geç bir yıl sonra oda yapılacak ve ben orada çamaşır kurutmaya veda edeceğim.
Kim memnun zaten yahu, dilini bilmiyorubilmiyoruz dilimizi bilmiyor çoğu, kültür desen apayrı, görgü desen hak getire. 100 metrelik yolda 7-8 tane dilenci var, bu insanlar yarın bir gün hiç para kazanamayınca cepçilik de yapacak, kapkaç da yapacak, hırsızlık da yapacak. Ayrıca cinsel suçlara hiç girmiyorum, insanların güvenliği kalmadı.Suriyeliler başımıza kaldı size diyeyimzaten esat bunlari vatandasliktan da cikartiyormus yeni kimlik dagitilacakmis suriyedekilere yurt disinda olanlarda vatandasliktan atilacakmis. Kendi adima bu isten hic memnun degilim.
Artik vurmuyoki sadece ordan oraya kayiyo sendede oylemi ?
Be de 29. haftaya kadar hafif hafif hissediyordum. Sonra bir gün içeride disco var gibi hareket etmeye başladı şimdi önünü alamıyorum. Bazı günler yine hareketsiz ama bazen karnımın hareketlerini başka yöne baksam dahi görebiliyorum. Dayanın 30. haftadan sonra artık hareketsizlikten şikayet etmezsiniz. :)28 haftaligim icimde kipir kipir olmasi gerekmiyormi suzulmesi neden boyle..
InsallahhhhBen de başkasında kalamam annemler bile olsa. Başkası da bende 3 günden fazla kalsın istemem rahat edemem. Şehir dışından arkadaş falan geliyor arada bir, bir gece kalıyor ya da kardeşim geliyor. Gelsinler severim sevdiğim insanları ağırlamayı ama gittiklerinde mutlu oluyorum bir yandan da evim ve düzenim diyerek. Ne kadar olursa da rahat olmuyor insan. Hele şimdi ramazan ve herkes oruçluyken ben haftasonu evimde bile eşim görmeden yemek yemek için mutfak kapısını kapatıp yiyorum evde bir dünya insan varken hepten zor. Bence evinde kal, kilitlersin kapını, açarsın ışıkları hiçbir şey olmaz.
Bizim balkonda da kurutma telini serince hiç yer kalmıyordu, biz de artık mecbur dışarı doğru uzanan çamaşır askilarindan aldık. Hiç sevmiyorum aslında çamaşırını dışarı sarkitan insanları ama sürekli çamaşır oluyor o balkon bizim de hakkımız, sadece çamaşırların değil diyerek küçük masa sandalye aldık oturacağız artık. Belki sen de öyle yapabilirsin.
Kim memnun zaten yahu, dilini bilmiyorubilmiyoruz dilimizi bilmiyor çoğu, kültür desen apayrı, görgü desen hak getire. 100 metrelik yolda 7-8 tane dilenci var, bu insanlar yarın bir gün hiç para kazanamayınca cepçilik de yapacak, kapkaç da yapacak, hırsızlık da yapacak. Ayrıca cinsel suçlara hiç girmiyorum, insanların güvenliği kalmadı.
Be de 29. haftaya kadar hafif hafif hissediyordum. Sonra bir gün içeride disco var gibi hareket etmeye başladı şimdi önünü alamıyorum. Bazı günler yine hareketsiz ama bazen karnımın hareketlerini başka yöne baksam dahi görebiliyorum. Dayanın 30. haftadan sonra artık hareketsizlikten şikayet etmezsiniz. :)
Kötü düşünüp kötüyü çekme bebeğin sağlıklı sen sagliklisin evham yaparak kendine zehir etme sen şimdi bir dogursam diye bakıyorsun ama böyle giderse doğumdan sonrasını da kendine zehir ediceksin neden fazla uyudu neden az uyudu çok ağladı az emdi bakmadı gülmedi dönmedi yemedi uzar gider bu liste rahatlat kendini hem kendine hemde bebeğine eziyet etmeNebilim canim hemen aklima bisey takiliyo bakiyorum sonra okuduquma pisman oluyorumwarya okadar ozleyecemki bu hamile olduqum qunleri 12.haftadan beri basladi bu stresim halada devam ediyo yai biqunum mutlu mutlu ben anne olacam diye qecmedi halbuki buqune kadar ne kanama ne baska bisey hic bi skntim cikmadi cok sukur ama iste salak kafa dun aqladim aqladim bebeqim tas qibi oldu sonra bide ona aqladim ozurdiledim cok uzuyorum onu ama az kaldi benim icin zor qecti bu donem napalim herkesinki ayni olmuyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?