2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayyyy bak simdi onu aklima dusurdun yaaa ne quzel kitap okur rahatlarim diyodum ama doqru soyluyosun simdi ordakileride uydurmaya calsiirm kendime yok canim bu benimki normal deil kimse bole bukadar olamaz Allah'im ne qelirse senden diyorum sonucta senin emanetin ne verirsen basim qozum ustune hayirlisi olsun emanetin yine sana emanet saqlicakla kucaqima almayi nasip et diyorum o ayri bi rahatlatici ama bu pimpiriklilik huy demekki napalim

onu ben de dedim,beni birak bebegin pesine git
valla bu evham kalici,dogunca da degismez,belki ikinci bebekte. kendini dinleme surekli,bir seylerle mesgul ol
ama o interneti okumak olmasin

temizlik ve düzenli olma konularinda ben de pimpirigim ama bebek konusunda oyle olmak istemiyorum ve kendimi telkin etmeye calisiyorum. kendi kendimizi yeriz,baska da bir sey olmaz. her sey olacagina variyor zaten.

baktin mi kagida iyice?
benimki carsamba gunu 885ti. 10 kilo aldim,bebise 900ü gitmis,gerisi bana
Ooo canim masaAllah cok iyi senin prens iyi ilerliyo tam haftasina qore normal kilosu demekki benimki 900u qecti ozaman bi sorayim tekrar aman olsun veririz kilolari bebislerimiz saqlikli doqsunda ben bu hafta ici 2 bucuk kilo almisim acaba nereme aldim cok merak ediyoruk

sen en iyisi baska kitap oku ki kafan dagilsin

temizlik ve düzenli olma konularinda ben de pimpirigim ama bebek konusunda oyle olmak istemiyorum ve kendimi telkin etmeye calisiyorum. kendi kendimizi yeriz,baska da bir sey olmaz. her sey olacagina variyor zaten.
Ya ben baskasinin cocuklarina karsida boyleyim cocuk bakimi konusunda kimsenin sorumsuz olmasini kaldiramiyorum... tabi benimkide fazla ben onaylamiyorum keisnlikle dozunda olursa quzel dun mesela biyere iftara qittik ya cocuk masanin kenarinda kosuyo oynuyo tamda o kosesi varya sivri yeri kac kere siyirdi carpmadan qecti ama benim.qozum hep cocukta yok duramadim yerimde qittim masanin kosesine cocuqun battaniyesini katladim kapattim orayi ondan sonra rahat rahat oturdum kimsenin umrunda deil ama ben duramam oyle

Tmm tmm sustum kizmayin relax olacam amannn banane dunyada herseyi bole ince ayrintisina kadar dusunursek sonunu bulamayiz demi walla kendime zarar hic kimseye deil
Aynen öyle canım bak benim kardeşimle eşi boşanma aşamasında eşi evden ayrıldı ve ben o hafta stres ten saçma.sapan beslendim sonucunda kabızlık ve hemoroid oldum acisindan iki gün ağladım ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hala çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor düşünüp düşünüp kendimi strese sokuyorum

Ya ben baskasinin cocuklarina karsida boyleyim cocuk bakimi konusunda kimsenin sorumsuz olmasini kaldiramiyorum... tabi benimkide fazla ben onaylamiyorum keisnlikle dozunda olursa quzel dun mesela biyere iftara qittik ya cocuk masanin kenarinda kosuyo oynuyo tamda o kosesi varya sivri yeri kac kere siyirdi carpmadan qecti ama benim.qozum hep cocukta yok duramadim yerimde qittim masanin kosesine cocuqun battaniyesini katladim kapattim orayi ondan sonra rahat rahat oturdum kimsenin umrunda deil ama ben duramam oyle

aman aman saglikla dogsun da gerisi mühim degil. ben sadece dogumu etkileyecek kiloya gelmek istemiyorum.
ekmegi azalttim,beyaz da yemiyorum,cavdarli,tam bugday ya da kepekli yiyorum. tatli ve hamuriai desen evde yapmiyorum. anneme ve kayimvalideme gidince yiyorum ama onu da nefsimi köreltecek kadar. e suyu da cok iciyorum. insallah 15i gecmem ne deyim

valla aynisini ben yasadim gecen:)
esimle misafirlige gittik. esimle biz ay kafasini masanin kosesine vuracak ay dusecek diye tedirginiz,anasi babasi gayet rahat,bir sey olmaz diyorlar

Canim bu tambuqday ekmeqinin kepek ekmeqininde bebeqe faydasi varmi ben beyaz ekmeqi sevmem.normalde az az yiyorum ama bari bunlara mi baslasam azda olsa bebeqe faydasi olsun ? Demi

Ewet canim bide senin o stresin vardi demi Rabbim yardimcilari olsun aslinda bole seyleri dusununce diyorumki keyfin yerinde taktiqin seylere bak walla Allah'in qucune qitmez insaAllah...hersey olacaqina varir sende dikkat ette kendine stres daha fazla tetiklemesin hemoroidi

Canim bu tambuqday ekmeqinin kepek ekmeqininde bebeqe faydasi varmi ben beyaz ekmeqi sevmem.normalde az az yiyorum ama bari bunlara mi baslasam azda olsa bebeqe faydasi olsun ? Demi

az da olsa illaki ekmek yeniyor.beyaz yerine bunlari yemek daha iyi.tam bugday ekmegi yememiz gerektigini tv de duymustum,o yuzden onu tercih ediyorum. beyaz zararli diyorlar.

valla aynisini ben yasadim gecen:)
esimle misafirlige gittik. esimle biz ay kafasini masanin kosesine vuracak ay dusecek diye tedirginiz,anasi babasi gayet rahat,bir sey olmaz diyorlar
Iste bak yaaaa sinir oluyorum boylelerine bu ne rahatlik o sana Allah'in emaneti ya basina bisye qelse yine biz uzulecez oyle deilmi ? Ahhh bi ben olamadim bole gamsiz bi insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…