2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Suriyeliler başımıza kaldı size diyeyim zaten esat bunlari vatandasliktan da cikartiyormus yeni kimlik dagitilacakmis suriyedekilere yurt disinda olanlarda vatandasliktan atilacakmis. Kendi adima bu isten hic memnun degilim.

Suriyeliler başımıza kaldı size diyeyim zaten esat bunlari vatandasliktan da cikartiyormus yeni kimlik dagitilacakmis suriyedekilere yurt disinda olanlarda vatandasliktan atilacakmis. Kendi adima bu isten hic memnun degilim.
Zaten başından belliydi bize kalacakları. Tam diyoruz paçayı düzelttik bir grup geliyor ülkeye ve eğitim seviyesi biraz daha düşüyor Normalde çocukları aşırı seven biriyim ve 2den fazla çocuğum olsun isterim ama durup düşüyorum. Bu çocuklar gelecekte ne iş yapacaklar? Nasıl karınlarını doyuracaklar?

Nickimnick merak etme bende de oluyor öyle arada. Bir günü bir gününe uymuyor. Bir de benim hareketli olduğum günlerde hissetmiyorum genelde. Doktor saatte bir kere hareket etse yeterli dedi bana.
Benimde oyle ama.sinirim bozuluyo zaten bikac hafta sonra hic hissetmicez yeri daralacak halbuki ne kadar bekledim bu qunleri etsin diye nette okudum az hareket ederse sinir yada kas hastaliqi olabilir diyo al simdi benim aklima bi soru daha eklendi kizlar walla yakinda beni burdan kovacaksiniz oyle hissediyorum sacmaliklarim yuzunden

Aklına öyle düşürme bence. Ben çok az hareket eden bir bebekmisim:) Sapasağlam doğmuşum. Zaten doktor az ama kararlı ve guclu olur dedi hareketler bundan sonra. Benim için ufak bi pıt bile yetiyor. Tamam diyorum hayatta :)) 30dan sonra sanırım saymak gerekiyor ama onu diğer arkadaşlar aydınlatsın.

Artik vurmuyoki sadece ordan oraya kayiyo sendede oylemi ?

Gelecegin potansiyel suclululari... zaten ben hergun suriyelilerin isledigi bir suc ile ilgili haber okuyorum ulke resmen emniyetsizlesti. Bu adamlari multeci kampinda tutmak yerine ulkenin 4 bir yanina sacmalari akil alir gibi degil.

Ay evet yıkamak lazım, doğru dedin :) gerçi onları sürekli yıkıyorum hızlı yıkamada ama bebekten hemen önce de bi elden geçeyim,, bi de hep dolapların tepesinde, toz içinde kalıyor hemen... iyi değil diye uzun süre almadık kıza ama biraz büyüdükten sonra kendi istemeye başladı tabi :)

Yaw nerden buluyorsun bu bilgileri internetten hastalik arastirmasana bosu bosuna strese giriyorsun

Yaw nerden buluyorsun bu bilgileri internetten hastalik arastirmasana bosu bosuna strese giriyorsun
Nebilim canim hemen aklima bisey takiliyo bakiyorum sonra okuduquma pisman oluyorum warya okadar ozleyecemki bu hamile olduqum qunleri 12.haftadan beri basladi bu stresim halada devam ediyo yai biqunum mutlu mutlu ben anne olacam diye qecmedi halbuki buqune kadar ne kanama ne baska bisey hic bi skntim cikmadi cok sukur ama iste salak kafa dun aqladim aqladim bebeqim tas qibi oldu sonra bide ona aqladim ozurdiledim cok uzuyorum onu ama az kaldi benim icin zor qecti bu donem napalim herkesinki ayni olmuyo demekki

Nebilim canim hemen aklima bisey takiliyo bakiyorum sonra okuduquma pisman oluyorum warya okadar ozleyecemki bu hamile olduqum qunleri 12.haftadan beri basladi bu stresim halada devam ediyo yai biqunum mutlu mutlu ben anne olacam diye qecmedi halbuki buqune kadar ne kanama ne baska bisey hic bi skntim cikmadi cok sukur ama iste salak kafa dun aqladim aqladim bebeqim tas qibi oldu sonra bide ona aqladim ozurdiledim cok uzuyorum onu ama az kaldi benim icin zor qecti bu donem napalim herkesinki ayni olmuyo demekki

Kurutucu ayrı almak lazım sanırım. Ben de düşünüyorum. Makinem de kurutuyor ama hem bi kısmını çıkarmak gerekiyor hem de aşırı kırıştırıyor. Annem alalım demişti evlenirken de tutmaz tutmaz bazen de çok fena pintiliğim tutuyor işte, lüzum yok dedim geçtim :)) Suriyeli mevzunda yüzde yüz haklısın, biz de Fatihteyiz zaten, içi değil ama yakın... ve gerçekten Türkçe dışında her dil konuşuluyor artık bu şehirde... bizim sitede de bi kadın verdi kiraya, vermez olaydım evimi mahvettiler diye söyleniyo lafı açıldıkça... ki en iyi kesimden kiracıları, hatta kitap yazmış kadın falan; ama bi ara camları bile o kadar kirlenmişti ki, buzlu cam gibiydi; biz ülkelerine döndüler sandık düşün artık... geçen gün bana ilaç almaya nöbetçi eczaneye gitmiş eşim,, saçmasapan ters konuşmuş çırak; bu da sinirlenmiş "elin ayağın silah tutarken ülkendeki savaştan kaçmış gelmişsin, buraya gelince adam mı oldun" diye çıkışmış. Arabaya geldi eli ayağı titriyo sinirden.. bizim insanımızda da hata var, önce kendi insanına evini aç, önce kendi insanına istihdam sağla.. ama yok, 3-5 kuruş fazla kazanmanın derdine düştük milletçe çocuklara ben de kıyamıyorum, ama malesef arch2401 dediği gibi potansiyel suçlu yetiştiriyormuşuz gibi hissediyorum.. dilenenleri dahi para kabul ediyor sadece, öyle ekmekmiş çorapmış yüzüne bakan yok...

Gelecegin potansiyel suclululari... zaten ben hergun suriyelilerin isledigi bir suc ile ilgili haber okuyorum ulke resmen emniyetsizlesti. Bu adamlari multeci kampinda tutmak yerine ulkenin 4 bir yanina sacmalari akil alir gibi degil.
Ne desek boş. Artık onlar da Turkiye'nin bir gerçeği. Ben umudumu kaybettim bazı şeylere dair.

Koy wala cnm ya, bu kadar saçma bişey olamaz... zaten bizim sitede teknikten biraz anlayan insanın aklına ilk şu geliyor, "mimarla müteahit birbirine girmiş yaparken" :) gerçekten de biri kullanışlı ve güzel hale getirmek için direnirken biri de metrekare derdine düşmüş gibi...

Hahahah ya cidden benim de evlenirken o konuda pintiligim tutmuştu:)) Demek ki gereksiz olarak görüyoruz genelde kurutucuyu.

Halkin çoğu Suriyeliler konusunda hem fikir aslında. Bir de Doğu illerinde filan çok Suriyeli yok, o yüzden buradaki insanlar olayı pek idrak edemeyip destek veriyorlar. Ama çoğunluk istemiyor ülkede. Yine de dediğin gibi üç kuruş menfaat için ülkenin seviyesini yere çekiyoruz resmen.

ben de sadece 1 tane aldim ikeadaki kirmizi saat yastik o da acaip hosuma gitti :)) digerleri kuzenimin cocuklardan geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…