2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah saglikla sihhatle kucagina almayı nasip etsin cnm.

Canim Rabbim korktugun seyleri yasatmasin insaAllah qorursun 38i :) sivisi nasil yukseldi peki ? Neden azalmis ?
Azalma sebebi için kimse birşey diyemiyor internetten de baktım 3 farklı doktora gittim. Şeker yüklemesi tansiyon takibi vs yapıldı herşey normal bebeğin gelişimi de günü gününe gidiyor kan sulandırıcı iğne vuruluyorum gergin ve havuç suyu ıcıyorum ama dırek bunlaramı bağlıdır bılemıyorum cnm teşekkür ederımm

InsaAllah sknti cikmaz canim zamaninda alirsin bebewini kucaqina :) aslinda bu su meselesi anneye ve cocuqa baqliymis bende cok arastirdim detayli ultrasonda amniyon yetersiz diye rapor yazmislar canim sklmisti qecen qun doktora qittim 10 cm dedi iyi dedi oyuzden bi sormak istedim sanada cm hesabini pek anlamadim ama 10 cm iyi dedi

Bence de iyi cnım 8cmden asagısı az kabul edılıyor 5cmden az olursa da bebeğe ya erken dogum ya da ...
Benim 8cme sonra 5e düşmüştü sımdı yine 8 çok sukurr

Bence de iyi cnım 8cmden asagısı az kabul edılıyor 5cmden az olursa da bebeğe ya erken dogum ya da ...
Benim 8cme sonra 5e düşmüştü sımdı yine 8 çok sukurr
Cok sukur canim aman azalmasin ya insanin morali bozuluyo direk Allah korusun dikkat et sende kendine dinlen bari surekli :)

Biraz sıkışık olur belki diğer odayı da çalışma odası yaparsınız kızlara, boş bir odamız var demiştiniz ama. :)

İnşallah döner canım daha zaman var sanki.

Merhaba canım gözün aydın maşallah ne güZel gelişme inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.. inşallah döner canım bebişin

Günaydın kızlar. Evet daha zaman var ama son haftalara yaklaştıkça yeri daraldığı için dönmesi zorlaşıyormuş. Ama bizim bıdık her kontrolde değişik bi pozisyonda:) keseyi yırtma durumu şuan söz konusu değil. Eğer böyle kalırsa doğuma yakın zaman da bir ihtimalmiş. Çünkü rahim dik bebek yan. Birbiriyle kese ve rahim savaş halinde olurmuş o durumda. Neyse daha zamanı var döner oğluşum üzmez annesini :)

Evet kira olunca zaten öyle oluyor bir de Istanbul'da yaşamak zor ya, istediğin gibi ev bulmak filan...

biz hala kararsisiz da ikili mi alsak uclu mu diye. uclu daha cok esya alacak tabiki ama odaya da zor sigacak. bizim baktigimiz ucluler 135 ti hep. cilege de bakmayi dusunuyoruz da merak ettim olcusunu.
Bence üçlü alın yeriniz varsa ilerde de kullanılır. Newjoy a da bakabilirsiniz güzel modeller var biz ordan beğendik fotosunu yükleyim buraya da

Evet kira olunca zaten öyle oluyor bir de Istanbul'da yaşamak zor ya, istediğin gibi ev bulmak filan...

Günaydınnn :) evet gerçekten zor ve kiralar uçmuş durumda. Bu çevrede bi de Arap ve Suriyeli olayı çok, ve insanlar iki katına onlara kiraya verme eğiliminde hem güvenli olsun hem büyük olsun temiz olsun şu olsun bu olsun diye hepsi birden olmuyo malesef,,, ama balkon da mühim hikayeymiş, onu da bu evde anladım :))))

İnşallah cnm,,, artık daha sık çağırmıştır heralde zaten. Bi dahakine dönmüş buluverirsiniz boncuğu :))

Günaydın:))
Zaten Suriyeli olayı her yerde işlerı karıştırmış durumda. Istanbul'da durum daha felaket gibi arada kardeşimi ziyarete geldiğimde görüyorum da. Okulu Fatih'te ve Fatih artık Türkiye değil gibi. Neysekı Erzurum'a gelmeye tenezzül etmiyorlar :)))

Belki çamaşırlar için kurutucu düşünülebilir ya. Bizim de balkon hiç işlevsel degil. Ben de düşünüyorum kurutucu. Şimdi yapamasam bile o bebege en geç bir yıl sonra oda yapılacak ve ben orada çamaşır kurutmaya veda edeceğim.

Balkon cok onemli projelerime muhakkak koyuyorum ama muteahitler koymak istemiyor balkon.... ben gene de balkonlu tasarliyorum. Balkon dedigin soyle bir masa atilip da oturulabilecek buyuklukte olmali ustelik kombi koyacak kadar balkon birakiyorlar bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…