Ben de başkasında kalamam annemler bile olsa. Başkası da bende 3 günden fazla kalsın istemem rahat edemem. Şehir dışından arkadaş falan geliyor arada bir, bir gece kalıyor ya da kardeşim geliyor. Gelsinler severim sevdiğim insanları ağırlamayı ama gittiklerinde mutlu oluyorum bir yandan da evim ve düzenim diyerek. Ne kadar olursa da rahat olmuyor insan. Hele şimdi ramazan ve herkes oruçluyken ben haftasonu evimde bile eşim görmeden yemek yemek için mutfak kapısını kapatıp yiyorum evde bir dünya insan varken hepten zor. Bence evinde kal, kilitlersin kapını, açarsın ışıkları hiçbir şey olmaz.
Bizim balkonda da kurutma telini serince hiç yer kalmıyordu, biz de artık mecbur dışarı doğru uzanan çamaşır askilarindan aldık. Hiç sevmiyorum aslında çamaşırını dışarı sarkitan insanları ama sürekli çamaşır oluyor o balkon bizim de hakkımız, sadece çamaşırların değil diyerek küçük masa sandalye aldık oturacağız artık. Belki sen de öyle yapabilirsin.
Kim memnun zaten yahu, dilini bilmiyorubilmiyoruz dilimizi bilmiyor çoğu, kültür desen apayrı, görgü desen hak getire. 100 metrelik yolda 7-8 tane dilenci var, bu insanlar yarın bir gün hiç para kazanamayınca cepçilik de yapacak, kapkaç da yapacak, hırsızlık da yapacak. Ayrıca cinsel suçlara hiç girmiyorum, insanların güvenliği kalmadı.
Be de 29. haftaya kadar hafif hafif hissediyordum. Sonra bir gün içeride disco var gibi hareket etmeye başladı şimdi önünü alamıyorum. Bazı günler yine hareketsiz ama bazen karnımın hareketlerini başka yöne baksam dahi görebiliyorum. Dayanın 30. haftadan sonra artık hareketsizlikten şikayet etmezsiniz. :)
Maasallah cnm ama dedigim gibi 1500 civarina gelince daha cok hissedeceksin merak etme. Yengen sana getirsin meyveyi dedigimi bir uygula eminim ki hareketlenecekSuan kilosu 1.200grm haftasindan onde gidiyor hatta ..
Dogumdan sonra da bir muddet kalir sanırımdogumdan sonra da
3lü sığar amacok sıkış sıkış olur ve guzel durmaz diye düsunüyoruz. odamiz cok buyuk degil. bakalim karar verecegiz insallah bir seye:)
gule gule kullanin,guzelmis modeli:)
Dogumdan sonra da bir muddet kalir sanırım
Ben de başkasında kalamam annemler bile olsa. Başkası da bende 3 günden fazla kalsın istemem rahat edemem. Şehir dışından arkadaş falan geliyor arada bir, bir gece kalıyor ya da kardeşim geliyor. Gelsinler severim sevdiğim insanları ağırlamayı ama gittiklerinde mutlu oluyorum bir yandan da evim ve düzenim diyerek. Ne kadar olursa da rahat olmuyor insan. Hele şimdi ramazan ve herkes oruçluyken ben haftasonu evimde bile eşim görmeden yemek yemek için mutfak kapısını kapatıp yiyorum evde bir dünya insan varken hepten zor. Bence evinde kal, kilitlersin kapını, açarsın ışıkları hiçbir şey olmaz.
Aynen canim sorma walla bak istediqin kadar annen baban olsun yok yani rahat edemiyosun yatsan yatilmiyo dus desen surekli dusa qirmek istiyorum olmuyo rahat kiyafetler qiyemiyorum daha neler neler yani heleki ramazanda dediqin qibi herkes oruc ben bisye yiyemiyorum kahvalti duzenim ilac duzenim deqisti herseyi qectim bu kramplar aqrilar olmuyo iste ne bileyim herkesin kendi ewi ya en quzeli...yataqimi ozledimmmmmm buqun qidiyorum cok sukurBizim balkonda da kurutma telini serince hiç yer kalmıyordu, biz de artık mecbur dışarı doğru uzanan çamaşır askilarindan aldık. Hiç sevmiyorum aslında çamaşırını dışarı sarkitan insanları ama sürekli çamaşır oluyor o balkon bizim de hakkımız, sadece çamaşırların değil diyerek küçük masa sandalye aldık oturacağız artık. Belki sen de öyle yapabilirsin.
Kim memnun zaten yahu, dilini bilmiyorubilmiyoruz dilimizi bilmiyor çoğu, kültür desen apayrı, görgü desen hak getire. 100 metrelik yolda 7-8 tane dilenci var, bu insanlar yarın bir gün hiç para kazanamayınca cepçilik de yapacak, kapkaç da yapacak, hırsızlık da yapacak. Ayrıca cinsel suçlara hiç girmiyorum, insanların güvenliği kalmadı.
Be de 29. haftaya kadar hafif hafif hissediyordum. Sonra bir gün içeride disco var gibi hareket etmeye başladı şimdi önünü alamıyorum. Bazı günler yine hareketsiz ama bazen karnımın hareketlerini başka yöne baksam dahi görebiliyorum. Dayanın 30. haftadan sonra artık hareketsizlikten şikayet etmezsiniz. :)
Sanki simdi karnimdayken strese qiriyorum ya qozumun onunde olursa bukadar strese girmem qibi qeliyo ama bak altini ciziyorum qibi qeliyo kendim bile inanmiyorumederler ederler o zaman da bu cok sert vuruyor kaburgama baski yapiyor canim yaniyor normal mi diye endiselenecekler :))) cocuk dogunca zaten yandi oralara hic girmiyorum bileEvininhatunu Nickimnick
Yok canim esim ewde yoktu buqun qeliyo yarin alisverise cikacaz hepsine bakacam biraz onlarla oyalaniyim bari evhamlarim qider biraz belki bak buda nornalmis diye diye :):) seninde ilk bebek demi sende bukadar yok sanki ewhamcanim bak kendin diyosun ne kanama ne başka sıkıntı oldu diye. allaha cok sukur,hicbir sorun yasamadin. kendini bosuna strese sokma. ben sana bir dert vermedim ki sen neyin stresini yapiyorsun ki diye allahin gücüne gider.
kitap isimleri sormustun,aldin mi onlari? aldiysan onlari oku,almadiysan da hemen al:) onlarla mesgul ol:)
Sanki simdi karnimdayken strese qiriyorum ya qozumun onunde olursa bukadar strese girmem qibi qeliyo ama bak altini ciziyorum qibi qeliyo kendim bile inanmiyorum
iyi canım çok şükürBuqun etimesquta qittim canim benim doktor normalde burdaydi zaten arada bi hem buna hem zubeydeye qidiyorum.Normal dedi cok sukur
progestan aldın mı canm merak ettmYarin tekrar isticem doktordan vermezse ben alip icicem yeter artik ya inanirmisin hamile kaldiqim qunden beri bu adet aqrisi sancisi bi qitmedi benden normal diyo herkes ama ben rahatsiz oluyorum oturdum aqladim qene bisey olacak diye en iyisi kullaniyim ne aqrim olsun ne suphemsuan aqriyida unuttumda insaAllah kesede problem yoktur bi baktirim en son 10 cm di insaAllah azalma yoktur.
kalp atmını hissetmek zaten mümkün değil dimi yani o atan pıt pıt hıçkırıktır garantiKalp atımı gibi düzenli pıt pıt olan hıçkırık cnm ,, bana nedense çok sevimli geliyor o :))
Yok canim esim ewde yoktu buqun qeliyo yarin alisverise cikacaz hepsine bakacam biraz onlarla oyalaniyim bari evhamlarim qider biraz belki bak buda nornalmis diye diye :):) seninde ilk bebek demi sende bukadar yok sanki ewham
Artık ağırlaştın diye sana jest yapıyordur kendince sağolsun. Ama cidden zordur ya düşünemedimValla yardimci oluyor sagolsun ama gelip gitse daha iyi olurdu direk kalması kolay birsey degil. Ben hic aliskin degilim. Oyle kaynanalik yapan bir kisi degil ama ne olursa olsun insan evde 3. Bir yetiskinin olmasindan rahatsiz oluyor. Bir de evimiz cok kucuk sanirim onun da etkisi var :) zararı yok ama zor aliskin degilim. Ne yapalim hersey bebislerimiz icin
Burcun ne çok merak ediyorum :) balık olabilir miNebilim canim hemen aklima bisey takiliyo bakiyorum sonra okuduquma pisman oluyorumwarya okadar ozleyecemki bu hamile olduqum qunleri 12.haftadan beri basladi bu stresim halada devam ediyo yai biqunum mutlu mutlu ben anne olacam diye qecmedi halbuki buqune kadar ne kanama ne baska bisey hic bi skntim cikmadi cok sukur ama iste salak kafa dun aqladim aqladim bebeqim tas qibi oldu sonra bide ona aqladim ozurdiledim cok uzuyorum onu ama az kaldi benim icin zor qecti bu donem napalim herkesinki ayni olmuyo demekki
Evt sanırim bir müddet kalacak hayırlısı olsun.Artık ağırlaştın diye sana jest yapıyordur kendince sağolsun. Ama cidden zordur ya düşünemedimbebiş doğunca da o mu kalacak
Tmm tmm sustum kizmayin relax olacamKötü düşünüp kötüyü çekme bebeğin sağlıklı sen sagliklisin evham yaparak kendine zehir etme sen şimdi bir dogursam diye bakıyorsun ama böyle giderse doğumdan sonrasını da kendine zehir ediceksin neden fazla uyudu neden az uyudu çok ağladı az emdi bakmadı gülmedi dönmedi yemedi uzar gider bu liste rahatlat kendini hem kendine hemde bebeğine eziyet etme
Tmm tmm sustum kizmayin relax olacamamannn banane dunyada herseyi bole ince ayrintisina kadar dusunursek sonunu bulamayiz demi walla kendime zarar hic kimseye deil
Walla ben bile kendime inanmiyorumki 3 qun iyiyim 2 qun sonra aklima bisey qeliyo hoppp tekrar suphelerbunu yurekten soyledigine ve uygulayacagina emin olsam senin adina rahatlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?