2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ederler ederler o zaman da bu cok sert vuruyor kaburgama baski yapiyor canim yaniyor normal mi diye endiselenecekler :))) cocuk dogunca zaten yandi oralara hic girmiyorum bile Evininhatunu Nickimnick

dogumdan sonra da

3lü sığar amacok sıkış sıkış olur ve guzel durmaz diye düsunüyoruz. odamiz cok buyuk degil. bakalim karar verecegiz insallah bir seye:)
gule gule kullanin,guzelmis modeli:)
Dogumdan sonra da bir muddet kalir sanırım

Aynen canim sorma walla bak istediqin kadar annen baban olsun yok yani rahat edemiyosun yatsan yatilmiyo dus desen surekli dusa qirmek istiyorum olmuyo rahat kiyafetler qiyemiyorum daha neler neler yani heleki ramazanda dediqin qibi herkes oruc ben bisye yiyemiyorum kahvalti duzenim ilac duzenim deqisti herseyi qectim bu kramplar aqrilar olmuyo iste ne bileyim herkesin kendi ewi ya en quzeli...yataqimi ozledimmmmmm buqun qidiyorum cok sukur

ederler ederler o zaman da bu cok sert vuruyor kaburgama baski yapiyor canim yaniyor normal mi diye endiselenecekler :))) cocuk dogunca zaten yandi oralara hic girmiyorum bile Evininhatunu Nickimnick
Sanki simdi karnimdayken strese qiriyorum ya qozumun onunde olursa bukadar strese girmem qibi qeliyo ama bak altini ciziyorum qibi qeliyo kendim bile inanmiyorum

Yok canim esim ewde yoktu buqun qeliyo yarin alisverise cikacaz hepsine bakacam biraz onlarla oyalaniyim bari evhamlarim qider biraz belki bak buda nornalmis diye diye :):) seninde ilk bebek demi sende bukadar yok sanki ewham

progestan aldın mı canm merak ettm

Yok canim esim ewde yoktu buqun qeliyo yarin alisverise cikacaz hepsine bakacam biraz onlarla oyalaniyim bari evhamlarim qider biraz belki bak buda nornalmis diye diye :):) seninde ilk bebek demi sende bukadar yok sanki ewham

gerci simdi kitaptakileri okuyunca orda olmasi gerekenler sende olmuyorsa yine evham yapacaksin okumasan mi acaba,ay bilemedim

benim de ilk evet allahim nasip ederse. uzerimize dusenleri yaptiktan sonra hicbir seyin bizim elimizde olmadigina kanaat getirdim ve rahatladim.

Artık ağırlaştın diye sana jest yapıyordur kendince sağolsun. Ama cidden zordur ya düşünemedim bebiş doğunca da o mu kalacak

Burcun ne çok merak ediyorum :) balık olabilir mi

Tmm tmm sustum kizmayin relax olacam amannn banane dunyada herseyi bole ince ayrintisina kadar dusunursek sonunu bulamayiz demi walla kendime zarar hic kimseye deil

bunu yurekten soyledigine ve uygulayacagina emin olsam senin adina rahatlayacagim
Walla ben bile kendime inanmiyorumki 3 qun iyiyim 2 qun sonra aklima bisey qeliyo hoppp tekrar supheler bi doquraydik hayirlisiyla şu bebisleri esime diyorum normal olursa normal doqum olmazsa ben tamamen uyusmak istemem ya bebeqim karisirsa deqisirse bak sahip cik cocuqa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…