Walla ben bile kendime inanmiyorumki 3 qun iyiyim 2 qun sonra aklima bisey qeliyo hoppp tekrar supheler bi doquraydik hayirlisiyla şu bebisleri esime diyorum normal olursa normal doqum olmazsa ben tamamen uyusmak istemem ya bebeqim karisirsa deqisirse bak sahip cik cocuqa falan
Bak bu konuda titizlenebilirsin:) kapıda bekler kocan karışmaz böylece. Geçenlerde haberlerde vardı karadenizli ailede esmer çocuk. 4 yaşında adam dna istemiş dayanamamş. Öylece ortaya çıktı. Kendi çocklarının oldğu aile de boşanmış. Düzensiz aile olduğu için ikisi de bizde kalsın filan diyolardı ben de etkilendim. Hala oluyor Allah korusun daha da evhamlanma ama bence de önemli konu :)
Bak bu konuda titizlenebilirsin:) kapıda bekler kocan karışmaz böylece. Geçenlerde haberlerde vardı karadenizli ailede esmer çocuk. 4 yaşında adam dna istemiş dayanamamş. Öylece ortaya çıktı. Kendi çocklarının oldğu aile de boşanmış. Düzensiz aile olduğu için ikisi de bizde kalsın filan diyolardı ben de etkilendim. Hala oluyor Allah korusun daha da evhamlanma ama bence de önemli konu :)
Büyük temizlik bende korkuyorum yapmıyorum ama günlük işler hiç bitmiyor hergun ev supuruyorum mesela mecburen benimde yatak odasını temizleyip park yatagi çıkarmam lazım artık ama eşimi bekliyorum
Bende dün gittim 2 ye yakın çıktı kilosu iki hafta civarı öndeymiş sadece Doğum şeklini vs etkiliyor galiba kilolu olması dr bana hamurişi vs azalt dedi bide
Bizi de sömürüyor çocuk diğer bebeklere göre daha geç doyuyor aynı kilolu insanlar gibi yani bulması kolay ama bende kas ağrısı fln oluyor fazla aldığı için bana bişey kalmıyor işte diyorum zaten yemeyi azaltsam da kilo almaya devam edecek sonuçta yapısı böyle demek ki
Bizi de sömürüyor çocuk diğer bebeklere göre daha geç doyuyor aynı kilolu insanlar gibi yani bulması kolay ama bende kas ağrısı fln oluyor fazla aldığı için bana bişey kalmıyor işte diyorum zaten yemeyi azaltsam da kilo almaya devam edecek sonuçta yapısı böyle demek ki
Ben olabilirim. 11 haftada yoğun ve pıhtılı kanamayla gittim düşük zannederek. Aşağıda oldğunu söyledi ondan önce öyle bir sıkıntı yoktu. Bazısınınki çıkarmş yukarı 4.aydan sonra benm aşağıdaydı hala en son sordğmda. Kanama olmasının onunla alakası yok ama progestan kullanır muhtemelen. Biraz daha dikkat edicek herkese göre. Bu arada ben düşük yaptğm korkusu ve stresiyle gittiğmde bebeğin nabzı her zaman 150 civarıyken 180 e yaklaşmştı ve el kadar bebek tuhaf hareketler yapıyodu aşağı yukarı inip kalkıyodu gibi. Ondan önce ve sonra asla öyle görmedim bebeği. Doktorum bebekte stresten etkilenmiş dedi şok olmuştum. Bu olayı sana neden anlattım bil bakalım
Benim de o bi türlü nasip olmadı cnm ya; bi de eşime sürekli beşik kaldı diyorum, adam da sürekli e al işte diyo.. nihayetinde son güne bırakıp yine onun başının etini yicem sanırım... beşik de öyle bişey ki, kötü bi durum olsa bakar bakar üzülürüm, acaba bilinçaltım o yüzden mi erteliyo diyorum :)