2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Geçti bitti cnm,,, bundan sonra artık kötü bişey olma ihtimali çok çok düşük.. erken doğum bile olsa yaşama şansı çok yüksek... dertlenme artık... yürümeye çalış, bebek doğmuş gibi aylık gelişimlerini oku öğren, hangi ay ne yapmak lazım vs... kendini o zamana odakla

1 beden aldım ben. 0 prematüre için oluyor. Ben 1 beden alayım da hiç kötüyü düşünmeden zamanında doğmasına göre plan yapayım dedim.

sagol canim.
zamaninda dogsa bile cok minik oluyorlar 1 buyuk gelir diye okudum bir yerde de 0 mi almak lazim acaba diye dusundum. ben de 1 alayim o zaman.

ben de sadece 1 tane aldim ikeadaki kirmizi saat yastik o da acaip hosuma gitti :)) digerleri kuzenimin cocuklardan geldi :))

Ay o çok güzell zaten, iyi yapmışsın :) ben bu yaşa geldim hala bayılırım peluşlara. Ayşe doğmadan önce bana alıyodu eşim :))))) evde kocaman bi sünger bob ve şirin var eskiden kalan,, bunları bana almıştı baban diyorum, kız da bebekken mi diyo :))))

Cinsiyet neydi sizin benim erkek zaten erkekler iti oluyormus.aynı dert bendede ağırlaşırım kaşık ağrılarım çok oluyor
Erkek aynen o yüzden ağırlar bende eşimde iriyiz normal aslında böyle olması bence Doğum sezaryene dönmezse sıkıntı YOk inşallah

Kızlar yazmayı unuttum dün druma nefes darlığımı da sordum. Kan testini tekrarlatmamı istedi. Belki düşmüş olabilir dedi. Bi kaç arkadaş vardı aynı şikayetleri yaşayan aklınızda bulunsun.çok fazla hareketli olduğunu söyledim. O da kısa bi süre sonra hareketleri azalacak ama güçlenecek dedi.

kalp atmını hissetmek zaten mümkün değil dimi yani o atan pıt pıt hıçkırıktır garanti
evet tatlı

Evet cnm hıçkırık o,, ve doktor çok normal bişey endişelenmeyin demişti bana ilk hamileliğimde çok hıçkırıyo diye huzursuzlandığımda :))) gittikçe artıyor zaten, amniyom sıvısını yutuyomuş, o sebep oluyormuş :)

Kızzllaar biz haftaya bebek odasını almaya gidicez Allahın izniyle bu hafta liste yapıyoruz eşimle ikea'dan alıcaz bu arada. Sizlerden oda alan var mı? Yada ikeadan alan alıcak olannn :))

Büyük temizlik bende korkuyorum yapmıyorum ama günlük işler hiç bitmiyor hergun ev supuruyorum mesela mecburen benimde yatak odasını temizleyip park yatagi çıkarmam lazım artık ama eşimi bekliyorum

Yapma cnm bence de ince temizlik,,, ben hala sırt ağrısı çekiyorum yalnız yapmadığım halde. hatta her gün süpürme bile,, artık hem sıcak hem ağırlık çok zor... dinlenmeye geçmek lazım ufaktan :)

Şeker çikolata vs deneyebilirsin. Bal pekmez falan da olur...

Kızlaaarrrr odamız geldiiiii :) ama çok yoruldum önceden temizledim odayı , odayı temizlemişken evi temizliyim halıları kaldırayım dedim öldüm bittim ayaklarım şiştii

Oyyy geçmiş olsun,, ve de güle güle kullanın :) ben de iki gündür o haldeydim, fena yorulmuşsundur, tahmin ediyorum ama iş bitince de rahatlıyor insan işte :)

Canım sıkma canin benimdei geçen haftaya kadar tekme tokat geziyordu. Bu hafta birden sakinlesti cok az ve sakin hareketle yapuyorr demekki her gecen zaman farkli olacak. Bazen bende korkuyorum ama azda olsa hareket varsa şükür uyanik ve geziniyor demekki ;=)

Çok geçmiş olsun canım hamile hamile herşeyle uğraşılmıyo zaten, bide senin başına gelenler her zaman karşılaşılan bi durum olmadığı için zorla uğraşmak zorunda kalmışsın. İnşallah bunu yapanlar biran evvel bulunur da daha fazla uğraşmazsın. Bizde burdan senin adına dua etmiş olalım :) hamilelerin duaları kabul olurmuş stres yapıp bebişine de yansıtma iyiki eşin şımartıyormuş seni :)

Cinsiyet neydi sizin benim erkek zaten erkekler iti oluyormus.aynı dert bendede ağırlaşırım kaşık ağrılarım çok oluyor
Erkekler kasık ağrısı mı yapıyormuş benimde kalçamın üst kısmı acayip ağrıyor adım atarken bile hissediyorum. Arada ağrılar geçiyor arada yine başlıyor neye göre ağrıdığını çözememiştim bende

Sıkma canını gün içinde azda hareket etse yeter zaten bi abla söylemişti ne kadar doğru bilmem de sen hareket ederken bebek sallana sallana uyur sen durunca hareketlenir demişti

Iste bak yaaaa sinir oluyorum boylelerine bu ne rahatlik o sana Allah'in emaneti ya basina bisye qelse yine biz uzulecez oyle deilmi ? Ahhh bi ben olamadim bole gamsiz bi insan ya
Ama çocukları sakindikca bişey oluyor az rahat bırakcan tabi çok deil mesela annem bizi kışın sarıp sarmalardı hasta olmayalım diye bi komşumuz vardı hiç umursamazdı bile onun çocuklarına bişey olmazdı biz ateşler içinde yanardağ kardeşimle o yüzden çok evhamli yok hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…