2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar , siz kahvaltıda sucuk yiyiyor musunuz? pişmiş tabii.bana zararlı dediler diye hiç yemedim.ama az yesem nolur:)
Ben haftasonları yiyorum canım. Doktorum organik olanlardan al ve iyi pişir dedi. Çok iyi pişirince bir pot lem yok dedi. Abartmadan tabi.

Maalesef ben yiyorum cips kahve sucuk napim mm. Azda olsa yiyorum ve simdilik hiç sorun yok. Bebisde iyi şükür. Inan hayatimizda o kadar zararlı seyler varki ucundan azcik :)
Bende yedim ya o cips olayı bende de var ,arada kacıyor artık o kadar da olsun:)

Bende çok yememeye çalışıyorum sadece bir kere mangalda denk geldim arkadaşlarla onda bir dilim yedim. Emin olamıyorum içindekinden bir de tavuk tüketmiyorum onda da organik desede emin olamıyorum ne biliyim..
Bende ilk dee bu sabah yedim iyice pişirip,tavuk bende yemiyorum ama cok sevmedigimden sadece köyden gelmisti 2 kere öyle yedim.

Salam sosis bende sevmem zaten,yemedim hiç ama sucugu yedim bu defa:)

Gözünaydın
Döner döner insallah,,,zamanında da kucagına alırsın insallah

Maalesef öyle,benimde 2.den sonra genetik test yapalım dediler o da ilk gittigim dr demedi,zaten sonra dr deiştirdim,suanki doktorumla konustuk o yapalım dedi. Kaç kayıp yasamak lazım bilmiyorum,cok düsüncesiz bazı doktorlar gercekten !

Saglıkla zamanında,miadında dogar insallah:) gecmis olsun

Amin cnm,, çok çok saol :) wala arada kahrını da çekmiyo değilim ama saolsun keyfim yoksa yerine getirmek için elinden geleni yapar eşim :) dediğin gibi fazla da stres yapmamaya çalışıyorum bu tarz şeyleri, bi gece sıkıyor beni en fazla problemler, sabah kalkınca yeni güne odaklanmaya çalışıyorum... hamileliğim ne kadar huzurlu geçerse bebek de o kadar huzurlu ve uysal olucakmış gibi hissediyorum çünkü bu defa :)

Cnm hiç öyle düşünme çünkü çoook uzun süre kendisi hiçbişey anlamıcak zaten.. şimdiki aklım olsa ilkine bebek odası hiç yapmazdım inan; beşik alır sonra da çocuk odası yapardım direk. İkinciye de sırf "ablama yapılmış bana yapılmamış" demesin diye alıcaktık ama ondan bile vazgeçtik işte... beşiğini alırız bebek odası niyetine onda çekeriz resimlerini, bitti gitti dedik :) tayinin olsun, gönlüne göre bi eve yerleştiğinde çocuğun da zevkine göre yavaş yavaş düzenlersin,, çok arkadaşım öyle yaptı ve hiçbiri pişman değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…