Hala tam toparlanmadı ama odamızı yükleyeyim,, wala kötüyse söyleyin lütfen hanımlar, hiş üşenmez tekrar değiştiririz :))) kocam hala isyan etmemişken son kararı vermem lazım :)))))
Maalesef ben yiyorum cips kahve sucuk napim mm. Azda olsa yiyorum ve simdilik hiç sorun yok. Bebisde iyi şükür. Inan hayatimizda o kadar zararlı seyler varki ucundan azcik :)
Bende çok yememeye çalışıyorum sadece bir kere mangalda denk geldim arkadaşlarla onda bir dilim yedim. Emin olamıyorum içindekinden bir de tavuk tüketmiyorum onda da organik desede emin olamıyorum ne biliyim..
Ben normalde hiç yememiştim salam, sosis, sucuk falan ama 2 hafta önce pizza yaptım ve bir tepsisinde sucuk vardı, dayanamadım yedim 2 dilim. Ama genelde yememeyi tercih ediyorum içine katılan şeyler neler bilmediğim için.
Merhaba kızlar. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür 1.500gr olmuş kuzucum. Ayak parmaklarını emiyordu:)Tek sorun duruşu. Yan duruyor. Dönmez doğuma kadar böyle kalırsa sana çok rahatsızlık verir ve bi ihtimal keseyi yırtabilir erken doğum olabilir dedi. Ama çok hareketli bi bebek döner diye tahmin ediyorum dedi. Umarım döner bebişim.
Ben de 8. Haftada kalp atışı durdu diye bir düşük yaşadım ama bahsettiğiniz genetik testlere hiç bakılmadı bende ve doktor da aspirin falan vermedi bana, şimdi bir soru işareti oluştu kafamda. Maşallah şimdiye kadar iyi bebek de ben de ama kullanmak lazım mıydı, risk mi almış olduk acaba. İlginç yaa bu davranış biçimi de, illa birkaç düşükten sonra mı araştırmak lazım. Bir bebek o kadar mı önemsiz tıp literatüründe. Anlam veremiyorum
Maalesef öyle,benimde 2.den sonra genetik test yapalım dediler o da ilk gittigim dr demedi,zaten sonra dr deiştirdim,suanki doktorumla konustuk o yapalım dedi. Kaç kayıp yasamak lazım bilmiyorum,cok düsüncesiz bazı doktorlar gercekten !
biz hala kararsisiz da ikili mi alsak uclu mu diye. uclu daha cok esya alacak tabiki ama odaya da zor sigacak. bizim baktigimiz ucluler 135 ti hep. cilege de bakmayi dusunuyoruz da merak ettim olcusunu.
Merhaba ağustos anneleri beni hatırlayan vardır eylül annesiyim ama amniyon sıvımda azalma vardı 5cm E düşmüştü.. Erken dogum riskim vardı aranıza katılma ihtimalim vardı. 3 haftadır bebeğimin sıvısı yükselişe geçti haberdar olmak isteyenler olmustu dua ve destekleriniz için teşekkür ederdim herkes bebegıne sağ salim kavuşsun dilerim hoş 38. Ve öncesi Haftada dogum yaparsam o kadar uzun dayanamayanlar bebeğim yine de ağustos annesi olucam :)
Çok geçmiş olsun canım hamile hamile herşeyle uğraşılmıyo zaten, bide senin başına gelenler her zaman karşılaşılan bi durum olmadığı için zorla uğraşmak zorunda kalmışsın. İnşallah bunu yapanlar biran evvel bulunur da daha fazla uğraşmazsın. Bizde burdan senin adına dua etmiş olalım :) hamilelerin duaları kabul olurmuş stres yapıp bebişine de yansıtma iyiki eşin şımartıyormuş seni :)
Amin cnm,, çok çok saol :) wala arada kahrını da çekmiyo değilim ama saolsun keyfim yoksa yerine getirmek için elinden geleni yapar eşim :) dediğin gibi fazla da stres yapmamaya çalışıyorum bu tarz şeyleri, bi gece sıkıyor beni en fazla problemler, sabah kalkınca yeni güne odaklanmaya çalışıyorum... hamileliğim ne kadar huzurlu geçerse bebek de o kadar huzurlu ve uysal olucakmış gibi hissediyorum çünkü bu defa :)
Ya çocuk odası dizenlerinize öyle özeniyorum ki :) benim evim ufak ve bulunduğumuz yerden tayin istemeyi düşündüğümüz için oda yapamıyoruz annem bi beşik alacak onu da yatak odamıza koyacağım. İnşallah ilerde bana da kısmet olur içime sine sine odasını dizmek
Cnm hiç öyle düşünme çünkü çoook uzun süre kendisi hiçbişey anlamıcak zaten.. şimdiki aklım olsa ilkine bebek odası hiç yapmazdım inan; beşik alır sonra da çocuk odası yapardım direk. İkinciye de sırf "ablama yapılmış bana yapılmamış" demesin diye alıcaktık ama ondan bile vazgeçtik işte... beşiğini alırız bebek odası niyetine onda çekeriz resimlerini, bitti gitti dedik :) tayinin olsun, gönlüne göre bi eve yerleştiğinde çocuğun da zevkine göre yavaş yavaş düzenlersin,, çok arkadaşım öyle yaptı ve hiçbiri pişman değil :)