2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ama o ilk dogacagi zamanki heveslerle simdiki tecrubeler farkli degil mi?
bize de cevredeki bazi kisiler park yatak alin,2 yasinda genc odasi alin diyorlar. bunlari soyleyen herkes 2 cocugu olan kisiler genelde ve tecrubeleri var. onlar kendince hakli tabi ama bir de bizim gibi ilk bebegini bekleyen ve uzun sure bekleyen,hevesleri olan insanlar var. 5 sene bile kullanacak olsa o hevesle yapmaya degmez mi,bu aklimi karistiriyor. daha sonradan keske yapsaydim,niye etkilendim demek istemiyorum. evim uygun,boş odam var,e hevesim de var,oda yapmayim mi simdi

cok kucuk olmayan bavullar var ya,el cantasi gibi onlardan alayim diyordum ama sigmiyorsa ben de cekcekliyi kullanirim. hazirladiniz mi cantalari?

Yarın kıvır zıvırları (emzik biberon vs) de alıp başlayacağım cnm. 32'den itibaren hazır olsun istiyorum nedense.. bavul en rahatı bence; senin kıyafetlerin bebeğin kıyafetleri, biberonu bezi vs rahat rahat koyarsın herşeyi.

İşte arada kalıyor insan di mi :))) öyle dememizin sebebi söylediğin gibi belki de ilk hevesin geçmesi :) Hep bi sonraki adım daha gerekliymiş gibi geliyor insana... imkanın varsa yap tabi; ama benim acemiliğime gelmişti; bebek odası sade, hoş ama uzun vadede çok kullanışsızdı. Yoksa dediğin gibi beş sene kullanmış olsam böyle düşünmezdim sanırım :)

onlari da paylasir misin alinca,fikir olsun bize de:)
evet ayri ayri birkac parca canta goturecegimize hepsi ayni yerde daha iyi.

onlari da paylasir misin alinca,fikir olsun bize de:)
evet ayri ayri birkac parca canta goturecegimize hepsi ayni yerde daha iyi.

Tabi paylaşırım cnm,, buradaki arkadaşlar da liste yazdı dün saolsunlar, ben de bir iki ilave yaptım... görünce de hatırladıklarım olucak muhtemelen zaten; onları da ekleyip paylaşırım toplu olarak. Bi aksilik olmazsa yarın bu alışveriş işini bitirmek istiyorum inşallah.. artık market alışverişi bile zorlamaya başladı çünkü

cok kucuk olmayan bavullar var ya,el cantasi gibi onlardan alayim diyordum ama sigmiyorsa ben de cekcekliyi kullanirim. hazirladiniz mi cantalari?

Ben bu hafta içi bebeğin çantasını hazırlayacağım. Aklımda aldığı kadarıyla onun çantasının eksiği yok. İşte biberon emzikleri falan kaynatırım bir de emzik saklama kutusu alacağım. Sonra hepsi hazır kızımın çantasının. Kendiminkinin de biraz daha eksiği var; gecelik, depend falan alacağım ondan sonra o da tamam olur. Onu da hazırlarım ama öncelik kızımın :)

valla sizlerin her seyi hazir. ne guzel.bende hicbir sey yok:)
cantaya koyacagim seyleri almaya oncelik vermeye karar verdim. onlar hazir olsun. kafam rahat olsun.

ben hepinizin yazdigi seylerin ekran fotosunu cekip biriktirdim,markalari falan. ona gore karar verip alacagim.
sicaklar bastirdikca daha zor olacak,bitirmekle cok iyi yaptin canim

belki ben de birkac sene sonra o sekilde dusunup baskalarina oyle diyecegim,belki de iyi ki yaptim diyecegim bilemiyorum. suanki hevesim yap diyor ama bakalim:)

canim ilk 6 ay sadece anne sutu ya(emerse insallah tabi), neden simdiden aliniyor biberon?
bi de emzige alistirip alistirmamak bize mi bagli?

200 oy olmuş. İlk 100 gibi 200de de erkekler önde. 91 kız, 104 erkek 4 ikiz ve 1 üçüz. Kızlar %45.5 erkekler %52, oylamaya son 3 ayda daha fazla kız katılır umarım en azından eşitlik yakalasak o bile iyi :)

Kızlar bee benim karnim çok fena şişti goren son ayin mi diye soruyo pskolojim bozuldu iyice bide ne kullandiysam ise yaramadı şimdiden harita gibi oldu göbeğim nolcak hep öyle mi kalacak

Kızlar bee benim karnim çok fena şişti goren son ayin mi diye soruyo pskolojim bozuldu iyice bide ne kullandiysam ise yaramadı şimdiden harita gibi oldu göbeğim nolcak hep öyle mi kalacak
Malesef kırmızidan beyaza dönecek sonra ve kalacak. Onlar çok moral bozuyor. Doğum sonrası göbek gidince çok şişmiş sönük balonlar nasıl tuhaf bir şekil alıyorsa o da öyle oluyor. Off.

Günaydın kızlar bende dün market alışverişine çıkayım dedim bayılacaktım. Çok uzun süre yuruyememek bunalmak çok kotuymus ilkinde böyle değildim. Allah yardımcımız olsun

Bende hastaneye minik çekmeli bavulunu goturenlerdenim . Herşeyi alıyor daha iyi.
Emzik konusunda da aşırı kararsızım. Baştan vermeyince kimi bebek zor alışıyor. O yüzden zor bir karar benim için. Kizim emziksiz büyüdü şükür. Ama başta çok çektik. Emzik vermicem diye almadım. Sonra fellik fellik emzik aradım. Marka marka çeşit çeşit aldım. Ama almadı benim minnos keçi...Dışarı çıkarken bas bas aglamalar korkuyordum dışarıya çıkmaya. Eve tikili kaldım kaç ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…