2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydınnn,,, bravo, erkenden hazırlamışsın. Darısı başımıza :)

valla sizlerin her seyi hazir. ne guzel.bende hicbir sey yok:)
cantaya koyacagim seyleri almaya oncelik vermeye karar verdim. onlar hazir olsun. kafam rahat olsun.

Günaydınn Aslında ufak tefekler bi günlük iş cnm,, yaparsın rahat rahat,, benim kızla zor olur daha da ilerleyince diye acele ediyorum. Onu da alıp gidicez alışverişe çünkü ve normal market alışverişi dahi çok yorucu oluyor sürekli bişey vıkırdandığı için :))))) bi de tabi 32. Hafta artık ve fiziksel olarak aşırı yoruldum bu hamilelikte, ilki gelmeyip sezeryan olmasına rağmen bu vaktinden önce gelmeye kalkışıcak diye korkuyorum :)))

belki ben de birkac sene sonra o sekilde dusunup baskalarina oyle diyecegim,belki de iyi ki yaptim diyecegim bilemiyorum. suanki hevesim yap diyor ama bakalim:)

Yap cnm imkanın varken, içinde kalmasın. Ama mümkün olduğunca uzun süre kullanabileceği şekilde yap gerçi ben de yarı fiyatına sattım hepsini, zaten çileğin en uygun takımıydı,, o yüzden çok üzülmedim, en azından yeni dolabının parası çıkmış oldu o zaman :) let go çok başarılı o konuda :)))))

Günaydın burası yagmurlu evdeyiz ana kız bütün gün canım sıkıldı diye geçmez umarım

Günaydın cnm,, iyi pazarlar :) İstanbul güneşli ama buranın da havasına güven olmuyor, her an herşey olabilir :)))) ben senin yerinde olsam bütün gün mayış mayış yatar film izler kitap okurum,,, keyif yap şu son "vaktin olan vakitlerde" :)

Olmaz öyle birsey merak etme cnm aklina böyle kötü seyleri getirme

Çok isterdim ama kızım var 8 yaşında ve evde boş boş oturmayı hiç sevmiyor eline telefon verirsem oturur ama onuda ben istemiyorum sürekli canım sıkılıyor diye dolanıyor evde büyüdüğü için benlede oynamak istemiyor arkadaş istiyor yanına pazar pazarda herkes ailesiyle tabi işimiz zorlasiyor

Göğüs ucu kremine başladınız mı kızlar?7.ayda başlamayı öneriyorlar . Hangisini kullanacaksınz fikri olan var mı
Walla canim ben oqun eczaneye qittim arkadasim oluyo kendisi ne onerirsin dedim lansinoh oneriyo herkes ama dedim oda ben sana garmastan daha iyi onu oneririm dedi bu daha bitkisel silmedende emzirebilirsin dedi :) ama karar vermedim daha :)

Kuzenim de garmastan onermisti bana
Benim arkadasim bebek hastanesinde calisiyo oda garmastan onerdi kardesmin eside onun tavsiyesi uzerine aldi 2 qun kullandi ne yarasi kaldi ne acisi faydasini qorduk yani :) biraz qec basladi aslinda 32 den sonra baslasak ne quzel olur

Walla canim ben oqun eczaneye qittim arkadasim oluyo kendisi ne onerirsin dedim lansinoh oneriyo herkes ama dedim oda ben sana garmastan daha iyi onu oneririm dedi bu daha bitkisel silmedende emzirebilirsin dedi :) ama karar vermedim daha :)
Merhaba kızlar hayırlı pazarlar.. ben de ilk doğumda göğüs ucu yaralarından çok çektiğim için lansinoh kesinlikle işe yaramamıştı garmastan+anestol sayesinde iyileşti.

Merhaba kızlar hayırlı pazarlar.. ben de ilk doğumda göğüs ucu yaralarından çok çektiğim için lansinoh kesinlikle işe yaramamıştı garmastan+anestol sayesinde iyileşti.
Lansinoh koruyucu sanırım yara olduktan sonra bana da madscassol anestol garmastan vermişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…