- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Ayyy evet Ya benim kv de iyidir çok severim ama hiç işe yaramaz :)))) bigün oğluma baktı annem yokken. Eve gelicem öğlen yemeğe dedim. Benim anam canım anam hergün gel yemeğe diye mesaj atar ne yapayım sana der Allah razı olsun. Canım şunu istedi diyeyim hemen kalkar yapar. Kv bi yumurta kırmadı ya la :))) hastaydım bi de geldim kendim hazırladım. Yardım bile etmedi Ya la :))) ben şokHer ne kadar iyi de olsalar sonuçta adları KV o yüzden ben pek yararlı olacaklarını düşünmüyorum şahsım adına...mesela benim KV iyidir ama bana hiç bir yararı yok anca sen yapcan o yiyecek o yüzden ben de artık yapmayı biraktim
Olsun yardımcı olmak istemiş gelinciki biraz sabret az kaldı. benim kv ile kp oğlumun doğumuna 1 hafta kala gelip bizde kalmışlardı 10 gün falan. Şu an çektiğin sıkıntıyı çok ama çok iyi anlıyorum. Bir de evi üst sokakta benimkinin :) bi de diyo ki görümcemin kv aynı ilçede oturuyo gelip niye kalıyo diye kızıyorduk bizim ev şurda ama bizde seni rahatsız ediyoruz yahu:))) kızıyor musun bize. Aşşşkolllsunnnnnn anneciğim burası sizin de eviniz derken dilimi "evet tatlım ben de bi anlam veremiyorum hadi kalkın eviniZe gidin artık" dememek için zor tuttumValla yardimci oluyor sagolsun ama gelip gitse daha iyi olurdu direk kalması kolay birsey degil. Ben hic aliskin degilim. Oyle kaynanalik yapan bir kisi degil ama ne olursa olsun insan evde 3. Bir yetiskinin olmasindan rahatsiz oluyor. Bir de evimiz cok kucuk sanirim onun da etkisi var :) zararı yok ama zor aliskin degilim. Ne yapalim hersey bebislerimiz icin
Ben misafir geleceği zaman bir gün önceden başlıyorum hazırlığa. Temizliği ve evi toparlamayı bir gün önce yapıyorum yemekleri gelecekleri gün. Böylece nispeten daha rahat oluyor. Bu seferden geçmiş ama sonraki seferler için kullanılabilir. Tabi çocuk varken nasıl olur, bu yöntem tutar mı bilemem. Kolay gelsin, çok hırpalama kendini.Kızlar iftara misafirim var ben şimdiden bitik durumdayimmm..ne severim misafiri ama galiba kizimdaki gibi olmayacak bu kez
Hmm kanama olmasada yasak yaniYok canım kanama olmazsa da 40 gün lohusasın.
Ay o evin düzeninden ne istiyorlar hiç anlamıyorum. Bırak yahu, zaten gideceksin iki gün sonra niye otoriteni konuşturup gizliden gizliye benim dediğim olacak mesajını yediriyorsun. Valla annem bana bunu yaparsa -ki yapısı müsait- ona gittiğim zaman üşenmeden bardaklarla tabakları, temizlik bezleriyle soğanları kaşıklarla ıvır zıvır çekmecesini değiştiririm her seferinde birini değiştiririm yine de yaparım anlayana kadar. Sonra da böyle daha kullanışlı der sinir ederim :)Olsun yardımcı olmak istemiş gelinciki biraz sabret az kaldı. benim kv ile kp oğlumun doğumuna 1 hafta kala gelip bizde kalmışlardı 10 gün falan. Şu an çektiğin sıkıntıyı çok ama çok iyi anlıyorum. Bir de evi üst sokakta benimkinin :) bi de diyo ki görümcemin kv aynı ilçede oturuyo gelip niye kalıyo diye kızıyorduk bizim ev şurda ama bizde seni rahatsız ediyoruz yahu:))) kızıyor musun bize. Aşşşkolllsunnnnnn anneciğim burası sizin de eviniz derken dilimi "evet tatlım ben de bi anlam veremiyorum hadi kalkın eviniZe gidin artık" dememek için zor tuttum
Ay bi de annemle ikisi bir olup evinin düzenini değiştiriyolardı çıldırcak gibi olmuştum. Kocama şikayet ediyodum gidip kızıyordu ikisine deben de yandan pis pis sırıtıyodum. Şakayla karışık dünya harbi yaşadık o ara evde. Gittiler de bi ohh demiştim. Ay düşünsene sancı çekiyorum kp saçımı seviyo sarılıyo canım kızım diye dua ediyo falan. Tamam iyi niyette yaaaaniiii :) mahremiyet denen bişey var diğmi
Evet canm 40 gün sağlık açısından da iyi değil dinen de doğru değil benim bildiğimHmm kanama olmasada yasak yani
canm zaten bende öyle yapıyorum. Tatli, börek sarma isi önceki günden yapılır bbendede. Hatta supurgeyi eşim yapar. Ama yemekler konusunda çok detayciyimdir. İnce ince salatalar falan uğraşmayı severim ama yok benden geçmiş.hem çocuk hem hamilelik fena oluyormusBen misafir geleceği zaman bir gün önceden başlıyorum hazırlığa. Temizliği ve evi toparlamayı bir gün önce yapıyorum yemekleri gelecekleri gün. Böylece nispeten daha rahat oluyor. Bu seferden geçmiş ama sonraki seferler için kullanılabilir. Tabi çocuk varken nasıl olur, bu yöntem tutar mı bilemem. Kolay gelsin, çok hırpalama kendini.
Rabbim mübarek günler hürmetine safi ismini tecelli etsin insallah. Dermansiz dertler, cekemeyevegi yükler vermesin Rabbim kimseyeKizlar babama dua edermisiniz uyice durumu agirlasti . Akciğer kanseri kafam allak bullak
Amin canım İnşaAllah Rabbim öyle büyük bir sınav vermesin. Eşlerimizi bırak şahsım adına elimden gelen ne varsa canım pahasına yaparım kadın olarak. Kaçmak bizim genlerimizde yok. Suriyelilere kızdığım çok fazla konu var. Ülkende savaş var erkek olarak hadi korktun hadi kaçtın ki bu bile affedilir gibi değilken tüm avm tatil yerleri deniz kenarları lunaparklarda gününü gün ediyorlar.. bana bu çok ters geliyo hiç bişey yapamıyorsan otur evinde yas tut ülken için dua et diyorum.5 yıldır savaşmakta olan bir ülkenin savaştan kaçan aileleri ve 4 5 aile birlikte kalıyorlar çocukların yaş ortalamaları 3 4 kadınların çoğu hamile.. hayır korunmak günah mı zannediyolar anlamadım.., bi mola verin be kardeşim..Cnm oralara doğru da geliyorlar şu an,, yakında idrak ederler yani... her yana yayılmak zorunda kalıcaklar zaten çünkü nüfusları müthiş artıyor... artık ırkı koruma içgüdüsü mü dersin, cehalet mi dersin.. wala hangi coğrafyada olursa olsun savaşın her türlüsü çok kötü, ama ben adım gibi biliyorum ki burada savaş olsa ne babam ne kocam ne kardeşim, bir adım dahi atmazlar bu topraklardan dışarı.. güçleri yeterse bizi gönderirler, ama kendileri asla terk etmezler.. neyse, Allah bizi böyle şeylerle sınamasın inşallah... en büyük derdimiz çamaşır kurutmak olsun :)
Hahaha anlatımına bayildim. Sancı sırasında eşim hariç kimseyi görmek istememiştim bende ama malesef dediğin gibi illa oluyor iyi niyetle yaklaşan, oturup aglayanlara ne dersin. Ben orda mahvoluyorum ağlayan biri daha da zoruma gidiyordu.Olsun yardımcı olmak istemiş gelinciki biraz sabret az kaldı. benim kv ile kp oğlumun doğumuna 1 hafta kala gelip bizde kalmışlardı 10 gün falan. Şu an çektiğin sıkıntıyı çok ama çok iyi anlıyorum. Bir de evi üst sokakta benimkinin :) bi de diyo ki görümcemin kv aynı ilçede oturuyo gelip niye kalıyo diye kızıyorduk bizim ev şurda ama bizde seni rahatsız ediyoruz yahu:))) kızıyor musun bize. Aşşşkolllsunnnnnn anneciğim burası sizin de eviniz derken dilimi "evet tatlım ben de bi anlam veremiyorum hadi kalkın eviniZe gidin artık" dememek için zor tuttum
Ay bi de annemle ikisi bir olup evinin düzenini değiştiriyolardı çıldırcak gibi olmuştum. Kocama şikayet ediyodum gidip kızıyordu ikisine deben de yandan pis pis sırıtıyodum. Şakayla karışık dünya harbi yaşadık o ara evde. Gittiler de bi ohh demiştim. Ay düşünsene sancı çekiyorum kp saçımı seviyo sarılıyo canım kızım diye dua ediyo falan. Tamam iyi niyette yaaaaniiii :) mahremiyet denen bişey var diğmi
Lansinoh koruyucu sanırım yara olduktan sonra bana da madscassol anestol garmastan vermişti dr
Kizlar babama dua edermisiniz uyice durumu agirlasti . Akciğer kanseri kafam allak bullak
Ahahaaaa aynısını biz de yaşadık :)) siz çocukken arkadaş mıydınız dedi sustum :)Ay o çok güzell zaten, iyi yapmışsın :) ben bu yaşa geldim hala bayılırım peluşlara. Ayşe doğmadan önce bana alıyodu eşim :))))) evde kocaman bi sünger bob ve şirin var eskiden kalan,, bunları bana almıştı baban diyorum, kız da bebekken mi diyo :))))
Ben henüz çanta hazırlamadım o konuda yardımcı olamayacağım ama günlük kullanım için sırt çantası aldım çocukla daha rahat kullanırım diye düşündüm. Spor bir çanta da olabilir ben kıyafetlerimle uysun diye tam spor almadım . Bebek çantalarında da güzel modeller var ama ben tek kolda zorlanacağımı düşündüm. Kendi aldığımın fotusunu ekliyorum fikir olsunarkadaslar merhaba tasınma telaşı sebebiyle bayadır sizi takip edemiyorum konusuldu mu bilmiyorum ama sze 2 sorum olucak .1.hastane cantasına neler koydunuz ? 2.günlük kullanım icin çanta alanlar varsa nerden ve hangi model kullanisli söleyebilirse çok sevinirim
Evet teyzem Bursa'dan video atmış yıkılıyordu ortalık.. yağmurunu bile özledim.. Bursa'da üni okudum ve çoook sevdim Bursa'yı. İkinci memleketim derim hep :)kizlar bursa cok fena. yagmur sel firtina simsek
Mamayı biberonla vermiyeceğiz ki canım. Bir enjektör ile vermişti hemşireler hastanede oğluma. Biz sonra mama kullanmadık ve dr brown biberon almıştım ama hiiiç kullanmadım. Bence ihtiyaç olursa alın. Şu an gereksiz.İlk başta süt gelene kadar mama emsin diye. Aç kalırsa sarılık ihtimali artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?