2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok iyi fikirmiş yalnız :))))ama aklıma benden intikam alınıyo gibi bir kurt düşürdü :) ben evde fazlalığı hiç sevmem annemin evinde o işteyken bir temizlik yapardım. Elime alırım bişeyi ben bunu en son ne zaman kullandım derdim cevabı hatırlamıyorsam hooop çöpe. Annem akşam gelirdi o nerde bu nerde küçük tüpü niye attın kızım diye krize girerdi :)
Evde örtüyü danteli hiç sevmem. Bunlar bende kalıyorken bi bakıyorum annem dantel sermiş ertesi gün kv kızının yaptığı kurdela nakışı salon takımını:) ayyy cinnet geçirecek gibi oluyodum. Ben hoşlanmıyorum deyince muhalefet ederlerdi bi de :)

Amin cnm.. aynı düşünüyoruz birebir, üzülmek ve kızmak arasında gidip geliyor insan.. ama düşününce biz bu cihanın en büyük savaşından ne şartlarda çıktık.. kimsenin desteği olmadan.. ve dediğin gibi, bizim orada en çok şehit verdiğimiz günlerde burada canlı müzikle fasıl yaptıkları günleri unutamıyorum

Doğru haklısın sıkılır çocuk normal... heycanlanıyor mu kardeş için?

Zor durumlar bunlar cnm :) Ama ne guzel anlatmissin. Allah herkesi kendi evinde mutlu mesut eylesin ne diyelim

Evt ama devletimiz multeci kampinda tutsaydi ne diye 4 bir yere sacilmalarina izin verdi? Bence bu politika cok yanliş. Ben bu durumdan hic memnun degilim 5 milyon suriyeli cirit atiyor ortalikta

Evet teyzem Bursa'dan video atmış yıkılıyordu ortalık.. yağmurunu bile özledim.. Bursa'da üni okudum ve çoook sevdim Bursa'yı. İkinci memleketim derim hep :)

ben de cok seviyorum canim. valla bir yere gidince metrosunu bile ozluyorum
simdi istanbulda misin?

ay cok fenaydi. bir anda oldu.

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin babana size de dayanma gücü versin

İyi akşamlar hanımlar.. alışverişi bitirdik bugün... biz de bittik, kız zaten çıldırmış gibiydi,,, aşırı yordu kendini de bizi de; üzüldük bi de o halde yüzmeye götürdük keyfi yerine gelsin diye... bu sefer de dönüşte yorgunluktan huysuzlandı; banyo yapmıcam diye tutturdu,,, zar zor ikna ettik falan... aşırı yoruldum... bu gece de doğmazsa daha korkmama gerek yok sanırım :)))

Bu arada hasta bezi dışında herşeyi aldık, bi onu unutmuşuz... burada konuşmak gerçekten iyi oluyor, demek ki liste falan paylaşmamış olsak herşey gidicekmiş kafamdan... mothercare ve ebebeğe gittik; ikisi yeterli oldu. Ayşe çok ağlak bi gün geçirdiği için üzgün, kemiklerim sızladığı için bitap ama şu işi bitirdiğimiz için nihayet huzur içinde uzanıyorum özetle :))

hayirli ugurlu olsun canim hepsi. allahim saglikla kullanmanizi nasip etsin. darisi basima:)))

Aaa. Ne güzel darısı bize canım bizde inşallah bir an önce bitiririz alışverişi. Bende bugün berbat ötesi birgün geçirdim oğlum 32 aylık ve hiç bu kadar ağladığı huysuz olduğu bir gün geçirmemiştim resmen canımı okudu. Herşege ağladı uyumam diye ağladı yemek yemem diye ağladı akşamq kadar istekleri bitmiyor . İkinci olunca düşünemiyorum ben yorgunluğu gerçekten allah yardımcımız olsun.

hayirli ugurlu olsun canim hepsi. allahim saglikla kullanmanizi nasip etsin. darisi basima:)))

Amin cnm, çok saol :) wala çocukla olduğu halde ne alacağını bilince çok zor olmuyormuş, bizim 2 saat falan sürdü işimiz... tabi bi yandan kız da önce kardeşime bişeyler seçicem diye hevese gelip çıngırak seçti falan, gayet iyi başladı yani ama sonra olay bi anda babasına kendi için şort mort aldırmaya döndü... aynı şekilde ebebekte ağlama krizine girdiği için oyun hamuru falan seçildi... arada parka girdik çıktık, çıkınca tekrar ağladı tekrar girdik... o yüzden çok yorucu oldu... yani sen çok daha kolay halledersin hiç merak etme :)

Hastabezini nerden alacaksın canım

Aminnnn,, ben de az önce bi arkadaşımla konuşuyodum da aynı şeyi yazdım... bugün ona değil de kardeşine odaklandığımızı çok bariz anladı ve aynen dediğin gibi resmen canımıza okudu :) şimdi yanımda masum masum uyuyo tabi, nefesini duydukça çok şükür diyorum ama bir yandan da dua ediyorum akşam yemeği için bi saat uğraştım, artık o kadar hırpalanmış ki onu da inada bindirdi bi lokma bile yemedi,,, zar zor bi muz yedirdim üstüne de sadece süt içip uyudu inşallah huyu değişip hep böyle kalmaz,, yanarımmm :))) Allah yardımcımız olsun,, dua edelim birbirimize bari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…