- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Çok iyi fikirmiş yalnız :))))ama aklıma benden intikam alınıyo gibi bir kurt düşürdü :) ben evde fazlalığı hiç sevmem annemin evinde o işteyken bir temizlik yapardım. Elime alırım bişeyi ben bunu en son ne zaman kullandım derdim cevabı hatırlamıyorsam hooop çöpe. Annem akşam gelirdi o nerde bu nerde küçük tüpü niye attın kızım diye krize girerdi :)Ay o evin düzeninden ne istiyorlar hiç anlamıyorum. Bırak yahu, zaten gideceksin iki gün sonra niye otoriteni konuşturup gizliden gizliye benim dediğim olacak mesajını yediriyorsun. Valla annem bana bunu yaparsa -ki yapısı müsait- ona gittiğim zaman üşenmeden bardaklarla tabakları, temizlik bezleriyle soğanları kaşıklarla ıvır zıvır çekmecesini değiştiririm her seferinde birini değiştiririm yine de yaparım anlayana kadar. Sonra da böyle daha kullanışlı der sinir ederim :)
:)))) bazen ne cvp vereceğini şaşırıyo insan di mi :)Ahahaaaa aynısını biz de yaşadık :)) siz çocukken arkadaş mıydınız dedi sustum :)
Amin canım İnşaAllah Rabbim öyle büyük bir sınav vermesin. Eşlerimizi bırak şahsım adına elimden gelen ne varsa canım pahasına yaparım kadın olarak. Kaçmak bizim genlerimizde yok. Suriyelilere kızdığım çok fazla konu var. Ülkende savaş var erkek olarak hadi korktun hadi kaçtın ki bu bile affedilir gibi değilken tüm avm tatil yerleri deniz kenarları lunaparklarda gününü gün ediyorlar.. bana bu çok ters geliyo hiç bişey yapamıyorsan otur evinde yas tut ülken için dua et diyorum.5 yıldır savaşmakta olan bir ülkenin savaştan kaçan aileleri ve 4 5 aile birlikte kalıyorlar çocukların yaş ortalamaları 3 4 kadınların çoğu hamile.. hayır korunmak günah mı zannediyolar anlamadım.., bi mola verin be kardeşim..
Ama şöyle bir gerçek var ki kalırlarsa ülkelerinde kendi devletlerine karşı tüm dünyaya karşı silahsız savaşmak zorundalar.. gaz bombası atıldığında nasıl Can çekiştiğini gördük el kadar günahsız çocukların.. çok büyük bir imtihandalar kimsenin başına vermesin Rabbim. O yüzden hiç kınamamaya çalışıyorum. İnsan cenazesi olunca birdaha asla gülemem diyo sma ertesi gün unutuyo ve gülüyo onlar yıllardır burda unutuyorlardır diye iyi niyetli olmaya çalışıyorum. Ama İnşaAllah savaş biter de giderler biran önce. Her ne olursa olsun din kardeşimiz onlar ölmelerini istemem işkence görmelerini istemem..
Evet cnm, size de aldık kızımla :) özelden adres atarsan gönderticem bu hafta kargoyla,, ufak bi anı kalsın buradaki günlerimizden istedim :)Evet canım konuşmuştuk. Aldın mı sen yoksa?
Canim Rabbim ya şafi ismi ile sifa versin insaAllah babana ve tum hasta enqelli kardeslerimizeKizlar babama dua edermisiniz uyice durumu agirlasti . Akciğer kanseri kafam allak bullak
Çok isterdim ama kızım var 8 yaşında ve evde boş boş oturmayı hiç sevmiyor eline telefon verirsem oturur ama onuda ben istemiyorum sürekli canım sıkılıyor diye dolanıyor evde büyüdüğü için benlede oynamak istemiyor arkadaş istiyor yanına pazar pazarda herkes ailesiyle tabi işimiz zorlasiyor
Zor durumlar bunlar cnm :) Ama ne guzel anlatmissin. Allah herkesi kendi evinde mutlu mesut eylesin ne diyelimOlsun yardımcı olmak istemiş gelinciki biraz sabret az kaldı. benim kv ile kp oğlumun doğumuna 1 hafta kala gelip bizde kalmışlardı 10 gün falan. Şu an çektiğin sıkıntıyı çok ama çok iyi anlıyorum. Bir de evi üst sokakta benimkinin :) bi de diyo ki görümcemin kv aynı ilçede oturuyo gelip niye kalıyo diye kızıyorduk bizim ev şurda ama bizde seni rahatsız ediyoruz yahu:))) kızıyor musun bize. Aşşşkolllsunnnnnn anneciğim burası sizin de eviniz derken dilimi "evet tatlım ben de bi anlam veremiyorum hadi kalkın eviniZe gidin artık" dememek için zor tuttum
Ay bi de annemle ikisi bir olup evinin düzenini değiştiriyolardı çıldırcak gibi olmuştum. Kocama şikayet ediyodum gidip kızıyordu ikisine deben de yandan pis pis sırıtıyodum. Şakayla karışık dünya harbi yaşadık o ara evde. Gittiler de bi ohh demiştim. Ay düşünsene sancı çekiyorum kp saçımı seviyo sarılıyo canım kızım diye dua ediyo falan. Tamam iyi niyette yaaaaniiii :) mahremiyet denen bişey var diğmi
Cnm hep beraber okuyoruz sen de bir 100 tane okuyabilirsen dua konusunda yazarsan listeye eklerimCanım salavat çeken arkadaş var sanırım yanlışlık olmasın.
Elbette dua ederim cnm. Allah sifalar versinKizlar babama dua edermisiniz uyice durumu agirlasti . Akciğer kanseri kafam allak bullak
Evt ama devletimiz multeci kampinda tutsaydi ne diye 4 bir yere sacilmalarina izin verdi? Bence bu politika cok yanliş. Ben bu durumdan hic memnun degilim 5 milyon suriyeli cirit atiyor ortaliktaAmin canım İnşaAllah Rabbim öyle büyük bir sınav vermesin. Eşlerimizi bırak şahsım adına elimden gelen ne varsa canım pahasına yaparım kadın olarak. Kaçmak bizim genlerimizde yok. Suriyelilere kızdığım çok fazla konu var. Ülkende savaş var erkek olarak hadi korktun hadi kaçtın ki bu bile affedilir gibi değilken tüm avm tatil yerleri deniz kenarları lunaparklarda gününü gün ediyorlar.. bana bu çok ters geliyo hiç bişey yapamıyorsan otur evinde yas tut ülken için dua et diyorum.5 yıldır savaşmakta olan bir ülkenin savaştan kaçan aileleri ve 4 5 aile birlikte kalıyorlar çocukların yaş ortalamaları 3 4 kadınların çoğu hamile.. hayır korunmak günah mı zannediyolar anlamadım.., bi mola verin be kardeşim..
Ama şöyle bir gerçek var ki kalırlarsa ülkelerinde kendi devletlerine karşı tüm dünyaya karşı silahsız savaşmak zorundalar.. gaz bombası atıldığında nasıl Can çekiştiğini gördük el kadar günahsız çocukların.. çok büyük bir imtihandalar kimsenin başına vermesin Rabbim. O yüzden hiç kınamamaya çalışıyorum. İnsan cenazesi olunca birdaha asla gülemem diyo sma ertesi gün unutuyo ve gülüyo onlar yıllardır burda unutuyorlardır diye iyi niyetli olmaya çalışıyorum. Ama İnşaAllah savaş biter de giderler biran önce. Her ne olursa olsun din kardeşimiz onlar ölmelerini istemem işkence görmelerini istemem..
Evet teyzem Bursa'dan video atmış yıkılıyordu ortalık.. yağmurunu bile özledim.. Bursa'da üni okudum ve çoook sevdim Bursa'yı. İkinci memleketim derim hep :)
Allah şifa versin mübarek günlerde inşallahKizlar babama dua edermisiniz uyice durumu agirlasti . Akciğer kanseri kafam allak bullak
Mamayı biberonla vermiyeceğiz ki canım. Bir enjektör ile vermişti hemşireler hastanede oğluma. Biz sonra mama kullanmadık ve dr brown biberon almıştım ama hiiiç kullanmadım. Bence ihtiyaç olursa alın. Şu an gereksiz.
İyi akşamlar hanımlar.. alışverişi bitirdik bugün... biz de bittik, kız zaten çıldırmış gibiydi,,, aşırı yordu kendini de bizi de; üzüldük bi de o halde yüzmeye götürdük keyfi yerine gelsin diye... bu sefer de dönüşte yorgunluktan huysuzlandı; banyo yapmıcam diye tutturdu,,, zar zor ikna ettik falan... aşırı yoruldum... bu gece de doğmazsa daha korkmama gerek yok sanırım :)))
Bu arada hasta bezi dışında herşeyi aldık, bi onu unutmuşuz... burada konuşmak gerçekten iyi oluyor, demek ki liste falan paylaşmamış olsak herşey gidicekmiş kafamdan... mothercare ve ebebeğe gittik; ikisi yeterli oldu. Ayşe çok ağlak bi gün geçirdiği için üzgün, kemiklerim sızladığı için bitap ama şu işi bitirdiğimiz için nihayet huzur içinde uzanıyorum özetle :))
Aaa. Ne güzel darısı bize canım bizde inşallah bir an önce bitiririz alışverişi. Bende bugün berbat ötesi birgün geçirdim oğlum 32 aylık ve hiç bu kadar ağladığı huysuz olduğu bir gün geçirmemiştim resmen canımı okudu. Herşege ağladı uyumam diye ağladı yemek yemem diye ağladı akşamq kadar istekleri bitmiyor . İkinci olunca düşünemiyorum ben yorgunluğu gerçekten allah yardımcımız olsun.İyi akşamlar hanımlar.. alışverişi bitirdik bugün... biz de bittik, kız zaten çıldırmış gibiydi,,, aşırı yordu kendini de bizi de; üzüldük bi de o halde yüzmeye götürdük keyfi yerine gelsin diye... bu sefer de dönüşte yorgunluktan huysuzlandı; banyo yapmıcam diye tutturdu,,, zar zor ikna ettik falan... aşırı yoruldum... bu gece de doğmazsa daha korkmama gerek yok sanırım :)))
Bu arada hasta bezi dışında herşeyi aldık, bi onu unutmuşuz... burada konuşmak gerçekten iyi oluyor, demek ki liste falan paylaşmamış olsak herşey gidicekmiş kafamdan... mothercare ve ebebeğe gittik; ikisi yeterli oldu. Ayşe çok ağlak bi gün geçirdiği için üzgün, kemiklerim sızladığı için bitap ama şu işi bitirdiğimiz için nihayet huzur içinde uzanıyorum özetle :))
hayirli ugurlu olsun canim hepsi. allahim saglikla kullanmanizi nasip etsin. darisi basima:)))
Hastabezini nerden alacaksın canımİyi akşamlar hanımlar.. alışverişi bitirdik bugün... biz de bittik, kız zaten çıldırmış gibiydi,,, aşırı yordu kendini de bizi de; üzüldük bi de o halde yüzmeye götürdük keyfi yerine gelsin diye... bu sefer de dönüşte yorgunluktan huysuzlandı; banyo yapmıcam diye tutturdu,,, zar zor ikna ettik falan... aşırı yoruldum... bu gece de doğmazsa daha korkmama gerek yok sanırım :)))
Aaa. Ne güzel darısı bize canım bizde inşallah bir an önce bitiririz alışverişi. Bende bugün berbat ötesi birgün geçirdim oğlum 32 aylık ve hiç bu kadar ağladığı huysuz olduğu bir gün geçirmemiştim resmen canımı okudu. Herşege ağladı uyumam diye ağladı yemek yemem diye ağladı akşamq kadar istekleri bitmiyor . İkinci olunca düşünemiyorum ben yorgunluğu gerçekten allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?